ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Έλληνας σώθηκε από τη μοιραία πτήση της Ethiopian Airlines: «Δεν επιβιβάστηκα γιατί με κράτησαν ως ύποπτο»

· Κατοχικά Νέα

«Μάλιστα είχα νεύρα που έχασα την πτήση»

Τύχη βουνό είχε ένας Έλληνας που επρόκειτο να ταξιδέψει με το αεροσκάφος Boeing 737 της Ethiopian Airlines, ωστόσο δεν επιβιβάστηκε.

«Με κράτησαν στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμα ως «ύποπτο» και δεν επιβιβάστηκα στο αεροπλάνο της Ethiopian Airlines» είπε ο κ. Μαυρόπουλος στον Alpha.

«Έχασα γνωστούς που συνεργαζόμασταν στον ΟΗΕ. Δεν επιβιβάστηκα και σώθηκα» τόνισε, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψει τι συνέβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Μαυρόπουλος είχε πάει στο αεροδρόμιο αλλά δεν πέρασε τον έλεγχο του αεροδρομίου καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, χαρακτηρίστηκε «ύποπτος». «Μετά από μία ψευτοανάκριση δύο-τριών ωρών με άφησαν. Μάλιστα είχα νεύρα που έχασα την πτήση» εξομολογήθηκε.

newpost.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία αρτοποιείου — όχι κατάστημα ΧωριάτικοΕΛΛΑΔΑ

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ: 59 συλλήψεις, 520 εταιρείες και η έρευνα για τα 100 εκατομμύρια

Ενδεικτική φωτογραφία κουζίνας πίτσας — όχι κατάστημα Pizza FanΕΛΛΑΔΑ

PIZZA FAN: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης – Η υπόθεση των 25 εκατ. και τα κρίσιμα ερωτήματα

Οικισμός – ενδεικτική φωτογραφίαΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΙΝΗΤΑ: Αλλαγές σε 12.000 οικισμούς – Η προθεσμία των 30 ημερών για τους ιδιοκτήτες

2 απαντήσεις στο “Έλληνας σώθηκε από τη μοιραία πτήση της Ethiopian Airlines: «Δεν επιβιβάστηκα γιατί με κράτησαν ως ύποπτο»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *