15:19 - 10/08/2019

Εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο οδήγησης των Ελλήνων αδειούχων ηγετικά στελέχη του ISIS

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πολύ εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο που οδηγούν οι Έλληνες στους αυτοκινητόδρομους της χώρας δηλώνουν ηγετικά στελέχη του ISIS, μετά από βίντεο έφθασε στα χέρια της οργάνωσης από την έξοδο των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου.

«Μα τον Αλλάχ τον Μεγαλοδύναμο, αυτοί είναι πιο τρελοί από μας», φέρεται να είπε με θαυμασμό υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης μετά την παρακολούθηση του βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται Έλληνες οδηγοί να εγκαταλείπουν τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

«Δηλαδή, τι να πρωτοθαυμάσουμε. Τις σφήνες που κάνετε με ιλιγγιώδη ταχύτητα αγνοώντας κάθε κανόνα κυλκοφορίας; Το θάρρος σας όταν προσπερνάτε χωρίς φλας νταλίκα που προσπερνάει άλλη νταλίκα; Την τόλμη σας να χρησιμοποιείτε τις λωρίδες έκτακτης ανάγκης σαν κανονική λωρίδα κυκλοφορίας για να περνάτε από δεξιά;»

«Είναι σαν να έχετε κυρήξει τζιχάντ στον ΚΟΚ» πρόσθεσε.

Όπως παραδέχεται, ούτε οι κομάντο αυτοκτονίας της οργάνωσης δεν θα τολμούσαν να κάνουν αυτά που γίνονται στους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους.

«Μα τα γένια του Προφήτη, είμαστε εντυπωσιασμένοι. Αν είχαμε χίλιους Έλληνες οδηγούς, ίσως να μη χάναμε και να μπορούσαμε να συνεχίσουμε να σπέρνουμε τον τρόμο απ’οπου περνάμε» κατέληξε.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*