ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Επεισόδια στα Μέγαρα: Ρομά πυροβολήσαν με καραμπίνες – Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί

· Κατοχικά Νέα

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από καραμπίνα κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στα Μέγαρα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ρομά για τον θάνατο 20χρονου από αστυνομικά πυρά στο Πέραμα.

Οι συγκεντρωμένοι επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, έκαψαν λάστιχα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα, στο ύψος των Μεγάρων.

Δύο μέλη της διμοιρίας που βρίσκονταν στο σημείο, δέχθηκαν σκάγια από καραμπίνα στα πόδια και διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δύο ακόμη αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πέτρες, ο ένας εκ των οποίων χρειάστηκε να μεταφερθεί και αυτός στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αποκλεισμό δρόμων έγιναν και στο 95ο χιλιόμετρο στο ύψος του Ζευγολατιού αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών, στην Μεσσηνία.

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Πτήση τρόμου από Θεσσαλονίκη: Νέα πλάνα μέσα από το Ryanair – Τι συνέβη στα 16.000 πόδια

ΕΛΛΑΔΑ

Τι πραγματικά ανάβει τις φωτιές στην Ελλάδα; Τα στοιχεία που ανοίγουν μια πολύ δύσκολη συζήτηση

STRANGER-VOICE

Πόσες ημέρες αντέχει πραγματικά η Ελλάδα; Ο αόρατος χάρτης της εξάρτησής μας

3 απαντήσεις στο “Επεισόδια στα Μέγαρα: Ρομά πυροβολήσαν με καραμπίνες – Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί”

  1. κάποιος πρέπει να αντιδράσει για έναν ακόμα χαμό νέου από θερμοκέφαλους αστυνομικούς που έχουν ένα όπλο και νομίζουν ότι έχουν τον κόσμο όλο στα πόδια τους. Ναι είναι δύσκολα εκεί έξω αλλά αμύνεσαι όσο αναίμακτα γίνεται δεν είμαστε φαρ ουεστ εδω

  2. Τι να κάνουν τα παιδια ! Να μην Διαμαρτηρηθουν?
    Τα καιμενα φαίνεται ότι τα λάστιχα ήταν πολυ φθαρμένα και δεν πουλιούνται…
    Δεν έπρεπε να τους Αποζημιωσουμε για τα λάστιχα και τα τουβλα που ξόδεψαν?

  3. Το σχόλιό μου δεν είναι υπέρ των ένστολων, αλλά κάποιος άγνωστος λέει ότι κάποιος πρέπει να αντιδράσει για τον χαμό ενός νέου. Να αντιδράσει με καραμπίνες για έναν νέο εικοσάχρονο σεσημασμένο, που έκλεψε όχημα και εμβόλισε πέντε μοτοσυκλετιστές. Εάν δεν τους πατούσε με το αυτοκίνητο, ναι θα ήταν άσκοπη βία, όταν όμως στραπατσάρεις αστυνομικό γίνεται κάτι παραπάνω από αυτοάμυνα. Ακόμα και το σύνηθες με την παραμικρή αιτία ”αντίσταση κατά της αρχής” είναι λίγο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά