20:37 - 18/10/2021

ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! Πλέον οι Έλληνες φεύγουν από το Κέντρο της Αθήνας για να σωθούν,

Στην αρχή έμοιαζε ΑΔΥΝΑΤΟ, τώρα όλοι τα ΖΟΥΝ!!!

Πριν από κάποια χρόνια αυτό έμοιαζε αδύνατο! Και όμως πλέον οι Έλληνες κάτοικοι και επιχειρηματίες εγκαταλείπουν το Κέντρο της Αθήνας, καθώς προφανώς λόγω της παράνομης μετανάστευσης, οι συμμορίες αλλοδαπών έχουν οργανωθεί και ΡΗΜΑΖΟΥΝ τα πάντα.
Στόχος;;; Να επεκτείνουν προφανώς τις δραστηριότητές τους σε ολόκληρη την Αθήνα και γιατί όχι και σε άλλες πόλεις! Σαν ιός που ξεκίνησε σε ένα σημείο και τείνει να επεκταθεί!

Η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα έχει οδηγήσει σε μετακόμιση από το κέντρο της Αθήνας, κατοίκους και καταστηματάρχες!!!

«Είμαστε όμηροι στις γειτονιές μας», αναφέρουν σε τηλεοπτικό σταθμό, καταγγέλλοντας καθημερινές ληστείες, διαρρήξεις, αλλά και συμπλοκές μεταξύ συμμοριών.

Δημιουργείται το απόλυτο χάος!

Τι θα γίνει άραγε αν επέλθει κατάρρευση λόγω της τεχνητής ενεργειακής κρίσης;;;

Όταν οι συμμορίες των αλλοδαπών δεν έχουν να φοβούνται πι τίποτα και κανέναν;;;

el.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. spiros tsiskakis 10/18/2021 @ 9:21 ΜΜ

    Αυτό τώρα το πήραν χαμπάρι;;;Έρχεται και θα εξαπλωθεί παντού Αλλοίωση……Και ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι το επιχειρησιακό κομμάτι περνάει σε αυτούς και πουουου;;στήν πρωτεύουσα.. «Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται», φράση που είθισται να χρησιμοποιούμε συχνά αναφερόμενοι στην έννοια του «αυτονόητου»…ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ..Goin’ Through – Καληνύχτα Ελλάδα –

  2. Έλληνας 10/19/2021 @ 12:22 ΠΜ

    Αυτό που κάνει εντύπωση δεν είναι το ίδιο το φαινόμενο. Σε όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου τα ίδια έχουν κάνει με σχέδιο. Το εξοργιστικό είναι ο δόλος του να το παρουσιάζουν στα δελτία ως τετελεσμένο γεγονός που θα πρέπει ο κόσμος να αποδεχθεί. Αυτό πάει προς δύο κατευθύνσεις. Προς τους κατοίκους του κέντρου το μήνυμα είναι, “Ακόμα κάθεστε; Γρήγορα φύγετε. Κινδυνεύετε”. Προς επενδυτές Κινέζους και Ισραηλινούς που περιμένουν να αγοράσουν φθηνά, “Ακόμα λίγη υπομονή και τους ξεκουμπίσαμε”.

  3. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 10/19/2021 @ 12:23 ΠΜ

    ΜΠΡΕ ΣΠΥΡΕΤΟ……ΜΕ GOING THROUGH ΣΑΝΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΛΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΥΧΤΑΣ ΜΠΡΕ

  4. ΕΛΛΗΝΑΣ Συμφωνώ απολύτως μαζί σου έτσι είναι αλλά δυστυχώς λίγοι το βλέπουν, βάσει σχεδίου τα πάντα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*