in ,

ΕΙΣΒΟΛΗ του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου» στα ελληνικά σχολεία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η κύρωση της Συνθήκης των Πρεσπών από την Βουλή όπως ήταν αναμενόμενο αποθράσυνε τον φιλοσκοπιανό πολιτικό φορέα του «Ουράνιου Τόξου»

Το φιλοσκοπιανό κόμμα «Ουράνιο Τόξο» που απαιτεί την διδασκαλία της «μακεδονικής γλώσσας» στα ελληνικά σχολεία ζητά τώρα να μοιραστεί στις σχολικές και πανεπιστημιακές αίθουσες το «μακεδονικό αναγνωστικό»!

Η κύρωση της Συνθήκης των Πρεσπών από την Βουλή όπως ήταν αναμενόμενο αποθράσυνε τον φιλοσκοπιανό πολιτικό φορέα του «Ουράνιου Τόξου» και υποστηρίζει ανοικτά και καθημερινά την ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» στην χώρα μας, με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις.
Ζητούν λοιπόν οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων να προμηθευτούν το λεγόμενο «μακεδονικό λεξικό».

Η κίνηση αυτή θεωρείται από τα μέλη του κόμματος ότι θα είναι θετική για τα ελληνικά εθνικά ζητήματα και θα ολοκληρωθεί με ομιλίες μελών της «εθνικής Μακεδονικής μειονότητας της βόρειας Ελλάδας» στις σχολικές αίθουσες! «Αυτό να το μοιράσουν στα Γυμνάσια, Λύκεια ακόμη και στις Πανεπιστημιακές σχολές. Να κάνουν συζητήσεις, να καλέσουν δημοκράτες συμπολίτες και μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας της βόρειας Ελλάδος, ώστε σιγά-σιγά οι συμπολίτες μετά να συμβάλουν θετικά στη κοινωνία και ευρύτερα στα λεγόμενα «εθνικά θέματα»».

makeleio.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Άλλη μία απόδειξη το πόσο σοβαρά έχει λάβει αυτή η εθνομηδενιστική κυβέρνηση τους κινδύνους που εκκολάπτονται κάτω από την…μύτη μας! Καμία, τουλάχιστον, “τυπική” αντίδραση στις θρασύτατες δηλώσεις των Σλάβων. Ούτε κουβέντα! Και το “σκουλήκι” εισχωρεί σιγά σιγά στο μήλο μέχρι να το “σαπίσει” τελικά. Που τότε πλέον θα είναι αργά!
    Σαν Έλληνας που σέβεται το χώμα που πατάει, θα ήθελα να δω μερικές συλλήψεις ατόμων που προπαγανδίζουν “ανοιχτά” εναντίον της χώρας μας! Με πιο αιτιολογικό;
    “Υπονόμευσης” της εθνικής μας σταθερότητας! Σαν Έλληνες πολίτες συνεργάζονται με ξένες κυβερνήσεις για την αποσταθεροποίηση του κράτους! Και με αρκετές άλλες κατηγορίες που μπορούν να τους βάλουν στο σκαμνί, αφού πρώτα τους χώσουν μέσα για τους “επιτρεπόμενους” 18 μήνες, μέχρι να δικαστούν!

  2. Όταν(κατά τον Μάρξ),η ιστορία επαναλαμβάνεται ως μια κακόγουστη φάρσα,τότε, συμβαίνουν πράγματα από την ανάποδη. Δεν πρόκειται ποτέ να συλληφθεί κάποιος για υπονόμευση της εθνικής μας σταθερότητας. Αντιθέτως όποιος από εμάς διαδηλώνει ή διαμαρτύρεται θα συλλαμβάνεται από τους δικούς μας και θα διώκεται πειθαρχικά ως υποθάλπτων ρητορικήν αλυτρωτισμού ή ρητορικήν μίσους.Ο νομοθέτης προέβλεψε πριν από εμάς για μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ: «Ανοίγουμε πρεσβεία στην Αθήνα και γενικό προξενείο στη ΣΟΛΟΥΝ ως Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας»