in

Ειρήνη, ονομάζουν στις μέρες μας τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

us-vs-china
Ο πόλεμος που μαίνεται μεταξύ Κίνας-ΗΠΑ εξελίσσεται μέρα με την μέρα! Αυτό που συμβαίνει μες την παγκόσμια καθημερινότητα, δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ. Βλέπουμε τεράστιες βιομηχανικές εγκαταστάσεις να βομβαρδίζονται στην Κινα με πυρηνικά όπλα ή από όπλα υψηλής τεχνολογικής εξέλιξης με τεράστιες καταστροφικές συνέπειες για τον Ασιατικό γιγαντα. Τα γεγονότα στην Ασία με τις 5 εκρήξεις, 4 στην Κινα από τις αρχές του Απρίλη και πριν λίγες μέρες με την έκρηξη στην αμερικανική βάση της Ιαπωνίας, είναι μια σειρά πολεμικών εμπλοκών.

Στα ΜΜΕ δεν θα βρούμε απολύτως καμία είδηση που να αναφέρει ότι οι δυο χώρες βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και ότι οι εκρήξεις στα χημικά εργοστάσια της Κίνας είναι καθαρά αμερικανική επίθεση. Οι εκρήξεις ή ατυχήματα συμβαίνουν σε μια αχανές χώρα όπως είναι η Κινα αλλά είναι αδύνατον οι εκρήξεις να είναι μια σύμπτωση με τόσα επανωτά ατυχήματα σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις!
Επίσης μες το ίδιο πλαίσιο κατατάσσουμε την μεγάλη έκρηξη στην αμερικανική βάση στρατού στην Ιαπωνία. Οι Κινέζοι πρέπει να έχουν εξαγριωθεί με τις τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχονται από τους Αμερικανούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γουολ Στριτ Τζουρναλ, η ιαπωνική αστυνομία ανέφερε ότι βρήκε σε απόσταση 2 χιλ. από την στρατιωτική βάση δύο σωλήνες από χάλυβα συνδεδεμένους με καλώδια. Επίσης βρήκαν δύο κάλυκες βλημάτων που προφανώς χρησιμοποιήθηκαν με τους σωλήνες για την εκτόξευση τους.
Έτσι μπαίνουμε στο επόμενη φάση του Σινο-αμερικανικού πολέμου που ήδη μαίνεται μπροστά στα μάτια μας. Οι νοητικοί παραχαράκτες της σημερινής ιστορίας πολέμου δεν θέλουν ακόμη να γνωρίζουμε γι αυτόν τον πόλεμο διότι δεν έχει έρθει ακόμη ώρα. Στο παρασκήνιο του Πεντάγωνο, οι εκτελεστές των λαών σχεδιάζουν αναμφίβολα την επόμενη τιμωρία για να πάρουν εκδίκηση για την επίθεση της βάσεως τους στην Ιαπωνία…

Μην ξεχνάμε ότι η κατάσταση με το θέμα των θαλάσσιων υδάτων στην Νότια Κίνα προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις στους Ιάπωνες και τους Αμερικανούς. Σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες (συμφωνίες που δεν ισχύουν για τις υπερδυνάμεις) η περιοχή στην Νότια Κινα δεν είναι ιδιοκτησία των κινέζων. Η Κίνα όμως έχει αρχίσει να χτίζει τεχνητά νησάκια στην περιοχή και θεωρεί ότι όλη η θαλάσσια περιοχή της ανήκει.
china--2-thumb-large
Η Κίνα έχει ειδοποιήσει τις ΗΠΑ ότι αυτή η στάση της αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε πόλεμο.
Να συμπληρώσουμε ότι εκτός αυτού του μη ανοιχτού πολέμου μεταξύ των δύο χωρών, έχουμε και τον νομισματικό πόλεμο, βλέποντας την ηγεσία της Κίνας να ρίχνει το νόμισμα της και τα χρηματιστήρια όλου του κόσμου.
Θα δούμε σίγουρα πολλές περιπτώσεις εκρήξεων που θα ακολουθήσουν η μια την άλλη στην Ασία (αλλά και σε όλο τον κόσμο), η υλοποίησή τους είναι θέμα ημερών ή και εβδομάδων.

Δείτε το βίντεο από την έκρηξη των βάσεων στην Ιαπωνία:

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

One Comment

Leave a Reply
  1. Mητερα τριων παιδιων η αποψη μου ειναι οτι θα εισαι απο τους πρωτους που θα παρεις τα βουνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι αριθμοί της ιστορίας κρυβουν μια τρομακτική αλήθεια..

Η λύση δεν είναι πολιτική.