ΕΚΤΑΚΤΟ : ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Σκηνικό έντασης και θερμής κατάστασης φαίνεται πως στήνουν οι Τούρκοι καθώς όπως μεταδίδουν τώρα τα τουρκικά ΜΜΕ, έχουμε θερμό επεισόδιο στην περιοχή των Ιμίων με 10 Έλληνες ψαράδες που ψάρευαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και προκάλεσαν την επέμβαση της τουρκικής ακτοφυλακής.

Το επεισόδιο όπως αναφέρεται, έγινε σε απόσταση τριών μιλίων από την τουρκική ακτή της Αλικαρνασσού, με ένα ελληνικό καΐκι προερχόμενο από την Κάλυμνο.

Οι Τούρκοι έστειλαν την ακτοφυλακή αλλά και η ελληνική ακτοφυλακή από την Κω έσπευσε προς βοήθεια στους Έλληνες ψαράδες. Παράλληλα ένα ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο, (φαίνεται πως αρχίσαμε και αντιμετωπίζουμε δραστικά τους Τούρκους), απογειώθηκε από την Λέρο και έφτασε στο σημείο όπου οι Τούρκοι προσπαθούσαν να κυνηγήσουν τους Έλληνες ψαράδες.

Στη συνέχεια όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, με την επέμβαση της τουρκικής ακτοφυλακής οι Έλληνες ψαράδες αποχώρησαν από την περιοχή των Ιμίων.

Προσοχή καθώς οι συγκυρίες είναι πολύ καυτές και όλα είναι πιθανά ενώ εμείς ασχολούμαστε με τους… Άδωνη και Πολάκη!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

One thought on “ΕΚΤΑΚΤΟ : ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *