ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ…!

ellada

Συνέχεια λέω ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, είναι ένα καλό οργανωμένο σχέδιο. Οι αποδείξεις υπάρχουν, αλλά δυστυχώς, κανείς δεν ανοίγει τα μάτια να δει την αλήθεια.

Είναι σα να είμαστε υπνωτισμένοι και οτιδήποτε και να συμβεί, εμείς πιστεύουμε ότι γίνετε κάτι διαφορετικό, παρόλο που είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα…

Το σενάριο έχει παιχτεί τόσες φορές, σε τόσες χώρες του κόσμου, αλλά εμείς δυστυχώς συμπεριφερόμαστε σαν να είναι η πρώτη φορά που τα βλέπουμε αυτά.

Δε θα πω για τα αεροδρόμια, που είναι τόσο ξεκάθαρο αυτό που συμβαίνει!

Οι ισχυροί της γης καταστρέφουν την οικονομία χώρας που έχει «ασημικά» (στην προκυμμένη περίπτωση τα αεροδρόμια, αλλά στη λέξη ασημικών μπορείτε να βάλε λιμάνια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ… κλπ), οι αφέντες (Γερμανοί) είναι ανένδοτοι για οποιαδήποτε αλλαγή του προγράμματος (μνημονίου), οι Έλληνες πουλημένοι πολιτικοί, που δήθεν έκαναν διαπραγμάτευση, πωλούν τα αεροδρόμια σε τιμή ευκαιρίας.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τότε έρχεται Γερμανική εταιρία (δηλαδή εταιρία της χώρας που σε πολέμησε ανελέητα για να εφαρμόσεις το δήθεν πρόγραμμα χωρίς οίκτο), να αγοράσει τα αεροδρόμιο σε τιμή ευκαιρίας και να τα εκμεταλλευτεί για 40 χρόνια. Αν δε γνωρίζετε η γερμανική Hochtief, που διαχειρίζεται το Ελ.Βενιζέλος, χρωστάει 800 εκατ. ευρώ φόρους στο Δημόσιο! Άρα, η Γερμανική Fraport πόσα θα χρωστάει μετά από 40 χρόνια; Το απόλυτο ξεπούλημα!

Ας πάμε τώρα το απόλυτο σχέδιο:

Πριν βγει ο Σύριζα στην εξουσία, κατέβαινε στις εκλογές και τα εξής συνθήματα:

«Σκίζω τα μνημόνια», «καταργώ τα μνημόνια με ένα νόμο», «Go Home Merkell» και φυσικά «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Αυτά όμως άλλαξαν μετά τις εκλογές όπως γνωρίζουμε όλοι.

Ας πάμε στο περιβόητο σύνθημα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

Πολλοί, όταν άκουσατε για πλειστηριασμούς και κόκκινα δάνεια θα αναρωτηθήκατε:

«Καλά, τι θα το κάνει η τράπεζα το δυάρι στα Πατήσια;» Εδώ σας θέλω…. (για να δείτε πόσο οργανωμένο είναι το σχέδιο, και πόσο πουλημένοι προδότες είναι οι Έλληνες πολιτικοί!

Τα βήματα ήταν τα εξής:

1) Έχει ξεκινήσει η «κρίση» λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη. Κρίση-δημιούργημα, που δεν είναι άλλη από εισαγωγή φτηνών εργατών στις Ευρωπαϊκές χώρες. Οι ισχυροί της Ευρώπης θέλουν φτηνά εργατικά χέρια, και μόνο αν εισάγουν εργάτες θα μπορεί να το πετύχουν αυτό. Πως γίνετε η Ελλάδα να έχει 40% ανεργία, η Ευρώπη να καταστρέφετε οικονομικά, αλλά παρόλο αυτά να επιτρέπουμε εισαγωγή λαθρομεταναστών; Η απάντηση είναι απλή: ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ! Τα πάντα είναι ΚΕΡΔΟΣ και ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ. Αν πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες, θα τους δίνανε οδηγίες να πάνε σε hotspot κάπου στην Τουρκία. Αλλά ο σκοπός είναι η εισαγωγή φτηνών εργατών στην Ευρώπη.

Άρα η λαθρομετανάστευση θα συνεχιστεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

Μέχρι να Ισλαμοποιηθεί τελείως η Ευρώπη, και μαζί η Ελλάδα.

Πολλοί πιστεύουν ότι στην Ελλάδα δε θα δούμε ποτέ φαινόμενα Γαλλίας και Αγγλίας, αλλά όλα είναι θέμα χρόνου και μαθηματικών. Κάποια στιγμή θα είναι περισσότεροι από μας, τότε να δω τι θα λέτε. Με την παράνομη εισβολή, και όπως είδαμε όλοι, την παράνομη παραμονή (αφού κανείς δε θέλει Πακιστανούς και Μαροκινους – αλήθεια, η Ισπανία δεν είναι απέναντι από το Μαρόκο; Αυτοί έχουν πόλεμο; Αν γράψεις Morocco στο tripadvisor, εμφανίζεται ως Top 25 Destinations to visit! Άρα, ο Μαροκινός, που πάει;;;;

Θα σας πω εγώ: Λέγεται: Ανταλλαγή πληθυσμού και φτηνά εργατικά χέρια! Άρα, σε μικρό χρονικό διάστημα οι παράνομοι εισβολείς θα είναι περισσότεροι από τον γηγενή πληθυσμό, και τότε… καληνύχτα ελευθερία.. γεια σου μεσαίωνα!

2) Κερδίζει ο Σύριζα τις εκλογές με το σύνθημα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

3) Ανακοινώνει πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας.

Μετά την ανακοίνωση, μερικοί βουλευτές το παίζουν καραγκιόζηδες αντιδρώντας στο νόμο αυτό. Να ξέρετε ότι αυτό (η αντίδραση δηλαδή) είναι και αυτό μέρος του σχεδίου. Πάντα θα βρεθούν κάποιοι βουλευτές που θα «αντιδράσουν». Οι λεγόμενοι καραγκιόζηδες που προέρχονται από όλα τα κόμματα.

4) Αποφασίζει η κυβέρνηση του Τσίπρα να πουλήσει τα κόκκινα δάνεια στα distressed funds. Δηλαδή, κρατάει την υπόσχεσή του ο Τσίπρας, οι κατοικίες μας δεν πάνε στους τραπεζίτες, αλλά σε εταιρίες εκμετάλλευσης ακινήτων, στις οποίες θα αναθέσει η τράπεζα τη διαχείριση του δυαρίου στα Πατήσια (και όλων των άλλων σπιτιών που θα κατασχεθούν). Κατόπιν απαίτησης της ΕΚΤ στον πλειστηριασμό το Fund θα αγοράσει όλα τα σπίτια σε τιμές ευκαιρίας!

5) Η Ελληνική προδοτική κυβέρνηση ανακοινώνει ότι θα δοθούν επιδόματα ενοικίου στους κακόμοιρους «πρόσφυγες». Μη μπερδεύεστε, Σύριοι υπάρχουν ελάχιστοι πλέον. Οι περισσότεροι είναι Πακιστανοί, Μαροκινοί, από Μπαγλαντές, κλπ. Αυτοί θα πάρουν τα επιδόματα ενοικίου!… οι οποίοι δεν είναι πρόσφυγες, αλλά παράνομοι εισβολείς!

6) Η εταιρία που θα διαχειριστεί τα καινούργια σπίτια που έχει πάρει σε τιμές ευκαιρίας θα βγάλει πολλά χρήματα από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιδότησης κατοικίας για τους «πρόσφυγες» , απορροφώντας τα σχετικά κονδύλια που έχουν ήδη δεσμευτεί για την Ελλάδα!

Και έτσι το δυαράκι, και το κάθε δυαράκι, θα βγάλει πολλά λεφτά!

Στην ουσία…Φέρτε επιπλέον Πακιστανούς, και πάρτε τα σπίτια από τους Έλληνες!

Αφού αν θέλετε να παίρνετε Ευρωπαϊκά κονδύλια επιδότησης κατοικίας για πρόσφυγες, πρέπει να έχεις λαθρομετανάστες να ζουν στα σπίτια.

Άρα, μία εταιρία θα «κλέψει» στην ουσία καμιά 300ρια διαμερίσματα. Αυτά τα σπίτια θα τα πάρει από Έλληνες που λόγω της κρίσης αδυνατούν να πληρώσουν το δάνειό τους. Δεν είναι εγκληματίες, απλά είναι άνθρωποι που η κακή οικονομική κατάσταση τους έφερε σε δύσκολη θέση. Όταν η οικονομία πήγαινε καλά και είχαν καλή δουλειά, αποφάσισαν να πάρουν δάνειο και να αγοράσουν σπίτι. Με την κρίση όμως, τα βγάζουν πέρα δύσκολα. Έτσι, αυτά τα διαμερίσματα θα πάρει η εταιρία με τους πλειστηριασμούς. Και θα τα πάρει σε τιμή ευκαιρίας!

Τότε, η εταιρία αυτή θα τα νοικιάσει σε λαθρομετανάστες. Και ποιος θα πληρώνει; Η Ευρώπη φυσικά, με διάφορα κονδύλια. Η ίδια Ευρώπη που δεν χαλαρώνει το χρέος, η ίδια Ευρώπη δεν βοηθά τους Έλληνες που αντιμετωπίζουν κρίση. Η ίδια Ευρώπη που γίνει χρήματα στην Τουρκία (παρόλο που όλοι λένε ότι συνεργάζονται με τους τρομοκράτες του ISIS). Αυτή η Ευρώπη θα δίνει κονδύλια για εκοίκια λαρθραίων, γιατί ο σκοπός της Ευρώπης είναι τα φτηνά εργατικά χέρια.

Άρα, θα γεμίσει όλη την Ευρώπη σε γκέτο φτηνών εργατών.

Σκεφτείτε τι έχει να γίνει σε μερικά χρόνια. Όταν αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ. Όταν η κρίση θα γίνει χειρότερη. Τα σπίτια των Ελλήνων θα πάνε στα χέρια εταιριών που θα τα νοικιάζουν με λαθρομετανάστες, και με τη σειρά τους, οι εταιρίες θα πληρώνονται με Ευρωπαϊκά κονδύλια!

Και μιλάμε για ΠΟΛΛΛΛΑΑΑ ΛΕΦΤΑ!

Και σε όλο αυτό το σχέδιο…. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ… ήταν συνεταίρες!

Σκεφτείτε το λίγο…το απόλυτο σχέδιο ε;

Στην ουσία, αν ο Τσίπρας δεν άλλαζε το νόμο για τους πλειστηριασμούς και δεν πούλαγε τα κόκκινα δάνεια, τίποτα από όλα αυτά δε θα ήταν πραγματοποιήσιμα.

Άρα, ποιος είναι ο προδότης;

Κλείνοντας θα πω και πάλι, οι ισχυροί δε θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε έθνη.
Θέλουν καταναλωτές, που θα πληρώνουν φόρους, πρόστιμα, επιτόκια, υπηρεσίες.
Φτηνά εργατικά χέρια, οικονομικοί δούλοι, χωρίς κριτική σκέψη.

Ο Σύριζα είναι το πουλημένο κόμμα αναρχικών του 3% που τους πήγαν στο 30% για να εκτελέσει τις εντολές της ελίτ, αφού η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είχαν πλέον χάσει τη δύναμή τους.

Οι ισχυροί έπρεπε να βρουν την επόμενη μαριονέτα, και αυτή δεν ήταν άλλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Έκαναν την Αριστερά μόδα, και σιγά σιγά καταστρέφει την Ελλάδα. Ό,τι έχει μείνει όρθιο δηλαδή. Ξεπουλάει τα πάντα και διαλύει ό,τι πατριωτικό έχει μείνει.

Οι προδότες, άθεοι, ανθέλληνες, εθνομηδενιστές, κλέφτες και απατεώνες έχουν ένα σκοπό μόνο: Την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας και την υποδούλωση των Ελλήνων.

Όλα ΑΥΤΑ γίνονται μπροστά στα μάτια μας, αλλά εμείς δυστυχώς κοιμόμαστε…

…και όταν θα ξυπνήσουμε…θα είμαστε δούλοι!
πηγη

hellaspress-angel

Loading...

16 thoughts on “ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ…!

 1. δημητριος πολιτης says:

  ξυπνιος ειναι ο κοσμος νικο το θεμα ειναι οτι δεν ξερει πως να αντιδρασει γιατι δεν ειναι δυνατον να σκεφτετε συνεχεια το επομενο βημα του εχθρου που εχει προγραμματιστει εδω και χρονια απο δαιμονες και οχι ανθρωπους γιατι μονο αυτοι δεν εχουν αισθηματα , και μην ξεχνας οτι καθε μερα φερνουν κατι καινουργιο το πετανε σαν φημη το συζητανε σαν εκδοχη το αρνουνται ως απαραδεκτο και τσουπ στα προαπαιτουμενα χωρις να ξερουμε τι εχει συμβει , δεν ειναι ευκολο ! πρεπει να βρεθει ο ιγετης που θα σηκωσει το λαβαρο ,και για την ωρα δεν εχει τετοιον το μαγαζι!!!

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 0,70 ΜΕ 0,80%. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΛΑΤΙΕΣ ΜΑΖΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΕΨΗ, ΚΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ.
   ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ;;; ΚΟΥΙΖ !!!!!!

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

    ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ …..ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ. Η ΜΟΝΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.
    ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ, Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ…….

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

     ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΒΟΛΗ. ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΠΟΛΛΗ ΚΟΠΡΙΑ. ΤΩΡΑ, ΠΟΣΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ;;;;
     EINAI ENA ΕΡΩΤΗΜΑ.

 2. Dion says:

  (..) Όλα ΑΥΤΑ γίνονται μπροστά στα μάτια μας, αλλά εμείς δυστυχώς κοιμόμαστε… …και όταν θα ξυπνήσουμε…θα είμαστε δούλοι!(..)

  Επομένως καλά να πάθουμε αφού δεν κάνουμε τίποτα .. έτσι ? .. Αλλά εσύ όμως τα είπες και έτσι καθάρισες .. τώρα μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος και επιτέλους ξέρεις το ποιος φταίει που θα γίνουν όλα αυτά που μας είπες και που τα ξέραμε φυσικά .. Ο “κοιμισμένος” και “άχρηστος” λαός θα φταίει που κοιμάται και δεν κάνει τίποτα ..

  Μάθε λοιπόν πως και τώρα δούλος είσαι .. Είσαι δούλος των παθών που σου δημιουργεί εξεπίτηδες το σύστημα εδώ και εκατοντάδες χρόνια ώστε να σε χειραγωγεί και να σε κρατά μόνιμα στην κατάσταση του δούλου .. δούλε ..

  “Μην βροντοκτυπάς τις χάντρες η ΔΟΥΛΕΙΑ κάνει τους άντρες .. ” -)

  Αν ποτέ ξυπνήσεις ΔΕΝ θα είσαι δούλος , αλλά ελεύθερος και ανά πάσα στιγμή θα μπορείς να πάρεις πίσω ότι σου πήρανε .. Τόσο απλά …

 3. PANDAROS says:

  Αγαπητε φιλε

  Μηπως πρεπει να σε λεω και εσενα συντροφο? Σε κοβω για κρυπτοκομμουνιστη….χαχαχχαχα

  Συμφωνω σε ολα οσα γραφεις..Αλλα και εσυ δεν αναγνωριζεις τον εχθρο ,,τον ακουμπας βεβαια αλλα δεν τον αναγνωριζεις ξεκαθαρα…

  μας γραφεις λοιπον οτι οι ισχυρες οικονομικα χωρες θελουν φτηνα εργατικα χερια….
  Ερωτω λοιπον,,,
  ποιος ειναι αυτος που θελει φτηνα εργατικα χερια..και ειναι πισω απο τους Γερμανους?

  -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ …ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ δηλαδη ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

  Μας γραφεις οτι οι τραπεζες θελουν να παρουν τα σπιτια των Ελληνων για να βαλουν φτηνπυς εργατες….
  Ποιοι αγαπητε φιλε ειναι πισω απι τις τραπεζες? ποιοι ειναι οι μετοχοι τους?
  -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ …ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ δηλαδη ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

  ποιοι ειναι πισω απο τις κυβερνησεις ολων των λαων,,,,
  -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ …ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ δηλαδη ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

  οπως βλεπεις με αυτα που γραφεις εισαι γνησιος ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ!!! χαχαχχαχαχχα

  και ποια ειναι η λυση να σωθει ο λαος απο τους καπιταλιστες?

  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!!!! …και θα τα παρει μονο με ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ..λεμε τωρα..χαχχαχαχχα μην το δενεται κιολας,,,,,χαχαχχαχαχ
  Παντως δεν γινεται αλλιως,,,,,ουτε με σταση πληρωμων που λεει ο ζαχαριας ….ουτε με τιποτα…το κεφαλαιο δεν παραδιδεται με τιποτα…

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

   PANDARE το κεφαλαιο και οι τραπεζιτες που αναφερεις κ χασκογελας εχουν ονομα κ διευθυνση. Ειναι το σιωνιστικο κ εβραικο αν θες κεφαλαιο, εσυ δεν εχει μαθει ακομα για τους Ροτσιλντ κ ροκφελερ που κατεχουν το συνολο σχεδον των παγκοσμιων τραπεζων? Ειναι αυτο το ιδιο κεφαλαιο που ιδρυσε κ τις ιδεολογιες, κουμουνιστικες ,αναρχικες , ναζιστικες κ στις φυτεψε στο κλουβιο σου κεφαλι για να δυαλυσει τα κρατη κ τις κοινωνιες για το οφελος του….εργατη, ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Αντε να πω δεν ηξερες, τωρα ρε φιλε το ζεις στο πετσι σου, η αριστερα σε κυβερνα κ υπηρετει το κεφαλαιο το οποιο την ιδρυσε. Ουτε τωρα τη σακουλευεσαι? Εχω να πω σε καθε κομμουνιστη η ναζιστη η ακροδεξιο γενικα, οτι αν το φταιξιμο ειναι του μπαμπα σας που σας εμαθε ετσι με τα συμπλεγματα του εχετε ενα ελαφρυντικο ,αλλα απαγκιστρωθειτε ρε παιδια , απελευθερωθειτε επιτελους μπας κ σωθει αυτη η ενδοξη χωρα. Αν παλι απο μονοι σας μπηκατε στα συνδρομα των -ισμων (κομουνισμων , φασισμων κλπ) τοτε απευθυνθειτε αμεσα σε εμπειρο ψυχολογο να σας βοηθησει

   • PANDAROS says:

    ηρεμα φιλε,,,,ηρεμα

    δεν εναι αναγκη να κατεβαζεις καντηλια και να τα κανεις ολα μπουρδελο εδω μεσα..

    Αφου αποδεχεσαι την υπαρξη του κεφαλαιου ειναι ενα βημα..
    οπως και να εχει και να ειναι εβραικο το κεφαλαιο δεν παυει να ειναι κεφαλαιο που ειναι υπευθυνο,,για ολα,,,
    κεφαλαιο ειναι οποιος εχει τα μεσα παραγωγης ….μονο αυτο ειναι κεφαλαιο

    οι τραπεζες δεν ειναι με αυτην την εννοια κεφαλαιο αλλα μεσω για την εξαπλωση του κεφαλαιου..

    οποτε αν αποδεχεσαι την υπαρξη του κεφαλαιου και τα δεινα που φερνει στους λαους εισαι ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ

    αντε ,,τα λεμε στην επωμενη συγκεντρωση του ΠΑΜΕ, συντροφε..,χαχχαχαχχαχ

 4. Κανένας says:

  Και η επόμενη κυβέρνηση όποια και να είναι αυτή,άλλα θα υποσχεθεί και άλλα θα κάνει μετά.
  Περιμένετε ακόμα την έκπληξη;
  Θα δοκιμάσετε πολλούς ακόμα για να πειστείτε ότι όλοι είναι μία από τα ίδια;

 5. Τράνκι says:

  Ξέχασες μία περίπτωση, να τιναχτούν όλα στον αέρα και να μείνουμε με τις άχρηστες πιά ιδιοκτησίες σ’ένα ανύπαρκτο κράτος

 6. Ανώνυμος says:

  Μια ερώτηση μόνο. Τα φθηνά εργατικά χέρια των μεταναστών τι ακριβώς θα κάνουν στην Ελλάδα; Ποιος να εχει σκεφτεί ένα τέτοιο πανούργο σχέδιο να φέρει φθηνά εργατικά χέρια στην Ελλάδα που η βαριά βιομηχανία της ειναι τα καφενεία;

  Αντίθετα η απορία στο άρθρο είναι πολύ καλή, τι θα τα κάνει τα σπίτια η τράπεζα; Η απάντηση έρχεται από την άλλη μεριά του Ατλαντικού αρκεί να δει κανεις τι έγινε πριν καταρέυσει η Lehman Brothers.

  Χωρίς εθνική οικονομία είσαι προτεκτοράτο δεν χρειάζεται να φέρουν τάγματα μεταναστών για να σε καταστρέψουν.

  Αποψή μου είναι οτι το σχέδιο είναι πολύ πιο απλό, όταν η αγελάδα σταματήσει να βγάζει γάλα την σφάζεις. Το ίδιο κάνουν και ολοι αυτοί που μας κυβερνάνε εδώ και μια 15-ετία. Τα πακέτα ντελορ, τα ολυμπιακά εργα και τα κονδύλια άνοιξαν απλά την όρεξη και τώρα είναι η ώρα για το φιλέτο.

  • TEO says:

   Σκεφτηκε κανεις οτι ολα αυτα μπορει να ειναι ενα πειραμα; απο την μια υπερχρεωσεις για να δουν μεχρι ποσο μπορει να αντεξει ο λαος απο την αλλη παρε μεταναστες να δουμε απο την μια την πιστη σου απο την αλλη ποσο αντεχει κανεις τα χημικα πειραματα που κανουν πανω μας (ψεκασμοι, τροφικη αλυσιδα κτλπ) δηλ ποιος λαος αντεχει περισσοτερο και απο την αλλη ειμαστε μια καβα φτηνων εργατικων χεριων οχι για εμας αλλα για τους βορειους εμεις απλα θα τους εχουμε στα ποδια μας και αυτοι θα διαλεγουν αυτους που θελουν ΚΑΙ απο την αλλη θα εισαι μειωνοτητα οποτε οποτε γουσταρουν αφου δεν εχουμε και εθνικη κυριαρχια θα μας πουν αντε ξουτ και πως αλλιως θα μας επαιρναν την χωρα με πολεμο; αφου ειμαστε στο ΝΑΤΟ και το ιδιο το ΝΑΤΟ θελει να μας κατακτησει για γεοπολιτικους λογους αλλα και για τον ορυκτο πλουτο αρα αυτο που χρονια τωρα εχει σκαρφιστει ηταν το πιο σατανικο και αναιμακτο κολπο κατακτησης και υποδουλοσης ενος κοιμησμενου λαου γιατι και αυτο το ηξεραν μας εδωσαν στην αρχη δανεια ολοι καλοπαιρνουσαν (μπουζουκια ακριβα αμαξια σπιτια dolce vita) και τωρα; Ο λογαριασμος τα κεφαλια μεσα τωρα

 7. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ says:

  Δεν έχουμε κυβέρνηση εδώ και πολύ καιρό. Όλα έρχονται έξωθεν και επικυρώνονται στο θέατρο που λέγεται βουλή των Ελλήνων. Μόνο Ελληνική βουλή δεν είναι καθώς εφαρμόζονται οι βουλές των Ευρω-Αμερικάνων.

  Αυτά που έλεγε το ΚΚΕ: Έξω από ΝΑΤΟ, ΕΕ αποδεικνύονται σωστά, κυρίως όχι για το θέμα της οικονομίας, αλλά για το θέμα του ηθικού ξεπεσμού των ισχυρών της γής. Τι να το κάνεις όμως, και αυτοί δηλώνουν άθεοι, οπότε βάλτος και το ΚΚΕ.

  Στην χρεωκοπημένη Ελλάδα, όλα ξεπουλιούνται. Πρώτα ξεπουλήσαμε τις αξίες μας για την καλοπέραση. Μετά την ψήφο μας επίσης για την καλοπέραση. Μετά τις κρατικές υποδομές, πάλι για την καλοπέραση. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεπουλήσουμε και τα παιδιά μας στους ισχυρούς γιατί δεν έχει μείνει τίποτε άλλο. Όλα εδώ πληρώνονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *