22:09 - 10/12/2016

Earthing Drink Charger

«Τα πάντα ρεί, αεί γίγνεσθαι και μεταβάλλεσθαι και μη ουδέποτε το αυτό μένειν» Ηράκλειτος

«Με αποκαλούν παράφρονα. Ελπίζω να έχουν δίκιο. Δεν έχει τόση σημασία αν ένας ακόμη τρελός βαδίζει στη Γη. Αλλά, αν έχω εγώ δίκιο και η επιστήμη λάθος, τότε ο Θεός να λυπηθεί την ανθρωπότητα»

Στην πραγματικότητα, τα μυστήρια του νερού είναι παρόμοια με αυτά του αίματος στο ανθρώπινο σώμα. Το νερό είναι το αίμα της Γης.

Ο ήλιος είναι σκοτεινός και κρύος – Το νερό είναι ζωντανός οργανισμός και υπάρχει υγιές και άρρωστο νερό – Το υγιές ποτάμι δεν πλημμυρίζει ποτέ – Όλες οι σύγχρονες μηχανές εσωτερικής καύσεως είναι αφύσικες και κατασκευασμένες σε λάθος βάση – Πρέπει να αντιγράψουμε τη Φύση της οποίας οι λειτουργίες είναι πάντα αθόρυβες, ψυχρές και καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια». Dr. Viktor Schauberger

katohika-gr-drink-charger-1

Earthing Drink Charger

Στον κόσμο των ζωντανών όντων, οι λειτουργίες της οργονοενέργειας αποτελούν τη βάση κύριων διαδικασιών της ζωής. Παλμοί, ροή και φορτίο της βιολογικής οργόνης καθορίζουν τις κινήσεις, τις δράσεις και συμπεριφορά του πρωτοπλάσματος και των ιστών, όπως επίσης και την ισχύ των «βιοηλεκτρικών» φαινομένων. Η συγκίνηση είναι η άμπωτις και η παλίρροια, η φόρτιση και η εκφόρτιση της οργόνης μέσα στην μεμβράνη ενός οργανισμού, ακριβώς όπως ο καιρός είναι η άμπωτις και η παλίρροια, η φόρτιση και η εκφόρτιση της οργόνης στην ατμόσφαιρα. Και οι δύο, ο οργανισμός και ο καιρός αντιδρούν στον επικρατούντα χαρακτήρα και την κατάσταση της ενέργειας της ζωής.

Οι λειτουργίες της οργονοενέργειας εμφανίζονται σε ολόκληρη τη δημιουργία, στα μικρόβια, τα ζώα, σε σύννεφα καταιγίδων, σε τυφώνες και γαλαξίες. Η οργονοενέργεια δεν φορτίζει μόνο και ζωογονεί τον υλικό κόσμο, είμαστε βυθισμένοι σε μια θάλασσα απ` αυτήν, με τον ίδιο τρόπο που ένα ψάρι είναι βυθισμένο στο νερό. Πολύ περισσότερο, είναι το μέσο που μεταβιβάζει συγκίνηση και αντίληψη, δια μέσου των οποίων συνδεόμαστε με το Σύμπαν και γινόμαστε ένα με όλα τα έμβια όντα. Γι αυτές τις ανακαλύψεις του Βίλχελμ Ράιχ τον δολοφόνησε ο ανθρωπάκος.

Από την εποχή που οι Ρωμαίοι κατασκεύαζαν πολύπλοκα υδραγωγικά συστήματα, από τότε που ο Αρχιμήδης έκανε πειράματα με την μπανιέρα του και οι Ινδοί έκαναν αναζωογονητικά λουτρά που επιμήκυναν τη ζωή, από τότε που ο Πλίνιος έγραφε για τις θεϊκές ιδιότητες του νερού, από τότε που ο πρώτος άνθρωπος παρατήρησε την ανταπόκριση που είχε η στάθμη του νερού στις φάσεις της σελήνης, από τότε που ζούσαν οι Νεράιδες και οι Συλφίδες στα νερά των ποταμών και των λιμνών, αλλά και από τότε που ο Μέσμερ μαγνήτιζε το νερό με τους τεράστιους μαγνήτες του και παρατηρούσε τους ομόκεντρους κύκλους που δημιουργούνται στον νερό, αν κάποιος ρίξει πέτρα.

Γνωρίζαμε πολύ καλά κάτι που σήμερα το έχουμε ξεχάσει: κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει με το νερό. Τα μυστικά που κρύβει το πιο απαραίτητο στοιχείο για τη ζωή- μετά τον αέρα- μας έχουν αποκαλυφθεί πολλές φορές, και άλλες τόσες έχουν χαθεί μέσα στον χρόνο που όλα τα σβήνει. Στον χρόνο που δεν θα αργήσει να σβήσει και τα δικά μας ίχνη, αν δεν μπορέσουμε να αναστρέψουμε τα εγκλήματα που διαπράττουμε καθημερινά ενάντια στη Φύση που μας φιλοξενεί. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που επιχειρούν οι επικυρίαρχοι να ελέγξουν το νερό. Εμείς τι κάνουμε;

katohika-gr-drink-charger-2

Earthing Drink Charger

*Αποτελείται εξ ολοκλήρου από μικρόκοκκο αλουμίνιο.

*Στο κέντρο τοποθετείται ανεπεξέργαστος κρύσταλλος μαύρης τουρμαλίνης γειώσεως

*2 μεγάλες κεραίες τύπου SBB σχεδιασμένες από την NASA οι οποίες παράγουν βαθμωτά πεδία, εδώ η επέκταση του πεδίου δράσης του οργονίτη, είναι εντυπωσιακά μεγαλύτερη ακόμη.

*Όλα τα υλικά ενεργοποιούνται πριν την κατασκευή.

ΤΙΜΗ 88 Ευρω

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24% και τα έξοδα αποστολής κι αντικαταβολής

*Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος.

*Αποστολή προϊόντων … όπου φτάνει ο πολιτισμός.

*Παράδοση: 5-6 εργ. ημέρες.

*Τηλέφωνα επικοινωνίας και παραγγελίας: 6979905496

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Earthing Drink Charger

Πίνετε τα Δηλητήρια στο κοινό νερό ή ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΡΟ!

Αναρωτιέστε γιατί πολλοί άνθρωποι γύρω μας είναι σε κατατονία, άγχος, κατάθλιψη και άρρωστοι; Γιατί οι άνθρωποι να είναι άρρωστοι με τόσες πολλές ανέσεις και τόσο πλούτο διαθέσιμο σε όλους και σε όλα τα σχετικά με την καλή του επιβίωση; Αναρωτιέσαι άραγε γιατί οι άνθρωποι, στις δυτικές τουλάχιστον περιοχές πεθαίνουν από ασθένειες και όχι από γηρατειά;

Όχι, δεν είναι μόνο το φθόριο, ένα αποτυχημένο ποντικοφάρμακο που κάνει πολύ μεγάλο κακό. Από δηλητήριο, το φθόριο έγινε απαραίτητο στοιχείο για την υγεία και την ομορφιά των δοντιών !!!!

Παρόλο που τα φθοριούχα είναι γνωστά τοξικά δηλητήρια, ωστόσο επιτρέπεται να υπάρχουν στα τρόφιμα, στο νερό και σε άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης, με το επιχείρημα πως προστατεύουν από τη τερηδόνα των δοντιών. Όμως, την ίδια προστασία από την τερηδόνα μπορούν να προσφέρουν και όλα τα άλλα βαριά μέταλλα όπως ο μόλυβδος και το αρσενικό, ακόμα και το ουράνιο. Γιατί το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε ειδικά στο φθόριο και στα φθοριούχα;

katohika-gr-drink-charger-3

«Τα φθοριούχα εν γένει είναι γενικά πρωτοπλασματικά δηλητήρια που επηρεάζουν την διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης και αναστείλουν διάφορα ένζυμα. Οι ακριβείς μηχανισμοί της δράσης τους δεν έχουν βρεθεί» Journal of the American Medical Association (JAMA), τεύχος 9-1943 Αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του πόσιμου νερού, όπως στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι μολυσμένο με Prozac και ένα «ευρύ φάσμα» χημικών φαρμάκων.

Ο Earthing Drink Charger χρησιμεύει για ενεργειακή φόρτιση του καθαρού νερού που πίνουμε και το ΚΑΘΙΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟ, το φορτίζει με την δύναμη της οργόνης.

Τοποθετείστε επάνω του, ένα ποτήρι εμφιαλωμένου καθαρού νερού, σε γυάλινο ή πλαστικό ποτήρι και ποτέ μεταλλικό. Ο χρόνος φόρτισης του νερού είναι από δέκα λεπτά έως μισή ώρα, ανάλογα με τις γενικότερες ενέργειες ροές του χώρου που βρίσκεστε.

Η γεύση του νερού γίνεται πιο ελαφριά, πιο ανάλαφρη, πιο αιθέρια, με έντονη την αίσθηση της φρεσκάδας που γίνεται άμεσα αισθητή. Εξουδετερώνει τυχόν ραδιενέργεια, τα διάφορα χημικά σε πολύ μεγάλο βαθμό και ενεργοποιείται, ειδικά αν το αφήσετε για μισή ώρα. Μπορείτε να το δείτε και να το μετρήσετε με τα κατάλληλα μικροσκόπια, ειδικά darkfield microscope.

Ενδεικτικοί παράγοντες συσσώρευσης κι έκθεσης σε DOR κι εκφυλισμού της ΟΡΓΟΝΗΣ

katohika-gr-drink-charger-7

*Η Συγκινησιακή Πανούκλα και η Θωράκιση

*Ανυπαρξία σωματικής, διανοητικής και πνευματικής άσκησης ή εκφυλισμός αυτών (το να σέρνεστε στις εκκλησίες δεν είναι πνευματική άσκηση, ούτε το ανέβασμα 2 ορόφων με τα πόδια είναι σωματική άσκηση, ούτε το διάβασμα εφημερίδας είναι διανοητική άσκηση κλπ)

*Χημικές ουσίες (υπάρχουν περισσότερες από 500 γνωστές καρκινογόνες ουσίες) οι πιο πολλές από αυτές στην τροφή, στο νερό και γενικά σε προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινώς.

*Ραδιενεργό εσωτερικό περιβάλλον διάφοροι ιοί και μικρόβια, ελεύθερες ρίζες κλπ.

*Κατανάλωση τροφών ασύμβατων με το ανθρώπινο σώμα και με ασύμβατο τρόπο

*Τοξίνες στα σφραγίσματα δοντιών (αμάγαλμα–νικέλιο–απονευρώσεις)

*Τοξίνες στο πεπτικό σύστημα: βλέννες, παράσιτα, χημικά, υδράργυρος, χαλκός, κάδμιο, αρσενικό κλπ.

*Τοξική τροφή: τοξικά συντηρητικά, επεξεργασμένα τρόφιμα, κακή αφομοίωση

*Ποτά (νερό που μόνο θεωρητικά είναι καθαρό, ακόμη και το εμφιαλωμένο, οινοπνευματώδη, σάκχαρα, προσθετικά γεύσης)

*Καθημερινή χρήση χημικών ουσιών (οδοντόκρεμες, αρώματα χώρου, απορρυπαντικά)

*Ραδιενεργό περιβάλλον, αέρας, ακτινοβολία, έκθεση στον ήλιο -«ηλιοθεραπεία» !!!

*Γεωπαθητικό Στρες: Ο όρος ηλεκτρομαγνητικό στρες (Electro Magnetic Frequency Stress – EMF Stress – Η/Μ Στρες) ή αλλιώς ηλεκτρομαγνητική ρύπανση οφείλεται σε ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που μπορεί να προέρχονται από το εξωτερικό Η/Μ νέφος, το οποίο δημιουργείται από κεραίες (τηλεόρασης, κινητών τηλεφώνων), ραντάρ, πυλώνες, υποσταθμούς ηλεκτρικού ρεύματος, γραμμές τρένων και τρόλεϊ και από τα UMTS (ασύρματα δίκτυα μεταφοράς δεδομένων, τα οποία είναι πολύ ισχυρά).

Επίσης, προκαλείται από την οικιακή Η/Μ ρύπανση, δηλαδή όλες τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, τα ασύρματα τηλέφωνα, τα κινητά τηλέφωνα, την ασύρματη ενδοεπικοινωνία, τα μηχανήματα μικροκυμάτων κλπ.

Αυτοί είναι μόνον μερικοί από τους πολλούς παράγοντες έκθεσης σε DOR και ΒΑΚΙΛΟΥΣ Τ, που ανήκουν μεν σε διαφορετικές κατηγορίες, όμως δραστηριοποιούνται, αλληλεπιδρούν κι αντιδρούν μεταξύ τους.

Συνήθως, 2-3 παράγοντες ευθύνονται για τον εκφυλισμό των κυττάρων σε καρκινικά στο σώμα. Παράδειγμα, όταν κάθεστε μπροστά σε οθόνη υπολογιστή, μέσω της ακτινοβολίας προκαλούνται υψηλότερα πεδία εξάτμισης υδραργύρου από τα σφραγίσματα των δοντιών με αμάλγαμα. Ο βασικότερος και πλέον κοινός παράγοντας είναι η εσωτερική ρύπανση, αφού είναι γνωστό και λογικό ότι, το καθαρό, το υγιές σώμα, δεν παράγει καρκίνο, ούτε ασθενεί!

Δεν υπάρχουν ασθένειες, αλλά αιτίες που προκαλούν ασθένειες, που πρέπει να εντοπίζονται και να αφαιρούνται από τον οργανισμό, συνεπώς η μέθοδος θεραπείας είναι ΜΙΑ, να αφαιρούμε τις αιτίες και να αφήνουμε τον οργανισμό να κάνει την δική του αυτοϊαση κι αυτοθεραπεία. Ο Herbert Benson προωθεί την ιδέα αυτοθεραπείας γι’ αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «ο τρίποδας» της θεραπείας.

katohika-gr-drink-charger-9

Ένα σκέλος του τρίποδα είναι η φαρμακευτική αγωγή, ένα δεύτερο σκέλος είναι η χειρουργική επέμβαση και άλλες ιατρικές διαδικασίες μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητες και το τρίτο σκέλος είναι η φροντίδα του εαυτού, η ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Το όραμά του είναι ότι μια μέρα οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν το σώμα τους και τα τρία σκέλη θεραπείας, αλλά και οι ιατροί θα ενθαρρύνουν τους ασθενείς να παίξουν ζωτικό ρόλο στη φροντίδα της υγείας τους.

Προτείνει ότι η θεραπεία μέσω της φροντίδας του εαυτού θα έλυνε 70 έως 90 τοις εκατό των προβλημάτων που φέρνουν τους ανθρώπους στους γιατρούς, ενώ τα άλλα δύο σκέλη του τρίποδα θα ολοκλήρωναν την περίθαλψη και την υγεία.

Κανένας οργονίτης δεν χρειάζεται καθαρισμό -όπως οι κρύσταλλοι και τα πετρώματα- μάλιστα ο οργονίτης καθαρίζει τους κρυστάλλους.

Earthing Drink Charger αλλά και Δυνατός οργονίτης χώρου

*Ζωντανεύει το καθαρό νερό. Δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο από το Ζωντανό Νερό.-

*Ζωντανεύει κι ενεργοποιεί τις βιταμίνες των ζωντανών τροφίμων.

*Ιδανικό για μελίσσια και κτηνοτροφικές μονάδες.

*Θαμμένο στα 20 εκατοστά κάνει θαύματα σε ένα μικρό κήπο, μπαλκόνι ή μποστάνι μέχρι 1 στρέμμα.

*Χαρίζει αρμονικότητα και ισορροπία στις ενέργειες του χώρου αφού δεν έχει γωνίες.

*Εντυπωσιακά αποτελέσματα στον διαλογισμό για προχωρημένους

*Για όλους τους τύπους Ρέικι, από το πρώτο επίπεδο, βοηθά περισσότερο από οποιονδήποτε κρύσταλλο

*Συνδυαστικά με τον Earthing Pyramid [και το Earthing Pendant φορεμένο στην θύμο αδένα] η επαφή με ανώτερα αγγελικά πλάσματα είναι πολύ πιο εύκολη, αρμονική, ισορροπημένη και ομαλή.

*Κάτω από το κρεβάτι χαρίζει ύπνο χωρίς εφιάλτες.

*Κοιμηθείτε αγκαλιά μαζί με τον οργονίτη Earthing Drink Charger και κόψτε κάθε παρενέργεια στον ύπνο, ειδικά αν κάνετε ονείρεμα ή πνευματική γιόγκα

*Στην τσάντα για τον αθλητικό χώρο ισορροπεί κάθε αρνητική ενέργεια.

*Στο αυτοκίνητο μειώνει την κατανάλωση βενζίνης και σας κάνει “αόρατους”

*Συνδυαστικά με τον Earthing Pyramid ηρεμεί και στρώνει τους δύστροπους γείτονες, συγγενείς, πελάτες ή συνεργάτες.

*Δίπλα στην ταμειακή μηχανή κόβει κάθε αρνητικότητα κι ανοίγει την ροή του πλούτου.

* Τέλος στο Γεωπαθητικό Στρες: Μαζί με μια πυραμίδα Quadruple MWO Pyramid μετατρέπει κι εξαφανίζει το Γεωπαθητικό Στρες. Ο καλύτερος τρόπος θεραπείας από το γεωπαθητικό στρες είναι η απομάκρυνση σας από την περιοχή που ασθενεί, αλλά αν αυτό είναι δύσκολο τότε οι σωστά κατασκευασμένοι οργονίτες είναι η μοναδική αντιμετώπιση του.

katohika-gr-drink-charger-8

*Ευκολία στον διαλογισμό: Σε διαλογιστική ενασχόληση σας βάζει σε κατάσταση Α σε μόλις 2-3 λεπτά, αν διαθέτετε κάποια εμπειρία. Ακόμη όμως και χωρίς εμπειρία σε 5 λεπτά μπαίνετε σε κατάσταση Α, μόλις κρατήσετε τον οργονίτη στο ύψος του ηλιακού πλέγματος και χαλαρώσετε.

*Για οργονοσυσσωρευτές κι οργονοκουβέρτες: Αν κοιμάστε σε οργονοκουβέρτες είναι ο ιδανικός οργονίτης για να σας συντροφεύει και να μετατρέπει την θανατηφόρα DOR. Είναι εξαιρετικός οργονίτης μαζί με την Earthing Pyramid για τους οργονοσυσσωρευτές. Γνωρίζουμε ότι οι οργονοσυσσωρευτές όπως και οι οργονοκουβέρτες ότι δεν μετατρέπουν την DOR, με τους δύο 2 οργονίτες αυτό το πρόβλημα λύνεται αυτόματα και σας γλυτώνει από πολλούς μπελάδες.
*Ιδανικός για το γραφείο, το αυτοκίνητο, το σπίτι. Οι ενέργειες σε όλο το σπίτι και στο γραφείο αλλάζουν δραματικά. Η αίσθηση είναι απίστευτα δροσερή και «παραδεισένια». Η ενέργεια είναι τόσο έντονη που είναι αδύνατον να την αντέξουν οι Παρασιτικοί, οι Οργανικές Πύλες όπως και η Συγκινησιακή Πανούκλα.

*Τοποθετήσετε επάνω του φρούτα και λαχανικά όπως και υγρά πριν τα καταναλώσετε. Ποτέ δεν τοποθετούμε κοντά σε οργονίτες αλκοόλ και καλλυντικά γιατί τα μετατρέπει. Τοποθετήστε μία μπύρα επάνω στον οργονίτη και μετά από μισή ώρα περίπου θα έχετε «νερό». Αυτό συμβαίνει μόνο στους σωστά κατασκευασμένους οργονίτες. Δίνοντας προσοχή και καθαρίζοντας [γεμίζοντας με οργόνη] τα τρόφιμα και τα υγρά που διατρεφόμαστε, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θρέφουμε το σώμα μας [υλικό κι αιθερικό] και δεν το γεμίζουμε με δηλητήρια, άρα η υγεία μας είναι εξασφαλισμένη.

*Επειδή η οργόνη που διαχέει είναι σαν μια μεγάλη ομπρέλα, λόγω του σχήματος του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδικά δωμάτια και σε μεγάλους χώρους.

*Αν τον έχετε μαζί σας τότε καθαρίζετε κάθε τόπο που επισκέπτεστε και κάθε χώρο που βρίσκεστε.

*Καθαρίστε πριν χρησιμοποιήσετε: Όταν αγοράζετε κάτι καινούργιο καλό είναι να το καθαρίζετε πριν το κάνετε μέρος του εαυτού και της ζωής σας. Οτιδήποτε νέο αγοράζετε, μπορείτε να το αφήσετε ένα 24ωρο επάνω στον οργονίτη πριν το φορέσετε, αρκεί αν μην είναι καλλυντικά, αρώματα ή μέταλλα. Ειδικά παλαιά κοσμήματα ποτέ μην τα φοράτε πριν τα καθαρίσετε.

*Καθαρίστε κι ενεργοποιήστε τους κρυστάλλους σας απλά τοποθετώντας τους κοντά κι επάνω στον οργονίτη. Ο ίδιος ο οργονίτης δεν χρειάζεται ποτέ καθάρισμα αφού είναι μόνιμος μετατροπέας και δεν συσσωρεύει.

*Πρόγραμμα μη ανάμειξης ή σαφέστερα “Φύγε από τον δρόμο μου” Κόψτε τις αρνητικές επιθέσεις: Κάθε φορά που βλέπετε να σας πλησιάζει κάποιος επιθετικά και θυμωμένα, μπορείτε να τον βάλετε μέσα στον οργονίτη, σμικρύνετε τον, βάλτε τον μέσα στον οργονίτη σας και κόψετε τον θυμό και την οργή του. Με αυτό τον τρόπο δεν επιτρέπετε στην DOR να εισβάλλει στον δικό σας ενεροπληροφοριακό πεδίο. Να γνωρίζετε ότι όταν κάποιος φωνάζει κοντά στην αύρα σας, τότε σας «λούζει» με θανατηφόρους ΒΑΚΙΛΟΥΣ Τ κι αν σας είναι δύσκολο να αποσυνδεθείτε, τότε ο οργονίτης είναι η μοναδική επιλογή για να σωθείτε από τον θυμό και την επίθεση, διαλύοντας την. Αυτή είναι μια απλή μέθοδος που σας επιτρέπει να εξουδετερώσετε τον αντίπαλο ήσυχα κι αθόρυβα, χωρίς να έρθετε ανοιχτά στα χέρια. Η μέθοδος αυτή είναι απόλυτα αποτελεσματική για τις «μαριονέτες» ειδικά για τις Οργανικές Πύλες, τα υβρίδια και τους παρασιτικούς που έχουν συνηθίσει να υποτάσσονται σε πληροφοριακά σήματα. Απλώς φεύγει και σας καθαρίζει τον δρόμο, ενώ στον εαυτό της δίνει τις δικές της δικαιολογίες για την ενέργεια της αυτή.

katohika-gr-drink-charger-5

Earthing Drink Charger

*Αποτελείται εξ ολοκλήρου από μικρόκοκκο αλουμίνιο.

*Στο κέντρο τοποθετείται ανεπεξέργαστος κρύσταλλος μαύρης τουρμαλίνης γειώσεως

*2 μεγάλες κεραίες τύπου SBB σχεδιασμένες από την NASA οι οποίες παράγουν βαθμωτά πεδία, εδώ η επέκταση του πεδίου δράσης του οργονίτη, είναι εντυπωσιακά μεγαλύτερη ακόμη.

*Όλα τα υλικά ενεργοποιούνται πριν την κατασκευή.

ΤΙΜΗ 88 Ευρω

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24% και τα έξοδα αποστολής κι αντικαταβολής


*Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος.

*Αποστολή προϊόντων … όπου φτάνει ο πολιτισμός.

*Παράδοση: 5-6 εργ. ημέρες.

*Τηλέφωνα επικοινωνίας και παραγγελίας: 6979905496

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Earthing Drink Charger

***
*Συνδυαστικά με Πειθαρχία

*Οι οργονίτες δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν τον θεραπευτή σας. Δεν είναι ούτε φυλακτά, ούτε μαγικά ραβδιά, τα οφέλη από την χρήση τους τα απολαμβάνετε σε ένα ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

*Όλοι οι οργονίτες μας είναι σχεδιασμένοι και πιστοποιημένοι από τον ερευνητή και συγγραφέα κ. Ιωνα Μάγγο [terrapapers.com] τον μόνο άνθρωπο στην Ελλάδα με γνώσεις σχετικά με την οργόνη και τους οργονίτες, αφού είναι ο πρώτος που χρησιμοποίησε κι αρθρογράφησε σχετικά με το θέμα εδώ και 20 χρόνια, επίσης έχουμε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε κείμενα του -τα μοναδικά στο ιντερνετ- σχετικά με τους οργονίτες και την χρήση τους.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 12/11/2016 @ 12:56 ΠΜ

    υπαρχει καταστημα που μπορω να επισκεφτω και να αγορασω ?

  2. ΄΄*Στο αυτοκίνητο μειώνει την κατανάλωση βενζίνης και σας κάνει «αόρατους»΄΄ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*