in

Χα χαΧα χα LikeLike ουαουουαου ελεοςελεος ΤέλειοΤέλειο

Εχουμε ευχάριστα νέα..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πρίν λίγες ημέρες θυμάστε την ανάρτηση  https://katohika.gr/ellada/den-kostizei-tipota/ ;

Από ιστολόγιο.

Εχουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ νέα..

Ας δούμε λίγο την ιστορία του μικρού Γιώργου..

Ο 15 μηνών Γεώργιος (όνομα του παππού)-Ιωάννης (ταμένος στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο) ή καλύτερα Ιωάννης-Γεώργιος, όπως τόνισε ο Γέροντας Παχώμιος πνευματικός οδηγός και Πατέρας της οικογένειας  και που έχει την τιμή να υπηρετεί τον Όσιο Σεραφείμ εν Δομβούς, υποβλήθηκε προ τριών  μηνών σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς.Οι γιατροί είπαν ότι είναι μία επέμβαση μεγάλη και σοβαρή, αλλά γι’ αυτούς ρουτίνας.

Είπαν ότι όλα θα πάνε καλά.1η φάση – θαύμα: Ο μικρός Ιωάννης-Γεώργιος βγαίνει από το χειρουργείο αλλά παραμένει στο νοσοκομείο για μεγάλη περίοδο (πολύ περισσότερο από ότι περίμεναν και υπολόγιζαν οι γιατροί) καθότι τα σωληνάκια του δεν σταματούν να βγάζουν λίπος. Γίνεται παράκληση στον Όσιο Σεραφείμ με ανοικτή ακρόαση στον μικρό ..και το λίπος σταματά απότομα και οι γιατροί βγάζουν τους σωλήνες. Εντός 1-2 ημερών ο μικρός θα έπαιρνε εξιτήριο. Οι γιατροί αναφέρουν στον Πατέρα του μικρού ότι έχει Άγιο ή Αγία δίπλα του.

2η φάση – 2 απανωτά θαύματα: Την επομένη που έβγαλαν τους σωλήνες ο μικρός παθαίνει εγκεφαλικό, νεκρώνει αρχικά ολόκληρη η αριστερή πλευρά του και πέφτει σε κώμα. Μπαίνει στην εντατική και οι γιατροί καλούν τους γονείς καθότι ο μικρός «φεύγει». Απευθύνεται η οικογένια στους Άγιους, στην Παναγία μας, στον Τριαδικό Θεό και σε όλους τους φίλους  .

Γίνονται συνεχείς παρακλήσεις στον Όσιο Σεραφείμ, στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και στην Παναγία την Αρβανίτισσα. Ο Πατέρας αλείφει το παιδί σε όλο το σώμα με λαδάκι από τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. Εντός λίγων ωρών το παιδί σταθεροποιείται και ίδιοι οι γιατροί μιλούν για 2 θαύματα.

Εξαφανίστηκε το οίδημα στον εγκέφαλο και ο τεράστιος θρόμβος στην Καρδιά. Το παιδί συνέρχεται χωρίς προβλήματα από το εγκεφαλικό, εκτός από τα 2 αριστερά άκρα του που κινούνται ελάχιστα. Οι γιατροί με δάκρυα ζητούν στον Πατέρα να συνεχίσει να προσεύχεται εκεί που προσεύχεται καθότι ο μικρός έχει κάποιον Προστάτη δίπλα του!!!

3η φάση – θαύμα: Ξαφνικά ένα πρωί και ενώ όλα πηγαίνουν τέλεια, ο γιατρός καλεί τους γονείς και ζητάει να δώσουν την άδεια να κοινωνήσει ο Ιερέας του Ωνάσειου τον μικρό καθότι έπαθε εσωτερική αιμορραγία και «φεύγει». Φυσικά έδωσαν.

Παρακαλεί η οικόγενια  τους Αγίους και την Παναγία να συνεχίσουν να κάνουν Θαύματα.

Και το Θαύμα ΕΓΙΝΕ!!! Η εσωτερική αιμορραγία σταματά και ο υπερήρωας Ιωάννης-Γεώργιος συνέρχεται και κινεί πλέον και το αριστερό του πόδι.

4η φάση – εμφάνιση Αγίου: Ο Πατέρας πηγαίνει στην εντατική με λαδάκι να αλείψει ξανά τον μικρό του και ξαφνικά νιώθει άγγιγμα στην πλάτη. Γυρίζει και βλέπει ένα νέο γιατρό με μάσκα (που δεν είχε ξαναδεί) και του έδωσε ένα ύφασμα σε σχήμα σταυρού με μύρο και του είπε ότι τον έστειλε ο Πάτερ Δημήτρης από πάνω και του ζήτησε να αλείψει τον μικρό με το μύρο. Του είπε επίσης να μην στεναχωριέται και ότι ο μικρός θα γίνει καλά.

Ο Πατέρας έσκυψε να αλείψει τον μωρό και γύρισε να μιλήσει στον γιατρό, αλλά εκείνος είχε εξαφανιστεί. Δεν άκουσε καμία πόρτα να ανοίγει ή να κλείνει στο δωμάτιο της εντατικής. Ο Πατέρας βγήκε και αναζήτησε τον γιατρό στη νοσοκόμα αλλά εκείνη είπε ότι δεν ήρθε κάποιος γιατρός. Αργότερα ζήτησε τον Ιερέα του Ωνασείου αλλά εκείνος δεν ονομάζεται Πάτερ Δημήτριος.

Πάτερ Δημήτριος ονομάζεται ο Ιερέας στο προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου που είχε απευθυνθεί τις προηγούμενες φορές η οικογένεια που αναζητούσε ένα Θαύμα.5η φάση: Από την επομένη της εμφάνισης του Αγίου ο μικρός κούνησε και το αριστερό χέρι και πλέον έβγαλε όλους τους σωλήνες και τρώει από το στόμα και πήρε βάρος. Σύντομα θα βγεί λένε οι γιατροί!!!

Μέγα το Όνομα της Αγίας Τριάδος!!!

Report

What do you think?

38 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Ο Χριστός και η Παναγία μας να τον έχουν πάντα καλά τον μικρό Ιωάννη-Γεώργιο να μεγαλώσει και να είναι άξιος στην ζωή του.

  2. Γιατί τόσος σαδισμός από τους Αγίους και την Παναγία (την Αρβανίτισσα, μην το ξεχνάμε) πάνω σ’ ένα βρέφος;;;;;;; Μακριά από εμένα τέτοιοι σαδιστές “Άγιοι” και Αρβανίτισσες!!!!!

  3. Όσοι δεν έχετε πάει να πάτε στο σπίτι του ,είναι αντα εκεί το νοιώθεις,η ψυχούλα μου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Life Givers Ανακοινωση ..

κο-κό-κότ ..τα καλά κοτοπουλάκια !!