ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου(Συνελήφθησαν πενήντα δύο (52) άτομα, προσήχθησαν εκατόν έντεκα (111) και έγινε έλεγχος σε χίλια εκατόν ογδόντα δύο (1.182))

· Θεοχάρης

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε στις 8.10.2020, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε χίλια εκατόν ογδόντα δύο (1.182) άτομα, εκ των οποίων τα οχτακόσια τριάντα δύο (832) ήταν ημεδαποί και τα τριακόσια πενήντα (350) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε χίλια τριάντα επτά (1.037) οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν έντεκα (111) άτομα, από τα οποία πενήντα εννέα (59) ήταν ημεδαποί και πενήντα δύο (52) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πενήντα δύο (52) άτομα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν:

  • Δύο (2) ημεδαποί, για ναρκωτικά.
  • Τρεις (3) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Δεκατρείς (13) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκε: 

  • από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 13.7.2020 στη Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, 20χρονης και 34χρονη και δύο (2) ανήλικων, για κλοπή. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες επτά (307) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία (1) παράβαση για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν: 

  • κυνηγετικό όπλο, στην Αργολίδα,
  • προϊόντα παραεμπορίου, στην Κορινθία,
  • ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -5,54- γραμμαρίων, στη Λακωνία,
  • μικροποσότητα κοκαΐνης, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -7,3- γραμμαρίων, στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς. 

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

spartorama.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείςΕΛΛΑΔΑ

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και ΚρήτηΕΛΛΑΔΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά