01:39 - 22/07/2019

Εκτεταμένη νοθεία στις εθνικές εκλογές υπέρ του Σύριζα;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γιατί στο site του υπουργείου Εσωτερικών δεν υπάρχουν οι ψήφοι των εθνικών εκλογών του 2019 ανά εκλογικό τμήμα;
Ένα ανατριχιαστικό όσο και αποκαλυπτικό κείμενο υπογράφει ο Μανώλης Αυγερινός παραθέτοντας τους αριθμούς που μπορεί να είναι βαρετοί στην ανάγνωση αλλά αποκαλυπτικοί για το πως ο Σύριζα εξασφάλισε το 31%!

Ερωτηματικά προκαλεί η άνοδος ειδικά στη Μακεδονία, όπου είναι εξόχως θεαματική, λες και δεν υπήρξε η Συμφωνία των Πρεσπών…

Γράφει ο Μανώλης Αυγερινός

Η πρώτη αιτία που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι ο αριθμός των Ελλήνων (μόνο;;;)πολιτών, που υπερψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Η δεύτερη αιτία είναι ότι στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 437.579 ψήφους, παραπάνω από τις ευρωεκλογές (1.343.595 ψήφους στις ευρωεκλογές και 1.781.174 ψήφους στις εθνικές εκλογές).
Από μόνο της αυτή η αύξηση των ψήφων, σε μόλις ένα μήνα, δημιουργεί σκέψεις, απορίες αλλά και ερωτηματικά, που χρήζουν απαντήσεων.

Οφείλω καταρχήν να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη, για ένα κείμενο, που έχει ως βάση τους αριθμούς, οι οποίοι σχεδόν πάντα είναι κουραστικοί.

Πριν ξεκινήσουμε, να σημειώσουμε ότι, στις Βουλευτικές Εκλογές του 2015, αλλά και στις συνεχείς εκλογές του 2019 (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές και Βουλευτικές), η συμμετοχή των πολιτών, κυμάνθηκε στα επίπεδα του 58% με πολύ μικρές αποκλίσεις.

Επομένως μιλάμε για την ίδια αριθμητικά βάση των πολιτών που προσήλθαν στην κάλπη, σε όλες τις προαναφερόμενες εκλογές.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 1.926.526 ψήφους και τον Ιούλιο του 2019, 1.781.174 ψήφους.
Δηλαδή, μετά από σχεδόν 4 χρόνια κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μόλις 145.352 ψήφους, αριθμός εξαιρετικά μικρός, ακόμα και για κυβερνήσεις που τα πήγαν αντικειμενικά καλά.

Οι παλιοί πολιτικοί έλεγαν ότι, κάθε κυβέρνηση, ότι και αν κάνει, έχει 1% φθορά ανά κυβερνητικό έτος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπέστη, μεταφραζόμενη σε απόλυτους αριθμούς ψήφων, ούτε καν τη φυσιολογική κυβερνητική φθορά.
Ο αριθμός αυτός στάθηκε η αιτία, να ψάξουμε λίγο παραπάνω το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ και βρήκαμε, αξιοπερίεργα στοιχεία.

Πάμε να δούμε μερικά:

Αρχή κάνουμε από τη Μακεδονία.

Μια περιοχή, που λόγω της υπογραφής της Συμφωνίας των Πρεσπών, όλοι υποθέταμε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα υποστεί καθίζηση από τους Μακεδόνες πολίτες.

Οι αριθμοί όμως λένε άλλα πράγματα.

Στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019, εκλογές με καθαρά κομματικές επιλογές υποψηφίων αλλά και καθαρά κομματική ψήφο, στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία περιλαμβάνει 7 νομούς (Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής), ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιαννούλης, έλαβε 105.710 ψήφους με μέσο όρο ποσοστού, 11,33%.

Ένα μήνα μετά, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ, όχι ένα χρόνο, ο ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές και στους ίδιους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, έλαβε 259.492 ψήφους, με μέσο όρο ποσοστού, 25,79%.

Μόλις σε ένα μήνα από τις Περιφερειακές εκλογές, στην Κεντρική Μακεδονία, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε, 153.782 ψήφους παραπάνω από την κομματική επιλογή στις Περιφερειακές εκλογές, ανεβάζοντας το ποσοστό του κατά 14 ποσοστιαίες μονάδες, φτάνοντας στο 25,79% !!!!

Τι άλλαξε σε μόλις ένα μήνα και οι ίδιοι που καταψήφισαν την κομματική επιλογή του κ. Γιαννούλη, υπερψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ;

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ακόμα κάτι, πολύ πολύ χαρακτηριστικό.

Ο συνδυασμός της υποψηφίας Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ για τη Θεσσαλονίκη, Κατερίνας Νοτοπούλου έλαβε 16.666 ψήφους.
Σαν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, η κ. Νοτοπούλου, έλαβε μόνη της 28.049 σταυρούς, ενώ και ο αποτυχών σαν Περιφερειάρχης Χ. Γιαννούλης, εξελέγη επίσης βουλευτής.

Η κ. Νοτοπούλου πήρε μόνη της, σχεδόν διπλάσιους ψήφους, από ό,τι πήρε ολόκληρος ο υποψήφιος συνδυασμός για τις Δημοτικές εκλογές!!!

Δηλαδή οι Θεσσαλονικείς, ψήφισαν για βουλευτές, κάποιους που δεν ήθελαν σαν τοπικούς άρχοντες, Περιφερειάρχη και Δήμαρχο!!!!

Ας πάμε όμως και στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 και στις ευρωεκλογές του Μαΐου 2019, όπου θα δει κανείς εντυπωσιακά ευρήματα.

Δείτε καταρχήν τον σχετικό πίνακα, πάντα με πηγή το υπουργείο Εσωτερικών:

Έγινε ότι έγινε με τη Μακεδονία και τη συμφωνία των Πρεσπών, έγιναν τα τεράστια σε πλήθος συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, έγιναν σε όλη την ομογένεια παντού στη γη συλλαλητήρια και το αποτέλεσμα ήταν, ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις εκλογές του 2015 να χάσει μόλις 66.833 ψήφους (414.883 το 2015, 348.050 το 2019).

Και εάν συγκρίνουμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στη Μακεδονία, με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε αλματώδη αύξηση και από 254.469 ψήφους των ευρωεκλογών, έφτασε στις 348.050 ψήφους των εθνικών εκλογών, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ τις ψήφους του, κατά 93.584 ψήφους, ήτοι 7 ποσοστιαίες μονάδες!!!!

Και μιλάμε για την ίδια περιοχή, τους ίδιους νομούς, για τον ίδιο αριθμό συμμετοχής πολιτών, μιλάμε για τη Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α.

Αλήθεια τι ακριβώς άλλαξε σε ένα μήνα από τις ευρωεκλογές και οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ άλλαξαν την ψήφο τους;

• Η Συμφωνία των Πρεσπών ξαφνικά έγινε καλή;

• Τα εμπορικά σήματα, ξαφνικά δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα;

• Η Μακεδονική γλώσσα ορθώς παραχωρήθηκε στα Σκόπια;

• Η Μακεδονική Εθνότητα, ορθώς παραχωρήθηκε στους Σκοπιανούς;

• Το ότι η Ελλάδα βάσει της Συμφωνίας, είναι η μοναδική χώρα παγκοσμίως, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, που δεν μπορεί να εμποδίσει την ένταξη των Σκοπίων σε οποιοδήποτε διεθνή Οργανισμό (παρ. 1, άρθρο 2 του ν. 4588, ΦΕΚ 9 Α/25-01-2019), δεν ενοχλεί πλέον τους Μακεδόνες αλλά και όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες;

• Το ότι παντού στον κόσμο πλέον, με τη σφραγίδα Τσίπρα Καμμένου, με τη λέξη Μακεδονία, όλοι εννοούν τα Σκόπια και όχι τη μία και πραγματική Μακεδονία την Ελληνική, δεν ενοχλεί πλέον τους Μακεδόνες;

Εκτός και αν συνέβη κάτι άλλο, κάτι μαγικό, στο αποτέλεσμα των εκλογών, κάτι που δεν μπορεί, τουλάχιστον ο γράφων, να ισχυριστεί.

Και δεν είναι μόνον η Μακεδονία.

Σε 10 νομούς της Ελλάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε περισσότερες ψήφους από ότι τον Σεπτέμβριο του 2015.
Στους νομούς αυτούς, δύο πράγματα «φυσιολογικά» μπορεί να συνέβησαν.

Ή ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τάκανε όλα καλά ή οι κάτοικοι/ψηφοφόροι αυτών των περιοχών δεν κατάλαβαν τη λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Και εάν μεν, οι κάτοικοι/ψηφοφόροι πιστεύουν ότι τάκανε όλα καλά η κυβέρνηση, πολύ καλώς έπραξαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.
Εάν όμως δεν κατάλαβαν τη λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κάποιοι φέρουν ευθύνες γι’ αυτό.

Και αυτοί είναι οι βουλευτές και οι πολιτευτές των περιοχών αυτών, τουλάχιστον της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν μπόρεσαν επί 4 χρόνια να πείσουν τους κατοίκους αυτών των περιοχών, για τα δεινά που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο.

Και ας μην στεκόμαστε ότι η ΝΔ νίκησε στις εκλογές και επομένως όλα πήγαν καλά και άρα πάμε παρακάτω χωρίς να εξετάζουμε τίποτα άλλο.

Ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα με σωστή οργάνωση, οφείλει να ψάξει τις αιτίες, που σε αυτούς τους νομούς, ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τις ψήφους του σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2015.

Από τους νομούς αυτούς, δεν μπορεί να μην γίνει ιδιαίτερη μνεία για το νησί της Λέσβου.

Ένα νησί, που ο κ. Τσίπρας πίστευε ότι είναι άλλο νησί από τη Μυτιλήνη.

Ένα νησί που η πολιτική του κ. Τσίπρα, το «φόρτωσε» με 15.000 αλλοδαπούς, αλλοιώνοντας πλήρως τον πληθυσμιακό χαρακτήρα του νησιού.

Ένα νησί, που η τουριστική καταστροφή που υπέστη τα 4 χρόνια Τσίπρα, λόγω του μεταναστευτικού, ήταν τεράστια.
Πλέον η Μυτιλήνη δεν συμπεριλαμβάνεται στους τουριστικούς προορισμούς και αυτό εξ αιτίας των πολιτικών του Τσίπρα, στο μεταναστευτικό.

Έναν Τσίπρα, που έκανε έντονη, σχεδόν επιθετική, παρατήρηση σε δημοσιογράφο στη ΔΕΘ, όταν είπε: «από πότε η θάλασσα έχει σύνορα και δεν τόξερα;»

Αυτός ο Τσίπρας λοιπόν, πήρε παραπάνω ψήφους στη Μυτιλήνη από ότι τον Σεπτέμβριο του 2015.
Και είναι φυσιολογικό όλο αυτό;

Υπάρχει πολιτικό κριτήριο τελικά ή όχι;

Και αν υπάρχει, ποιο ακριβώς είναι;

Και εάν συγκρίνουμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών στους 10 αυτούς νομούς, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε αύξηση 72.109 ψήφους, ήτοι σχεδόν 30% άνοδος(!!!!!) σε σχέση με το ποσοστό των ευρωεκλογών στους ίδιους πάντα 10 νομούς.

Σίγουρα όλα αυτά δημιουργούν εύλογα ερωτήματα και απορίες, για το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ, αύξησε τόσο πολύ τις ψήφους του από τις ευρωεκλογές ως τις εθνικές εκλογές, με ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ διαφορά;;;;;

Και σίγουρα όλα αυτά, απαιτούν ψάξιμο και διερεύνηση από τη σημερινή κυβέρνηση.

Το πώς και το πότε, θα το καθορίσουν οι σημερινοί κυβερνώντες.

Αλλά, θέλει ψάξιμο…..και μάλιστα επισταμένως.

Και μια απορία: γιατί στο site του υπουργείου Εσωτερικών μπορώ να δω τις ψήφους των εθνικών εκλογών του 2015 ανά εκλογικό τμήμα και στις εθνικές εκλογές του 2019 η εφαρμογή αυτή δεν υπάρχει;

Απλή απορία προς σκέψη υποβάλλω και ας απαντηθεί από άλλους.

Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον (Πλάτων)

kourdistoportocali

emprosdrama

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

 1. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ…. ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ!

  ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ….

 2. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 07/22/2019 @ Ιούλιος 22, 2019 3:01 πμ

  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ…. ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ!

  ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ….

 3. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ
  Και
  ΠΟΙΟΣ Ο ΜΕΤΡΩΝ ΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ
  (γκεγκε)

 4. Και στην Λειβαδιά,η προηγούμενη Δήμαρχος η Γιώτα Πούλου,καταποντίστηκε,και δεν ψηφίστηκε από τους Συριζαιους,αλλά στις εκλογές είχε συντριπτική νίκη!!! Δηλαδή δεν την εμπιστεύονταν για δήμαρχο,αλλά την έστειλαν στη Βουλή?

  • Αυτό έγινε γιατί οι γύφτοι και οι λάθρομετανάστες της Θήβας, του Ορχομενού, του Σχηματαρίου κλπ. πόλεων της Βοιωτίας δεν μπορούσαν να την ψηφίσουν για Δήμαρχο Λιβαδειάς αλλά μπορούσαν για βουλευτή Βοιωτίας όπως πήραν εντολή να κάνουν.

 5. Και χωρίς τους αριθμούς, δεν είχαμε ουδεμία αμφιβολία ότι τα αποτελέσματα “πειραχτηκαν”. Μπράβο στον αρθρογράφο για το ψάξιμο και την σύγκριση!

 6. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ
  Και
  ΠΟΙΟΣ Ο ΜΕΤΡΩΝ ΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ
  (γκεγκε)

 7. ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 07/22/2019 @ Ιούλιος 22, 2019 9:05 πμ

  Εύλογα όλα. Απλά σε κάποιους όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα μας είχαν απασχολήσει από πολύ παλαιότερα.
  Είχα γράψει λοιπόν στις 2/11/2014:

  Μας έχουν ταράξει με τους κωδικούς για κάρτες, για το TAXIS (μικροί-μεγάλοι), για τα Pin στα κινητά, για τον ΑΜΚΑ, για τα WI-Fi κλπ. Εφαρμογές στον ηλεκτρονικό υπολογιστή για να πληρώνουμε ΦΠΑ, για να πάρουμε το επίδομα θέρμανσης, για να νοικιάσουμε σπίτι, για να βγάλουμε σύνταξη, για να κάνουμε φορολογική δήλωση, για, για, για…τα κερατά τους τα τράγια.
  ΕΑΝ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΤΕΣ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΛΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, που να μπορεί ο οποιοσδήποτε να βλέπει τι έχει ψηφιστεί ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο εκλογικό κέντρο της Ελλάδας, τότε δεν αποδεχόμαστε κανένα εκλογικό αποτέλεσμα όποιο και να είναι αυτό. ΛΑΜΟΓΙΑ.

  • ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 07/22/2019 @ Ιούλιος 22, 2019 9:15 πμ

   ”Σίγουρα όλα αυτά δημιουργούν εύλογα ερωτήματα και απορίες, για το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ, αύξησε τόσο πολύ τις ψήφους του από τις ευρωεκλογές ως τις εθνικές εκλογές, με ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ διαφορά;;;;;”
   Η απάντηση είναι όπως ακριβώς η ΝΔ του Σαμαρά στις 6/5/2012 πήρε 18,8% κι ένα μήνα μετά στις 17/6/2012 πήρε 29,7% δηλαδή 11% περίπου παραπάνω. Είπαμε κάποιοι τα βλέπαμε πολύ πιο πριν κι από αυτά.

 8. Και στην Λειβαδιά,η προηγούμενη Δήμαρχος η Γιώτα Πούλου,καταποντίστηκε,και δεν ψηφίστηκε από τους Συριζαιους,αλλά στις εκλογές είχε συντριπτική νίκη!!! Δηλαδή δεν την εμπιστεύονταν για δήμαρχο,αλλά την έστειλαν στη Βουλή?

  • ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 07/22/2019 @ Ιούλιος 22, 2019 4:43 μμ

   Αυτό έγινε γιατί οι γύφτοι και οι λάθρομετανάστες της Θήβας, του Ορχομενού, του Σχηματαρίου κλπ. πόλεων της Βοιωτίας δεν μπορούσαν να την ψηφίσουν για Δήμαρχο Λιβαδειάς αλλά μπορούσαν για βουλευτή Βοιωτίας όπως πήραν εντολή να κάνουν.

 9. Και χωρίς τους αριθμούς, δεν είχαμε ουδεμία αμφιβολία ότι τα αποτελέσματα “πειραχτηκαν”. Μπράβο στον αρθρογράφο για το ψάξιμο και την σύγκριση!

 10. ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ – ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΟΠΟΛΙΣΤΑΝ..
  ΤΑ ΛΟΜΠΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΕΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ..

 11. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ: Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΑΜ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ. Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ; ΓΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝ.

 12. Το έχουμε ξαναπεί, η μη είσοδος της Χ.Α στη Βουλή, το 31% του $ΥΡΙΖΑ είναι προϊόν ΝΟΘΕΙΑΣ
  Η SINGULAR LOGIC ανήκει στον Αμερικανοεβραϊκό όμιλο KKR και όλως τυχαίως είναι αυτή που παίρνει συνέχεια την ανάθεση των εκλογών χωρίς διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια, άραγε δεν υπάρχουν άλλες εταιρίες λογισμικού στην Ελλάδα να αναλάβουν τις εκλογές ?
  ΞΥΠΝΑΤΕ

  • ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 07/22/2019 @ Ιούλιος 22, 2019 5:39 μμ

   Δεν πρέπει ν’ αναλαμβάνουν εταιρίες τις εκλογές αλλά το δημόσιο ( Υπ. Εσωτερικών) με την συμβολή των πανεπιστημίων Πληροφορικής, Στατιστικών, Μαθηματικών κλπ. ως εργασία για τους φοιτητές που θ’ ασχοληθούν κι όλα με απόλυτη διαφάνεια.
   ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.

 13. Επισκεφθήκαμε την Μυτιλήνη, την Λέσβο τί να πής ότι αυτός ό λαός ψηφίζει αγγραμμάτους και ανθέλληνες.

 14. Έχει γίνει τόσο χοντρή νοθεία ,που το κατάλαβαν όλοι ,η δε αποχή έχει κτυπησει πάνω από 60%. Για να φθάσουν σε τέτοια φάση οι χάζαρο μαφιόζοι ,έχουν πολύ χοντρό ζόρι. Μας μιλούν για δημοκρατία και κυβερνούν με νοθεία χειριστής βλακείας. Χαχαχαχα !

 15. Εύλογα όλα. Απλά σε κάποιους όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα μας είχαν απασχολήσει από πολύ παλαιότερα.
  Είχα γράψει λοιπόν στις 2/11/2014:

  Μας έχουν ταράξει με τους κωδικούς για κάρτες, για το TAXIS (μικροί-μεγάλοι), για τα Pin στα κινητά, για τον ΑΜΚΑ, για τα WI-Fi κλπ. Εφαρμογές στον ηλεκτρονικό υπολογιστή για να πληρώνουμε ΦΠΑ, για να πάρουμε το επίδομα θέρμανσης, για να νοικιάσουμε σπίτι, για να βγάλουμε σύνταξη, για να κάνουμε φορολογική δήλωση, για, για, για…τα κερατά τους τα τράγια.
  ΕΑΝ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΤΕΣ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΛΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, που να μπορεί ο οποιοσδήποτε να βλέπει τι έχει ψηφιστεί ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο εκλογικό κέντρο της Ελλάδας, τότε δεν αποδεχόμαστε κανένα εκλογικό αποτέλεσμα όποιο και να είναι αυτό. ΛΑΜΟΓΙΑ.

  • ”Σίγουρα όλα αυτά δημιουργούν εύλογα ερωτήματα και απορίες, για το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ, αύξησε τόσο πολύ τις ψήφους του από τις ευρωεκλογές ως τις εθνικές εκλογές, με ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ διαφορά;;;;;”
   Η απάντηση είναι όπως ακριβώς η ΝΔ του Σαμαρά στις 6/5/2012 πήρε 18,8% κι ένα μήνα μετά στις 17/6/2012 πήρε 29,7% δηλαδή 11% περίπου παραπάνω. Είπαμε κάποιοι τα βλέπαμε πολύ πιο πριν κι από αυτά.

 16. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ: Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΑΜ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ. Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ; ΓΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝ.

 17. Επισκεφθήκαμε την Μυτιλήνη, την Λέσβο τί να πής ότι αυτός ό λαός ψηφίζει αγγραμμάτους και ανθέλληνες.

 18. Το έχουμε ξαναπεί, η μη είσοδος της Χ.Α στη Βουλή, το 31% του $ΥΡΙΖΑ είναι προϊόν ΝΟΘΕΙΑΣ
  Η SINGULAR LOGIC ανήκει στον Αμερικανοεβραϊκό όμιλο KKR και όλως τυχαίως είναι αυτή που παίρνει συνέχεια την ανάθεση των εκλογών χωρίς διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια, άραγε δεν υπάρχουν άλλες εταιρίες λογισμικού στην Ελλάδα να αναλάβουν τις εκλογές ?
  ΞΥΠΝΑΤΕ

  • Δεν πρέπει ν’ αναλαμβάνουν εταιρίες τις εκλογές αλλά το δημόσιο ( Υπ. Εσωτερικών) με την συμβολή των πανεπιστημίων Πληροφορικής, Στατιστικών, Μαθηματικών κλπ. ως εργασία για τους φοιτητές που θ’ ασχοληθούν κι όλα με απόλυτη διαφάνεια.
   ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.

 19. Έχει γίνει τόσο χοντρή νοθεία ,που το κατάλαβαν όλοι ,η δε αποχή έχει κτυπησει πάνω από 60%. Για να φθάσουν σε τέτοια φάση οι χάζαρο μαφιόζοι ,έχουν πολύ χοντρό ζόρι. Μας μιλούν για δημοκρατία και κυβερνούν με νοθεία χειριστής βλακείας. Χαχαχαχα !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*