Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
00:30 - 23/06/2022

«Εξαφάνισαν» διευθύντρια του γενικού λογιστηρίου του κράτους για να συγκαλύψουν σκάνδαλο δισεκατομμυρίων

Τρομερές αποκαλύψεις για ένα σκάνδαλο που έχει θαφτεί από παντού
Δεν χρειάζεται πλέον να απορούμε γιατί η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια παγκόσμιου χρέους, πρωταθλήτρια ελλειμμάτων, πρωταθλήτρια ακόμα και στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα. Κοινώς, οι ζωές των Ελλήνων φαίνεται ότι για το άθλιο αυτό κράτος, έχουν την μικρότερη αξία…
Το σκάνδαλο το οποίο αποκάλυψε ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας στην εκπομπή «Αλερτ στην πολιτική’ με τον Ανδρέα Παπακυριακόπουλο, προκαλεί τουλάχιστον οργή.

Μιλάμε για μία πρωτοφανή ιστορία, για μία απίστευτη μεθόδευση προκειμένου να καλυφθεί ρεμούλα εις βάρος του δημοσίου χρήματος ανυπολόγιστης αξίας.
Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε για άλλη μια φορά. Η κλοπή δημοσίου χρήματος δεν είναι απλώς ένα οικονομικό έγκλημα. Είναι ένα εθνικό έγκλημα, και με όσα ζήσαμε στην πανδημία, μία συνέργεια σε δολοφονία Ελλήνων.

Τα ελλείμματα στα δημόσια ταμεία, πλήττουν την εθνική άμυνα και την δημόσια υγεία. Σημαίνουν λιγότερα όπλα για να προστατέψουμε την πατρίδα μας σε εποχή τεράστιων κινδύνων, σημαίνουν λιγότερα κρεβάτια μονάδων εντατικής θεραπείας, άρα περισσότερες ζωές Ελλήνων στα αζήτητα.
Δείτε την εξοργιστική αποκάλυψη του Γιάννη Ντάσκα:


primenews.press

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΕ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*