20:51 - 06/09/2021

Είπα να το γυρίσω..

Είπα να το γυρίσω και να ρωτήσω μετά από τόσα χρόνια πληροφορίας…

Έχει γίνει πάταγος με τα πλαστά pcr και τα εμβολιακια στα Τρίκαλα, βρε τους Τρικαλινους, ακούγετε και για Πάτρα και όλος τυχαίως τα ΜΜΕ πιπιλανε παπαριες ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο και συμβαίνει παντού με διαστάσεις κοσα νοστρα και παπαρια μεντολες..

Το μυνημα στο περάσανε έτσι…;

Ερώτηση για όλους εμάς τα φυντάνια.. Ωρε που πάει η βαλίτσα; Εάν συνεχίσει λέμε τώρα που θα συνεχίσει το αλά Μαρκισιος Ντε Σαντ μαστίγωμα σε λίγο καιρό ποια θαναι η λύση οεεεεεο;

Έτσι γιατί έχει λαγό η υπόθεση..

Να θυμηθείτε καθότι παρακολουθείτε τβ την στόχευση πριν την πράξη..

Loading...
Σχετικά με hidden character
Τaking a "red pill" that reveals an unpleasant truth, and taking a "blue pill" to remain in blissful.

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. οτι ακριβώς θα γίνει και με τα “πολλά” εμβόλια και οι παρενέργειες που θα αφήσουν να βγουν στην επιφάνεια.
  Αλλά ας περιμένουμε μέχρι και 11 σεπ δηλ 11/09 εάν θα υπάρξει κάποιος συνδυασμός γενικά, θα έλεγα.

 2. Spiros Tsiskakis 09/06/2021 @ 10:03 ΜΜ

  Κόλλησες γιατί ήταν πλασεμπο. Να το ξανακάνετε γιατί ήταν μπλασεμπο.Δεν χτίστηκε η ανοσία γιατί ήταν πλασέμπο και στο τέλος θα κυκλοφορούμε με μια σύριγγα στον κολο. Θέλει τέχνη η αλλοίωση στον πληθυσμό…Η ψυχολογία και τα μαθήματα για την πολυτισμικότητα στην εφηβία δημιούργησαν τη νέα τάξη που με τα χέρια της βγάζει τα ματια της ξεπουλώντας ιδανικά και αξίες που αποκτήθηκαν με αίμα..ΘΈΛΕΙ ΤΕΧΝΗ Η ΑΛΛΟΊΩΣΗ.

 3. Βλέπω σε βαθος χρόνου, πιστοποιητικό εμμβολιασμου που θα είναι σε τσιπακι τοποθετημενο στο δεξί χέρι κάθε εμβολιασμενους (είτε ως QR code είτε ως υποδόρια καψουλα. Έτσι κάθε εμβολιασμενος θα υπάγεται στο νόμο περί ζώων (Ν4013/2012). Θα έχει βιβλιάριο υγείας κανονικά και ένα τσιπακι για τον εντοπίσουν αν χαθεί. Τότε η ζωοποιηση του ανθρώπου ολοκληρώνεται….

 4. se koinotita 6000 katoikwn ..ebgalan 40000 embolia ??einai ilithioi

 5. pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1015317_santorini-pseydi-rapid-test-apo-nosokomeio-pos

 6. Σωτήρης 09/08/2021 @ 6:11 ΠΜ

  Πλασέμπο είναι βέβαιο ότι έγιναν σε όλον τον κόσμο. Θα ρίσκαραν οι νεοταξίτες να μπολιάσουν με το αληθινό τους πολιτικούς και δέκα λεπτά μετά να σπαρταράνε μπροστά στην κάμερα; Τα έχετε δει τα βίντεο με τους σπασμούς κι αυτούς που ξεραίνονται λεπτά μετά την ένεση; Εάν αυτά συνέβαιναν σε διάσημους και σωρηδόν στα πρόβατα που έτρεξαν να τρυπηθούν από τις πρώτες εβδομάδες, ποιος θα πήγαινε μετά να το κάνει;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*