Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
20:20 - 02/10/2021

ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ Π.Ο.Υ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 2021 ΓΙΑ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

Η ελληνική κυβέρνηση του 2021 εντόπισε τις πηγές που τροφοδοτούν και πυροδοτούν τις διαδόσεις ότι το εμβόλιο μπορεί να είναι υπεύθυνο για θανάτους στα στοιχεία που αναρτούν στις ιστοσελίδες τους η Ελληνική Στατιστική Αρχή (σελίδα 2) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας από τα οποία προκύπτει ότι οι θάνατοι που δεν οφείλονται στον Covid-19 απογειώθηκαν μετά τους δύο πρώτους μήνες του έτους σε σχέση με το προηγούμενο, ενώ μέχρι τότε ήταν σημαντικά μειωμένοι.

Καθώς ο εμβολιασμός ξεκίνησε στις αρχές του 2021 και προϊόντος του έτους διευρύνθηκε διάφοροι επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία εκμεταλλευόμενοι την σύμπτωση να διεκδικήσουν πολυετείς διαμονές (με όλα πληρωμένα) στις φυλακές διερωτώμενοι δημοσίως αν για το φαινόμενο οφείλεται ο εμβολιασμός με το αδοκίμαστο εμβόλιο (από φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν εγγυημένο το ακαταδίωκτο από πολιτικούς που καλύπτονται από το νόμο περί ευθύνης υπουργών).

Φυσικά καθώς αυτό είναι το μόνο που αποκλείεται προκύπτει αβίαστα (χρησιμοποιώντας την νέα λογική της νέας δημοκρατίας της νέας τάξης πραγμάτων) το συμπέρασμα ότι είναι τα στατιστικά στοιχεία του Π.Ο.Υ και κυρίως της ΕΛΣΤΑΤ τα οποία είναι χαλκευμένα.

Επειδή η Στατιστική Αρχή σύμφωνα με τον ιδρυτικό της νόμο δεν υπόκειται σε έλεγχο από κυβερνητικά όργανα ή άλλη διοικητική αρχή η κυβέρνηση σκέφτεται πολύ σοβαρά (για να περιορίσει τις ασύδοτες αυθαιρεσίες της που οδηγούν σε διασπορά ψευδών ειδήσεων και διέγερση προς ανυπακοή) να της αλλάξει νομικό καθεστώς και να την υπάγει απευθείας στο Ίδρυμα Γκέιτς (διατηρώντας φυσικά μόνο την υποχρέωση χρηματοδότησής της).

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ανακοινώνει νέο πακέτο οικονομικής ενίσχυσης άλλων 30 εκατομμυρίων στα ΜΜΜΕ, που τηρώντας υπεύθυνη στάση όχι μόνο δεν ασχολούνται με το τι λένε τα στατιστικά των Ανεξάρτητων Αρχών, όχι μόνο φιμώνουν αυτούς που το κάνουν και μάλιστα τους στοχοποιούν χωρίς να τους δίνουν το δικαίωμα στην απάντηση, αλλά και δημοσιεύουν ό,τι λέει η κυβέρνηση 2021 πιστά στο πρόταγμα ‘Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης’

fantastikanea

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ;
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ‘Αρθρο 4 !.

  2. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ-ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΤΕ..ΕΙΤΕ..ΕΙΤΕ.

  3. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*