19:56 - 22/09/2017

Εντοπίστηκαν συντρίμμια του διθέσιου αεροσκάφους που είχε εξαφανιστεί

Πριν λίγο εντοπίστηκαν στην Κερασιά Κομοτηνής συντρίμμια του διθέσιου αεροσκάφους που είχε εξαφανιστεί…

Το αεροσκάφος, τύπου CT2K, είχε απογειωθεί μαζί με ένα πανομοιότυπο, επίσης με πλήρωμα δύο ατόμων, όταν, στις 14:50, το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο FIR Σόφιας (Βουλγαρία) ότι δεν έβλεπε το άλλο αεροσκάφος.

Στις 16:45 και αφού προσγειώθηκε στη Ρουμανία, το δεύτερο αεροσκάφος ανέφερε ότι σταμάτησε να βλέπει το άλλο αεροσκάφος 50 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης δηλαδή 15 ναυτικά μίλια πριν από το FIR Σόφιας.

Στις 17:00, το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έθεσε το αεροσκάφος σε φάση κινδύνου, καθώς η βουλγαρική πλευρά είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα και στις 17:20 απογειώθηκε το Super Puma της Λήμνου, σε αναζήτηση του αγνοούμενου αεροσκάφους.

briefingnews

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 3
  0
  Ο ΣΟΦΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙε stranger?
 2. 1
  0
  Ποιοι να ηταν μεσα?
 3. 2
  1
  ΤΟ MPEG…ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟ..ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΚΙΜΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ… ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ 5 [ = 23 ] ΠΡΟΤΥΠΑ [ MPEG-1,2,3,4,7 ] ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ TOY [ 1 ΣΥΝ 2 ΣΥΝ 3 ΣΥΝ 4 ΣΥΝ 7 ] TOTE ΚΑΙ – ΠΑΛΙ – ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟ 17 [ ΑΝΤΙΠΡΑΞΙΣ-ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ]…ΥΓ. ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ…ΤΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ [ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ] ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ….ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί