14:12 - 28/09/2021

«ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ» Παγωνη με τον ομοιοπαθητικο Μαυροματη

«ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ» Παγωνη με τον ομοιοπαθητικο Μαυροματη

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. οτι πιο ηλιθειο το λενε παγωνη και μεσα μαζικης εξαπατησης….μαζεψτε τους μεσαααααα

  2. Εξ-ατομικευμένη σε μια πλευρά
    Γενική στην άλλη πλευρά.

    παράλληλη θα μπορούσε να είναι και μια συν+ζήτηση ή αντι-παρά-θεση μεταξύ οφθαλμίατρου που δίνει συν+ταγή για γυαλιά οράσεως με έναν ιδιοκτήτη μαγαζιού πχ που πουλάει γυαλιά στανταρτ με μεγενθυντικό φακό.. υποθέτω..

  3. ΟΜΟΙΟ ΤΙ??ΦΥΣΙΚΟ ΤΙ??ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

  4. Εσωκράτης 09/28/2021 @ 10:57 ΜΜ

    Φίλε Δήμο.. έτσι και διαβάζεις Κατοχικά Νέα…. Δε το έχεις ρε παιδί μου, άστο. Κάτσε να δεις κάνα ΣΚΆΙ και άσε εμάς τους κατοίκους στην κατοχή μας….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*