in

Εκκοσμικευμένος Μεσσιανισμός=Πρόδρομος Αντιχρίστου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Είναι και ο ΄Λόγος που οι Εβραίοι .σταύρωσαν τον Χριστό .

Ηθελαν να γίνουν κοσμοκράτορες.

Για εκείνους ο Μεσσίας είναι αυτός που θα οδηγήσει τους Σιωνιστές στην ”γη της Επαγγελίας”(κοσμοκρατορία) και τους υπόλοιπους υπόδουλους.

Η πίστη του δυτικού προτεσταντισμού στη Μεσσιανική αποστολή των δυτικών έσπειρε τον όλεθρο . Από την εξολόθρευση των Ινδιάνων και τις αποικίες, στις ατομικές βόμβες της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι έως την εξόντωση του Σαντάμ Χουσείν και του Καντάφι ένα ποτάμι δρόμος.

Από ανθρώπινο πόνο και αίμα…

Μία παροξυστική μορφή ευρωπαϊκού ολοκληρωτισμού, ο ναζισμός, θα τροφοδοτηθεί από το μεσσιανικό όραμα χιλιετούς βασιλείας του Ράιχ των Αρείων.

Ο κουμμουνιστικός μεσσιανισμός με την σειρά του θα επιχειρήσει να εκκοσμικεύσει τη μεσσιανική προσδοκία στην καθολική τάξη των προλεταρίων για να την οδηγήσει όχι φυσικά στο βασίλειο του Θεού αλλά στον επίγειο Παράδεισο του Μάρξ και του Ενγκελς.

Ευαγγελιζόμενος Ισότητα επί της γης, αίροντας κάθε υλικό ‘’πόνο και οδυρμό’’ για τους λίγους αλλά εκλεκτούς του κόμματος..

Ο ανθεκτικός καπιταλιστικός μεσσιανισμός,υπόσχεται κατανάλωση για όλους, οδηγώντας ολίγους στην Εδέμ της Διαρκούς Κατανάλωσης,αφήνοντας δυσαρεστημένους τους πάρα πολλούς που θέλουν να καταναλώνουν συνέχεια αλλά οι έρμοι δεν μπορούν..

Σήμερα η γηραιά ανθρωπότητα –παρόλο που αρχίζουν να επεκτείνονται επικίνδυνα, επιθετικές μορφές πολιτικο-θρησκευτικού μεσσιανισμού, όπως ο ισλαμισμός -ακινητοποείται από το μαστίγιο Της πολιτικής ορθότητας και βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα φιλόδοξη, μορφή, μεσσιανισμού, τον τεχνολογικό.

Ο νέος Μεσσίας προς το παρόν είναι η απρόσωπη τεχνολογία, η οποία θα απαντήσει ΚΑΠΟΤΕ σε όλες τις προσδοκίες μας.

Αυτός ο τεχνολογικός μεσσιανισμός εκφράζεται και τελειούται με τις προσδοκίες έλευσης ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ που θα κληθεί να οδηγήσει τον κόσμο μετά τον άνθρωπο./ότι και να σημαίνει αυτό….

ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

”Χοντρό” επεισόδιο – Αποχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία από τη συνέλευση του ΝΑΤΟ – Θέση υπέρ της Τουρκίας έπαιρνε η Συμμαχία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-Κλείνουν το ένα μετά το άλλο!Νέα κρούσματα ψώρας σε σχολεία στη Θεσσαλονίκη