22:03 - 02/12/2019

Έλληνες, σας έχουν για ηλίθιους.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Έλληνες, σας έχουν για ηλίθιους.

Κάνουν ότι ξαφνιάστηκαν οι Προδότες, δεν γνωρίζουν τίποτα, όταν τα σχέδια των Τούρκων και των ξένων διαμεσολαβητών στον προσδιορισμό των θαλασσίων ζωνών της Τουρκίας τα ξέραμε επακριβώς στην ΕΥΠ εδώ και χρόνια.

ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Οι διοικητές της ΕΥΠ Θεόδωρος Δραβίλλας και ο πληρωμένος με τουρκικές λίρες μπαγλαμάς Γιάννης Ρουμπάτης γνωρίζουν.

Όταν ο Σαμαράς ως Πρωθυπουργός της χώρας επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη τον Μάρτιο του 2013 και συναντήθηκε με τον Ερντογάν τότε Τούρκο Πρωθυπουργό, αυτός μας πέταξε στα μούτρα το περίφημο KAZAN-KAZAN, και δεν μίλησε κανείς, όλοι νομίζανε ότι οι Τούρκοι μας κερνούσαν μπακλαβά, ενώ αυτό ήταν κάτι άλλο,

και αποδείχθηκε πολύ μακρύ..!

View more on edocr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*