Έγραψαν «Αλλαχού Ακμπάρ» σε εκκλησία στην Κρήτη και της έβαλαν φωτιά (φωτο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών στις Μοίρες Ηρακλείου, προκειμένου να εντοπίσουν τους βέβηλους, που επιχείρησαν να κάψουν τον ιερό ναό του Αρχάγγελου Μιχαήλ στην περιοχή Λαγολιό, ενώ έγραψαν σε τοίχο, «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» στα αραβικά.

Η επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή και από την φωτιά κάηκαν δύο εικόνες και έκλεψαν εκκλησιαστικά βιβλία.

Οι Αρχές είναι ιδιαίτερες προσεκτικές με την υπόθεση και προσπαθούν να διερευνήσουν αν είναι έργο μουσουλμάνων ή προβοκάτσια.

Όπως αναφέρει το e-mesara.gr, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στον Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου που βρίσκεται στο δρόμο Λαγολιού – Κλήματος και έκαψαν ένα μέρος του τέμπλου, μαζί με εικόνες.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα περνούσε περαστικός που είδε τη φωτιά, κάλεσε βοήθεια από το χωριό και την έσβησαν.

Μάλιστα οι ιερόσυλοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους στα Αραβικά «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η βεβήλωση του Ιερού Ναού έγινε από τις 3:00 έως τις 5:00 το απόγευμα, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές.

Ο Ιερός Ναός του Μιχαήλ Αρχαγγέλου είναι σημαντικό προσκύνημα για την ευρύτερη περιοχή και συγκεντρώνει πάρα πολλούς πιστούς στο πανηγύρι του.

Έγραψαν «Αλλαχού Ακμπάρ» σε εκκλησία στην Κρήτη και της έβαλαν φωτιά (φωτο) - Εικόνα1

Έγραψαν «Αλλαχού Ακμπάρ» σε εκκλησία στην Κρήτη και της έβαλαν φωτιά (φωτο) - Εικόνα2

Έγραψαν «Αλλαχού Ακμπάρ» σε εκκλησία στην Κρήτη και της έβαλαν φωτιά (φωτο) - Εικόνα3

Έγραψαν «Αλλαχού Ακμπάρ» σε εκκλησία στην Κρήτη και της έβαλαν φωτιά (φωτο) - Εικόνα4

Έγραψαν «Αλλαχού Ακμπάρ» σε εκκλησία στην Κρήτη και της έβαλαν φωτιά (φωτο) - Εικόνα5

Έγραψαν «Αλλαχού Ακμπάρ» σε εκκλησία στην Κρήτη και της έβαλαν φωτιά (φωτο) - Εικόνα6

Έγραψαν «Αλλαχού Ακμπάρ» σε εκκλησία στην Κρήτη και της έβαλαν φωτιά (φωτο) - Εικόνα7

tribune.gr

Loading...

11 thoughts on “Έγραψαν «Αλλαχού Ακμπάρ» σε εκκλησία στην Κρήτη και της έβαλαν φωτιά (φωτο)

 1. Γουρουνοκεφαλές! says:

  Ε, ας ρίξουν μια γουρουνοκεφαλή και οι κάτοικοι σε κανένα κέντρο φιλοξενίας και τελείωσε η υπόθεση χαχααχ
  Το πρόβλημα είναι άλλο: Τα καημένα τα γουρούνια τι φταίνε να την πληρώσουν…χαχαχαχαχα

 2. Ανώνυμος says:

  ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

  Αναφορά σε λίγα από τα πολλά θαύματα που είδα από τον βασιλέα Ιωάννη, ο οποίος ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ έλεγε: «στο όνομα του Πατρός, του Υιού, του Αγίου Πνεύματος και της Υπεραγίας Θεοτόκου, παν πονηρό πνεύμα και ακάθαρτο, έξευγε από τον δούλο/η του Θεού ….». Κι έλεγε πάντα ο Ιωάννης: «αυτοί που επικαλούμαι σου κάνουν το θαύμα, όχι εγώ».
  ***

  Τόπος ευρύτερη περιοχή Χαλκίδας.

  Η κα Δώρα έδειξε στον Ιωάννη ένα καρκινοειδές γρομπαλάκι που εξείχε, στρογγυλό, μεγέθους φουντουκιού, που βρισκόταν δεξιά στο αριστερό της στήθος. Είχε πάει σε γιατρό προηγούμενη μέρα και είχε εμφανιστεί στην εξέταση. Ο Ιωάννης το σταύρωσε. Τοποθέτησε τον δείκτη του σε απόσταση περίπου 2 εκατοστών από το δέρμα με την υπόλοιπη παλάμη κλειστή. Ανέβαζε το δάκτυλο προς τα επάνω και την ίδια στιγμή ανέβαινε και το γρομπαλάκι κάτω από το δέρμα. Κάποια στιγμή λίγο παραπάνω ο Ιωάννης άνοιξε την παλάμη γρήγορα και το καρκινοειδές γρομπαλάκι εξαφανίστηκε. Η κα Δώρα πήγε πάλι στον γιατρό και στην εξέταση που επανέλαβε δεν φαινόταν τίποτα.

  Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

  Η δεσποινίς Φωτεινή ήρθε με ακτινογραφίες και χαρτιά γιατρού που έδειχναν καρκίνο- όγκο στο κεφάλι, εμφανιζόμενος ως μεγάλο εξόγκωμα πίσω από το αριστερό αυτί της. Ο Ιωάννης το σταύρωσε και το φύσηξε και μετά από λίγο εξαφανίστηκε. Η Φωτεινή πήγε πάλι στον γιατρό για την ίδια εξέταση και ο γιατρός είπε ότι έγινε θαύμα.

  Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

  Η μητέρα της δεσπ. Φωτεινής είχε βαριάς μορφής επιληψία. Κάποια μέρα έπαθε σοβαρή κρίση και η κόρη πήρε τηλέφωνο τον Ιωάννη, ζητώντας του να πάει το γρηγορότερο δυνατόν σπίτι τους. Μέχρι να πάει ο Ιωάννης στο σπίτι, περίπου 30 λεπτά, η μητέρα κείτονταν στο κρεβάτι με την καρδιά της σταματημένη, χωρίς σφυγμούς και χωρίς αναπνοή. Όταν την είδε ο Ιωάννης, την σταύρωσε και η γυναίκα άνοιξε τα μάτια της απολύτως καλά. Ο Ιωάννης άφησε τον σταυρό του με τα άγια λείψανα στο σπίτι τους.
  Η εν λόγω κυρία ένα βράδυ σε φιλικό σπίτι που βρισκόμασταν στην Κερατέα συνάντησε τον Ιωάννη και επικαλέστηκε τον ίδιο τον Θεό σε κάτι που του είπε, ότι έλεγε αλήθεια. Το ίδιο βράδυ μετά από 2 ώρες η μητέρα αυτή έπαθε πάλι σοβαρή κρίση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άρον άρον μέσα στην νύκτα και δεν συνερχόταν με τίποτα. Συνήλθε και πάλι μόνο όταν ο Ιωάννης προσευχήθηκε για αυτήν στον Θεό λίγη ώρα μετά να την συγχωρέσει.

  Τόπος Ελλάδα.

  Άτεκνα ζευγάρια ερχόντουσαν και έπαιρναν ευλογία. Ο Ιωάννης σταύρωνε την κοιλιά της γυναίκας και ρωτούσε τι φύλλο ήθελε να είναι το παιδί. Η γυναίκα έμενε έγκυος φυσιολογικά και το παιδί ήταν το φύλλο που είχε ζητήσει.

  Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

  Οικογένειες λυτρώθηκαν από τα προβλήματά τους μετά από συζήτηση και προφητική διατύπωση γεγονότων που έγιναν όπως ακριβώς τους τα είχε περιγράψει ο Ιωάννης.

  Τόπος Αίγιο.

  Βρισκόμουν σε σπίτι φιλικό, ενώ ο Ιωάννης ήταν στα Καλύβια. Μελετούσα την Καινή Διαθήκη και ξαφνικά άρχισα να βιώνω όλη την πόλη! Ήταν κάτι που είχα ζητήσει από τον Χριστό στην προσευχή μου να μου το δείξει πώς λειτουργεί, και εκείνη την ώρα ο Χριστός μου το έδειχνε. Το ανθρώπινο σώμα μου δεν ήταν αρκετό να το αντέξει, και ένιωθα ότι έφευγα προς τα πάνω, προς τον Θεό. Έσβηνα στην Γη και έφευγα για τον Ουρανό. Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά, όπου δέχτηκα τηλέφωνο από τον Ιωάννη, ο οποίος με έντονη φωνή μου ζήτησε να γυρίσω πίσω, καθότι επαναλαμβάνω έφευγα. Ξεστόμισα την φράση «γυρίζω» και μετά από λίγο ήμουν πάλι στην Γη, όπως πριν. Είχα ζητήσει από τον Χριστό να μου δείξει σε ποια κατάσταση είναι μόνιμα ο Ιωάννης, ο οποίος με απέτρεπε από αυτό, λέγοντάς μου ότι δεν θα αντέξω και δεν τον πίστευα. Έτσι, το ζήτησα από τον ίδιο τον Χριστό με τα αποτελέσματα που περιέγραψα. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Ιωάννης, δεν είχε χρόνο να με χαιρετήσει, αυτά τα τυπικά «γεια σου, τι κάνεις», αλλά αμέσως μου ζήτησε να γυρίσω πίσω. Τα συμπεράσματα δικά σας.

  Τόπος Όλυμπος, προφήτης Ηλίας, πάνω από το Λιτόχωρο.

  Ο Ιωάννης κήρυττε επί 7 ημέρες χωρίς διάλειμμα και χωρίς ύπνο σε παιδιά και στις οικογένειές τους που ερχόντουσαν με βάρδιες καθόλη την διάρκεια της ημέρας και της νύκτας. Επαναλήφθηκε το ίδιο για διάρκεια 4 ημερών μετά από λίγες μέρες. Μάλιστα, ερχόντουσαν πολλοί από το Άγιον Όρος που τον γνώριζαν για να πάρουν την ευχή του και απόλα τα μέρη της Ελλάδος ερχόντουσαν οικογενειακώς και κατασκήνωναν για να ακούσουν την κατήχησή του, τον Λόγο του Θεού.

  Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

  Ο Ιωάννης έμεινε 72 ΗΜΕΡΕΣ μέσα σε ένα καλύβι προσευχόμενος, χωρίς φαγητό και νερό, φορώντας το ράσο μόνο στη μέση. Χειμώνα καλοκαίρι προσεύχεται έτσι.

  Τόπος Άνω Βάθια, Εύβοια.

  Δέχτηκα τηλέφωνο μέσα στην νύκτα από τον Ιωάννη για ένα τραγικό δυστύχημα που είχε συμβεί με μια οικογένεια, όπου σκοτώθηκε ένα από τα παιδιά τους σε αυτοκινητιστικό. Ο Ιωάννης πήγε μέσα στην νύκτα στο σπίτι της οικογενείας, ενώ εγώ πήγα το πρωί που ξημέρωσε. Όταν έφτασα εκεί, δεν υπήρχε θρήνος στην οικογένεια, ενώ η μητέρα του παιδιού που σκοτώθηκε χαμογελούσε και φαινόταν ότι ζούσε μια ευτυχισμένη ημέρα. Η Αγάπη επικρατούσε στο σπίτι που ήταν γεμάτο από ανθρώπους, μεγάλους και παιδιά, που ήρθαν να συλλυπηθούν. Πολλοί από αυτούς όταν ερχόντουσαν και έβλεπαν αυτήν την ευτυχισμένη κατάσταση θύμωναν και παρεξηγούσαν το συμβάν. Δυστυχώς δεν μπορούσαν να νοήσουν πως είναι να υπάρχει παρουσία Θεού σε ένα μέρος και αποκάλυψη του πού είχε πάει το παιδί. Και μην αναρωτηθεί κανείς γιατί το παιδί δεν γύρισε πίσω στην ζωή στην Γη. Όποιος έχει απορία ας ρωτήσει τον Θεό. Ακόμα και στην κηδεία που πήγα, πρώτη φορά στην ζωή μου έβλεπα μητέρα που έχει χάσει το παιδί της να μην κλαίει, αλλά να είναι απολύτως γαλήνια!

  Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

  Άνοιγμα του βιβλίου της ζωής. Αναφορά στα μέλλοντα. Ήδη έχουν γίνει πολλά όπως ακριβώς ειπώθηκαν….
  ***

  Υπάρχουν πολλά πολλά ακόμα θαύματα, αλλά προτιμώ να μην τα πω εγώ, αλλά να τα εξιστορήσουν οι ίδιοι που τα έζησαν.

  Αυτά είναι πολύ λίγα από όσα θαύματα και θεϊκά συμβάντα έζησα με τον Ιωάννη. Η μεγαλύτερή μου όμως αποκάλυψη, αυτή που με συγκλόνισε πιο πολύ απόλες σε ολόκληρή μου την ζωή είναι η αποκάλυψη του ποιος είναι ο Ιωάννης. Μια μέρα πριν χρόνια αποφάσισα να μελετήσω τις προφητείες των Αγίων Πατέρων μας και Προφητών μας. Τότε διαπίστωσα πώς διάβαζα αυτό που ζούσα με τον Ιωάννη. Κλονίστηκε το είναι μου να συνειδητοποιήσω πώς ο Θεός μου φανέρωσε τον άνθρωπό Του. Ζούσα το έργο του Θεού στην καθημερινότητά μου και βίωνα την ουσία του Λόγου της Αληθείας.
  Ο Ιωάννης είναι η φωνή. Εμείς ποιοι είμαστε;;;;

  ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
  http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2016/01/blog-post.html

  εχουμε αγιους και σημερα ……………. το αξιζουμε ετσι που γιναμε σα ανθρωποι ???? ευχαριστουμε θεε μου που μας αξιωνεις να εχουμε ανθρωπους σου ακομα κι τωρα που εχουμε γινει αποστατες εσυ μας αγαπας κι μας δειχνεις αγιοσινη κι ουρανια προστασια

   • Ανώνυμος says:

    γυρνα τωρα απ το αλο πλευρο κι καλον υπνο φιλε κοιμισου στα σατεν σενντονια που σου στρωσαν οι φιλοι σου οι νεοταξητες μην πιστευεις στον θεο πισυευε τους μασονους φιλους σου

    • MAΓΙΣΤΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ says:

     ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ;
     ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΚΙΩΛΑΣ; ΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ; ΒΡΕΣ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΒΛΑΚΑ!!!

     • Ανώνυμος says:

      χιλιες φορες βλακας παρα μαυροψυχος οπως εισαι εσυ φιλε !!! δε με θιγεις γιατι πολυ απλα εγω εχω ματια ανοικτα ψυχης εσυ εχεις τυφλωση κι αυτο ειναι το πιο χειροτερο για σενα !!!

     • ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ says:

      ΜΑΛΙΣΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.
      ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΤΙ; ΟΧΙ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Ν ΑΦΥΠΝΗΣΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!

     • Ανώνυμος says:

      οι ανθρωποι που αρνιουντε να δουν το φως του θεου κι βριζουν η καταδιοκουν αυτους που εχουν εμπιριες απο τον θεο δηνατες τι ειναι ???επιθεση συνεχης και βρισιμο γιατι ??? δε πιστευεις εσυ ???προβλημα σου τι διασιρεις ομως αυτους που η ψυχη τους εχει ζισει ουρανια πραγματα ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *