00:31 - 29/09/2021

“Έχει ξεκινήσει ένα θανατικό που συνεχώς διογκώνεται”.

Του Κωνσταντίνου Αρβανίτη

Την άνοιξη που μας πέρασε είχα κάνει μία ανάρτηση με τίτλο: ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ «ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΙΟΥ»…

Είχα αναλύσει τότε την συνολική θνησιμότητα του ελληνικού πληθυσμού το πρώτο 2μηνο του 2021, με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Οχι μόνο δεν υπήρξε καμία αύξηση θνησιμότητας, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό 2μηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2020, που δεν υπήρχε ακόμη ο κορονοϊός, αλλά είχαμε και… μείωση θνησιμότητας κατά 2.000 περίπου!

Αποδείχθηκε έτσι ότι οι περίφημες «εκατόμβες θυμάτων του φονικού ιού» που μας εμφύτευε στο κεφάλι κάθε βράδυ η τηλεόραση, τα περισσότερα ήταν στην πραγματικότητα θύματα άλλων παθήσεων, που απλώς τα φόρτωναν στον κορονοϊό, αφού η ολική θνησιμότητα του πληθυσμού ΔΕΝ αυξήθηκε, όπως θα «όφειλε», αν ο κορονοϊός προκαλούσε δικά του θύματα!

Οποιος δεν την διάβασε, ας κάνει τον κόπο, σε αυτό το λινκ:
https://www.facebook.com/orpheus.greece/posts/1960774717395419

_______________________________________________

ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΟ!

Τι ήταν να κάνω αυτήν την ανάρτηση;
Από την τελευταία βδομάδα του Φεβρουαρίου 2021 ξεκινά μια αύξηση της συνολικής θνησιμότητας του ελληνικού πληθυσμού από όλα τα αίτια.

Μία αύξηση που δεν ήταν κάτι προσωρινό για μερικές εβδομάδες, αλλά συνεχίστηκε…

Οταν η ΕΛΣΤΑΤ έβγαλε τα αποτελέσματα των πρώτων 22 εβδομάδων του 2021 (μέχρι αρχές Ιουνίου δηλαδή) το πρόβλημα έγινε φανερό.

Τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μαϊο εφέτος είχαμε κάπου 4.700 θανάτους περισσότερους από το αντίστοιχο περσινό 3μηνο!
Πέρυσι 33.257 και εφέτος 37.929, δηλαδή σχεδόν 15% αύξηση!

Ειναι μία τεράστια αύξηση για ένα 3μηνο, αφού αντιστοιχεί σε ετήσια αύξηση σχεδόν 20.000 θανάτων.

Πήγα τότε να ανεβάσω μία ανάρτηση με το πρόβλημα αυτό, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη, γιατί σκέφτηκα ότι θα υπήρχε μεγάλη σύρραξη, γύρω από το αν αυτή η αύξηση οφείλεται στον… Covid (παρόλο που αυτός αποδεδειγμένα δεν αυξάνει αισθητά τη γενική θνητότητα, αλλά απλώς «κλέβει την δόξα» άλλων αιτιών θανάτου).

Είπα να περιμένω να βγει το επόμενο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ, με τις επόμενες 4 βδομάδες (23η-26η βδομάδα του έτους), για να δω αν η τάση αυτή θα συνεχιστεί ή θα ανακοπεί.

Ηλπιζα να ανακοπεί, αλλά δυστυχώς συνεχίστηκε και μάλιστα εντάθηκε ακόμη περισσότερο!

Το προ-τελευταίο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ όταν βγήκε έδειξε μία πρωτοφανή αύξηση της συνολικής θνησιμότητας τον Ιούνιο (για την ακρίβεια 6 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου είναι οι 23η-26η βδομάδα).

Τώρα πια είναι σαφέστατο ότι δεν μπορεί να αποδοθεί στον Covid, γιατί τον Ιούνιο ο Covid ήταν σε πολύ μεγάλη κάμψη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, από την 6η Ιουνίου ως την 4η Ιουλίου οι νεκροί με Covid δεν ήταν παραπάνω από μόλις 460 άτομα, ενώ η αύξηση της ολικής θνησιμότητας στο ίδιο διάστημα ήταν 1.947 άτομα!

Δηλαδή υπάρχουν κάπου 1.500 νεκροί τον Ιούνιο, που ΔΕΝ μπορούν να αποδοθούν στον Covid, με τίποτα!

Συνολικά λοιπόν, από τα τέλη Φεβρουαρίου ως αρχές Ιουλίου (9η – 26η βδομάδα) έχουμε μία αύξηση ολικής θνησιμότητας κατά 6.619 άτομα στο 4μηνο αυτό.
Επιβεβαιώνεται ότι τρέχει με ρυθμό 20.000 νεκρούς ετησίως!!

Αυτό ζητάει απεγνωσμένα μία εξήγηση…

Εκανα τότε, την 14η Αυγούστου, την 2η ανάρτηση μου πάνω στην Ολική Θνησιμότητα του ελληνικού πληθυσμού.

Για όποιον δεν την είδε, λόγω διακοπών, το λινκ εκείνης της ανάρτησης είναι εδώ:
https://www.facebook.com/orpheus.greece/posts/2055117754627781

ΠΡΟΧΤΕΣ ΒΓΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ

Οποιος διάβασε την προηγούμενη ανάρτηση, θα είδε ότι στο τέλος της αναφέρομαι στον Ιούλιο, παρόλο που επίσημα τότε δεν είχε ακόμη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ.

Ελεγα ότι βρήκα τα αποτελέσματα από το EUROMOMO και είναι το ίδιο άσχημα, αλλά θα περίμενα την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ.

Ε, λοιπόν αυτή βγήκε πριν από 3 μέρες και τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, δυστυχώς…

Μέσα στις 5 εβδομάδες που έβγαλε αυτή τη φορά η ΕΛΣΤΑΤ έχουμε 2.454 περισσότερους θανάτους από την ίδια περσινή περίοδο.
Πως έφυγαν τόσοι πολλοί Ελληνες, τόσο περισσότεροι από πέρυσι;
Ο κορονοιός σαν δικαιολογία δεν παίζει, γιατί αυτές τις 5 βδομάδες ο ΕΟΔΥ απέδωσε στον Covid μόλις 338 θανάτου;, όλους κι όλους…

Αρα, μας απομένουν πάνω από 2.100 θάνατοι που ζητούν απεγνωσμένα μία εξήγηση, ένα ΓΙΑΤΙ.

Από τότε επεξεργάζομαι αυτά να νέα στοιχεία, για να γίνει αυτή εδώ η παρουσίαση.
___________________________________________

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΘΑΝΑΤΙΚΟΥ

Δύο είναι οι πιθανές αιτίες αυτής της αύξησης της γενικής θνησιμότητας.

1η ΕΚΔΟΧΗ
– Συνέπειες της μακρόχρονης καραντίνας.
Οπως είναι γνωστό αυξάνει ΟΛΕΣ σχεδόν τις αιτίες θανάτων, με πολλούς μηχανισμούς:
– Εξασθένηση ανοσοποιητικού του πληθυσμού, λόγω κλεισούρας,

– Αύξηση θανάτων από νοσήματα σχετιζόμενα με την επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου,

– Αναζωπύρωση σταθεροποιημένων χρονίων νοσημάτων, λόγω κατάθλιψης που φέρνει η κλεισούρα.

Ισως όμως είναι λίγο νωρίς για να έχουν αρχίσει ήδη να έρχονται τα γραμμάτια του παρατεταμένου λοκντάουν…

2) Συνέπειες του μαζικού εμβολιασμού!
Οι συνέπειες μιας γενικευμένης ιατρικής πράξης, που γίνεται επί μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού δεν μετριέται με το πόσοι πέθαναν τις πρώτες μέρες μετά τον εμβολιασμό, ούτε φυσικά με τις προφορικές ανακοινώσεις κάθε τηλεπερσόνας, τύπου «δεν σχετίζεται με το εμβόλιο» και άλλα τέτοια ανεύθυνα και ύποπτα.

Ο μόνος αξιόπιστος τρόπος να εκτιμήσει κανείς τις συνέπειες ενός εμβολιασμού είναι η μέτρηση της Ολικής Θνησιμότητας από κάθε αίτιο ΠΡΙΝ την έναρξη των εμβολιασμών και η σύγκρισή της με την Ολική Θνησιμότητα ΜΕΤΑ, σε τακτά χρονικά διαστήματα και για αρκετά χρόνια.

Οι μηχανισμοί με τους οποίους μπορεί ένας μαζικός εμβολιασμός να αυξήσει την ολική θνησιμότητα είναι πολλοί:
– Οι άμεσες επιπλοκές του ίδιου του εμβολίου (αιφνίδιοι θάνατοι, σοβαρές παρενέργειες απειλητικές για την ζωή)

– Αναζωπύρωση χρονίων νοσημάτων, που πριν τον εμβολιασμό ήταν σταθεροποιημένα και ελεγχόμενα με την φαρμακευτική αγωγή

– Πυροδότηση παθοφυσιολογικών μηχανισμών, που θα δώσουν δυσάρεστα αποτελέσματα μετά από καιρό

3η ΕΚΔΟΧΗ
– Συνδυασμός των (1) και (2) δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Δηλαδή παρατεταμένη καραντίνα + εμβολιασμός

___________________________________________________

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ

Για να μην γεμίσω την ανάρτηση με πολλά διαγράμματα, έφτιαξα μία εικόνα που περιέχει τόσο τα νούμερα, όσο και δύο γραφικές απεικονίσεις, για διευκόλυνση του αναγνώστη.

1) ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Στο αριστερό μέρος φαίνονται τα αριθμητικά δεδομένα της ΕΛΣΤΑΤ ανά εβδομάδα, για τις πρώτες 31 εβδομάδες πέρυσι και εφέτος.

Η κόκκινη οριζόντια γραμμή είναι το όριο από το οποίο ξεκινά η αύξηση της γενικής θνησιμότητας. Αντιστοιχεί στο όριο μεταξύ 7ης και 8ης εβδομάδας του 2021.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η τελική διαφορά δείχνει να είναι «μόνο» 7.259 θάνατοι στο πρώτο 7μηνο του 2021, σε σύγκριση με το πρώτο 7μηνο του 2020, γιατί συμψηφίζεται το «κέρδος» των 2.047 θανάτων, που είχε κερδηθεί το πρώτο 2μηνο, όπως έχουμε πει πιο πάνω.

Στην πραγματικότητα όμως, κατά το τελευταίο 5μηνο Μαρτίου-Ιουλίου, έχουμε μία αύξηση κατά 9.305 θανάτων, που είναι πρωτοφανής, για τουλάχιστον την τελευταία 10ετία και βάλε …

2) ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
– Δεξιά από το νούμερα, στο άνω διάγραμμα φαίνεται αθροιστικά η πορεία αύξησης των θανάτων (μπλε γραμμή).

Από κάτω ακριβώς έβαλα το διάγραμμα της αθροιστικής επίσης αύξησης των εμβολιασμών. Η πηγή αναφέρεται.

Η κόκκινη κάθετη γραμμή που διατρέχει τα δύο διαγράμματα αντιστοιχεί χρονικά στην έναρξη της αύξησης της ολικής θνησιμότητας.

Βλέπουμε ότι το μεγάλο θανατικό ξεκίνησε όταν ο αριθμός των εμβολιασμένων άρχισε να γίνεται αξιόλογος!

Οι καμπύλες των δύο διαγραμμάτων (ολικής θνησιμότητας και εμβολιασμών) συμπίπτουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, τόσο στην μορφή, όσο και στην χρονική κατανομή!

___________________________________________

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Δυστυχώς, το μέλλον δεν διαγράφεται αισιόδοξο.
Κάποια σοβαρή διαδικασία θανατικού έχει ξεκινήσει στον ελληνικό πληθυσμό και δεν δείχνει να είναι κάτι τυχαίο και προσωρινό…

skeftomasteellhnika

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Έλληνας 09/29/2021 @ 1:21 ΠΜ

  Μας αποδεκατίζουν. Είναι τα ίδια δεδομένα για την ίδια περίοδο που είχε αναλύσει ο καθ. βιοχημείας στο Παν/μιο της Πάτρας Κωνσταντίνος Πουλάς πριν από ενάμιση μήνα.

  Σήμερα είχα μια συζήτηση με οικογενειακό φίλο γιατρό που τέθηκε σε αναστολή. Μου είπε ότι οι τσιμπημένοι όχι απλώς μεταδίδουν σε άλλους, αλλά 100 φορές περισσότερο. Δεν μπορεί να καθοριστεί η απόσταση ασφάλειας, οπότε καλύτερα μακριά τους και σίγουρα να αποφεύγουμε χώρους όπου υπάρχει συνεχής κίνηση πλήθους.

 2. ΠάνοςΓέριμου 09/29/2021 @ 11:45 ΠΜ

  Έχουν εφαρμόσει μία λογιστική αύξηση κεφαλαίου θανάτων Ελλήνων καί άλλων τής τάξεως 4% μέ 7% απόδοσης τής επένδυσης γενοκτονίας!!!! Κάπως έτσι…

 3. Έλληνας 09/29/2021 @ 1:24 ΜΜ

  Βρήκα το γραφικό clickable για μεγέθυνση, με μια επισήμανση του καθηγητή καρδιολογίας σε κύκλο στο κάτω μέρος.

  1.bp.blogspot.com/-sLjoF31qgZs/YUHcduoMnuI/AAAAAAAEmFI/QLsdwWcVCEI1cPWHo0jIMQDw085YwLIpQCNcBGAsYHQ/s1423/242001774_1290.jpg

 4. Έλληνας 09/29/2021 @ 1:26 ΜΜ

  Χμ. Άλλη μια προσπάθεια. Τώρα είναι εντάξει.

  1.bp.blogspot.com/-sLjoF31qgZs/YUHcduoMnuI/AAAAAAAEmFI/QLsdwWcVCEI1cPWHo0jIMQDw085YwLIpQCNcBGAsYHQ/s1423/242001774_1290.jpg

 5. Έλληνας 09/29/2021 @ 1:47 ΜΜ

  Αν κάτι δεν πήγε καλά και δεν φάνηκε, κανένα πρόβλημα. Θα το δούμε από την πηγή που ανέβασε όλο το γραφικό:

  thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/blog-post_143.html

 6. ανώνυμος 09/29/2021 @ 2:52 ΜΜ

  Σήμερα διάβασα μία αφίσα του Δήμου όπου κατοικώ, που ειδοποεί τους δημότες για νέα απογραφή! Αραγε, γιατί θέλουν νέα απογραφή; Για να διαπιστώσουν με σιγουριά ότι πεθαίνουμε; Οτι μεταναστεύουμε; Οτι είμαστε πλέον λιγότεροι; ¨η Για να σχεδιάσουν πόσουν και που θα εγκαταστήσουν;

 7. Ερχόμαστε Γοργά 09/29/2021 @ 3:17 ΜΜ

  Αυτό είναι θαυμαστό κι εκπληκτικό συνάμα! Επιτέλους θα μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός και θα ανοίξουν οι θέσεις εργασίας στο δημόσιο. Ο θάνατός σας η ζωή μας! Εμβολιαστείτε για να πάρουμε τη θέση σας στην κοινωνία.

 8. Έλληνας 09/29/2021 @ 7:05 ΜΜ

  @ Ανώνυμε, δεν θέλουν νέα απογραφή. Είναι υποχρεωμένοι από τον ΟΗΕ σε όλες τις χώρες, σε κάθε έτος που λήγει σε -1 να κάνουν απογραφή πληθυσμού. Όλα ήταν διάφανα μέχρι το 2001. Οι πίνακες δημοσιοποιούνταν ακέραιοι στα ΜΜΕ και σχολιάζονταν από δημοσιογράφους. Το 2011 έγινε το σκάνδαλο. Όχι μόνο δεν εμφανίστηκαν παρά μόνο 2-3 “ακίνδυνοι” πίνακες στα ΜΜΕ, αλλά δεν έγιναν σχόλια ή αναλύσεις. Μαντεύουμε γιατί;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*