Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:28 - 07/09/2021

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ

Διαφημίσεις

Η πυρηνική βόμβα στα θεμέλια των εμβολίων έπεσε σήμερα το πρωί. Σάρωσε τα κτίρια του Μαξίμου, της Αριστοτέλους και της Νεοφύτου Βάμβα. Ο «ραδιενεργός» καπνός της όμως θα καλύψει όλο τον πλανήτη….

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ατομικώς και για λογαριασμό της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής Έφη Βαγενά, και ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 Παναγιώτης Πρεζεράκος, έχουν στα χέρια τους τον επιστημονικό κόλαφο των 106 σελίδων.

Επιστήμονες, εντός και εκτός συνόρων, Ιατροί και Καθηγητές, μεταξύ των οποίων κυρίαρχο ρόλο έχουν πραγματικά ειδικοί για τα εμβόλια και τον μηχανισμό τους επιστήμονες, Μοριακοί Βιολόγοι, Γενετιστές, Βιοτεχνολόγοι και Βιοχημικοί, όπως
ο Δρ. Aθανάσιος Καλογερίδης από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, Μοριακός Βιολόγος – Γενετιστής B. Sc M. Sc. Ph. D – D. Sc στο Τμήμα Βιολογίας, στον Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και
ο Δρ Ιωάννης Γιαννιός, Καθηγητής Γονιδιακής Ιατρικής και Υγείας, Πρόεδρος της Ελληνικής και Διεθνούς Εταιρείας Γονιδιωματικής και Μοριακής Ιατρικής και Έρευνας, Πρόεδρος του Μεταπτυχιακού Τμήματος Γονιδιακής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Νότιας Ουαλίας,
η Ελένη Κοροξενίδου, B.Sc., M. Phil Μοριακή Τοξικολόγος στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα της Σουηδίας.

Στις αρχικές ομάδες όμως συμμετέχουν και Ιατροί άλλων ειδικοτήτων, οι οποίοι όμως βλέπουν τις ολέθριες συνέπειες των εμβολίων και της πρωτεΐνης S να σαρώνουν τα δικά τους επιστημονικά πεδία. Η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Μαρία Τραχανά, από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, είναι μία από τους επιστήμονες αυτούς.

[Ο Δημήτρης Ποντίκας δεν ήθελε να είναι μέσα στην αρχική αυτή ανακοίνωση, δεν χωρούν όμως μετριοπάθειες στην ιστορία αυτή. Έχει συμβάλει τα μέγιστα ο λαμπρός αυτός επιστήμονας και ιδιοκτήτης Βιοτεχνολογικού Εργαστηρίου, όχι μόνο στο κείμενο-βόμβα των 106 σελίδων, αλλά σε όλη αυτή την τιτάνια προσπάθεια, στην οποία είμαστε, εδώ και καιρό πλέον, μαζί ΕΝΑ ΣΩΜΑ, και ΜΑΖΙ θα το πάμε ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ: Τον βάζω ΕΓΩ λοιπόν! Χωρίς τον Δημήτρη ΔΕΝ θα βρισκόμασταν εδώ -Ν.Α.]

Και είμαστε μόνο στην αρχή. Η ομάδα αυτή θα ενισχυθεί το επόμενο διάστημα με κορυφαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα συνταχθούν με το περιεχόμενό της. Είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους.

Το τσουνάμι όμως που θα σαρώσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα και θα το οδηγήσει στο τέλος του, θα είναι αυτό που θα σηκωθεί μέσα από τη θάλασσα της οργής του κόσμου, από τους χιλιάδες ανθρώπους από όλους τους εργασιακούς χώρους που θα συνταχθούν με τα αιτήματα της εξώδικης καταγγελίας και θα απαιτούν και αυτοί, αυτά που απαιτούν σήμερα από τους αποδέκτες της οι καταγγέλλοντες επιστήμονες.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα απευθύνονται στους δυνάστες τους και θα τους λένε κάτι πάρα πολύ απλό:

-Εμείς ΔΕΝ είμαστε ειδικοί. ΟΥΤΕ εσείς όμως. ΟΥΤΕ βλέπουμε κανέναν βιοεπιστήμονα στους δικούς σας ειδικούς. ΔΕΝ βλέπουμε μοριακούς βιολόγους, ΔΕΝ βλέπουμε γενετιστές. Μας λέτε ότι το εμβόλιο μας κάνει καλό και είναι ασφαλές. Και μας υποχρεώνετε να το κάνουμε. Δεν μας δίνετε επιλογή.
Ώστε ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ να απαντήσετε σε αυτούς εδώ, που μας λένε ότι το εμβόλιο ΟΥΤΕ καλό μας κάνει, ΟΥΤΕ είναι ασφαλές. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ μας λένε ότι αν το κάνουμε, ΟΥΤΕ από τον ιό προφυλασσόμαστε, ΟΥΤΕ ασφαλείς είμαστε, αφού βεβαιώνουν ότι ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

Απαντήστε τους, λοιπόν !!

Ανατρέψτε αυτά που λένε !!

ΟΧΙ αφοριστικά και γενικόλογα, όπως σας λένε, αλλά με απόλυτη επιστημονική ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, όπως κάνουν αυτοί, με ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ επιστημονικά δεδομένα, αναλύσεις, μελέτες.

131 παραπομπές στη βιβλιογραφία έχουν. Λίγες δεν τις λες…

Σε λίγη ώρα θα έχουμε στα χέρια μας τα αποδεικτικά επιδόσεως της καταγγελίας (αναφορά/καταγγελία/αίτημα/πρόσκληση/δήλωση) στους Κυριάκο Μητσοτάκη, Βασίλη Κικίλια, Μαρία Θεοδωρίδου, Έφη Βαγενά και Παναγιώτη Πρεζεράκο.

Σε πρώτη φάση γίνεται κοινοποίηση στους διοικητές των επτά Υγειονομικών Περιφερειών και στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Θα ακολουθήσει η μετάφραση του κειμένου και των αποδεικτικών επιδόσεως και θα αποσταλεί σε όλες τις αρμόδιες για το αντικείμενό της αρχές και οργανισμούς σε όλο τον πλανήτη.

Μετά θα έρθει η δική μου ώρα, του Νίκου Αντωνιάδη. Στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στην Γενική Αστυνομική Αττικής. Για τη συμπλήρωση της ΜΗΝΥΣΗΣ μου με το έγκλημα της ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του πληθυσμού, και τις ΤΕΕΤΕΛΣΜΕΝΕΣ ΑΝΘΩΡΠΟΚΤΟΝΙΕΣ που έχουν διαπράξει μέχρι σήμερα. Στους άξονες του σημερινού κόλαφου και των φριχτών αποτελεσμάτων του εμβολιαστικού προγράμματος μέχρι αυτή την ώρα, και του σχεδιασμού του πρωτοκόλλου του μαζικού εμβολιασμού, από την αρχή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους και την προβλεφθείσα από την εγκληματική οργάνωση υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ΠΡΙΝ και από αυτή την κήρυξη της «πανδημίας» από τον Π.Ο.Υ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, τις ίδιες αυτές κρίσιμες για το έθνος μας ώρες, θα έρθει και η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ, στο πεδίο της ΜΑΧΗΣ σε όλους τους εργασιακούς χώρους.

Η ώρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τη στρατηγική από εδώ και στο εξής. Τη διαδικασία ένταξης των χιλιάδων εργαζομένων στην κίνηση αυτή που στοχεύει στην οριστική απαλλαγή μας από τα δολοφονικά εμβόλια.

Προς το παρόν, το «δια ταύτα»…

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ τα ανωτέρω αδιαμφισβήτητα επιστημονικά δεδομένα, στοιχεία και συμπεράσματα, τα οποία αποδεικνύουν, αφενός την αναποτελεσματικότητα σε μεγάλο βαθμό των εμβολίων έναντι της Covid-19, αφετέρου την επικινδυνότητά τους, για την υγεία και τη ζωή των πολιτών.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την παρά ταύτα έναρξη και συνέχιση μέχρι και σήμερα του εμβολιαστικού προγράμματος, χωρίς την ενημέρωση των πολιτών για τους κατά τα άνω κινδύνους για την υγεία και τη ζωή τους.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την όχι απλά και μόνο συνέχιση κατά τα άνω του εμβολιαστικού προγράμματος, αλλά επιπλέον, αφενός τις εκβιαστικές πρακτικές που ασκούνται στους πάσης φύσεως εργασιακούς χώρους, και από τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη, καθώς και τον διαχωρισμό των πολιτών σε δύο κατηγορίες, πατρικίων εμβολιασμένων και πληβείων ανεμβολίαστων, αφετέρου την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, η οποία νομοθετήθηκε ήδη από την 20.2.2020, πριν καν την κήρυξη της πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και ήδη αποφασίστηκε η εφαρμογής της, κατ’ αρχήν στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας, στο οποίο ανήκουμε και εμείς.

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ την άμεση διακοπή του εμβολιαστικού προγράμματος, άλλως τη συνέχισή του σε αποκλειστικά εθελοντικό επίπεδο, με την πλήρη ενημέρωση των πολιτών για τους κινδύνους που κατά τα άνω διατρέχει η υγεία και η ζωή τους από τα συγκεκριμένα εμβόλια.
ΑΛΛΩΣ , ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να απαντήσετε στην παρούσα ΕΝΤΟΣ ΔΙΟΡΙΑΣ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ, αντικρούοντας το περιεχόμενό της, η αντίκρουση δε αυτή να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη με αντίστοιχα επιστημονικά δεδομένα και στοιχεία, μελέτες και συμπεράσματα.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι η άπρακτη παρέλευση της ανωτέρω διορίας, θα συνιστά σιωπηρή αποδοχή του περιεχομένου της παρούσης, και ομολογία ότι το σύνολο των συμπερασμάτων αυτής απολύτως ορθά.

Πείστε μας ότι δεν ισχύουν αυτά που αναφέρουμε και καταγγέλλουμε, και εντάξτε και …εμάς στην εμβολιαστική εκστρατεία.

Αλλιώς, διακόψτε τη…

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα…

Αθήνα, 5 Αυγούστου 2021
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Υ.Γ. Πρώτα θα αναρτηθούν τα αποδεικτικά επιδόσεως,

Όλο το κείμενο θα δημοσιευτεί στο nikosantonidias.tv, εκεί που θα ανέβει τις επόμενες μέρες η φρίκη των κολαστηρίων ΚΑΙ των εμβολίων , και στα blogs του Δημήτρη.

Εννοείται ότι θα γίνουν δημοσιεύσεις και στο makeleio.gr, ενώ ήδη οπλίζει και ο Στέφανος Χίος…

nikosantoniadis.tv

Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

1. Μακάρι να είναι αλήθεια και να μην είναι κόλπο των μαύρων για να το γυρίσουν μπούμερανγκ.

2. Παλιό δεν είναι? Αθήνα 5 Αυγούστου???

3. Τί έγινε τελικά; Θα ενημερωθούμε;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί