ΕΙΣΒΟΛΗ του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου» στα ελληνικά σχολεία

Η κύρωση της Συνθήκης των Πρεσπών από την Βουλή όπως ήταν αναμενόμενο αποθράσυνε τον φιλοσκοπιανό πολιτικό φορέα του «Ουράνιου Τόξου»

Το φιλοσκοπιανό κόμμα «Ουράνιο Τόξο» που απαιτεί την διδασκαλία της «μακεδονικής γλώσσας» στα ελληνικά σχολεία ζητά τώρα να μοιραστεί στις σχολικές και πανεπιστημιακές αίθουσες το «μακεδονικό αναγνωστικό»!

Η κύρωση της Συνθήκης των Πρεσπών από την Βουλή όπως ήταν αναμενόμενο αποθράσυνε τον φιλοσκοπιανό πολιτικό φορέα του «Ουράνιου Τόξου» και υποστηρίζει ανοικτά και καθημερινά την ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» στην χώρα μας, με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις.
Ζητούν λοιπόν οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων να προμηθευτούν το λεγόμενο «μακεδονικό λεξικό».

Η κίνηση αυτή θεωρείται από τα μέλη του κόμματος ότι θα είναι θετική για τα ελληνικά εθνικά ζητήματα και θα ολοκληρωθεί με ομιλίες μελών της «εθνικής Μακεδονικής μειονότητας της βόρειας Ελλάδας» στις σχολικές αίθουσες! «Αυτό να το μοιράσουν στα Γυμνάσια, Λύκεια ακόμη και στις Πανεπιστημιακές σχολές. Να κάνουν συζητήσεις, να καλέσουν δημοκράτες συμπολίτες και μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας της βόρειας Ελλάδος, ώστε σιγά-σιγά οι συμπολίτες μετά να συμβάλουν θετικά στη κοινωνία και ευρύτερα στα λεγόμενα «εθνικά θέματα»».

makeleio.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

2 thoughts on “ΕΙΣΒΟΛΗ του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου» στα ελληνικά σχολεία

  1. Peter Arvanitis says:

    Άλλη μία απόδειξη το πόσο σοβαρά έχει λάβει αυτή η εθνομηδενιστική κυβέρνηση τους κινδύνους που εκκολάπτονται κάτω από την…μύτη μας! Καμία, τουλάχιστον, “τυπική” αντίδραση στις θρασύτατες δηλώσεις των Σλάβων. Ούτε κουβέντα! Και το “σκουλήκι” εισχωρεί σιγά σιγά στο μήλο μέχρι να το “σαπίσει” τελικά. Που τότε πλέον θα είναι αργά!
    Σαν Έλληνας που σέβεται το χώμα που πατάει, θα ήθελα να δω μερικές συλλήψεις ατόμων που προπαγανδίζουν “ανοιχτά” εναντίον της χώρας μας! Με πιο αιτιολογικό;
    “Υπονόμευσης” της εθνικής μας σταθερότητας! Σαν Έλληνες πολίτες συνεργάζονται με ξένες κυβερνήσεις για την αποσταθεροποίηση του κράτους! Και με αρκετές άλλες κατηγορίες που μπορούν να τους βάλουν στο σκαμνί, αφού πρώτα τους χώσουν μέσα για τους “επιτρεπόμενους” 18 μήνες, μέχρι να δικαστούν!

  2. LUPUS IMMORTALIS says:

    Όταν(κατά τον Μάρξ),η ιστορία επαναλαμβάνεται ως μια κακόγουστη φάρσα,τότε, συμβαίνουν πράγματα από την ανάποδη. Δεν πρόκειται ποτέ να συλληφθεί κάποιος για υπονόμευση της εθνικής μας σταθερότητας. Αντιθέτως όποιος από εμάς διαδηλώνει ή διαμαρτύρεται θα συλλαμβάνεται από τους δικούς μας και θα διώκεται πειθαρχικά ως υποθάλπτων ρητορικήν αλυτρωτισμού ή ρητορικήν μίσους.Ο νομοθέτης προέβλεψε πριν από εμάς για μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *