ΕΚΤΑΚΤΟ! Το Κρεμλίνο δίνει στεγνά Τσίπρα-Κοτζιά: «Η Αθήνα θα αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο» – «Το απαιτεί η Ουάσιγκτον» – Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

«Η Αθήνα θα αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο, εάν το ζητήσει η Ουάσινγκτον για διάφορους λόγους», ανέφερε πριν λίγο το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, ρίχνοντας νέα «βόμβα¨ επικαλούμενο καλά ενημερωμένες πηγές του στην Αθήνα. Πρόκειται για μια είδηση βόμβα, καθώς το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik, όπως και το RT, απειχούν τις θέσεις του Κρεμλίνου και συγκεκριμένα του Β. Πούτιν!

Ο μεγαλύτερος λόγος μιας «κυοφορούμενης» τέτοιας κίνησης από ελληνικής πλευράς είναι οικονομικός, αλλά και λόγω των αφόρητων πιέσεων που προέρχονται από την ΕΕ και την Γερμανία προς την Ελλάδα, ανέφερε το άρθρο.

Ένας άλλος σοβαρός λόγος, σύμφωνα με τον Sputnik, είναι η ασφάλεια, λόγω των φιλοδοξιών των Αλβανών αλλά και των Τούρκων κατά της ελληνικής επικράτειας.

Ο δικτυακός τόπος παραθέτει δηλώσεις του Ντούσαν Γιάνιτς από τη ΜΚΟ «Φόρουμ για τις Εθνοτικές Σχέσεις», ο οποίος δηλώνει ότι το ζήτημα της αναγνώρισης του Κοσσυφοπεδίου «βρέθηκε μέσα στις διαπραγματεύσεις για το όνομα της πΓΔΜ» από τον ειδικό διαμεσολαβητή Μ.Νίμιτς .

Η Ελλάδα, όπως επίσης η Ισπανία, η Ρουμανία, η Σλοβακία, και η. Κύπρος, παραμένουν ένα από τα πέντε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία δεν έχουν αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου. Αφετέρου, παρά τη μη αναγνώριση, η Αθήνα ακολούθησε ευθύς εξαρχής μια πολιτική μη εμπλοκής με το Κόσοβο.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτερος Σέρβος ειδικός Μ. Τζάντζιτς δήλωσε ότι «η Ουάσινγκτον και το ΝΑΤΟ, μέσα στη νέα πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ , ενισχύουν την πίεση τους τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά στα Βαλκάνια με σκοπό να εξωβελίσουν την Ρωσία».

Επισημαίνει ότι «μια από τις προτεραιότητες του Αμερικανού προέδρου είναι να ενισχυθεί η επιρροή των ΗΠΑ στα Βαλκάνια ώστε να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την βαλκανική χερσόνησο, μη επιτρέποντας εθνικιστικά «παιχνίδια» από Ρωσία και Τουρκία, και έτσι θα είναι βέβαιο ότι το ΝΑΤΟ θα αναλάβει το ρόλο αυτόν».

«Οι σημερινές κυβερνήσεις της ΠΓΔΜ και της Ελλάδας θέλουν να λύσουν το πρόβλημα που έχουν με την ονομασία , επειδή δεν μπορεί η ΠΓΔΜ να εισέλθει στην συμμαχία ως μέλος του ΝΑΤΟ εφόσον υπάρχει πρόβλημα με ένα από τα υπόλοιπα μέλη. Το γεγονός ότι υπάρχει ισχυρή αντίθεση στους λαούς των δύο χωρών (σε μια συμφωνία) και σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ούτε και από την διαδήλωση που έλαβε χώρα στην Ελλάδα» , δήλωσε ο ίδιος .

Παρατήρησε επίσης ότι «αυτά τα γεγονότα μπορούν μόνο να αυξήσουν την αξία της Ελλάδας την οποία η ελληνική κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί με την Αμερική για αυτήν την «υπηρεσία».

Ερωτηθείς γιατί η Ελλάδα θα αναγνώριζε τώρα το Κοσσυφοπέδιο, ο Janjic είπε ότι υπάρχουν διάφοροι λόγοι: όπως η οικονομική βοήθεια που θα λάμβανε από την Αμερική, αλλά και «μια πολύ σημαντική πτυχή ασφάλειας».

Το πιο σοβαρό από όλα αυτά που δηλώνουν Σέρβοι και Ρώσοι είναι ότι όλοι « ξέρουν» ότι η Ελλάδα απειλείται …άμεσα από Αλβανία και Τουρκία , με την δεύτερη να λειτουργεί ειδικά ως «μπαμπούλας» όταν οι ΗΠΑ θέλουν να επιτύχουν κάτι στην περιοχή μας .

Μας απειλούν, μας λοιδορούν, μας κλέβουν την ιστορία , το όνομα της ένδοξης Μακεδονίας , και εμείς ως ελληνικές αρχές θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε «καλύτερη τιμή», στο χρηματιστήριο της προδοσίας όπως λένε οι Σέρβοι;

pentapostagma

Loading...

11 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΟ! Το Κρεμλίνο δίνει στεγνά Τσίπρα-Κοτζιά: «Η Αθήνα θα αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο» – «Το απαιτεί η Ουάσιγκτον» – Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

 1. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ says:

  Λοιπόν, εγώ αυτό που ξέρω, είναι ότι μπαίνουμε στον 3ο Βαλκανικό πόλεμο και θα χάσουμε τα πάντα, έτσι και επιτρέψουμε να συνεχιστεί η προδοσία. Διαλέξτε τι θέλετε: Να μην δυσαρεστήσετε αμερικάνους-ευρωπαίους ή να σβίσουμε ως Ελλάδα; ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! Εμείς την έχουμε πάρει. Αρκετοί χιλιάδες. Η απόφαση είναι η εξής: ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ! Ότι προετοιμασία γίνει, οφείλει να γίνει φέτος, μετά δεν έχουμε άλλο χρόνο… Καταλάβετε ένα πράγμα, δεν είναι ένας συνηθισμένος γεωπολιτικός πόλεμος. Είναι ένας αγώνας για την επιβίωσή μας ως έθνος! Η πολεμούμε και φτύνουμε στα μούτρα όλους τους εχθρούς μας, ότι και να πουν, όπως και να μας χαρακτηρίσουνε, η σβίνουμε!

  • Αριστόδημος says:

   Φίλε μου “Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ” σε ποιούς ακριβώς απευθύνεσαι ; Στο 1.200.000 που υπηρετούν και τρέφονται από το κράτος; Στις 900.000 που παίρνουν σύνταξη από το κράτος; Στο 1.600.000 νέων που δεν έχουν ιδέα Ελληνικής ιστορίας, σημερινής κατάστασης (αλλά ούτε και ενδιαφέρονται να μάθουν) και τρέφονται από γονείς και παππούδες; Στο 1.600.000 των ανέργων η ημιαπασχολούμενων που θα κάθονταν και στα τέσσερα γιά μιά συμβασούλα σε ΟΤΑ και Κρατική υπηρεσία; Στις 300.000 των κρατικοδίαιτων ιδιωτών; Στις 600.000 που ήδη έφυγαν στο εξωτερικό; Σε ποιούας ακριβώς;

 2. ΚΑΝΕΝΑΣ says:

  Αδέλφια βοήθεια δεν αντέχω άλλο!!!!!
  Κατά λάθος ενώ σερφάρω στο laptop ακούω τους άλλους στο σπίτι που έχουν βάλει τη Τατιάνα – ρουφιάνα – ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑ να ΤΟΛΜΑ να εξισώνει τους Έλληνες νεομετανάστες που έχουν φύγει στο εξωτερικό με τα πάσης φύσης λαθροορκ που έχουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ειχωρήσει στη χώρα μας. Ρε παιδιά τόσο πολύ έχουμε ξεφύγει;;;;;;;;; Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!

  • Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ says:

   Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ,ΕΛΕΟ ΣΑΒΒΙΔΗ!! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ , ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ! ΑΥΤΗ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ! ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΟΔΙΑ ΧΑΣΚΟΥΝ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ!

 3. ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΓΕΤΩΝΑ says:

  ”Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”
  Αυτό που τόσο φοβούνται, το προκάλεσαν μόνοι τους, δίνουν σάρκα και οστά στον εφιάλτη τους.
  Δεν θέλαν να ορθοποδήσουμε ως έθνος για να μην γίνουμε υπερδύναμη που θα ελέγχει την ανατολική Μεσόγειο. Φοβούνται, μη στραφούμε στον Ανατολικό Άξονα ΡΩΣΣΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ-ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ-ΑΙΓΥΠΤΟ
  Οι ενέργειές τους, η πίεσή τους, από φόβο μη τυχόν και συμβεί, οδηγεί αυτή τη στιγμή, όλους εμάς, ακριβώς σ’αυτή την ενέργεια, βρίσκοντας καταφύγιο συμμάχων και πέραν αυτού, ο Έλληνας, ουδέποτε ήτανε καταδυνάστης και ούτε υπερασπιζόταν ποτέ καταδυνάστες και ούτε πρόκειται.
  ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΓΟΛΙΑΘ!

 4. Mpamphs says:

  Re pate kala OI ROsoi den ta kanan plakakia me tous proigoumenous ton skopion giauto epese kiolas i kivernisi tou vlamenou oi rosoi den ta kanan plakakia me tous rosous pou skata zite epidi oi politikoi sas einai anoikanoi na piesoun kai na anatrepsoun katastaseis ftenai sinexia oi alloi!Entaksi kraxte den me poli niazei etsi kai allios oi vlamenoi rosofiloi edw einai para poli distixos!ante kai kalo meseona ork!

  • ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΟΣ says:

   Δεν είναι ζήτημα ρωσοφιλίας αλλά γεωπολιτικής! Εξ άλλου ούτε οι Ρώσοι είναι άγιοι, ουδείς είναι. Και τα περί θρησκείας κλπ. είναι να χαμε να λέγαμε, απλώς η επιφάνεια. Αλλά για συνδύασε τις βλέψεις του Τραμπ για την Ρωσία, που δεν σκοπεύει να κάνει ότι οι προκάτοχοί του, με το τι θέλουν οι Ρώσοι και το τι συμφέρει και μας. Δεν μας βολεύει; Δε μας βολεύει μια θέση ισορροπίας μεταξύ των δυο, με διαμεσολαβητή εμάς; Τι μας βολεύει; Η Ευρώπη; Ή η πολιτική των Κλίντον και Ευρωπαίων; Αν ασκηθεί εκ μέρους μας πίεση, αποτύχει το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος και το εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας και εμφανιστούμε ως οι ουδέτεροι εγγυητές, που σκοπεύουν να μοιραστούν και να δεχθούν και Ρωσικό αγωγό και δυτικό αγωγό να περνάει από Θεσσαλονίκη, θα μας πουν όχι; Μόνο οι Ευρωπαίοι και οι Κλίντον, ο Σόρος, η Ουολ Στριτ και η Κίνα θα είχαν αντίρρηση αλλά σκασίλα μας κιώλας. Και να σου και πω κάτι: Αρκετά πια με την ψεύτικη ειρήνη μετά τον Β ΠΠ. Αρκετά εκπέσαμε πνευματικά και ηθικά και μαλθακοποιηθήκαμε. Είπαμε να χουμε ειρήνη, όχι να γίνουμε πολυπολυτισμός/ λούγκρες ΚΑΙ υποτακτικοί στους βορειοευρωπαίους βαρβάρους, ούτε ρομποτ πλήρως ελεγχόμενα…
   Τέλος, για το ποιος φταιει για όλα: Ο κόσμος φταίει! Γιατί ακόμα περιμένει από άλλους, να κάνουν αυτά που θα πρεπε ο ίδιος. Μετά το 40, τουλάχιστον λίγοι, κάποιοι, κάνανε την εθνική αντίσταση, δεν περιμένανε. Το ίδιο γίνεται και τώρα, οργανωνόμαστε διαρκώς αλλά βλέπεις και τότε και τώρα, λίγοι είμασταν, ο πληθυσμός απλά έσκυβε το κεφάλι στον Γερμανό τότε και το δεχόταν, έτσι και τώρα. Αλλά όχι, αυτή τη φορά, δεν θα φύγει μόνος του ο Γερμανός, θα διώξουμε τους δοσίλογους που ελέγχει και έτσι θα τσακιστεί και θα φύγει. Το να τους διώξουμε, πάλι δεν είναι η καλή επιλογή, το ξεκλήρισμα, είναι απαραίτητο! Δες λίγο για τον Κοτζιά, το τι ρόλο είχε το σόι του επί Γερμανικής κατοχής και τι ρόλο έχει αυτός τώρα. Ένας μπούλης που τον προστατεύουν οι μπάτσοι. Οι μαλάκες αυτοί της αντιτρομοκρατικής, με τα 5 χιλιάρικα + μισθό δεν ενδιαφέρονται ούτε για το σύνταγμα ούτε τίποτα, ζουνε στον κόσμο τους, νομίζουν ότι υπηρετούν την Ελλάδα και ότι η Ελλάδα, είναι αυτή η ξευτίλα αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την στάση τους. Η είναι μαζί μας, με τον Ελληνισμό, η είναι εναντίων μας/ του. Και στην τελική, ας την δώσουμε την Μακεδονία, ας έρθουν να την πάρουν, όπως ακριβώς φοβούνται να την πάρουν, γιατί ξέρουν τι θ’αντιμετωπίσουν!

   • Mpamphs says:

    Sinfonw se auta pou les toulaxiston sta perisotera!Alla se pliroforw den fovountai na paroun ti Makedonia i tin Ellada xestikan giati kseroun oti xoris simaxies poso tha kratisoun 5 meres 10 15 meta tha erthei i simaxia kai telos aplos tha metras amaxous mexri twra!Oi Ellines eimaste genika malakas laos kai tha sto etiologisw apo ti Rwmi kai meta ksinoume tis mpales mas otan mas exoun sta opa opa den milame kai den enow olous!Oi tourkoi eixan tous kotsampasides kai autoi frontizan na mas exoun iremous giati mas taizan i epanastasi ksekinise giati kopsan to marouli se mas kai epidi oi simaxoi psema oi ksenoi thelan to diamelismo tis othomanikis autokratorias!Tha mporouses na exeis kataktisi ti mikra asia me to Metaksa alla o vasilias to epaikse iroas kai eirthe o kemal na mas sfaksi kai prin peis gia tous simaxous….autoi eixan pei mexri ekei eisai alla anti na tsimpas tis eukeries pou sou dinontai to paizeis superman kai perneis ta klasika!A kai sou thimizw i kitida tou politismou eimaste eimeis tou DITIKOU politismou tha mporouses na eisai vasilias alla oi epiloges mas na akolouthoume prodotes mas efere mexri edw kai den tha sou pw gia kolokotroni pou mas eleutherose kai ton stilame 2 fores filaki kai min peis oxi emeis oi politikoi giati EMEIS tous upostiriksame ase tis mpouredes opws kai meta to thanato tou Mega Aleksandrou sfaxtikame metaksimas gia to pios tin exei pio megali me apotelesma papala oi autokratoria kai spati kai athina evale tous Romeos mesa!giauto sou lew den ftaine oi ksenei alla emeis pou an thelame ipsoname to xeri mas kai tous to vouloname!Edo oi tourkoi oi kolostres paizoun opou theloun kai den mporoun na kanoun kala mia xoufta kourdous kai fovomaste emeis na sikosoume ti grofia mas kai na tous stiloume olous sti spilies tous!Oso gia tous vorioeuropeous epidi taksidevw paaara poli sixna mas thavmazoun san politismo kai san lao alla mas theorous vlakes giati i eikona mas stous eksw einai oti kai oi politiki mas!

 5. GIOVANNI says:

  ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ.Η ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΖΩΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΤΩΝ.Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ,ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *