21:57 - 17/12/2015

Ελληνικό: Τραγέλαφος με τους μετανάστες – «Face control» και… στρωματσάδα έξω από το χόκεϊ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

rsz_metanastes_2Ελληνικό: Τραγέλαφος με τους μετανάστες – «Face control» και… στρωματσάδα έξω από το χόκεϊ

Άπλωσαν κουβέρτες έξω από τα συρματοπλέγματα, καθώς δεν είχαν που αλλού να πάνε – Απ’ έξω μένουν Αλγερινοί, Μαροκινοί και Τυνήσιοι

Μέχρι αυτήν την ώρα, περί τις 8 το βράδυ, δεκάδες μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων συνέρρεαν έξω από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, στο γήπεδο του χόκεϊ, ζητώντας από τους υπευθύνους να τους επιτραπεί η είσοδος.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο γινόταν για όσους έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, είναι οικογενειάρχες και για όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Από τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου αποκλείονται Αλγερινοί, Μαροκινοί και Τυνήσιοι.

Μετανάστες έχουν μαζευτεί έξω από τα συρματοπλέγματα του Ελληνικού
Περίπου 60-70 άτομα βρίσκονται έξω από τα συρματοπλέγματα των εγκαταστάσεων του Ελληνικού, με κάποιους από αυτούς να έχουν απλώσει τα σλίπινγκ-μπαγκ και τις κουβέρτες τους στο έδαφος.

Οι περισσότεροι που φτάνουν στο γήπεδο του χόκεϊ είναι Πακιστανοί και υπήκοοι χωρών της Βορείου Αφρικής. Πρόκειται για ανθρώπους, η πλειονότητα των οποίων, τις περισσότερες ημέρες, φιλοξενούνταν στο κλειστό γυμναστήριο του Ταε Κβον Ντο, στο Φάληρο, και δεν μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών με τα λεωφορεία που χρησιμοποιήθηκαν.

Έξω από το Ελληνικό επικρατούσε το απόλυτο μπάχαλο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία των μεταναστών και να δουν σε ποιους και αν μπορεί να επιτραπεί η είσοδος.

Το γεγονός είναι ότι εκατοντάδες άτομα, από το πρωί, έχουν γίνει ένα «μπαλάκι του πινγκ πονγκ», καθώς η έλλειψη στρατηγικής θα οδηγήσει πολλούς από αυτούς να κοιμηθούν στους παγωμένους δρόμους της παραλιακής ή αναζητήσουν μεταφορικό μέσο για το κέντρο της Αθήνας, όπου και πάλι θα χαθούν…

Οι συγκεντρωμένοι έχουν απλώσει τα σλίπινγκ-μπαγκ τους έξω από τις εγκαταστάσεις

 

protothema.gr

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘ΄ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ.

    ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΗΔΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)… ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ 05.30 – 07.00. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΑΝΣΕΡ.

    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΩΝ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΕΟΦΕΡΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛ. ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ, ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΟΧΙ ΜΑΥΡΟΙ. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΤΩΝ 5-6 ΑΤΟΜΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ 22-30 ΧΡΟΝΩΝ).

    ΙΩ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*