ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ— ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…

Είναι ανάγκη η καταγγελία της ποινικά κολάσιμης πλαστογραφίας της βούλησης του Ελληνικού Λαού που πραγματοποιήθηκε και συνεχίζει να πραγματοποιείται με αρχή και μέσον το Σύνταγμα, όσων κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 1975 μέχρι σήμερα.

   Φωτογραφία του χρήστη Αρκάς-Σελίδα Φίλων του Αρκά.

Το γεγονός: Η ΕΕ για να εγκρίνει την ένταξη μιας χώρας στους κόλπους της, απαιτεί αποδείξεις ,ότι οι κυβερνήτες πράττουν ,αποφασίζουν έχοντας πάντα σε κάθε πράξη , σε κάθε απόφαση,την έγκριση από το λαό.(βλέπε τα 3 κριτήρια της Κοπεγχάγης)

Φυσικά για τους κυβερνήτες μας, η απόδειξη βρίσκεται στο Σύνταγμα, σύμφωνα με το οποίο κυβερνιέται η χώρα.(1ο Κριτήριο της Κοπεγχάγης).

Τούτο το Σύνταγμα είναι σαν την αστυνομική μας ταυτότητα σε επίπεδο διεθνών σχέσεων..

Οι Έλληνες κυβερνήτες εξαπάτησαν την ΕΕ. Και φυσικά τον Ελληνικό Λαό.Με ένοχη σιωπή όλων των Κομμάτων. 


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρουσίασαν στην ΕΕ , ένα Σύνταγμα σύμφωνα με το οποίο οι αποφάσεις των κυβερνητών στην χώρα μας λαμβάνονται Δημοκρατικά. Τούτο το Σύνταγμα ποτέ δεν εγκρίθηκε από το λαό με Δημοψήφισμα! Και ο λαός εκπαιδεύεται στα σχολειά,να αποδέχεται μια Ολιγαρχία σαν να είναι Δημοκρατία.

Σ’ αυτό το Σύνταγμα, το Άρθρο 1 παρουσιάζει ψευδώς το Πολίτευμα σαν Δημοκρατία με τον Λαό Κυρίαρχο.

Παρουσιάζει το λαό να επιλέγει αντιπροσώπους, με κριτήριο τις υποσχέσεις που αυτοί απλόχερα δίνουν.Σε κάθε εκλογική μάχη , οι υποψήφιοι βουλευτές και τα κόμματα, για να εκλεγούν υπόσχονται στο λαό να κάνουν πράξη το όνειρό του. Όμως, μετά την εκλογή , πετάνε τις υποσχέσεις στο καλάθι των αχρήστων και ψηφίζουν, δηλαδή παίρνουν αποφάσεις για τη λύση των προβλημάτων , όχι σύμφωνα με αυτές, αλλά όπως το Σύνταγμα απαιτεί με το Άρθρο 60: «ο εκλεγμένος έχει απεριόριστο το δικαίωμα ψήφου κατά συνείδηση».Και «κατά συνείδηση» , σύμφωνα με το Σύνταγμα , δεν κάνουν πράξη το όνειρο που υποσχέθηκαν στο λαό. Κάνουν πράξη τον εφιάλτη..

Ο λαός κατ’αυτόν τον τρόπο εξαπατάται κατ’ εξακολούθηση, χωρίς όμως να μπορεί να ασκήσει στον εκλεγμένο πολιτικό ποινική δίωξη σύμφωνα με το Άρθρο 61: «Απαγορεύεται η άσκηση ποινικής δίωξης στον εκλεγμένο για την ψήφο του».. 

Αν ίσχυε στην Ελλάδα το Ιταλικό ή το Γαλλικό Σύνταγμα , οι κυβερνήτες από το 2000 μέχρι σήμερα , θα είχαν συλληφθεί και θα ήσαν φυλακή.. (βλέπε σελίδα Πολιτειακής Σύγκρισης)

Και φυσικά ,αν ίσχυε στην Ελλάδα  το Άρθρο 1, αν δηλαδή υπήρχε Δημοκρατία όπως ψευδώς υποστήριξαν οι κυβερνήτες ,για να γίνει δεκτή η χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο λαός θα μπορούσε,να αρνηθεί την ψήφο των εκλεγμένων στη Βουλή ,προκαλώντας Δημοψήφισμα για να την ανατρέψει..

Όπως συμβαίνει στην Ιταλία, ή στην Γαλλία.(βλέπε σελίδα ΠολιτειακήςΣύγκρι-σης)..

Όμως εδώ,στην χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία,το Σύνταγμα που φτιάξα-νε οι Λίγοι ,το Σύνταγμα που ποτέ δεν έχει εγκριθεί από τον Ελληνικό Λαό με το Άρθρο 44 ,δεν το επιτρέπει: «..Δημοψήφισμα μπορεί να προκαλέσει μόνο η Βουλή, με πρόταση από τα 2/5 του συνόλου των βουλευτών και έγκριση από τα 3/5 ..»

Φυσικά γεννιέται το ερώτημα:

«Γιατί μέχρι σήμερα καμιά πολιτική παράταξη ,μέσα κι έξω απ τη ΒΟΥΛΗ 

κανείς πολιτικός, ή πνευματικός άνθρωπος δεν έχει τολμήσει να καταγγείλει 

την πλαστογραφία του τρόπου λήψης των αποφάσεων από τους κυβερ-

νήτες;

Γιατί κανείς δεν έχει καταγγείλει τους λίγους κυβερνήτες ,που  μόνιμα  πλαστογραφούν την υπογραφή μας, την θέλησή μας για να ξεγελάσουν και τις άλλες χώρες και τους δανειστές ώστε  να εισπράξουν δήθεν για μας, τα δάνεια που χρεοκόπησαν την χώρα;

Γιατί δεν έχουν ζητήσει την ποινική δίωξη των υπεύθυνων για το χρέος της χώρας; Αν φυσικά ,μετά από τον απαραίτητο λογιστικό έλεγχο αποδειχτεί ότι υπάρχει ;……»

   Φωτογραφία του χρήστη Αρκάς-Σελίδα Φίλων του Αρκά.

Στη χώρα μας ,ποτέ ο λαός δεν ρωτήθηκε προεκλογικά άρα ποτέ δεν ενέκρινε με ψήφο τις δανειοληψίες των κυβερνητών ,με τις οποίες φτιάχτηκε αυτό το περιβόητο Χρέος..

Επομένως οι δανειολήπτες πολιτικοί , πλαστογραφώντας την θέληση του Λαού μας, ζήτησαν και πήραν μεγάλα Δάνεια, με δικές τους αποφάσεις. Ερήμην του λαού, στον οποίον τα χρέωσαν. 

Και εδώ το κακούργημα

Όλοι οι υπογράφοντες κυβερνήτες αλλά και το σύνολον της Βουλής με την ένοχη σιωπή της,διέπραξαν ποινικά κολάσιμη πράξη σε επίπεδο κακουργήματος . Πλαστογραφία.

Όταν υπέγραφαν «κατά συνείδηση» τις δανειακές συμβάσεις με τις οποίες χρέωσαν τον πολύπαθο λαό για εκατοντάδες χρόνια.

Χωρίς την έγκρισή του ..  Πλαστογραφώντας την θέληση του..

  Φωτογραφία του Tony Manero.

Όμως ΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΊ  Η ΠΛΑΣΤΟΡΑΦΙΑ ,η Διεθνής Συνθήκη της Βιέννης με τα άρθρα 49,50  ακυρώνει , όλες τις δανειακές συμβάσεις σαν προϊόν εξαπάτησης και του Λαού ,αλλά και των δανειστών..

Και κρατήστε στο νου σας, ότι η  ποινική ευθύνη όλων εκείνων που 

υπέγραψαν , δεν παραγράφεται και θα είναι πάντα σε εκκρεμότητα.. 

Μέχρι να δοθεί Λόγος σε Δικαστήριο.. .

   

Σημείωση για τα κριτήρια της Κοπεγχάγης:Τα Κριτήρια της Κοπεγχάγης είναι μια σειρά από κανόνες που έχουν θεσπιστεί έτσι ώστε να αποφασίζεται αντικειμενικά η καταλληλότητα μιας χώρας για τη προσχώρησή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε γενικές γραμμές τα κριτήρια αυτά υπαγορεύουν ότι μια υποψήφια χώρα θα πρέπει να κυβερνάται από μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, να έχει μια καλά οργανωμένη οικονομία και να αποδέχεται πλήρως τις υποχρεώσεις και τους στόχους της ΕΕ.

Τα κριτήρια αυτά θεσπίστηκαν τον Ιούνιο του 1993 στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που έλαβε χώρα στην Κοπεγχάγη, εξ ου και η ονομασία.

Με την Επιστήμη ο Δρόμος

Loading...

One thought on “ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ— ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *