in

Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος συμπρωταγωνιστής του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο Θοδωρης Κατσαδράμης. Ήταν παντρεμένος με την Καιτη Παπανίκα.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πήγε να συναντήσει την αγαπημένη του Καιτη Παπανίκα στην γειτονιά των αγγέλων.

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης έγινε ευρύτερα γνωστός και γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τη συμμετοχή του ως πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά «Ο Ταξιτζής», που προβλήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Ήταν σύζυγος της, επίσης ηθοποιού, Καίτης Παπανίκα, η οποία «έφυγε» από τη ζωή πριν από περίπου τρία χρόνια, στις 12 Ιουνίου του 2017.

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Γεννήθηκε το 1929 στην Δόξα Αρκαδίας. Σπούδασε τη Δραματική Σχολή «Θεάτρου Τέχνης» Κάρολου Κουν.Αποφοίτησε το 1954. Πρωτοεμφανίζεται το 1954 με το «Θέατρο Τέχνης» και στην πορεία διοχετεύει το ταλέντο του τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση. Υπήρξε σεναριογράφος του κινηματογράφου. Διετέλεσε μέλος του Σ.Ε.Η. Παντρεύτηκε σε πρώτο γάμο την ηθοποιό Αγγέλικα Καπελλάρη και σε δεύτερο την Καίτη Παπανίκα με την οποία χώρισε το 1992.

Φιλμογραφία

Ταξίδι στη Μυτιλήνη (2010)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Κραυγές στον άνεμο (1979)
Επικίνδυνη νύχτα (1974)
Το σφάλμα (1974) [Γιαννόπουλος]
Γυναικοκρατία (1973) [Φώντας Χαϊδεμένος]
Μπουμ ταραταζούμ (1972)
Για μια χούφτα τουρίστριες (1971) [Χαρίτος]
Καταναλωτική κοινωνία (1971)
Ολοκαύτωμα (1971)
Οι τελευταίοι του Ρούπελ (1971)
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970) [Γιώργης]
Ένας τρελλός γλεντζές (1970) [Θανάσης]
Κρίμα… το μπόι σου (1970)
Να`τανε το 13, να `πεφτε σ`εμάς (1970)
Ο ακτύπητος κτυπήθηκε (1970) [«Γρυλλάκιας»]
Οι γενναίοι του Βορρά (1970) [φυλακισμένος]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969) [Θανάσης]
Η οργή του αδικημένου (1969)
Ο θαυματοποιός (1969)
Πληγωμένα νιάτα (1969)
Ξύπνα κορόιδο… (1969) [Λευτέρης Τζουμαράς]
Η εκπομπή (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968) [Μιχάλης Γούναρης]
Το κανονι και τ` αηδονι (1968)
Ο τρελλός τάχει 400 (1968) [Χρήστος Τσιμπιρλής]
Τρούμπα 67 (1967) [Μιχάλης]
Η 7η ημέρα της δημιουργίας (1966) [δικαστικός κλητήρας]
Ο φόβος (1966)
Η σωφερίνα (1964) [Σπύρος]
Αυτό το κάτι άλλο! (1963) [Μπάμπης]
Αγάπη και θύελλα (1961) [υπολοχαγός]
Επικίνδυνη νύχτα (1955)

olympia.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια είδηση για τον Κατσαδράμη κάνει το γύρο του διαδικτύου.Τον έχουν ξαναπεθάνει όπως κι άλλους πολλούς.Είναι μια χαρά υγιέστατος.Ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο FB διέψευσε την φήμη θανάτου του. https://fthisimage.azureedge.net/userfiles/f2a61649-0290-4f72-a81d-a64000ecd9cc/mpimpilas_1_2.jpg?w=865 Αυτή η μάστιγα…του διαδικτύου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Κύπρος: Συναγερμός στην Λευκωσία από ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού

Κορονοϊός: Θετικός στον ιό δήμαρχος στο Ιράν