ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Είπαν την αλήθεια για τα εμβόλια και τα παιδιά – Κρατήστε τα λόγια τους (vid)

· Γιώργος Μαριόλης

Μετά θα λένε άλλα;;;

Όπως διευκρίνισε απόψε κατά την ενημέρωση η πρόεδρος της Μ. Θεοδωρίδου: «η σύσταση για εμβολιασμό μπορεί να αφορά σε παιδιά με αυξημένο κίνδυνο και όχι σε όλα τα παιδιά».

Όπως τόνισε εμφατικά, ο εμβολιασμός παιδιών ακόμα κι αν αποφασιστεί και όποτε αποφασιστεί «δεν θα έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα». Ανέφερε ότι η κάθε χώρα λαμβάνει τις δικές της αποφάσεις, όσον αφορά το ζήτημα αυτό, μετά την θετική γνωμοδότηση του ΕΜΑ για τα εμβόλια mRNA σε παιδιά 12-15 ετών, πριν από τρεις ημέρες.

Η κυρία Θεοδωρίδου τόνισε ότι ήδη Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και Καναδάς εμβολιάζουν τα παιδιά με τα εμβόλια αυτά, η αποτελεσματικότητα των οποίων αγγίζει το 100% όπως δείχνει πρόσφατη μελέτη. Τα παιδιά παρουσίασαν ήπιες, συνήθεις ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως ξέρουμε από τα παιδικά εμβόλια. Από τα 1.005 παιδιά που εμβολιάστηκαν στο πλαίσιο αυτής της μελέτης, κανένα δεν ανέπτυξε νόσο. Η επιτροπή σημειώνει ότι ο περιορισμένος αριθμός παιδιών που συμπεριλαμβάνει η μελέτη δεν θα μπορούσε να ανιχνεύσει σπάνιες ανεπιθύμητες ενέργειες. Η επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης ερευνά τις περιπτώσεις μυοκαρδιτιδας και περικαρδίτιδας που έχουν καταγραφεί από το εμβόλιο της pfizer κι έχουν αναφερθεί σε ηλικίες μικρότερες των 30 ετών χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί η σχέση με το εμβόλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Θα εμείνουν στην άποψη πως ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός και ότι πιθανές παρενέργειες δεν μπορούν να προβλεφθούν ή θα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση των ανεμβολίαστων παιδιών από την σχολική κοινότητα;;;

Αναφερόμενη στους παράγοντες που πρέπει να λαμβάνει κάποιος υπόψην, προκειμένου να εμβολιάσει τα παιδιά, η κα Θεοδωρίδου είπε ότι είναι, η νόσος -η οποία είναι ήπια για τα παιδιά- η διασπορά του ιού και πόσο συμβάλουν τα παιδιά σε αυτή, τα… πλεονεκτήματα από τον εμβολιασμό, η… ασφάλεια τού εμβολίου και η αποδοχή που έχει ο εμβολιασμός στους γονείς, καθώς μόνο με την δική τους συναίνεση θα μπορεί να γίνεται το εμβόλιο στα παιδιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Θεοδωρίδου άρχισε την ενημέρωση εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της 44χρονης Γλυκερίας από την Κρήτη, η οποία κατέληξε μετά από θρόμβωση που υπέστη αφού είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneka.

Δείτε τι ανέφερε σχετικά η κ. Μ. Θεοδωρίδου για τον εμβολιασμό των παιδιών:

el.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

3 απαντήσεις στο “Είπαν την αλήθεια για τα εμβόλια και τα παιδιά – Κρατήστε τα λόγια τους (vid)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά