in

Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Διασυνδέσεις με τη 17Ν;;

Στα σχέδιά τους η λίμνη του Μαραθώνα και το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι σχέσεις της Τουρκίας με τη Γερμανία βρίσκονται στο “κόκκινο”. Μετά την αποχώρηση των Γερμανών από την Βάση του Ινσιρλίκ, έχει ξεσπάσει ένας λεκτικός πόλεμος από την πλευρά του Ερντογάν κατά της Γερμανίας. Από τις τελευταίες δηλώσεις του κρατώ τα όσα είπε για τη δράση Γερμανών κατασκόπων που αλωνίζουν την Τουρκία!

Καθ΄ ότι φαίνεται, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξέρει από τέτοια παιχνίδια και του είναι πολύ εύκολο να τα αντιλαμβάνεται!

Κατάληψη των Αθηνών από την Αλβανική Μαφία…

Θυμόσαστε κατά το πρόσφατο παρελθόν, που επανειλημμένως παρουσίασα σε άρθρα μου τη δράση των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας, αλλά περισσότερο της Αλβανίας στην Ελλάδα! Της Αλβανίας, που δρα για λογαριασμό της βεβαίως, αλλά και για λογαριασμό της Τουρκίας! Αφού, Αλβανία και Τουρκία είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Θυμηθείτε τι έγραφα στο άρθρο μου: «Επόμενος στόχος της Αλβανίας η “Τσαμουριά”»:

«…Σε αυτό το σχέδιο σημαντικό ρόλο έχει παίξει επίσης, η Αλβανική Μαφία των Βαλκανίων, η οποία με τα τεράστια έσοδα που διαθέτει, χρηματοδοτεί με μυστικά κονδύλια κάθε δραστηριότητα του Αλβανικού στοιχείου στην Ελλάδα! Όπερ μεταφράζεται, σε αγορά, όχι μόνο κατοικιών, αλλά ολόκληρων πολυκατοικιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, ενοικίαση – αγορά περιπτέρων σε διάφορα επίμαχα και κομβικά σημεία της Ελληνικής Πρωτεύουσας, αλλά και άλλων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα τα περίπτερα, έχει διαπιστωθεί, ότι κατά βάση χρησιμοποιούνται ως υποσταθμοί της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αλβανίας! Οι κινήσεις της Αλβανικής Πρεσβείας και του Προξενείου τους, χαρακτηρίζονται από τις Μυστικές Υπηρεσίες τους, ότι πρέπει να διέπονται από: μεθοδικότητα, οργάνωση, διεισδυτικότητα και η κίνηση να είναι αθόρυβη! Στοιχεία που λείπουν από την πολιτική νομενκλατούρα της Πατρίδος μας!»!

Συντονισμένες οι δράσεις των Μυστικών Υπηρεσιών της Αλβανίας…  

Σήμερα θα εμπλουτίσω τη γνώση σας – μακάρι να ενημερωθεί και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας – με επιπλέον στοιχεία τα οποία θα σας ανατριχιάσουν!

Καθ΄ ότι, υποστηρίζει η άριστα πληροφορημένη πηγή μου πως, μεγαλύτεροι υποσταθμοί και από τα περίπτερα είναι πλέον οι Αλβανοί διανομείς τροφίμων (Delivery) και οι διανομείς φακέλων και μικρό-εμπορευμάτων (Courier)!

Αυτοί οι διανομείς μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας, αφού εμείς τους το επιτρέπουμε, ανεβάζοντάς τους μέχρι την πόρτα του σπιτιού μας για να παραλάβουμε τα φαγητά ή τις αποστολές που μεταφέρουν! Κατ΄ αυτόν τον τρόπο εποπτεύουν το εσωτερικό του σπιτιού μας και αναγνωρίζουν τον “πλούτο” του κάθε σπιτιού! Επίσης, καταγράφονται τα φαγητά (το κόστος τους) και το πόσο τακτικά υπάρχουν παραγγελίες για το κάθε σπίτι! Αυτά τα στοιχεία αποτελούν για εκείνους ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών!

Αποκαλύψεις από τη δράση τους…

Συνεχίζοντας η πηγή μας, μας αναφέρει πως σαντουϊτσάδικο – καφέ που λειτουργεί στους Αγίους Αναργύρους σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως και είναι γιάφκα (κέντρο συναντήσεων) αλβανο-κοσοβάρων που πολύ τακτικά ομιλούν τουρκικά μεταξύ τους!

Αλβανός που μέχρι το 1997 διατηρούσε οβελιστήριο (σουβλατζίδικο) απέναντι από ονομαστό παλαιό θέατρο της Κυψέλης, μετακομίζοντας την επιχείρησή του στην Κω και βοηθούμενος από ανθρώπους της ΜΙΤ που ζουν στο νησί, μετά από μια 20ετία διαθέτει τρία δικά του εστιατόρια από όπου κάθε καλοκαίρι παρελαύνει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Τουρκίας, προσκείμενος στον Ερντογάν!

Αυτός ο Τουρκαλβανός τείνει να γίνει ο άτυπος ηγέτης των Αλβανοκοσοβάρων και έχει δημιουργήσει ζωηρούς θύλακες Αλβανοτσάμηδων στην Κω και συγκεκριμένα στο Ζηπάρι, στην Καρδάμαινα, στο Πυλί και στο κέντρο της πόλεως της Κω!

Αφού στη νήσο Κω έχουν εγκατασταθεί Πρεβεζάνοι αλβανικής συνείδησης, οι οποίοι στο εν λόγω νησί εξισλαμίστηκαν!

Είχαμε γράψει και κατά το παρελθόν, πως οι Αλβανοί διαθέτουν ισχυρούς θύλακες στην Κεφαλονιά, στη Ζάκυνθο, στην Κέρκυρα, στην Κω, στη Ρόδο, στη Μύκονο και στη Σαντορίνη!

Συλλέγουν και φυλάσσουν οπλισμό;;;

Συνεχίζοντας η πηγή μας, μας αναφέρει: Έλληνες υπήκοοι, στην πραγματικότητα όμως κρυφοτσάμηδες οι οποίοι εργάστηκαν για τουλάχιστον 10 χρόνια στην Γερμανία (1965 – 1975), όπου και στρατολογήθηκαν από τις γερμανικές και τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, κάνουν σήμερα προπαγάνδα στην Ελλάδα του τύπου: “Έλληνες, φύγετε από την Ελλάδα γιατί δεν έχετε κανένα μέλλον εδώ” ή “Όπως άλλοι ήλθαν μετανάστες εδώ, έτσι και εμείς θα φύγουμε να πάμε μετανάστες αλλού”!

Επίσης, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μαζί με τις αντίστοιχες αλβανικές έρχονται σε επαφή από το 2004 με εγκατασταθέντες πράκτορες στην Κόνιτσα του νομού Ιωαννίνων, τη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας και στη Νέα Σαμψούντα Πρεβέζης!

Υπάρχουν έντονες υπόνοιες ότι εκεί φυλάσσεται οπλισμός, καθώς επίσης στο σημείο του Ιονίου όπου εκβάλλει ο ποταμός Καλαμάς!

Διασυνδέσεις με την 17 Νοέμβρη!   

Όπως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από τα συλληφθέντα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, τουλάχιστον τα μισά ήταν “Τσάμηδες” και κατά το υπόλοιπο μισό ήταν Ικαριώτες Μικρασιατικής – τουρκικής καταγωγής!

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο Αργύρης Τσακαλίας καταγόταν από την Ικαρία και ήταν ο θείος των αδελφών Ξηρού! Έγινε πασίγνωστος στο Πανελλήνιο από τις συνεχείς εμφανίσεις του στα Συστημικά και Αντεθνικά ΜΜΕ τη δεκαετία του 2000, μετά την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη! Ο στρατολογημένος “φιλόσοφος” της 17Ν “έφυγε” στα τέλη του ΄16 από τη ζωή! Όμως εν ζωή είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Πάτμο, στην Κάλυμνο, στην Κω, στην Εύβοια, στη Θεσπρωτία, στην Πρέβεζα και στην Αττική!

Ύποπτη η κίνησή τους σε κομβικά σημεία της Αττικής!

Στην Αττική, όπου δρουν ανεξέλεγκτοι οι πράκτορες της ΜΙΤ. Όπου τα κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών της Αλβανίας δρουν πολύ περιέργως! Αφού, οι κινήσεις τους, με εγκατάστασή τους, γίνεται στο Μαραθώνα (όπου, το φράγμα της λίμνης του Μαραθώνα), στα Σπάτα (όπου, το Διεθνές αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”) και στη Νέα Μάκρη (όπου, θα χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή φυγάδευση των Τούρκων και Αλβανών κατασκόπων μετά την ολοκλήρωση των σχεδίων τους)! Είναι τυχαίο ότι μεγάλο περίπτερο (στην ουσία μίνι μάρκετ επί 24ώρου βάσεως) στη Νέα Μάκρη ανήκει – σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη μας – σε αλβανική οικογένεια;;

Σημειώστε επίσης, πως ως συνθηματικό αναγνωρίσεώς τους, χρησιμοποιούνται οι θετικές απόψεις τους για τον Τουρκαλβανό Πασά των Ιωαννίνων, τον Αλή Πασά!

Συμπερασματικά…

…τα παραπάνω αποκαλυπτικά στοιχεία δεν γράφονται για να τρομοκρατήσουν κανένα μα κανένα. Επισημαίνονται, προκειμένου να ανησυχήσουν τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Πατρίδος μας! Οι οποίες θα πρέπει να έχουν ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό στην αποκρυπτογράφηση των όσων καθημερινώς λέει ο Τούρκος Σουλτάνος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Report

What do you think?

Written by panos

Comments

Leave a Reply
 1. Λαγός την φτέρη ετριβε…κακό του κεφαλιού του,έχουν όμως, ενα μείζον προβλημα οι χασίσο καλλιεργητές και τους χαλάει την σούπα!(και όταν είσαι μέσα στην φάκα,το μείζον γίνεται πανικός).

 2. Αν ειχαμε προθυπουργο με @@.. θα επρεπε να κλησει τα συνορα απο Αλβανια για Ελλαδα.. Αλβανος για Εδω τερμα!!για οσους Αλβανους Αλβανιδες εχουν γαμο εδω παραμενουν ολοι οι αλοι και απο το 1992 σπιτια περιουσιες μαγαζια κτλ. Κατασχεση απο το κρατος απελαση βιζες αδιες παραμονης δεν ησχουν μαζεμα και κλοτσια αμα θελετε Τουρκια που σας λατρευει για να μαθει ο προθυπουργο σας να μην μηλαει πολυ!! Να δεις χωρο τσαμικο.. ο αλλος εχει 3 μαγαζια Αλβανος τοσα χρονια και εθνικηστης? Μπουκαρει η ασφαλεια φερε αδεια φερε το τομαρι σου αμαξι σπιτι κατασχεσει κρατικη να μαθεις τι ρστι Ελην… αλλα αδερφοι μου παμε απο το κακο στο χειροτερο τα πραγμστα ειναι για το τρελαδικο..

  • ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΜΕΓΑΛΕ,ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ.ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ.ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΗΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ,ΚΑΝΑΔΟΙ ,ΓΕΡΜΑΝΟΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.ΦΤΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ,ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΚΟΨΑΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΕΙΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΟΥΡΙΑ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ,ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΥΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ?

   • Να σου θυμησω και εγω μεγαλε οτι μπορει και εμεις να ημασταν καποτες μεταναστες αλλα δεν προδοσαμε η απυλησαμε κανενα κρατος φανηκαμε ανταξιοι σε καθε κρατος με σεβασμο και κοστος…. ουτε για μεγαλη Ελλαδα ουτε για μικρη εδω που φτασαμε σε αυτο το αλητο αδιεξοδο δεν υπαρχει σεβασμος στον αλοδαπο που ηρθε ητε κατι χρονια ητε τωρα οπως στα μερη φιλοξενιας οι αλοδαποι σηκονουν μπαι ρακι Οχι ρε μαγκα ευχαρηστω δεν σου αρεσει το κουβαδακι σου και σε αλη παραλια… ετσι ειναι…

 3. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΣΟΒΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΕΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙΣ ΤΡΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ALBANOIL.ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ,ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΙΑ ΕΩΣ ΑΝΙΑΤΗ.ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΣΕ ΧΡΙΖΩ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΩ.ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΟΛΕΙΧΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΤΩΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΕΣ,ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

 4. ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ,ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ “ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?”ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 17, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ.ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ?ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ -ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΝΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΩΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ?ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ?ΜΗΠΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ΜΑΣ?ΕΣΥ κε ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ?ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ η ΑΠΛΑ ΒΡΥΧΑΣΑΙ?

  • Έχουν καλες καλλιέργειες,με μεγάλες στρεμματικές αποδόσεις,ήλθαν δε,όλοι νόμιμα,ρε!μήπως σε σε λένε Βεληγκέκα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Κακώς ήρθατε στον πλανήτη Γη !

Γιατί δεν υπάρχει όραμα;