in

Έ, ρέ, γλέντιααααα!!!…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Eίχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναγράψω κάτι σχετικό με τις εκλογές, πρίν αυτές έλθουν (καί παρέλθουν)· έλα, όμως, που δεν μ’ αφήνουν ν’ αγιάσω!

Το πολυχρονεμένο μας Συμβούλιο της Επικρατείας, λέει, στις 17 τρέχοντος Μαΐου καί ημέρα Παρασκευή, έκρινε (κεκλεισμένων των θυρών) τελείως αντισυνταγματικές τις διεκδικήσεις αναδρομικών από μισθωτούς καί συνταξιούχους! Τις διεκδικήσεις αναδρομικών, που έχουν να κάνουν με τα δώρα Χριστουγέννων καί Πάσχα (καί το επίδομα άδειας), που έπαιρναν όλοι οι μισθωτοί μέχρι το 2010…

…καί τά ‘κοψε ο αβάπτιστος Γιωργάκης-Τζέφρυ, προκειμένου να καλύψει τις αλητείες των τραπεζών καί του ΔΝΤ – καί τη μαμά του, επειδή αυτή έβγαλε εκατοντάδες εκατομμυρίων καταθέσεις έξω απ’ τη χώρα, καί κάτι κακοί άνθρωποι απειλούσαν να του την εκθέσουν στα ΜΜΕ.

(Η είδηση γιά το Συμβούλιο καί τα ρέστα, πχ από εδώ. Πλάκα έχουν οι γραφιάδες του συγκεκριμένου σάϊτ, που γράφουν ότι, ευτυχώωωως που δεν θα δοθούν τα αναδρομικά, καί δεν θα …κινδυνεύσει η οικονομία του κράτους!!!)

Παραδέχομαι πως αυτή η ιστορία είχε καί κάποιο προσωπικό ενδιαφέρον: θεωρητικώς, ήμουν μέσα στο σύνολο όσων είχαν «λαμβάνειν» απ’ το Ντοβλέτι. Πρακτικώς, όμως, δήλωσα απ’ την πρώτη στιγμή στους ομοιοπαθείς (συναδέλφους καί μή) πως γνωρίζω ότι τελικά θα πάρουμε τ’ @@ μας. Καί τούτο, γιά τον απλούστατο λόγο ότι τα γκουβέρνα από το 2010 καί δώθε υπέγραψαν στα Μνημόνια ότι ΔΕΝ θα δώσουν τέτοιες παροχές! Αλλά όλοι (όσοι με άκουγαν) με γράφανε εκεί που δεν πιάνει το μελάνι, χαμογελούσαν συγκαταβατικά, καί λέγανε πως δεν έχω δίκιο.

(Παναπεί, όλοι αυτοί μου έκαναν …τη χάρη να …με βάλουν στη θέση μου με ευγενικό τρόπο, διότι είμαι καλό παιδί! Lol!!! Βρέ, καλά λέει ο Παλαιός ότι στα ζά τα παρουσιάζεις όλα μπροστά τους έτοιμα καί κομμένα σε μικρά εύπεπτα κομματάκια, αλλά τα ζά καί πάλι δεν καταλαβαίνουν!)

Τέλος πάντων, τους έλεγα ακόμη κι ότι συμμετέχω στην προσπάθεια (έδωκα κι εγώ το κατιτίς μου σε δικηγόρους γιά ομαδική αγωγή κατά του Δημοσίου, μάζεψα καί κάμποση προαπαιτούμενη χαρτούρα…), αν καί δεν ελπίζω σε τίποτε απολύτως από αναδρομικές παροχές· το κάνω, απλούστατα, επειδή είμαι ομαδικός παίκτης. (Όταν μιλάς γιά πατριωτισμό, βοήθεια στο κοινωνικό σύνολο των αναξιοπαθούντων Ελλήνων, κτλ, πρέπει πρώτον να το αισθάνεσαι, καί δεύτερον, να το δείχνεις στην πράξη.)

Τώρα, όμως, αναγνώσθα μου, θα με ρωτήσεις τί σχέση έχει αυτή η δουλειά με τις εκλογές!

Μά, είναι απλούστατο! Δεν το βλέπεις;

Άντε, να σου το κάνω ψιλά.

Έχουμε ένα από τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας να βγάζει μιά τόσο σημαντική απόφαση …παραμονές εκλογών! Δέεεεεν κρατιόταν γιά καμιά εβδομάδα μετά τις εκλογές, δηλαδή! Τόσο σφίξιμο είχαν! Σα να παράφαγαν, καί θέλαν οπωσδήποτε να χέσουν, γιά να ξαλαφρώσουν! ? (Τα κάναν καί τα δύο – το δεύτερο, στα μούτρα μας.)

Μετά, η απόφαση αυτή είναι κατ’ ευθείαν φτύσιμο στον Ελληνικό Λαό. Εντάξει, τους ξέρουμε δά τους δικαστάδες, ότι έχουν καταντήσει κομματόσκυλα πολυτελείας, κι ότι τα αντιλαϊκά καμώματα του εκάστοτε γκουβέρνου τα βρίσκουν όοοοολα σωστά καί συνταγματικά, ΕΚΤΟΣ απ’ τη μείωση ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ μισθών καί συντάξεων! Αλλά, το μείζον θέμα είναι ότι παίζουν ΚΙ ΑΥΤΟΙ τα παιχνιδάκια των ξένων:

Εδώ, είναι περισσότερο από φανερό ότι με την απόφασή τους θάβουν (προ)εκλογικώς τον νύν προδοτόβλακα, γιά να κάνουν αβάντα στον (σχεδιαζόμενο) επόμενο…

…όπως ακριβώς έχουν αποφασίσει ηπαπάρα καί γερμανίτσα!!! (Με την ευγενική αντιπροσώπευσή τους από τις τεκτονικές στοές της Ελλαδίτσας, βεβαίως-βεβαίως.)

Βλέπετε, λοιπόν, καθαρά ποιοί (καί πόσο μεγάλοι) μηχανισμοί πήραν μπρός, εν όψει εκλογών! (Δεν είναι μονάχα οι κλασικοί – αρδ, γκαλλοπατζήδες, μπάχαλοι, κτλ.) Βλέπετε καθαρά (νομίζω) το πόσο διακαώς θέλουν λυτοί καί δεμένοι να κατευθύνουν το εκλογικό αποτέλεσμα, εκεί που επιθυμούν οι ξένοι …προστάτες ημών!

Οπότε, άμα σας βαστάει τώρα, ΜΗΝ πάτε να ρίξετε έγκυρο σε μικρό, άγνωστο, πατριωτικό κόμμα!

Υγ 1: Όταν θα πέσει ο μετεωρίτης στις ηπαπάρα, παναπεί όταν θά ‘ρθει η Συμπαντική Δικαιοσύνη, ήτοι, ήγουν, καί τουτέστιν όταν τσακιστούν οι ηπαπάρα (το δεκανίκι ΠΑΣΗΣ ανομίας στον πλανήτη), τότε ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με ηπαπάρες, γερμανίτσες, γκουβέρνα, πωλητικούς, καί …ποδιές …μαγειρέματος!…

…Καί με το Σανχεντρίν της Αποτέτοιας!

Υγ 2: Κυρ-δικαστάδες, θα σας απογοητεύσω! Ο σχεδιαζόμενος …μεσσίας δεν τραβάει! Το ξέρουν αυτό καλά οι ξένοι «προστάτες» μας (άσχετο τί αφήνουν τώρα να εννοηθεί), γι’ αυτό κι ήδη έχουν εναλλακτικά σχέδια στην καβάτζα, όσον αφορά το επόμενο γκουβέρνο!

Όθεν, τζάμπα κόπο κάνατε! (Καί μαζέψατε κι ένα πακέτο κατάρες! Lol!!!)

Υγ 3: Το παρόν εγράφη υπό το κράτος ευθυμίας! Δεν κρατώ κακία σε κανέναν, διότι η κακία μικραίνει τη ζωή! Τη δική μου, εννοώ.

Των αλλωνών οι ζωές, όσων φταίξανε, δεν θα γλυτώσουν έτσι κι αλλοιώς! ?

ergdhmerg

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Ερωτηση:
  Στο ψηφοδΈΛτιο μπορούμε να βάλουμε Σταυρό
  ήηηηιιι
  μήπως ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι;

  • Πριν απο λιγο διαβασα καπου οτι δύο μήνες περίπου πίσω στη Βουλή (θάφτηκε το θέμα το κρυψανε δεν ξερω) ψήφισαν παντως ότι η ΕΛλάδα παύει να είναι λέει αμιγώς Ορθόδοξο Χριστιανικό κράτος και ότι εγινε Συνταγματική μετακύλιση σε άθρησκων κράτος.
   Όποιος φιλος γνωρίζει κάτι παραπάνω τον ΠΑΡΑΚΑΛΏ ας μας πει τι συνεβη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Αυτον τον αυτογκόλι ψαξατε καιρο να τον βρειτε …;