Ένα χρόνο πριν είχαν προειδοποιήσει μέσα από ταινία για το Παρίσι!

interstellar

Ένα χρόνο πριν είχαν προειδοποιήσει μέσα από ταινία για το Παρίσι!

Δεν είναι πρώτη φορά ούτε θα είναι τελευταία και από ότι φαίνεται αυτή η πρόταση θα γραφθει πολλές φορές ακόμα μέχρι να αρχίσεις να κοιτάς με άλλα μάτια αυτό τον κόσμο!

Γιατί το κάνουν; Είτε προετοιμάζουν την συνείδηση , είτε πρέπει να το κάνουν για να είναι προστατευμένοι μετά από το πεδίο…είτε κάποιοι από το Χόλιγουντ προσπαθούν να ενημερώσουν χωρίς όμως να φανούν και να κινδυνεύσουν…Η,,,, η δηλώσεις και αυτά που «γράφουμε»…γραφωνται πάνω σε μια λευκή Πλάκα …προς δημιουργία!!!

https://www.youtube.com/watch?v=zFvNdYvN1so

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

3 thoughts on “Ένα χρόνο πριν είχαν προειδοποιήσει μέσα από ταινία για το Παρίσι!

  1. RC says:

    Υπάρχει και η πιθανότητα να κάνουν τα πάντα για να επιβεβαιωθούν προφητείες. Για να δείξουν ότι όλα είναι γραμμένα και προειπωμένα. Ποιός ξέρει άλλωστε το μέλλον. Πάντα με πιθανότητες κινούμαστε. Πάντα αυτός ο κόσμος με πιθανότητες κινούνταν. Πόσο βέβαιοι είμαστε για τις εξελίξεις τον γεγονότων; Γιατί να επιτρέπουμε να συμβαίνουν διάφορα; Πιστεύω ότι οι άνθρωποι ξεχνάμε πάρα πολύ γρήγορα, γι’αυτό επαναλαμβάνονται γεγονότα. Για τον λόγο αυτό υπάρχει η ιστορία γραμμένη. Θα μου πεις την αλλάζουν. Θέλει ψάξιμο. Κάπου πάντα βρίσκονται στοιχεία. Εμείς όμως τρέχουμε σαν τρελοί πίσω από μία καθημερινότητα, για τον άρτον τον επιούσιον. Έχει μαυρίσει η ψυχή μας με όλα όσα έγιναν πρόσφατα. Δίνουμε τροφή σε οντότητες και τις μεγαλώνουμε με πολύ μεγάλες ταχύτητες. Για την προσωπική μου ζωή ο Νοέμβριος ήταν πάντα ζόρικος μήνας. Ήταν πάντα το ναδίρ μου. Μετά πάντα αναδυόμουν πιο δυνατή, εντελώς αναζωογονημένη. Ήταν πάντα ο 11ος μήνας, όπου ζούσα όλες μου τις σκιές κι όλες μου τις φοβίες. Αυτό φαινόταν πάντα στο κορμί μου, στο πρόσωπό μου, στην ψυχή μου. Είναι κι ο μήνας, ζωδιακά του σκορπιού. Της σκοτεινής πλευράς αυτού του κόσμου. Αυτά τα λέω για να δείξω ότι όλοι έχουμε πληροφορίες μέσα μας. Αυτές τις πληροφορίες ας τις έχουμε κατά νου για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τις πιθανότητες. Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να μαζέψουμε άμεσα το σκοτάδι που έχει ξαμολυθεί. Ας θυμόμαστε όμως ότι κάποια στιγμή όλα τελειώνουν και κάποια στιγμή τελειώνουμε κι εμείς. Όλες γενιές που έφυγαν έδιναν κι αυτές την ίδια μάχη. κάτω από άλλες συνθήκες. Βασιλιάδες έφυγαν, πόλεις καταστράφηκαν, αλλά ο ίδιος πόλεμος επικρατεί. Το καλό και το κακό. Μέσα σε αυτόν τον δυισμό καλούμαστε να είμαστε παρόντες και να διαλέγουμε στρατόπεδο κάθε φορά. Κάθε μέρα κάθε ώρα κάθε στιγμή. Να βγάζουμε την δύναμή μας για τον κόσμο όλο κι όχι για τον μικρό και ακριβό μας εαυτό. Αυτός ο κόσμος είναι απίστευτος. Κρίμα που είμαστε τόσο μικροί και φτωχοί ψυχικά και πνευματικά , για να τον δούμε με όλη την ομορφιά του και με όλο το μεγαλείο του. Για να μην κουράζω άλλο εύχομαι στον καθέναν σας καλό αγώνα, με την προοπτική να ελαττώσουμε το μέγεθος αυτού του σκότους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *