Εμπλοκή Ελληνικών Μιράζ με Τούρκικα F-16 Νότια της νήσου Λέσβου! Τους πέταξαν έξω με τις κλωτσιές

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Με φόρα και τσαμπουκά μπήκαν δυο   Τούρκικα F-16  μεταξύ Λήμνου και Λέσβου …Άμεση ήταν η  απογείωση των Ελληνικών Μιράζ  που διέταξε το Α/ΤΑ και που ήταν σε ετοιμότητα 5 λεπτών στο Αεροδρόμιο της Σκύρου!

Ταχύτατα τα Ελληνικά Μιράζ  που  έφτασαν στην περιοχή και κάλεσαν τους Τούρκους να αποχωρήσουν άμεσα  από το Ελληνικό FIR!   Αρνητικοί φάνηκαν οι Τούρκοι Χειριστές να  να εκτελέσουν την εντολή  με  οπλισμένα  τα Τούρκικα F-16 που άρχισαν τους ελιγμούς  και απο ότι φαίνεται ήταν  επανδρωμένα με  Έμπειρους Χειριστές!

Αλλά το Ελληνικό Ζευγάρι των Χειριστών των  Μιράζ 2000 που είναι Άσσοι στις Αναχαιτίσεις και τις εμπλοκές, βοηθούμενοι και από το Μιράζ που είναι Αστέρι στις κλειστές αερομαχίες, ενεπλάκησαν και διαβολόστειλαν τους Τούρκους αφού τους κέρδισαν κατά Κράτος   Με το ημερολόγιο  της «Μοίρας των Δελτάδων» να καταγράφει 4 Ιουλίου του 2017 και ώρα 15:50…Αμαρτία όμως να μην έχουμε στους Χειριστές μας και τα Αναβαθμισμένα Μιράζ…Τότε θα γελούσε κάθε πικραμένος!

Την ίδια ώρα δύο CN-235  πέρναγαν πάλι το Αιγαίο κοκορέτσι πάνω-κάτω κάνοντας συνεχώς παραβιάσεις…23 τον αριθμό!   Το Α/ΤΑ αναγκάστηκε να απογειώσει F-16 για να βάλει τάξη στο Αιγαίο…Να σημειωθεί οτι οι Τούρκοι μόλις φαίνονται στον Ορίζοντα τα Ελληνικά μαχητικά την κοπανάνε!

veteranos.gr
thesecretrealtruth.blogspot.com

Loading...

One thought on “Εμπλοκή Ελληνικών Μιράζ με Τούρκικα F-16 Νότια της νήσου Λέσβου! Τους πέταξαν έξω με τις κλωτσιές

  1. Ανώνυμος says:

    Εντάξει! Αλλά να δώσουμε την πραγματική διάσταση του συμβάντος…»Με φόρα και τσαμπουκά»…. όπως κάνουν συνήθως τα τελευταία 40 χρόνια, προς την αεροναυτική εκπαίδευση ρουτίνας….»μπήκαν δυο Τούρκικα F-16 μεταξύ Λήμνου και Λέσβου …Άμεση ήταν η απογείωση των Ελληνικών Μιράζ που διέταξε το Α/ΤΑ και που ήταν σε ετοιμότητα 5 λεπτών στο Αεροδρόμιο της Σκύρου!»… Όπως συνηθίζεται η ελληνική αντίδραση προς στην αεροναυτική συνεκπαίδευση ήταν κεραυνοβόλα απάντηση! …»Ταχύτατα τα Ελληνικά Μιράζ που έφτασαν στην περιοχή και κάλεσαν τους Τούρκους να αποχωρήσουν άμεσα από το Ελληνικό FIR!»… Κάτι όμως που δεν θα ολοκλήρωνε την αεροναυτική πρακτική άσκηση! Έτσι, ….»Αρνητικοί φάνηκαν οι Τούρκοι Χειριστές να να εκτελέσουν την εντολή με οπλισμένα τα Τούρκικα F-16 που άρχισαν τους ελιγμούς και απο ότι φαίνεται ήταν επανδρωμένα με Έμπειρους Χειριστές!»… Προς ολοκλήρωση της συνεκπαιδεύσεως της 4 Ιουλίου του 2017 και ώρα 15:50!!… …»Αλλά το Ελληνικό Ζευγάρι των Χειριστών των Μιράζ 2000 που είναι Άσσοι στις Αναχαιτίσεις και τις εμπλοκές, βοηθούμενοι και από το Μιράζ που είναι Αστέρι στις κλειστές αερομαχίες, ενεπλάκησαν και διαβολόστειλαν τους Τούρκους αφού τους κέρδισαν κατά Κράτος»… Τέλος συνεκπαίδευσης! Όλα τα πληρώματα των πολεμικών αεροσκαφών γύρισαν ασφαλή στις Μοίρες τους, ενώ πήραν εύσημα από τους διοικητές τους, μετά το πέρας της κοινής άριστης αεροναυτικής συνεκπαιδεύσεως! Και κάτι άλλο!…. …»Να σημειωθεί οτι οι Τούρκοι μόλις φαίνονται στον Ορίζοντα τα Ελληνικά μαχητικά την κοπανάνε!»… Εμείς συμφωνούμε, ότι όταν οι Τούρκοι πιλότοι δουν στον ορίζοντα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη την κοπανάνε! Αλλά αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι οι Τούρκοι δεν ελέγχουν τον αέρα, οπότε ΔΕΝ μπορούν να προβούν σε κανένα πόλεμο, η έστω θερμό επεισόδιο από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο! Μιας και είναι γνωστό εδώ και 80 χρόνια, ότι όποιος δεν ελέγχει τον αέρα, έχει χάσει τον πόλεμο. Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *