Έγγραφα-«φωτιά» της CIA επιβεβαιώνουν το σχέδιο για «παγκόσμια Μακεδονία» – Δείτε τις ιστορικές λεπτομέρειες

Την Μακεδονία την θέλουν από πολύ παλιά και φαίνεται πως αυτή η κυβέρνηση τους κάνει το χατίρι.
Δεν θα επεκταθούμε στα αρχαία χρόνια αλλά θα επικαλεστούμε δημοσίευμα του Militaire.gr, το οποίο δημοσιεύει έγγραφα που αποχαρακτήρισε η CIA, μεταξύ άλλων, για τα Βαλκάνια του 1949.

Φυσικά, η Ελλάδα μετά από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο είχε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του Εμφυλίου Πολέμου, τον οποίο ξεκίνησε η τότε Αριστερά, η οποία καλόβλεπε την δημιουργία σοσιαλιστικού κράτους «Μακεδονίας», κάτι που οι διεθνιστές που επικρατούσαν σε Ανατολή και Δύση στήριζαν.

Στα τηλεγραφήματα η πΓΔΜ αναφέρεται με το όνομα “Μακεδονία” και γίνεται λόγος για «μακεδονικό θέμα» και «αυτόνομη Μακεδονία».

Δείτε:

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα τηλεγραφήματα που κάνουν λόγο για ανησυχίες που είχαν οι Αμερικανοί αλλά και ο Τίτο για ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση της Ελλάδας στην Βόρειο Ήπειρο.

Φυσικά οι διεθνιστές των ΗΠΑ ήταν κάθετα αντίθετοι σ΄ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Στο πλευρό τους και ο κομμουνιστής Τίτο.

Από τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα προκύπτει ότι οι Αμερικανοί παγκοσμιοποιητές κάλεσαν την Ελλάδα να εγκαταλείψει οποιαδήποτε αξίωση είχε στην Βόρειο Ήπειρο (Νότια Αλβανία, όπως την ονομάζουν), με αντάλλαγμα Αλβανία, Γιουγκοσλαβία και Βουλγαρία να συμφωνήσουν στην διατήρηση των συνόρων στην περιοχή.

Την Μακεδονία την θέλουν από παλιά και όλα δείχνουν πως βρέθηκε η κυβέρνηση που θα τους βοηθήσει να την πάρουν. Να δημιουργηθεί ένα διεθνιστικό «αυτόνομο» προτεκτοράτο, «Ελβετία των Βαλκανίων», με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη και απόσχιση ελληνικών εδαφών. Δεν μίλησε τυχαία ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, για «παγκόσμια Μακεδονία».

ΠΗΓΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: militaire.,gr,el.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “Έγγραφα-«φωτιά» της CIA επιβεβαιώνουν το σχέδιο για «παγκόσμια Μακεδονία» – Δείτε τις ιστορικές λεπτομέρειες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *