17:41 - 09/09/2019

Εντάξει παραδίνομαι δεν το αντέχω άλλο……

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Και αυτός είναι ο πρωθυπουργός υπνοστεντόν, με τεράστιο ταλέντο στην κωμωδία….

…προχθές είπε κάποια αστειάκια για την ηλεκτρονική ταυτότητα και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση…

Ο άνθρωπος είναι φυσικό ταλέντο….

Αυτά τα ταλέντα ψάχνει η νέα παγκόσμια τάξη…

Από από την άλλη ένας ολόκληρος  εκλογικός Στρατος βολεμένων μόλις τον βλέπουν λιποθυμάνε από λατρεία…

Πιάσε το αυγό και κούρευτο με τον νέο Μπενυ Χιλλ….

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Τι μου θυμιζει ..τι μου θυμιζει..Η ΜΑΣΚΑ!!https://youtu.be/Q7R1-DzgHpU Μιλαμε για πολυ γελιο!

  2. Ο ΚΥΜ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΝΙΤΖΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ… ΠΡΟΕΓΚΡΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΘ… ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ…. ΛΕΕΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

  3. Άδοξα φαίνεται πως κατέληξε η προσπάθεια της Ινδίας να γίνει η τέταρτη χώρα που θα έκανε επιτυχή προσελήνωση, μετά τις ΗΠΑ, την ΕΣΣΔ-Ρωσία και την Κίνα. Ο Ινδικός Οργανισμός Διαστημικής Έρευνας (ISRO) ανακοίνωσε ότι έχασε την επικοινωνία του με την άκατο Vikram του σκάφους Chandrayaan-2, κατά τη φάση καθόδου της στο φεγγάρι και λίγο προτού αυτή φθάσει στην επιφάνειά του νότιου πόλου της Σελήνης.Δεν είναι τυχαίο ότι η Ινδία είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ, τώρα που η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση και έχει ως κεντρικό σύνθημα την ανάπτυξη για όλους, την ανάπτυξη παντού» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινιάζοντας το περίπτερο της Ινδίας στην 84η ΔΕΘ Ο άνθρωπος είναι φυσικό ταλέντο….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*