Η Ελλάδα είναι ήδη εκτός Ε.Ε.

Η Ελλάδα είναι ήδη εκτός Ε.Ε.

Για όσους κόπτονται για την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ και τρομοκρατούν τους Έλληνες για το ενδεχόμενο της εξόδου της Ελλάδας από την ΕΕ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια, δεν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα στη σημαντικότερη έκτασή του. Στην ουσία, η Ελλάδα είναι οιονεί εκτός ΕΕ. Και από τη στιγμή που έχουμε υπογράψει στο τρίτο μνημόνιο ότι η ελληνική Βουλή θα νομοθετεί μόνο ό,τι θέλει η τρόϊκα, η Ελλάδα δεν έχει στην ουσία ούτε εσωτερικό Σύνταγμα…

Με άλλα λόγια, η Ελλάδα είναι τυπικά μόνο μέλος της ΕΕ χωρίς να υπάγεται πλέον στο ευρωπαϊκό δίκαιο και παράλληλα με καταργημένο defacto και το εσωτερικό της Σύνταγμα, δηλαδή με καταργημένο και το εσωτερικό της δίκαιο.

Ειδικότερα, σε ερώτηση δύο ξένων ευρωβουλευτών προς τον κ. Γιουνκέρ, για το αν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα, ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος να απαντήσει, πρόεδρος της ΕΕ απάντησε ως εξής:

«Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει επιβεβαιώσει πως τα μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ. Επομένως, όταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει για την Ελλάδα».

Με άλλα λόγια, η Ελλάδα είναι τυπικά μόνο μέλος της ΕΕ χωρίς να υπάγεται πλέον στο ευρωπαϊκό δίκαιο και παράλληλα με καταργημένο defacto και το εσωτερικό της Σύνταγμα, δηλαδή με καταργημένο και το εσωτερικό της δίκαιο.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η νομιμοποίηση των Ελλήνων πολιτικών αυτή τη στιγμή είναι έωλη και η μεταξύ τους θεατρική αντιπαράθεση είναι μόνο για αποκοίμιση του λαού προκειμένου να διατηρούν τις καρέκλες τους.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΗΓΗ

pylitonfilon

Loading...

12 thoughts on “Η Ελλάδα είναι ήδη εκτός Ε.Ε.

 1. stratos says:

  ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

 2. ΜΑΚΕΔΝΟΣ says:

  Είναι απλό. Με τα μνημόνια οι ευρω-ατλαντικοί “εταίροι” μας εφαρμόζουν ένα μεγάλο κι άνευ προηγουμένου για τα ευρωπαϊκά δεδομένα πολιτικό/οικονομικό/κοινωνικό πείραμα: ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ. Αυτό που σε αφρικανικές, ασιατικές και λατινοαμερικάνικες χώρες επιτυγχάνονταν με πραξικοπήματα, εμφυλίους πολέμους ή “ανθρωπιστικές επεμβάσεις”, στην Ελλάδα επετεύχθη με την συμμετοχή μας στην ΕΕ και το € και την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΡΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Βάλε και το ΝΑΤΟ στην όλη ιστορία που ουσιαστικά έχει καταλάβει το Αιγαίο αφενός για να ρυθμίζει τις προσφυγικές/(λαθρο)μεταναστευτικές ροές και να φράσσει τον δρόμο στον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας. Η Ελλάς μετά την υπογραφή του μνημονίου από τον Γοδεφρείδο Παπανδρέου ΕΧΑΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. Το πρώτο στάδιο του σχεδίου ολοκληρώθηκε και η πατρίδα μας δεν είναι πλέον χώρα αλλά γκριζαρισμένος ΧΩΡΟΣ (Greece from ‘state’ to ‘real estate’) με περιορισμένη αυτοκυριαρχία (sovereignty). Το δεύτερο στάδιο του σχεδίου είναι η μαζική εισροή εξαθλιωμένων πληθυσμών από Ασία και Αφρική ώστε να υπάρχει έτοιμο δουλικό εργατικό δυναμικό για τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ που μέλλεται να τεμαχισθεί η χώρα και αναλόγως με την επιτυχία του σχεδίου σε εμάς θα εφαρμοστεί και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Δεν είναι “θεωρία συνομωσίας” ή “σενάριο τρομολαγνείας”, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ: Ο,ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ, ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (εν μέρει και στην Ανατολική Ευρώπη μετά την πτώση του Κομμουνισμού) ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

 3. Μκ says:

  Πρέπει να το δούν όλοι οι έλληνες.
  https://youtube.com/watch?v=a0P_bJgmKaA.
  Είπα καιγω μετά τοσα χρόνια ναδω λιγη τηλεόραση πουχα πάει επίσκεψη σε άλλο σπίτι την καθαρή δευτέρα, και βλέπω έναν να πουλάει ένα φακό 35 ευρώ που φορτίζει λέει για πάντα με νερό, όταν τον ίδιο φακό τον πουλάνε δεκαετίες αλλού για 5 ευρώ. Επίσης, κρατάει η μπαταρία του για μερικές μερες και μετά τον πετάς, γιατι τελικά έχει μπαταρία. Παγκόσμια ελληνική πατέντα και αυτός.Σε άλλη χώρα θα χε μπει φυλακή σε μερικές μέρες.αυτοί αρέσουν στον κόσμο.μπράβο.
  https://youtube.com/watch?v=eaVf_qERrbw Μάθανε όλοι για δωρεαν ενέργεια από νερό και μας πρήξανε το όργανο. Σας είπα να πετάξετε την τηλεόραση, με γράψατε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.μετά φταίει ο γερμανός.αμα δε ξυπνήσουμε πάντα κάποιο ασβάχι θα μας φταίει. Πάντως με κούρασε όλη αυτή η κατάσταση, να έχουμε γίνει ποιός θα κοροιδεψει πιο πολύ τον άλλο, λέω θα αποσυρθώ κανα χρόνο για αποτοξίνωση και περισσυλογή, καλή δύναμη στους μάχιμους αγωνιστές, σας παρακολουθώ με χαρά αν και πολλές φορές δε συμφωνούμε, τι άλλα, α καλή Σαρακοστή.

  • Ανώνυμος says:

   Chapter 10 Vehicle Systems: The HydroStar and HydroGen designs, running an engine on water alone, HHO Boosters, electrolyser design, the Smack’s Booster, the Hotsabi Booster, the Zach West electrolyser, the ‘Hogg’ electrolyser from Selwyn Harris, the AVA Magnetic Levitation electrolyser, Bob Boyce’s high-efficiency electrolyser, Pulsed Water Splitters, Dave Lawton’s replication of Stan Meyer’s Water Fuel Cell water-splitter, Stan Meyer’s style of construction, Dave Lawton’s circuits and construction details, pipe-tuning details, Dave Lawton’s auto-tune circuit, Dr Scott Cramton’s low-power water-splitting, modifying generators to run on HHO alone, David Quirey’s system for running unmodified generators on HHO, Stan Meyer’s water injection system, Peter Lindemann’s lawnmower running on water alone, Peter Lowrie’s high-current HHO system, mpg improvement through cam timing, the Firestorm spark plug from Robert Krupa, plasma ignition, Ted Ewert’s Vortex air-feed system, Water Vapour Injection systems, the Ram Implosion Wing, Fuelsavers streamlining, high mpg carburettors, Allen Caggiano’s carburettor, Vortex fuel reformers, the weird nature of water, Advanced Electrolysis, the Charles Garrett electrolyser, the Archie Blue electrolyser and the Petro Dollar. size 3.5 Mb, 27 Jan 2016 HTML ePub free-energy-info.com/

   • Μκ says:

    Μακάρι να υπήρχανε αλλά είναι όλα απάτη ή χαμηλής απόδοσης μηχανές. Έστω μια να υπήρχε από τις χιλιάδες απάτες και θαχε λύσει ο κόσμος το ενεργειακό. Πάντως η Ελλάς διαθέτει άπειρη και δωρεάν ενέργεια από ήλιο , αέρα, γεωθερμία, κυματική ενέργεια, ενέργεια υδάτων από ποτάμια . Οπότε δεν χρειάζεται να μπούμε στην λογική των μηχανών που αναφέρεις παραπάνω. Απλά βάζεις μια φτηνή μηχανή και συλλέγεις την δωρεαν αυτή ενέργεια. Έτσι και αλλιώς δηλ, κολυμπάμε μέσα σε απειρη και δωρεαν ενέργεια. Πάντως αν έχεις φτιάξει μια απί τις μηχανές που αναφέρεις, μετα χαράς να την δοκιμάσουμε ή ακόμα και να την αγοράσω. Υ.γ. μέχρι και οι τούρκοι φτιάξανε free energy motor ,το φελέκι μου , ξεφτίλα τελείως (εμείς όμως έχουμε φτιάξει πιο πολλές ?) https://youtube.com/watch?v=mHW6b1aFPfU

    • Ανώνυμος says:

     Ωστε : “Έστω μια να υπήρχε από τις χιλιάδες απάτες και θαχε λύσει ο κόσμος το ενεργειακό” ??? Ιδου, αγαπητε, το τι συνεβη στον ανθρωπο αυτο, ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ, ΚΟΙΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ τωρα, ο Stefan Nystrom ? ξερει κανεις ? Θελεις ΕΣΥ να μαθεις που ειναι ? Λοιπον, αρχιζε να εφαρμοζης σε καποια παραλια τα μηχανηματα που σχεδιασε, και θα δεις τι θα παθεις !!! Εμπρος λοιπον, αν τολμας, κανε το ! Εγω, πως ειμαι τοσο σιγουρος, οτι θα σε βρει κακο ? Διοτο ξερω καλα απο πρωτο χερι, τι γινοτανε στο Λασιθι, απο Λασιθιωτες, που βαζανε ηλεκτρογεννητριες στους ανεμομυλους τους, και πηγαινε η ΔΕΗ τσαμπουκαλιδικα, και τις εβγαζε, μιλαμε για τη δεκαετια του 90 !

     A man by the name of Stefan Nystrom invented a way to generate energy from ocean waves that he claims would cost 5% of what coal energy does.

     He set up a proto-type in Ghana and, initially, claims to have found many potential investors. However, suddenly problems started to pop up. The investors, originally extremely enthusiastic, started to back off. He was offered bribes in order to quit. Finally, he began to be harassed by Ghanaian police and mercenaries.

     He contacted me in hopes of getting protection. I told him to come to Japan. He told me he was not allowed to leave the country. He said they had taken parts from his prototype. I said I would see what I could do.

     Before I could do anything, yesterday I received a disturbing set of phone calls from a very scared sounding Mr. Nystrom.

     “They tried to kill me three times today,” he screamed into the phone.

     Then I lost contact with him, and his phone has been switched off.

     In his last call, he asked me to make his technology public. So, here below is a description of his technology.

     Would people please pass it on and would as many people, in a tribute to a man who has probably been killed by mercenaries hired by the oil industry, and make sure that prototypes are developed.

     We can here see energy content in waves, The numbers means kW per hour, and meters of wave. South America, 97 kW per meter of wave, for example, that means, a Wavereaper™ device, which is 100 meters broad, would generate 9.7 mw, cost would be around 1200 000 Dollar, for that device. However, the revenue would be over 400 000 dollars monthly with current energy price.

     bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_fulford14.htm

    • Ανώνυμος says:

     Ωστε : «Έστω μια να υπήρχε από τις χιλιάδες απάτες και θαχε λύσει ο κόσμος το ενεργειακό» ??? Ιδου, αγαπητε, το τι συνεβη στον ανθρωπο αυτο, ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ, ΚΟΙΝΗ ΦΥΣΙΚΗ : Μαθαμε οτι η ατμοσφαιρα εχει οξυγονο και αζωτο. Απο την . Ο κυριος Μιχάλης Βέσσης εφτιαξε μια τουρμπινα που τα καιει αυτα τα δυο, και κινειται αεροπλανο χωρις καυσιμα… ετσι διατεινεται… ΑΡΑ, ΑΡΑ, θα μπορει και να γυριζει και μια ηλεκτρογεννητρια 230 βολτ ! Πηγαινε να μιλησεις με τον Ελληνα αυτον, για να σου εξηγησει, και να του πεις “να την δοκιμάσουμε ή ακόμα και να την αγοράσω”…. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό πρωτ. 1003585 που έχει λάβει από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ο Μιχάλης Βέσσης, για «Θερμικούς στροβιλοαντιδραστήρες χωρίς καύσιμο για ανοικτό και κλειστό κύκλωμα»! Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έγραψε στα παλαιά του υποδήματα την εκπληκτική εφεύρεση που αν αξιοποιείτο θα έδινε τεράστια ώθηση στην ελληνική οικονομία! Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ!!!…ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ -ΤΟΤΕ- ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ!
     Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό πρωτ. 1003585 που έχει λάβει από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ο Μιχάλης Βέσσης, για «Θερμικούς στροβιλοαντιδραστήρες χωρίς καύσιμο για ανοικτό και κλειστό κύκλωμα»! Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έγραψε στα παλαιά του υποδήματα την εκπληκτική εφεύρεση που αν αξιοποιείτο θα έδινε τεράστια ώθηση στην ελληνική οικονομία! Ο Τσοχατζόπουλος, όπως φαίνεται, τότε ενδιαφερόταν πώς θα μαζέψει περισσότερες μίζες από τα εξοπλιστικά!

     O 78χρονος σήμερα Μιχάλης Βέσσης τον Μάιο του 2001 τιμήθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον «Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας» επειδή εφηύρε τους «Θερμικούς στροβιλοαντιδραστήρες χωρίς καύσιμο για ανοικτό και κλειστό κύκλωμα». Ήταν το διάστημα της παντοδυναμίας του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο κ. Βέσσης δεν δίστασε να κλείσει ραντεβού και να επισκεφτεί τον Τσοχατζόπουλο έχοντας υπό μάλης την εφεύρεση του αιώνα. Το να καταργείς την καύσιμο ύλη και παράλληλα να παρέχεις μεγαλύτερη ταχύτητα σε αεροσκάφη, πλοία και τραίνα, είναι μοναδικό. Όμως, ο περιβόητος Άκης περί άλλων τύρβαζε! Νοιαζόταν μόνο πώς να φουσκώσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με τις μίζες των εξοπλιστικών!
     Κι έτσι, ο σημερινός τρόφιμος των φυλακών, έγραψε στα παλαιά του υποδήματα την ευρεσιτεχνία του Μιχάλη Βέσση.
     Ο ίδιος ο εφευρέτης μάς εξιστορεί την εντυπωσιακή ιστορία του ενώ δίνει σε αδρές γραμμές μερικά στοιχεία της επινόησής του:
     Έχετε ήδη πάρει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεσή σας. Κανονικά θα έπρεπε να σας πάρουν οι εφοπλιστές, οι ναυτιλιακές εταιρείες ή αυτοί που κατασκευάζουν πλοία, αεροπλάνα και να σας πουν «ώπα, ελάτε εδώ γιατί με σας γλιτώνουμε καύσιμα». Πήγατε σε αυτούς;

     Βέσσης: Αν αυτοί προτιμήσουν τον στροβιλοαντιδραστήρα, τα πλοία τους θα τα δέσουν και τον Μιχάλη Βέση θα τον …κρεμάσουνε.

     Ε, τότε λοιπόν πού απευθύνεστε; Ποιους συμφέρει η εφεύρεσή σας;

     Βέσσης: Ας πούμε, τα επιβατηγά πλοία. Στα γκαζάδικα δεν συμφέρει, είναι σα να τους κόβεις την αναπνοή.

     Πού δείξατε λοιπόν την ευρεσιτεχνία σας;

     Βέσσης: Στο κράτος αλλά δεν μου έδωσε σημασία.

     Σε ποιον αρμόδιο απευθυνθήκατε;

     Βέσσης: Στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Συγκεκριμένα, στον τότε γενικό γραμματέα του ΥΠΕΘΑ, κ. Φωκίωνα. Όταν του άνοιξα τα σχέδια, δεν κατάλαβε τίποτε και με ρώτησε: «Τι είναι αυτό; Εγώ δεν είμαι μηχανολόγος». Εγώ του είπα: «Τι ρόλο παίζεις εσύ; Γιατί με καθυστερείς; Γιατί ο κ. Τσοχατζόπουλος έφερε εσένα και όχι έναν ειδικό να του εξηγήσω; Γιατί δεν ήρθε εδώ ο ίδιος ο υπουργός, τέλος πάντων;».

     Κι έτσι, ο Άκης δεν σας έδωσε καμία σημασία;

     Βέσσης: Καμία. Αυτός μάλλον για άλλα νοιαζόταν τότε.

     Μετά τον Τσοχατζόπουλο όμως ήρθε ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Σπηλιωτόπουλος, ο Μεϊμαράκης. Πήγατε σε κανέναν από αυτούς;

     Βέσσης: Όχι, Αφού ο Τσοχατζόπουλος μου έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα, ποιος θα μου έδινε σημασία, σκέφτηκα. Και το πράγμα έμεινε εκεί.

     Ο κ. Βέσσης όμως χτύπησε την πόρτα της … Ιαπωνίας! Αλλά του ζήτησαν μακέτα του έργου.
     Βέσσης: Φοβήθηκα και δεν τους έδωσα μακέτα. Αν άλλαζαν 6-7 σημεία από την πατέντα μου, μπορεί να την παρουσίαζαν ως δική τους και να μου έκλεβαν την ιδέα. Αν είχα ένα εργοστάσιο θα είχα κατασκευάσει μόνος μου τον στροβιλοαντιδραστήρα. Είμαι παιδί μηχανουργού. Ο πατέρας μου είχε μηχανουργείο πλοίων και από 5 χρονών είμαι στο χώρο. Σήμερα όμως με την κρίση που υπάρχει και με 750 ευρώ σύνταξη τι μπορώ να κάνω; Πρόκειται για την Ελλάδα όμως. Μιλάνε για οικονομική ανάπτυξη και την ώρα που τους προσφέρεται η ευκαιρία να έχουν κίνηση πιο γρήγορη σε αεροπλάνα, τραίνα και πλοία και κυρίως χωρίς καύσιμο, μένουν αδρανείς.

     Η περίπτωση του Μιχάλη Βέσση μοιάζει με αυτή των επιστημόνων που ανακαλύπτουν φάρμακο για τον καρκίνο αλλά που οι φαρμακοβιομηχανίες και τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που κινούνται γύρω από αυτές, δεν αφήνουν ούτε κουνούπι να περάσει! Θυμάστε την Ελληνίδα γιατρό από την Αυστραλία που πριν από μερικά χρόνια ήρθε στην Αθήνα έχοντας ανακαλύψει το φάρμακο του καρκίνου του στήθους; Μέσα σε λίγο διάστημα τα συστημικά ΜΜΕ την είχαν βγάλει γραφική και τρελή, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πάρει τις βαλίτσες της και να ρίξει μαύρη πέτρα στην Ελλάδα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει με τον Μιχάλη Βέσση που επινόησε την κίνηση χωρίς καύσιμο σε αεροπλάνα, τραίνα και πλοία και μάλιστα με περισσότερη ταχύτητα. Άντε τώρα να τα βάλει μόνος του με τα οικονομικά συμφέροντα που παίζονται γύρω από τα καύσιμα! «Θα με κρεμάσουνε», λέει κι ο ίδιος. Είναι δυνατόν λοιπόν οποιαδήποτε κυβέρνηση να σταθεί στο πλευρό του κ. Βέσση την ώρα που, ειδικά οι σημερινοί ολετήρες, ακόμη και την επιβίωσή τους την εξαρτούν από τους τοκογλύφους και τους νταβατζήδες; Συνεπώς η περίπτωση του 78χρονου εφευρέτη μοιάζει να έχει παρόμοιο τέλος με αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων Ελλήνων σκαπανέων.
     Ας μας δώσει όμως ο ίδιος ο εφευρέτης μερικά χρήσιμα στοιχεία για την εκπληκτική επινόησή του.
     Βέσσης: Αυτός είναι ένας θερμικός στροβιλοαντιδραστήρας ανοιχτού κυκλώματος. Είναι χρήσιμος για την πλεύση του πλοίου ώστε να πλέει με μεγαλύτερη ταχύτητα.
     Ποια καράβια αφορά αυτή η ευρεσιτεχνία;
     Βέσσης: Όλα.
     Δηλαδή και το «δελφίνι» το οποίο είναι ήδη ταχύπλοο;
     Βέσσης: Βεβαίως και το «δελφίνι» αφορά, μόνο που στην περίπτωσή του θα εφαρμοστεί ο δεύτερος τύπου στροβιλοαντιδραστήρα.
     Χωρίς καύσιμο πάντα;
     Βέσσης: Ναι, αυτή είναι η όλη ουσία της εφεύρεσης.
     Αυτό μπορεί να έχει εφαρμογή και στα αυτοκίνητα;
     Βέσσης: Στα αυτοκίνητα είναι ο κινητήρας αντιβαρύτητας.
     Στα αεροπλάνα εφαρμόζεται;
     Βέσσης: Βεβαίως.
     Με ποιο τρόπο, μπορείτε να μας εξηγήσετε;
     Βέσσης: Το αεροπλάνο κάνει παραγωγή αερίων με τη βοήθεια του καυσίμου. Η δική μου εφεύρεση έχει μηχανισμούς που είναι σύμφωνοι με τους νόμους της φύσης. Θερμαντήρες που είναι καταλλήλως κατασκευασμένοι και στο εσωτερικό τους υπάρχουν αντιστάσεις κατασκευασμένες από άργυρο για την ακαριαία πυράκτωση. Περνώντας μέσα ο αέρας, τον κάνει «ατομική βόμβα».
     Γιατί χρησιμοποιείτε άργυρο;
     Βέσσης: Για να θερμαίνει τα θερμαντικά στοιχεία, τις αντιστάσεις. Όταν ο άργυρος δεχτεί την παραμικρή θερμοκρασία διαστέλλεται αμέσως. Όταν πυρακτωθούν τα θερμαντικά στοιχεία, το αέριο που παραμένει μέσα διαστέλλεται.
     Και η αντίσταση πώς θερμαίνεται;
     Βέσσης: Με την παραγωγή ρεύματος από μπαταρία «κομπλαρισμένη» με 220 watt.
     Οπότε, χωρίς καύσιμο δεν υπάρχει ρύπανση του περιβάλλοντος.

     Βέσσης: Εννοείται και είναι από τα βασικά προτερήματα της εφεύρεσης.

    • Ανώνυμος says:

     μηπως φασκεις και αντιφασκεις αγαπητε ? απο τη μια μας λες : “μέχρι και οι τούρκοι φτιάξανε free energy motor” και πιο πριν μας λες : “Μακάρι να υπήρχανε αλλά είναι όλα απάτη ή χαμηλής απόδοσης μηχανές”. Ο τουρκος το εδειξε στο πανεπιστημιο το Ολλανδικο, πολυ σοβαρο πνεπιστημιο, και ολοι το ειδανε, και το εξατσανε, αυτο το “free energy motor” που μέχρι και οι τούρκοι φτιάξανε, γιατι δεν το επανελαβε κανενας Ελληνας ? τι φοβαται ? τα σχεδια ειναι στην πατεντα, και ενα σωρο βιντεο κυκλοφορανε, και ο τουρκος εφευρετης, δεν κρυβει τιποτε ! Γιατι μιλας τοσο απαξιωτικα ? η εφευρεση του τουρκου, δουλευει μια χαρα ! ρωτα τους καθηγητες σου, εαν μπορει να κατασκευαστει μοτερ με μαγνητες, θα σου πουνε ΟΧΙ ! αλλα ο τουρκος το εκανε ! Μιας οικογενειας της φτανουνε 5 -6 κιλοβατ περιπου, και δεν εχει αναγκη κανενα κερατα, γιατι δεν το κανουνε ?

     • Μκ says:

      Για τον τούρκο έκανα πλάκα, είναι αστυνομικός συνταξιούχος λεει που ξόδεψε το εφάπαξ στη συσκευή του, ( σ.σ. πώς δηλαδή να κρύψει μπαταρίες μέσα και να κοροιδεύει τους καθηγητές στο πανεπιστήμιο ) στην ολλανδια. Αλλά ένας καθηγητης δε μάσησε, λεει δεν πιστευω τίποτα αν δεν δοκιμαστεί.. ο επιστήμονας που αναφέρεις με την ενέργεια των κυμάτων πράγματι έχει κάνει πρωτότυπη εφευρεση όπως και άλλοι σε ανανεωσιμες μορφές ενέργειας όπως και τα φωτοβολταικά που είναι τώρα πολύ φτηνα, μισο ευρω το κιλοβατ και έχουνε ζωη πάνω απο 50 χρονια και σου δίνουν δωρεαν ενέργεια. Και αποθήκευση της ενέργειας στο συστημα με υδρογόνο ή μπαταρίες τυπου καλογεράκη. Υ.γ, γιατί ομως τόση προσπάθεια από μερικούς , να κοροιδέψουν τον κόσμο με ψευτικες εφευρέσεις; ισως για λίγη δημοσιότητα, ίσως για επιχορηγήσεις και λεφτά, ίσως γιατί ειναι σχιζοφρενείς , δεν έχω καταλάβει ακόμα.

     • Μκ says:

      Ξέχασα να γράψω πως μόλις βρω χρόνο θα μελετήσω τις πληροφορίες που έδωσες για τον Βέσση κτλ, που δε τα γνωρίζω.

 4. Μκ says:

  Επίσης συσκεύες δωρεαν ενέργειας υπάρχουν στο ebay από 200 ευρώ ενεμογεννήτριες , εδω φωτοβολταικά πάνελ με 50 ευρώ κτλ. Ειναι όλα τωρα σχεδόν τσάμπα σε σχέση με πρίν 5-10 χρόνια. Αρα δεν έχουμε δικαιολογία να μη τα χρησημοποιούμε. Αυτές οι συσκευές που αξιοποιούν την ενέργεια της θάλλασας είναι γενικά πολύ ακριβές , ίσως γιαυτό να μην είναι τόσο διαδεδομένες. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί ψάχνουμε το δύσκολο όταν κυκλοφορούν ανεμογεννητριες και φωτοβολταικά με τετοιες τιμές. Είναι σαν να δίνεις στον πεινασμένο τόνους φαγητό τσάμπα και αυτός λέει όχι, θα ψαξω να βρώ χαβιάρι να φάω, και πεθαίνει τελικά σπό την πείνα. Υγ.1 Αυτοί που φτιαχνουν φωτοβολταικα, ηλιακούς θερμοσίφωνες, ανεμογεννήτριες γιατι είναι ακόμα ζωντανοι; παρακαλώ μια απάντηση . 2. Στο πλαίσιο της αυτάρκειας χρησιμοποιώ φωτοβολταικά που τα πήρα μεταχειρισμένα και για ινβέρτερ ένα ups παλιό από τα σκουπίδια 700watt και δουλέουν μια χαρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *