ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναπτύχθηκαν καταδρομείς σε βραχονησίδες – Σε χώρους διασποράς τα αντιαεροπορικά συστήματα στα νησιά μας – Σε ετοιμότητα η ΠΑ και το ΠΝ

του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Χωρίς τέλος είναι οι προκλήσεις της Τουρκίας, όπου πλέον αποθρασυμένη και ταυτόχρονα με την σιωπή και ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης, έχει εντείνει στο μέγιστο τον βαθμό προκλητικότητας στο Αιγαίο.

Στρατιωτικοί, αναλυτές και διεθνολόγοι με εμπειρία θεωρούν πως δεν είναι μακρυά η εκδήλωση ενός επεισοδίου στο Αιγαίο.

Οι Τούρκοι θέλουν πλέον το μισό Αιγαίο και μάλιστα έφθασαν στο σημείο να απαιτήσουν την αποστατικοποίηση 11 ελληνικών νησιών.

Μάλιστα με σχετική ΝΟΤΑΜ Α5474/16, ισχυρίζονται ότι η πλειοψηφία εκ των 11 συνολικά περιοχών που δεσμεύει η Ελλάδα για την διεξαγωγή αεροναυτικών ασκήσεων με την ΝΟΤΑΜ Α2663/46 για το δίμηνο Ιαν-Φεβ 2017 αποτελούν αποστρατικοποιημένες περιοχές και δεν θα πρέπει να περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό και τη διεξαγωγή ασκήσεων από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, άπαντες στις Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε επαγρύπνηση. Στόχος της Άγκυρας είναι να υπάρξει μια τεχνητή κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο, φτάνοντας στο σημείο να προκαλέσει ακόμη κι ένα νέο θερμό επεισόδιο τύπου Ιμίων.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Λιμενικό της γείτονος, κλιμακώνουν την ένταση, εισβάλλοντας καθημερινά στον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας. Μάλιστα, όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στα «μάτια» (στα ραντάρ) των πλοίων της ΝΑΤΟϊκής δύναμης που περιπολεί στο Αιγαίο για το Μεταναστευτικό.

Η Ευρώπη επίσης κάνει τα στραβά μάτια και το μόνο που ξέρουν είναι να φωνάζουν και κουνούν το δάχτυλο στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή που κλείνουν το μάτι στον ”σουλτάνο” Ερντογάν. Όσο για την Ελληνική κυβέρνηση; Επί της ουσίας δεν έχει πει και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα σε επίπεδο διπλωματίας.

Την ίδια στιγμή, οι Ελληνικές ΕΔ βρίσκονται σε εγρήγορση, ενώ έχουν τεθεί σε πλήρη ανάπτυξη και είναι ετοιμοπόλεμα σε χώρους διασποράς Α/Α“OS/AK” , ενώ σε νησιά και μικρονήσια έχουν τοποθετηθεί και καταδρομείς.

Το αντιαεροπορικό αυτοκινούμενο σύστημα OSA-AKM (κατά ΝΑΤΟ: SA-8 B Gecko) αναπτύχθηκε για να παρέχει προστασία σε φίλιες μονάδες τεθωρακισμένων και μηχανοκίνητων μονάδων πεζικού.

Η εξέλιξη του συστήματος ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1960, και μπήκε σε υπηρεσία στις 4 Οκτωβρίου 1971. Συνολικά παραδόθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας περί τα 1.200 συστήματα.

Οι πρώτες εκδόσεις του συστήματος ήταν εξοπλισμένες με τέσσερα αντιαεροπορικά βλήματα τύπου 9M33, ενώ μεταγενέστερες εκδόσεις του OSA-AK είναι εξοπλισμένες με έξι βλήματα τύπου 9M33M2, και η βελτιωμένη εκδοσή του OSA-AKM έχει έξι βλήματα τύπου 9Μ33Μ3.

Τα πρώτα αντιαεροπορικά συστήματα τύπου OSA-AK αποκτήθηκαν δωρεάν από την πρώην Ανατολική Γερμανία και οποία εντάχθηκαν στο Ελληνικό οπλοστάσιο το 1992. Όλα τα αντιαεροπορικά συστήματα τύπου OSA-AK εκσυγχρονίστηκαν σε επίπεδο OSA-AKM . Το 1998, ο Ελληνικός Στρατός παραλαμβάνει περίπου 20 μεταχειρισμένα συστήματα OSA-AKM απο το απόθεμα της Ρωσίας.

 

 

 

 

 

Η Τουρκία, με τη στάση της τις τελευταίες εβδομάδες τεστάρει τις αμυντικές δυνατότητες της χώρας μας και συγχρόνως οδηγεί στα όρια της την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, που με περιορισμένους πόρους, στηριζόμενη στην αυτοθυσία των πληρωμάτων, προασπίζει την ελληνική κυριαρχία.

Ταυτόχρονα η Τουρκία βγάζει όλο και πιο συχνά τα υποβρύχιά της στο Αιγαίο, δεσμεύοντας για μεγάλα χρονικά διαστήματα οκτώ συγκεκριμένες περιοχές του αρχιπελάγους, από τη Σαμοθράκη μέχρι το Κστελόριζο.

Με τον τρόπο αυτό η Τουρκία επιτυγχάνει τον αποκλεισμό των ελληνικών υποβρυχίων από τις συγκεκριμένες περιοχές για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Οι δεσμεύσεις των αιγαιοπελαγίτικων περιοχών γίνονται πλέον όλο και πιο συχνά, με τους Τούρκους να «γκριζάρουν» σχεδόν όλο το ανατολικό Αιγαίο και να επιχειρούν ανατροπή του status quo στην περιοχή.

Οι ΕΔ όμως είναι πανέτοιμες και τα ελληνικά υποβρύχια σαρώνουν το βυθό του Αιγαίο και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε απειλεί την εθνική μας κυριαρχία.

Το Πολεμικό Ναυτικό (Π.Ν.), παρά την κρίση, έχει καταφέρει αριθμητική αλλά και ποιοτική ισορροπία συγκριτικά με το Τουρκικό Ναυτικό (TDK) με 11 έναντι 14 μονάδων εκ των οποίων οι τέσσερις ελληνικές είναι νεώτερης γενιάς. Το ζήτημα με τα ελληνικά υποβρύχια είναι οι μεγάλες ηλικίες. Μέσα στα επόμενα 10 έτη το Π.Ν είναι αναγκασμένο να προχωρήσει σε νέες ναυπηγήσεις υποβρυχίων. Αντίθετα, το Τουρκικό Ναυτικό ναι μεν διαθέτει παλαιές τεχνολογικά μονάδες πλην όμως ανήκουν όλα σε νέες ναυπηγήσεις με σχετικά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Προς το παρόν το ελληνικό Π.Ν διαθέτει το τεχνολογικό προβάδισμα και μια πολύ ικανοποιητική ποσοτική αναλογία δυνάμεων. Δυστυχώς, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα απόκτησης νέων τορπιλών.

Παρά ταύτα, οι Τούρκοι θα πρέπει να προσέξουν, καθώς οι ΕΔ είναι έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση και καλό θα ήταν να δουν και το βίντεο που σας παραθέτουμε.

 

 

 

pentapostagma

Loading...

15 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναπτύχθηκαν καταδρομείς σε βραχονησίδες – Σε χώρους διασποράς τα αντιαεροπορικά συστήματα στα νησιά μας – Σε ετοιμότητα η ΠΑ και το ΠΝ

 1. Ανώνυμος says:

  Πάλι χρονιάρες μέρες μαμάνε τις ΕΔ χωρίς αποτέλεσμα, τα πολιτικά λαμόγια – αρχίδια της χώρας.
  Θέλετε μέτρα;;;
  Ρίξτε κανά 2 τούρκικα F16, με παράλληλη ετοιμότητα ρίψης στοχοποιημένης όλων των MLRS σε τουρκικές βάσεις με το που πάνε να κουνηθούν, και παράλληλα μπουντρούμιασμα ΑΜΕΣΑ όλων των λαθρο και ξεκαθάρισμα με συνοπτικές διαδικασίες και παρεμπόδιση όποιων άλλων λαθρο επιχειρήσουν να περάσουν με όποιο μέσο.
  ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ!!!!!!

 2. EIMAI ROBOT says:

  ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ

  ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ?ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ
  ΕΒΓΑΛΕΣ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
  ΟΛΑ ΑΡΧΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ
  ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ

  ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ.. ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΡΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ!

  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

  • Aristotelis.G- says:

   Egw den eimai robot aplos eimai Ellhnas asxetos thn hlia mou kai as mhn menw Ellada Edwkai polu kairo vlepame oloi mas pws h Patrida mas kundinevei ala kaneis den vgeike stous dromous na to fonaksei to na kruvwmaste pisw apo thn othonh enos koumpiouters kai na leme oti nane auto den vohthaei katholou ti perimeneis Ellhna na ksupniseis theleis ta tourkoika tanks na erthoune mexri sto spiti sou gia na kshpniseis;

 3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ..

 4. ΈΧΕΙ ΉΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΊ says:

  Εσύ που ξέρεις τα πολλά. ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΈΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΊ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΏΣΟΥΜΕ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΉΣΟΥΝ ΉΣΥΧΟΥΣ(προσωρινά).Και για να μην χυθεί πολύ αίμα? ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΌΧΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΌ ΤΟ 74 ΑΥΤΌ ΓΊΝΕΤΑΙ.ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΕΊΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΆΚΙΑ.Πεντε έξη στεφάνια δύο τρία μεγάλα λόγια για την Ελληνική ανδρεία. Για όλα φταίνε οι σύμμαχοι και πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικά μας θα είναι.Και αντε γεια πεσοντες.

  • MAKEΔΩΝ says:

   ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1831 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

   • Argos says:

    Αποδείξεις για όσα ισχυρίζεσαι, θα έκαναν τον λόγο σου σοβαρό. Verba volant, scripta manent. —- ΑΠΤΕΣ αποδείξεις, όχι παραπομπές, ούτε θολά κομματικά τσιτάτα κι αγκιτάτσιες. Ξεκινώ καλοπροαίρετα από την αρχή ότι είσαι σοβαρός άνθρωπος. Περιμένω.

 5. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Ότι και να συμβεί θα είναι σε αγαστή συνεργασία με την προδοτική κυβέρνηση της Goldman Sachs των ‘’αριστερών’’ εθνομηδενιστων των μεγάλων στοών και του Κίσινγκερ. Η επίσκεψη του Ομπαμα όπως πολλάκις έχουμε ακούσει έγινε με σκοπό και μονό να δώσει οδηγίες στους υποτακτικούς του για το πώς θα γίνει… Ένα τέλειο άλλοθι για τον Πηλιογούση πρωθυπουργό ‘’θέλουμε Αλέξη θέλουμε Αλέξη’’ προκειμένου να οδηγήσει τη χωρα σε εκλογές και οικουμενική κυβέρνηση ‘’εθνικής σωτηρίας’’ … όχι μόνο για λόγους οικονομικούς αλλά και εθνικούς. Μην έχετε καμιά απολύτως αμφιβολία ότι πρόκειται για τους μεγαλύτερους προδότες της νεότερης ιστορίας μας. Πραγματικά πιστεύω ότι στο μέλλον σε όλα τα βιβλία ιστορίας των παιδιών μας θα κερδίζουν επάξια τη θεση του Πήλιου Γούση.

 6. Gracas says:

  Οταν υπάρχει στρατιωτικη απειλη… Δεν αναλαμβάνει ο στρατός… Το γενικο προσταγμα… Διεκπαιρεωσεως των υποθέσεων της αμυνας… Εσωτερικης εξωτερικης και απευθειας ελεχος των μυστηκων υπηρεσιων… Σε συνεννόηση με αστυνομια παλαικη αμυνα… Υγειονομιμο… Και διοικητικης επισητιστηκης μεριμνας…. Και η εκλησια να τονωνει το ηθικό… Οπου λαλουνε πολοι κοκοροι μερικες φορες δε ξημερωνει… Καθολου… Οταν μαλιστα ειναι.Μασωνοκοτες λυρατες μισθωτες, παπουλια μπενακη… Προς χαριν της ειρηνης….μείωση συνόρων εποικισμος καταργηση δημοκρατίας συνταγματος δημοψιφισματος.. Παρεδωσαν τις οικιες… Ζουμε με ενοικιο στα σπιτια μας. Ενφια.. Ουτεε οι τουρκοι το επραξαν αυτο… Τους βωμους θα μας σφραγισουν δουλακια με το 666.την πιστη..με ηλεκτρονικες αλυσιδες να τους πληρωνουμε τα δανεικα του αερα… Στο χρεος του αερα Ελστατ… Για εκατο χρονια θα μας εποικισουν αντικαταστησουν εξαφανισουν.. Ωστε να γινει το όνειρο του κισιγκερ.. Της πανθρησκευτικης πακηοσμιοποιησης των μασωνοσκατων… Που απετυχαν αν και θυσιασαν την Ιφιγένεια ελλας.. Για γαλλικες και γερμανικες τραπεζες… Με δικαμας λεφτα.. Πιστωσεις κλεινουν τον πισινο τους της οικονομιας του αερα.. Η χώρα κινδυνεύει με αφανισμο… Χωρις ουδετεροτητα… Θα μας αφανισουν φιλοι και εχθροι… Οι φιλοι… Μας θυσιαζουν για τον ρωσο… Και οι εχθροι… Θα μας τελειωσουν… Πρωτα θα κανουν εσωτερικη αναταραχη.. Τελευταιο σταδιο οικονομικου δολοφονου.. Και μετα διαμελισμος αρπαζοντας με νο. Οτυπους ειρηνικους και πολεμικους.. Αλαζοντας τις συνθηκες.. Τον ορυκτο πλουτο και φραζοντας την καθοδο του ρωσου… Με καθε μεσο…δεστε τον αβραμοπουλο το μουζαλα.. Την Ευρώπη.. Σαχλαμαρες… Τι τιυς θελεις τους εχθρούς με τετοιυς φιλους… Η μονη λυση ο στρατος και η ισραλοποιηση της Ελλάδας αμεσα.. Το αδυνατο σημειο ειναι εντκς της Ελλάδας χρειάζεται… Ηγεσία… Ενος αντρος… Χρειάζεται Σισσυ…. Ο Γραψας ακουει.. Παρε κανενα τηλεφωνο στον Πουτιν… Να είναι ετοιμος μια ευκαιρία θα εχει.. Τελειωνοντας με την Τουρκία θα κανει αυτο που θα του εκαναν με το Ιραν… Κινηση ματ εκατέρωθεν συνασπισμων.. Χωρες κλειδια… Τελος οι στρατιωτικοι ισως και να το εννοούν.. Οι πολιτικοι ομως? πως ειναι σιγουρι.. Για το γουιν γουιν….τετελεσμενα.. Ενα καστελοριζο να δωσουν χασαμε τον πολεμο… Γινεται για την ενεργεια οχι για κατακτηση εδαφων… Μας δενουν με αγγλικα δικαια.. Με αρπαγη νησιων. Μαφια ειναι. Παντα Γερμανια Τουρκια.. Κι ολοι μαζι εναντιων Ρωσιας.. Η Συμαχια του Ερντογαν με τον Πουτιν τι αλαξε αυτο που ειθελε το πετυχε.. Ο πουτιν η ειναι τελειος ηληθιος… Η τον στοχοποιει.. Ωστε οταν θα ερθει η ωρα.. Να εχει το χρονο. Η αρκουδα να ντασφιντανια.. Πραγματικά για την Ρωσια η τωρα η ποτε οπως και για τους Κουρδους.. Οπως ειπε κι ο Ερντογαν η θα μεγαλωσει η Τουρκια.. Η θα.. Αφανιστει… Εχει δικιο. Οσο για εμας.. Αοζ.. Και κανονες εμπλοκης με σφραγισμα ναρκοθετηση θαλασιων συσυνορων… Καθως και διωξιμο με συνοπτικες διαδικασιες ολουυς τους λαθρο… Θυμαστε που πρωτα ανθρωπιστικα διελισαν τα ναρκοπαιδια… Το σχεδιο παει πολυ πισω.. Καθε αλλο ειναι προδοσια.. Η ευρωπη διαλυετε ολοι παραβιαζουν τα παντα… Τι περιμενετε απο τον αβραμοπουλο και το μουζαλα.. Παιζουν βιολια ο τιτανικος ευρωπη πηρε νερα… Βυθίζεται.. Θα μπουμε στην βαρκουλα την ψωροκοσταινα… Η θα παμε αυτανδροι.. Επιτέλους.. Τρεξτε σχεδια εκτακτου αναγκης.. Ουδετεροτητας.. Γιατι στο καπακι. Θα ξεφύγει η κατασταση σε παγκοσμιο πυρηνικο πολεμο..το καραβι θελει στεχσνοποιηση… απενεργοποιηση συμετοχης στρατιωτικα σε νατο ατυπη συμαχια σε διευκολυνσης εεκατέρωθεν.. Εθνικο νομισμα… Και παυσης πληρωμών συμφωνα με το διεθνες δικαιο.. Καταγγελία μνημονιων και πολιτικων με κινητρα διεθνιστικα μασωνικα και ιδιοτελη… Σε καθε περιπτωση καθυστερησεις.. Υπομονη και κρυφη προετοιμασία.. Και πολλη προσευχη.. Μονο με θαύμα.. Και σίγουρα αποτελει θαυμα που στεκομαστε ακομη. Παρακαλατε να βγει αληθινος ο Παισιος.. Για το Βυζάντιο.. Η λιακαδα η θεικη.. Διαφορετικα… Η κολαση ανοιξε και μας περιμένει.

 7. Μανιάτη Βηρσαβε. says:

  Να αναλάβει ο στρατός, για να προετοιμαστεί και ψυχολογικά αυτός ο λαός για αυτό που έρχεται. Ούτως ή άλλως οι πολιτικοί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Θα προσπαθήσουν να φύγουν. Έχουν περιουσία στο εξωτερικό

 8. Έλεος! says:

  Ποιος Έχει αναπτυχθεί που ρε? Τι μαλακιες είναι αυτές που γραφουν στο πενταπόσταγμα? Για να βγει στον τελικο χώρο διασποράς αντιαροπορικο και να παραμείνει σημαίνει ότι η μονάδα είναι έξω. Για να βγει η μονάδα πρεπει να να ενεργοποιηθούν σχέδια έστω και μερικώς! Βγήκε δοκιμαστικά κανένα kroner να δει τη θέση του, Ο μαλάκας το ειπε στο φιλο του και αυτος το έστειλε στο πενταπόσταγμα και αυτοί ελαφρά τη καρδία το δημοσίευσαν..
  Στο τέλος με τις μαλακές που κάνουν κάποιοι, Θα ξεκινήσει το ντου και εκεί που θα έχουμε έστω και 5 ώρες ετοιμασίες θα τις χάσουμε γιατί δεν θα τους πιστεύουμε..
  Υπάρχουν στρατιωτικοί που υπηρετούν σε νησιά και μπαίνουν εδώ μέσα. Το επιβεβαιώνει άραγε κανεις?
  Όχι για όλα τα νησιά που γράφουν οι μπουφοι. Έστω για τη μονάδα του..
  Μπούρδες..

 9. sotos says:

  Όλο μέλι – μέλι κι από τηγανίτα τίποτα.
  θελω να δω βομβαρδισμενα τοπια σε κωσταντινουπολη και αθηνα, αμεσα τωρα χθες..!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *