ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Εικόνες αίσχους στο νοσοκομείο «Αττικόν»

· Γιώργος Μαριόλης

Γιατρός η οποία εργάζεται στο Νοσοκομείο Αττικόν, καταγγέλει τις τρισάθλιες συνθήκες τις οποίες βιώνει κάθε μέρα στον χώρο εργασίας της. Παρά την κυβερνητική προπαγάνδα με βίντεο τα οποία παρουσιάζουν την ικανοποιητική κατάσταση του υγειονομικού συστήματος, η κατάσταση στο ΕΣΥ το οποίο κυριολεκτικά καταρρέει, είναι δραματική.

Οι άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία όχι μόνο για τους ασθενείς αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους. Στην ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η γιατρός Δήμητρα Πέτρου περιγράφει ότι το προσωπικό αισθάνεται ντροπή να αντικρίζει τέτοιες εικόνες και να εργάζεται σε αυτόν τον χώρο.
Στο πρώην σαλόνι του νοσοκομείου όπου πλέον είναι γεμάτο ράντζα, οι ασθενείς είναι στοιβαγμένοι σε κοινή θέα, ενώ το προσωπικό δεν επαρκεί, όπως καταγγέλλει η γιατρός.

Διαβάστε τη συγκλονιστική της ανάρτηση:

«Σήμερα στο Αττικό Νοσοκομείο κατά τη διάρκεια των πρωινών αιμοληψιών ακούστηκε μία συνάδελφος να λέει “ντρέπομαι που δουλεύω σε αυτό το νοσοκομείο”. “Κι εγώ” είπε ο διπλανός μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγαίνοντας στο θάλαμο νοσηλείας του δικού μου ασθενούς πέρασα από το πρώην σαλόνι ανάπαυσης ασθενών και συνόδων. Είναι ο χώρος της φωτογραφίας. 5 ασθενείς έκθετοι σε όλους μας πάνω σε ράντζα στοιβαγμένα το ένα δίπλα στο άλλο, συν 2 συνοδοί για τους μη αυτοεξυπηρετούμενους.
Γιατί προφανώς δεν φτάνουν ούτε οι νοσηλευτές, ούτε οι γιατροί, ούτε οι κλίνες σε αυτό το νοσοκομείο.Οι συνθήκες νοσηλείας στο Αττικό Νοσοκομείο είναι ως επί το πλείστον δύσκολες λόγω όλων των παραπάνω, αλλά δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο η σημερινή κατάσταση. Και φτάσαμε να ντρεπόμαστε εμείς που δουλεύουμε εκεί. Όχι για εμάς ή για τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά για την τελικά παρεχόμενη ποιότητα φροντίδας υγείας που φτάνει στον ασθενή.Για το νοσοκομείο αυτό πρέπει να δοθεί μια λύση. Αλλά πρώτα πρέπει να πάψουν οι ιθύνοντες να εθελοτυφλούν και να αναγνωρίσουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Έπειτα να θελήσουν να το λύσουν. Και μόλις τέλος, να το λύσουν» καταλήγει.

primenews.press

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Οι Άγγλοι τα κατάφεραν. Εμείς;

Αιγαίο Πέλαγος και ελληνική ακτογραμμήΕΛΛΑΔΑ

Θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία μέσα στο 2026; Τα σημεία έντασης, οι κόκκινες γραμμές και τα σενάρια

ΕΛΛΑΔΑ

Αεροδρόμιο Αθήνας: Ακυρώνεται ο διαγωνισμός επέκτασης – Αλλάζει το σχέδιο καθώς η κίνηση ξεπερνά τις προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *