Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Πρωτοφανής δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού ο οποίος στο κανάλι ΑTTICA και στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ» είπε ότι το κυβερνών κόμμα έχει «βαρεθεί να δίνει συλλυπητήρια»!

Πρόκειται για μία ασεβέστατη ως προς τους νεκρούς δήλωση και ακόμα περισσότερο ως προς τους συγγενείς και τους δικούς τους ανθρώπους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα τα οποία ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ποτέ πίσω στις ζωές τους.

Οι άνθρωποι αυτοί θα ζήσουν για πάντα χωρίς τους αγαπημένους τους και ο Νίκος Ρωμανός έχει βαρεθεί να δίνει συλλυπητήρια.
Συλλυπητήρια τα οποία δεν κοστίζουν τίποτα, είναι δωρεάν…

Μάλλον, όπως είπε χθες ο Νίκος Μουτσινάς οι άνθρωποι αυτοί ζουν σε άλλη πραγματικότητα, μία πραγματικότητα στην οποία δεν υπάρχουν οι υπόλοιποι ή οι ζωές τους δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία.
Φυσικά δεν τους πειράζει στη ΝΔ αν στις εκλογές οι ψηφοφόροι βαρεθούν να τους ψηφίσουν, γιατί έτσι πάνε αυτά…

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “Εκπρόσωπος τύπου ΝΔ για το έγκλημα στα Τέμπη: «Έχουμε βαρεθεί να δίνουμε συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών»! Πρωτοφανής ασέβεια στους νεκρούς και στις οικογένειές τους από το Νίκο Ρωμανό”
  1. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ,ΔΩΣΤΟΥΣ 10 ΦΑΣΚΕΛΑ Η ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ Μ@ΡΗ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗ ΛΟΥΓΚΡΙΤΣΑ…ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ…

Αφήστε μια απάντηση

elGreek