in

Είμαστε «καταδικασμένοι» ΔΕΝ μπορούμε σε Εθνική Ομοψυχία . Ποια είναι η λύση ;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Να μην ξαναψηφίσουμε ώστε μετά , να νιώσουμε ηλίθιοι και να κινηθούμε από εδώ και πέρα για να συμβούν τα παρακάτω που θα δώσουν την πρωτοβουλία των εξελίξεων σε μια «Κυβέρνηση της Κοινής γνώμης » που δεν θ αλλάζει κατά το δοκούν ξένων προς την κοινωνία συμφερόντων και δεν θα ορίζεται από την ξενοκρατία .

Δεν πάνε καλά τα πράγματα φίλες και φίλοι και τούτο αφορά όχι μόνο τον καθένα μας αλλά και τις επόμενες γενιές . Με σπασμένα τα φρένα η Ελλάδα της Καρδιάς μας μεταμορφώνεται μέρα με την ημέρα σε κάτι ξένο με τον Ελληνισμό . Χανόμαστε και μαζί μας ,όλα όσα αγαπήσαμε και θυμόμαστε , όλα όσα μας έκαναν και μας κάνουν περήφανους. Δυστυχώς υπάρχουν ( πέρα από τους προδότες του Ελληνισμού και τους ανθέλληνες ) πολλοί μικρόψυχοι , πολλοί που χάνουν την πίστη τους και στη λογική «ας κοιτάξω ΄γω την πάρτη μου» , εγκαταλείπουν .

Το πιο εύκολο είναι να εγκαταλείψεις , να στιγματίσεις δίκαια ή άδικα , να επικρίνεις και να γκρεμίσεις. Το πιο δύσκολο ; να δημιουργήσεις , να συνθέσεις και να ζήσεις με αξιοπρέπεια , προσωπική , εθνική , οικογενειακή.

Ας δούμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί για να αναχαιτίσουμε ΟΛΑ αυτά που, είτε δεν αντέχουμε να δούμε , είτε δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο !

1-Για λόγους Εθνικής Γεωπολιτικής Ασφάλειας χρειαζόμαστε ένα Ρωσικό Αντίβαρο στην Αμερικανοποίηση της Ελλάδας , κυρίως . Καλή η 4αμερής συμμαχία Ελλάδας , Κύπρου , Ισραήλ , Αιγύπτου ( που πρώτοι είχαμε προτείνει ) , καλή η ¨πλαγιοκόπηση ¨ της Τουρκίας μέσω Κίνας , καλά και πολλά άλλα , αλλά , δεν θα είναι ποτέ αρκετά και θα μας βάλουν σε μια στενωπό συνεχής αναζήτησης , συμμαχιών και άλλων σταθερών που μόνο ανασφάλεια θα μας «ποτίζει »

Πρέπει να καταλάβουν οι «φίλοι μας» οι Αμερικάνοι ότι , πρέπει να υπάρξουμε ως χώρα και όχι ως στρατόπεδό τους και για το δικό τους καλό , ενώ , δεν είναι αρκετή και έξυπνη η αντι – Τράμπ κίνηση που αναδύεται στην Ελλάδα για να χρησιμοποιήσουμε τον Ελληνισμό της Αμερικής ως μέσω πίεσης .

Ποιος μπορεί να ηγηθεί μας τέτοιας ζωτικής σημασίας κίνησης , ενός Ρωσικού αντίβαρου ; Ο ίδιος ( και ο περίγυρός του ) ήδη το ξέρει , ας τους το ζητήσουμε λοιπόν ώστε να «ξεκινήσει» , αρκετά με τα υπονοούμενα μέσω της σιωπής και της αδράνειας ή μπορεί και το κάνει ή χάνεται . Προς το παρόν πάντως δεν ενδείκνυται μια τέτοια πρωτοβουλία από πολιτικό κόμμα και αυτό διότι οι μηχανισμοί προπαγάνδας που υπάρχουν θα την ακυρώσουν .

2- Έχουμε πει πολλές φορές ότι , εάν αλλάξουν οι γεωπολιτικές συνθήκες που επέβαλαν και όρισαν τη Συμφωνία ( προσύμφωνο τελικά ) των Πρεσπών δεν θα αξίζει , ούτε το χαρτί που γράφτηκε . Άλλαξαν ; ΝΑΙ !

Η αγορά των S-400 από την Τουρκία ( που βλάπτει την Αμερικανική Οικονομία ) , η εισβολή της στην Συρία , ο Αττίλας 3 που βρίσκεται σε εξέλιξη ( έχουμε καθαρή εισβολή στην Κυπριακή ΑΟΖ και στο Κυπριακό έδαφος ) η κλιμακούμενη προκλητικότητά της στο Αιγαίο , η υποχώρησή μας άνευ όρων στο προσφυγικό-μεταναστευτικό , το «πάτημα » της Ρωσίας στα βαλκάνια μέσω του αεροδιαδρόμου που λέγεται μουσουλμανικό τόξο και μέσω Σερβίας και Βουλγαρίας , η δημιουργία Χαλιφάτου από την Τουρκία στην Λιβύη ( μας κυκλώνει ) , η «αδρανοποίηση του ΝΑΤΟ» , η έξοδος της Μ Βρετανίας από την ΕΕ και πολλά άλλα , ΑΛΛΑΞΑΝ δραστικά το γεωπολιτικό τοπίο .

Η Συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο είναι πλέον νεκρό γράμμα αλλά , θα αποτελεί εφεξής σταθερή πηγή που θα τροφοδοτεί τον αφελληνισμό μας και θα δημιουργήσει τις γνωστές εντάσεις που θα κάνουν απαραίτητη – για άλλη μια φορά -την παρέμβαση ( ξέρετε ποιων ) και έτσι , την πολιτική τους διείσδυση αυτήν τη φορά στα Βαλκάνια , δεδομένο που θα μας φέρει απέναντι σε πολλά περισσότερα .

Τι μπορούμε να κάνουμε ;

ΠΟΤΕ πια Βόρεια Μακεδονία «Makedonia» τα ΣΚΟΠΙΑ αλλά , Βόρεια Μασεντόνια «Macedonia» ( πλαστό κράτος δηλαδή ) μέχρι να ολοκληρωθούν οι αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί με το σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» που βρίσκεται σε εξέλιξη .

3- Η κυριαρχία του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ έρχεται – από πολλές μεριές – φυσιολογικά και θα σημάνει την περιθωριοποίησή του μέχρι σήμερα πολιτικού τοπίου , οι πρωταγωνιστές του οπίου θα αντιδράσουν με μια προσχηματική κίνηση για Εθνική Ενότητα και υιοθετώντας πολιτικούς σχηματισμούς αποτελούμενους απ όλους τους εκπροσώπους του , μόνο και μόνο για να συνεχίσουν – μέσω αυτών – οι ίδιοι επικυρίαρχοι .

Για τον ίδιο λόγο ΘΑ φυτέψουν στον πατριωτικό χώρο ψευτο-πατριωτικά κόμματα , θα στηρίξουν κόμματα με πατριωτική φιλοσοφία που θα ταχθούν απέναντι σε άλλα πατριωτικά κόμματα , θα φορέσουν την μάσκα του υπερ-πατριώτη και άλλα , γνωστά πλέον κόλπα .

Ας είμαστε προσεκτικοί , αποφασισμένοι και στο τέλος , ας μην ¨πουλήσουμε¨ την συνείδησή μας και την τιμή μας για 30 αργύρια .

4- Προστατέψτε την Ορθοδοξία !! Όχι μοναχά διότι ΜΟΝΟ η εκκλησία μπορεί «στρατηγικά » για λόγους Εθνικής Ασφάλειας να αναχαιτίσει το Ισλάμ που δεν υπάρχει εάν δεν επεκτείνεται και δεν επιβάλλεται ( θρησκεία και πολιτική ) , αλλά επιπλέον, επειδή έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό τόσο από την Πλατωνική όσο και από την Αριστοτελική σκέψη , η Ελληνορθοδοξία είναι η ΜΟΝΗ δύναμη που μπορεί να το εκτοπίσει αναίμακτα

Ως προς αυτό : Σταματήστε να γελοιοποιείται τους Αγίους της Εκκλησίας , να προβάλλονται θέματα που προσβάλλουν την νοημοσύνη του απλού ανθρώπου και έτσι αποστρέφεται και γίνονται βούτυρο στο ψωμί άθεων και εχθρών της όπως , δάκρυσε η εικόνα , δέησαν για να βρέξει , θεϊκά σημάδια στον ουρανό κ.α . Αλλά και η ίδια η Εκκλησία , ας μην ενθαρρύνει ό,τι την ακυρώνει και ίσως , μια υπαρξιακή αυτο-επιβεβαίωσή της θα ήτο χρήσιμη .

Η Ρωσία πρέπει να καταλάβει ότι η γεωπολιτική της επέκταση ΔΕΝ πρέπει να διασπά την ορθοδοξία !

Συμμετέχετε στα μυστήρια της Εκκλησίας και νιώστε , αυτό που δεν περιγράφεται με λόγια και δεν σχηματοποιείται με την λογική .Ο Χριστός είναι Αγάπη !

«Ο Χριστός είναι το άκρον εφετόν, το άκρον επιθυμητόν, δεν υπάρχει ανώτερο. Όλα τα αισθητά έχουν κόρο, αλλά ο Θεός δεν έχει κόρο. Αυτός είναι το παν. Καμιά άλλη χαρά, κανένα άλλο κάλλος, τίποτα δεν μπορεί να παραβγεί μ’ Αυτόν. Τι άλλο από το ανώτατον ; » όπως έγραψε και είπε ο Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης

5- Ζήστε Ελληνικά . Ζήστε μέσα από τις παραδόσεις μας , τα ήθη και τα έθιμά μας . Αναδείξτε τη δική μας κουλτούρα , τη δική μας κοσμοθεωρία , τη δική μας ψυχή . Μεταλαμπαδεύστε στα νέα παιδιά ( βρείτε τον τρόπο ) , θυμίστε τους και γνωρίστε τους τι σημαίνει να είσαι απόγονος όλων εκείνων των γιγάντων που έδωσαν τις βάσεις για να υπάρχουν σήμερα , όλα όσα δημιουργούν και δημιουργούνται .

6- Αναβιώστε την Ελληνική Οικογένεια με τα παιδιά στην αυλή ,τον Παππού και τη γιαγιά στην γωνιά να καμαρώνει . Σκεφτείτε πως μπόρεσαν αυτοί και γιατί δεν μπορούμε σήμερα εμείς . Η Οικογένεια είναι απόδειξη , είναι καταφύγιο , είναι το δικό μας σύστημα και η δική μας «επιχείρηση » . Εάν δεν υπάρχει , δεν θα υπάρχουν αποδείξεις ποιοι είμαστε , εγγυήσεις ότι θα υπάρχουμε έστω στην θύμηση κάποιων αργότερα , δεν θα έχουμε που να στηριχτούμε έμπιστα , δεν θα έχουμε καταφέρει σημαντικά στη ζωή μας , μα το σημαντικότερο , δεν θα υπάρχουμε ως λαός αύριο .

Στο χέρι μας είναι να νιώθουμε όμορφα , να απεγκλωβιστούμε από αυτά που μα έχουν καθηλώσει και μας τραβούν την προσοχή για τους δικούς τους λόγους , να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και περηφάνια.

Κλείνουμε έναν ακόμα κύκλο παρεμβάσεών μας στην Ελληνική πραγματικότητα του σήμερα . Όλα όσα έχουμε δρομολογήσει , έχουν αναπτύξει τη δυναμική τους και σας επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις . Απλά ζήστε το !!

Όσα έχουμε πει ότι θα γινόταν , ΕΓΙΝΑΝ !!

Όσα έχουμε πει , μπορούν να αλλάξουν πολλά !!

Παραμένουμε οι «γνωστοί ανώνυμοι » για έναν και μόνο λόγο . Για να είστε ΕΣΕΙΣ και ο καθένας από εσάς κάθε φορά , πίσω από τις εξελίξεις που επιφέρουμε , για να συμμετέχετε εσείς σε κάθε επιχείρηση που φέρνουμε εις πέρας και σε κάθε δράση μας .

Για να έχουμε ως ταυτότητά μας ΜΟΝΟ τη δική σας εμπιστοσύνη και αποδοχή !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους όσους μας επιτρέπουν να υπάρχουμε !

Εις το επανιδείν !!

Αθήνα 14 Νοεμβρίου 2019

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( κοινή τοποθέτηση )

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΟ.ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΣΒΥΣΕΙ.ΟΙ ΔΙΕΞΟΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΝΕΑ ΕΘΝΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ(ΑΙΜΑΤΟΣ ,ΑΓΩΝΩΝ,ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΙΣΗΣ,ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ )Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΒΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ , ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ.

 2. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΕΘΝΗ.ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ ,ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ “ΔΑΝΕΙΚΑ”.ΤΟ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΓΕΦΥΡΑ ΦΙΛΙΑΣ , ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ,ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

 3. ΜΟΝΟ η εκκλησία μπορεί «στρατηγικά » για λόγους Εθνικής Ασφάλειας να αναχαιτίσει το Ισλάμ που δεν υπάρχει εάν δεν επεκτείνεται …

  α)https://katohika.gr/ellada/ftanoun-oi-protoi-prosfyges-sti-dytiki-ellada-pane-stin-iera-moni-poretsou/

  β)https://nikosxeiladakis.gr/%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BE-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%BF%CF%85/

  γ)https://www.tovima.gr/2018/11/07/opinions/

 4. Η ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ,ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΡΘΡΟΥ:
  ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ
  ( 3η παράγραφος)
  ΑΛΛΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.

 5. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ,ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ,ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ” ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕ

 6. Εσείς Έλληνες ενώστε τα εκατοντάδες σχίσματα που χώρισαν την Εκκλησία του Θεού οι ανάξιοι της Θείας Χάριτος ψευτο-ιεράρχες και πατέρες του κτίσματος του σατανά, ως άγιο πνεύμα του θεού τους. Και κόψτε τα κλήματα τα μη φέροντα υγιή καρπό από την ιερή γη εμάς των Ελλήνων.
  Αναστηλώσατε την Μία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία, χαρίζοντας δωρεάν στον λαό την ελληνική παιδεία.

 7. ΠΟΤΕ πια Βόρεια Μακεδονία «Makedonia» τα ΣΚΟΠΙΑ αλλά , Βόρεια Μασεντόνια «Macedonia» ( πλαστό κράτος δηλαδή ) μέχρι να ολοκληρωθούν οι αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί με το σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» που βρίσκεται σε εξέλιξη .

  ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΜΩΡΟΥΣ. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΙΣΡΑΗΛ. ΣΥΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

 8. Μ ΟΛΟΣ ΣΟΣ
  Το όνομα
  Υποδεικνύει το
  Οξυμωρον
  Π νεύμα,
  Κολυμβάρι Χανίων,
  Κολυμβήθρα,
  Ο Σιλωάμ ήτο αλλού,
  ΌΠΩΣ* ΚΑΙ Ό ΚΎΡΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τα ήξεραν όλα για τον Επστάιν. Η διαρροή του ΑΒC που ξεσκεπάζει το μιντιακό σύστημα.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ