Εγγραφο-βόμβα:Καταργούν το μάθημα των Θρησκευτικών – Ποιούς Ιεράρχες επικαλείται ο Ν. Φίλης

filis

Εγγραφο-βόμβα:Καταργούν το μάθημα των Θρησκευτικών – Ποιούς Ιεράρχες επικαλείται ο Ν. Φίλης

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία της δευτερόβαθμιας εκπαίδευσης.

Σε Θρησκειολογικό θέλει να μετατρέψει το μάθημα των Θρησκευτικών από ομολογιακό ο Υπ Παιδείας ! Μάλιστα σε αυτό για πρώτη φορά εγγράφως εμπλέκει και ορισμένους΄΄φωτισμένους Ιεράρχες ” που συμφωνούν σε αυτό το ιστορικό έγκλημα.

Δείτε ΕΔΩ την απάντηση του Υπουργού Παιδείας σε ερώτηση του Ν Νικολόπουλου στη Βουλή.Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ online(ekklisia.online) παρουσιάζει την επιστολή:Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


eggr

eggr1

ekklisiaonline.gr

4 thoughts on “Εγγραφο-βόμβα:Καταργούν το μάθημα των Θρησκευτικών – Ποιούς Ιεράρχες επικαλείται ο Ν. Φίλης

  1. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΜΑΛΑΝ says:

    Ποιές συζητήσεις και προτάσεις και πράσινα άλογα. Στο λύκειο τη χρονιά 2009-2010 έγινε αναπαράσταση της μουσουλμανικής προσευχής στην τάξη της κόρης μου, από τα παιδιά,όπως και μελέτη των προσευχών τους στην ώρα των θρησκευτικών. Στην έντονη αντίδρασή της και στην μετέπειτα διαμαρτυρία μου η απάντηση ήταν ότι είναι εντολή του υπουργείου. Από κυβερνήσεως ΠΑ Σ Ο Κ έχουν ξεκινήσει. Τώρα θα το συζητήσουν? Η ηγεσία της Εκκλησίας ξυπνάει μόνο όταν της αγγίξουν την περιουσία της. Μετά τον Χριστόδουλο, το χάος. Δεν ήταν τέλειος αλλά ήταν ηγέτης. Όσο για τους λαϊκούς, αντιδρούν μόνο για το πορτοφόλι τους, αξιακός κώδικας μηδέν. Ψηφίζουν όποια σαβούρα τους τάξει επιδόματα και απαλλαγές. Η χώρα έχει παραδοθεί από ΕΜΑΣ υλικά και ηθικά. Οι κυβερνώντες έπονται των ψηφοφόρων. Το επόμενο βήμα? Πλήρης αφανισμός ή ΚΑΘΑΡΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *