in

Έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας από την Ελλάδα : Βάζει συσκευές παραγωγής ήχου στα σύνορα που μπορούν να προκαλέσουν κώφωση.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΣΧΟΛΙΟ : Αφού δεν θέλετε να κουφαθούν οι Μουσουλμάνοι μετανάστες τότε στείλτε τους από την άλλη πλευρά που βρίσκονται Μουσουλμανικές χώρες,όπως το Αζερμπα’ι’τζαν,το Ιράν ή στο Κατάρ που έχετε και βάση.Καλύτερα θα περάσουν με τους ομο’ι’δεάτες τους.

Η ελληνική διοίκηση έχει τοποθετήσει δύο ηλεκτρονικές συσκευές που μπορούν να εκπέμπουν ισχυρά ηχητικά κύματα και να κουφάνουν ανθρώπους για χρήση κατά των αιτούντων άσυλο στη συνοριακή περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ελληνικό τύπο, η διοίκηση της Αθήνας έχει εγκαταστήσει δύο νέες φορητές συσκευές ικανές να εκπέμπουν ισχυρά ηχητικά κύματα στην παραμεθόρια περιοχή του Έβρου για χρήση κατά της πιθανής μαζικής εισροής μεταναστών.
Δύο συστήματα ενεργού ακουστικού ερεθίσματος μακράς εμβέλειας (LRAD), τα οποία παράγουν βόμβες ήχου και έχουν τη δύναμη να κουφάνουν ανθρώπους, παραδόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομική Υπηρεσία (ΕΛΑΣ) στα τουρκο-ελληνικά σύνορα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ.

Χρησιμοποιούνται σε πολιτικές και στρατιωτικές περιοχές σε όλο τον κόσμο, τα συστήματα LRAD, όταν χρησιμοποιούνται σε ανθρώπους, μπορούν να συγχέουν, να γίνονται κουφοί, να προκαλούν αφόρητο πόνο και να προκαλούν αβέβαια προβλήματα υγείας.

Σημειώθηκε ότι 4 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 15 θερμικές κάμερες, 5 πλαστικά σκάφη και 10 θωρακισμένα περιπολικά οχήματα περιλήφθηκαν στο σύστημα επιτήρησης των συνόρων στο πλαίσιο της απόφασης για ενίσχυση των συνοριακών στρατευμάτων.

Από την άλλη πλευρά, αναφέρθηκε ότι η κατασκευή του νέου τείχους στα τουρκο-ελληνικά σύνορα, η οποία ανακοινώθηκε ότι θα κατασκευαστεί στην περιοχή Meriç κατά της παράνομης μετανάστευσης, ξεκίνησε στην περιοχή Ferecik.

Στις δηλώσεις των ελληνικών αρχών, αναφέρθηκε ότι θα υπάρχουν 8 πύργοι παρακολούθησης στον τοίχο, ο οποίος έχει μήκος 27 χιλιόμετρα και ύψος 4,3 μέτρα προς τα βόρεια.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ YENI SAFAK : Corfiatiko.blogspot.com

Report

What do you think?

20 points
Upvote Downvote

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νεογέννητο βγαίνει από την κοιλιά και τραβάει τη μάσκα του γιατρού

Οι Ιάπωνες αποφάσισαν να ρίξουν στη θάλασσα το μολυσμένο νερό της Φουκουσίμα