Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:54 - 29/10/2023

Δημήτρης Καμπουράκης- Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας, ο Αγών του (επίκαιρου) Χίτλερ και ο “ανόητος Robert Kennedy Jr”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Aς ξεκινήσουμε από την είδηση.

Εκτός OPEN ο Δημήτρης Καμπουράκης. Το πρόβλημα υγείας, η απόφαση και η ανακοίνωση του σταθμού

Εκτός OPEN βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή (27/10/23) ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης

Βy Wrong Man

Ειδικότερα, εκτός OPEN βρίσκεται από σήμερα o Δημήτρης Καμπουράκης με τον σταθμό να αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως ο δημοσιογράφος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

«Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Το πρόβλημα υγείας και η απόφαση

«Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση», δήλωσε ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής “Ώρα Ελλάδος”».

«Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Αφού ευχηθούμε ειλικρινά περαστικά στον Δημήτρη Καμπουράκη μια και σε κανένα συνάνθρωπό μας δεν αξίζει η βάσανος της υγείας τον καλούμε αυτή τη φορά να εξετάσει με την βοήθεια των γιατρών του τη πιθανότητα το πρόβλημα της υγείας του να είναι απόρροια του εμβολιασμού του με τα εμβόλια COVID-19.

Ήταν λίγους μήνες πριν, στα έγκατα της planδημίας και εν μέσω του τηλεοπτικού τρόμου που σκόρπιζαν οι ανά το κόσμο πλασιέ της μεγάλης επαναφοράς όταν ο (στον ΣΚΑΙ ευρισκόμενος τότε) καλός παρουσιαστής εμφανίστηκε δογματικός, arrogant, απαξιωτικός για να σχολιάσει τον γιο και ανιψιό δύο δολοφονημένων Kennedy- τον Robert Kennedy Jr ως εξής>

–Ο Ρόμπερτ Κένεντι είναι αντιεμβολιαστής και ηλίθιος…

Ως «ηλίθιο» χαρακτήρισε τον Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Καμπουράκης.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον ανιψιό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ JFK και ρώτησε την συμπαρουσιάστρια του εάν είναι «αρνητής και αντιεμβολιαστής» και αφού πήρε θετική απάντηση αποφάσισε να κάνει χιούμορ χαρακτηρίζοντας τον Ρ.Κένεντι ως «ηλίθιο».

Πράγματι…

Στο μεταξύ ξαφνικοί θάνατοι, ανακοπές, εγκεφαλικά turbo καρκίνοι, έρπης ζωστήρα, προβλήματα στο προστάτη, στειρότητες στις γυναίκες, προβλήματα τη λειτουργία ζωτικών οργάνων του σώματος όπως χέρια, ώμοι, μέση, πόδια, προβλήματα στην όραση και στην ακοή και πάει λέγοντας σε ένα ποσοστό 7-10% των εμβολιασμένων με τα εμβόλια COVID-19.

Aνάμεσά τους πολλοί συμπολίτες μας στους οποίους περίσσευε η αλαζονεία και η συλλήβδην απαξία για τους “αρνητές” των εμβολίων COVID-19.

Bλέπεις η πρόσβαση στη δύναμη του μέσου παρείχε στους Καμπουράκηδες και τους ομοίους τους την δυνατότητα χλευασμού σε βάρος όσων δεν είχαν πεισθεί για την αυθόρμητη και γεννετήσια αγάπη προς τους συνανθρώπους τους, του Σωτήρη Τσιόδρα, του Νίκου Χαρδαλιά, του Βασίλη Κικίλια, του Θανάση Πλεύρη, των Βασιλακόπουλων, Τζανάκηδων, Καπραβέλων, Γκαγκάδων και σία.

Το χλευασμό που ανέβλυζε χωρίς αιδώ από τους τίτλους και τα ρεπορτάζ της Καθημερινής, του Πρώτου Θέματος, από τα σχόλια των τηλεπερσόνων στους οποίους οι ιδιοκτήτες των καναλιών και οι σατυροβαρκάρηδες εκδότες αγνοώντας ότι “κρατάμε την αγάπη μέσα στην οικογένειά μας” επέτρεπαν και χρηματοδοτούσαν εναντίον των ανεμβολίαστων πολλοί από τους οποίους ανάμεσά τους είχαν διαπιστώσει το προφανές. Ότι ο ιός ήταν εργαστηριακά κατασκευασμένος όπως επίσης και οι μεταλλάξεις του και πως εάν μπεις στο χορό του εμβολιασμού απέναντι σε κατασκευασμένους ιούς θα ικανοποιήσεις απλά τα ευγονικά ένστικτα των κατασκευαστών της planδημίας.

Μόνο που σε κάθε κράτος -ιδιαίτερα στα δυτικά- υπήρξαν και εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι σαν κι αυτούς που περιγράφει ως εξής ο Χίτλερ, στον Αγών μου>

[«… ο νικητής, αν είναι έξυπνος, θα εμπιστευθεί σε πρόσωπα της εθνικότητας του νικημένου λαού, που δεν έχουν ούτε χαρακτήρα, ούτε τιμή, τον ρόλο του δεσμοφύλακα διότι γνωρίζει ότι τα πρόσωπα αυτά θα τον βοηθήσουν στο έργο της ολοκληρωτικής υποδούλωσης των συμπατριωτών τους, κατά τρόπο πολύ σκληρότερο και πολύ πιο ανελέητο από εκείνον που θα μεταχειριζόταν ένα οποιοδήποτε ξένο κτήνος. Σε κάθε τόπο θα βρεθούν κάμποσα φιλόδοξα καθάρματα, που θα εξυπηρετήσουν πρόθυμα τους σκοπούς μου, γιατί αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος να αναδειχθούν και να πλουτίσουν στη χώρα τους…» – Χίτλερ, «Ο Αγών μου»]

Σύνδεση με τα προηγούμενα>

Στη διάρκεια της planδημίας ελάχιστοι ήταν εκείνοι ανάμεσα στους λεγόμενους συστημικούς συμπολίτες μας που άφησαν μισάνοιχτη μία ρωγμή αμφιβολίας. Ότι τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφουν τα συστημικά ΜΜΕ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ήταν άλλωστε τέτοιας έκτασης η ισοπεδωτική προπαγάνδα του επισήμου αφηγήματος της planδημίας που απαιτούσε είτε τεράστιο απόθεμα ψυχραιμίας, επαρχιώτικη κουτοπονηριά, βαθιά γνώση της ιστορίας ή κοινή λογική για να αρχίσει κανείς να σκέφτεται έξω από το κουτί του στυλ πως είναι δυνατόν ένα διεφθαρμένο κράτος που δεν νοιάστηκε ποτέ για τους πολίτες του να δείχνει τόση πρεμούρα ώστε να τους εμβολιάσει με τα εμβόλια COVID-19 για το καλό τους.

Χρειαζόταν επίσης να λείπει από τα σπίτια ίσως το πιο θανάσιμο εργαλείο όλων των εποχών. Η συσκευή τηλεόρασης. Δυστυχώς για το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού εξέλιπαν οι λόγοι που θα τους απέτρεπαν από το να μετατραπούν σε παθητικοί αποδέκτες του αφηγήματος της planδημίας και την ίδια στιγμή να ενδυθούν τη στολή των Ναζί για τους συμπολίτες τους που είχαν τις αμφιβολίες τους γι΄αυτό που πραγματικά συμβαίνει στο πλανήτη και δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία απόπειρα ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού από τους χειριστές του παγκοσμίου χρέους και τους προθύμους (του θανάτου μας) ηγέτες και πολιτικούς.

Έτσι καθώς το τηλεοπτικό πανελλήνιο παρακολουθούσε εκστασιασμένο τις επιστημονικές αναλύσεις του βαρύγδουπου καθηγητή Ηλία Μόσιαλου και τα επιστημονικά εκτοπίσματα των Καπραβέλων, Μαγιορκίνηδων, Βασιλακόπουλων και των λοιπών της εμβολιαστικής Hamas, καθώς οι Ευαγγελάτοι προέβαλλαν κάτι γραφικούς αντιεμβολιαστές της πλατείας Συντάγματος απέναντι σε μυθικές φιγούρες όπως ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος εκτός από Οφικιάλιος είναι και φίλος της Τέχνης (βλέπε Λιγνάδης), των επιστημονικών τεκνών (βλέπε Μαγιορκίνης) των πολιτικών τεκνών (βλέπε Κικίλιας) και ταυτόχρονα ιεροψάλτης ήτο λογικό να υπάρξει αιφνιδιασμός των αναλώσιμων πολιτών ακόμη και των συστημικών ανάμεσά τους.

Πράγματι οι λεγόμενοι συστημικοί ισαποστάκηδες συμπολίτες μας δεν λαθεύουν ποτέ αλλά εάν αυτό συμβεί το λάθος τους θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή τους.

Στη διάρκεια των τελευταίων 24ωρων είχαμε ως συνήθως πολλούς ξαφνικούς θανάτους. Τρεις αναχωρήσεις εκ των οποίων είναι άξιες λόγου μια και αφορούν σε επιφανείς συμπολίτες μας-δύο καθηγητές Πανεπιστημίου και ένας διαφημιστής δύο εκ των οποίων όχι απλά εμβολιάστηκαν αλλά έκριναν σκόπιμο να αξιοποιήσουν την πνευματική τους πανοπλία ώστε να επιπλήξουν τους ανεμβολίαστους. Ο διαφημιστής κ. Πέτρος Βενέτης υπήρξε σπουδαίο κεφάλαιο της εγχώριας διαφήμισης. Εκ των πρωτοπόρων στο χώρο. Όπως διαβάζουμε στον ιστότοπο advertising.gr σήμερα έφυγε από τη ζωή.

Μία ακόμη είδηση>

Έφυγε από την ζωή ο Πέτρος Βενέτης, στέλεχος με μακρά διαδρομή και σημαντική πορεία στον χώρο της ελληνικής διαφήμισης.

Ο Πέτρος Βενέτης γεννήθηκε στην Άρτα το 1943. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ, αλλά ξεκίνησε την καριέρα του στη διαφήμιση ως κειμενογράφος.

Δημιούργησε τη δική του διαφημιστική εταιρεία, η οποία συγχωνεύτηκε με την πολυεθνική Leo Burnett. Στην Leo Burnett Greece υπήρξε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος μέχρι την απόφαση του Publicis Groupe να ολοκληρώσει την πορεία της εταιρείας το 2011.

Στην συνέχεια ασχολήθηκε επιχειρηματικά με τις εταιρείες Alea και Medolio, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ελαιόλαδου.

Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδος από τον Σεπτέμβριο του 1995 έως τον Ιούλιο του 1997.

Έχει διδάξει διαφήμιση σε σχολές και σε σεμινάρια. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες. Έχει γράψει τα βιβλία «Αφού μεγάλωσες καλά να πάθεις», «Αιτία Διαζυγίου» και «Όνειρο είναι θα ξυπνήσω»

Ο κ. Βενέτης, εμβολιασθής ο ίδιος ήτο από τους συμπολίτες μας που είχαν επιπλήξει δημόσια εκείνους εκ των συμπολιτών μας οι οποίοι επέλεξαν να μην εμπιστευθούν την ανθρώπινη καλωσύνη του Αθανασίου Πλεύρη, του Χαρδαλιά και του Κικίλια. Στο ερώτημα από ποιον από τους 3 θα αγόραζες μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ώστε να φθάσεις στο σημείο να εμπιστευθείς τη προπαγάνδα των εμβολίων τους κάθε απάντηση δεκτή.

Ο κ. Βενέτης είχε γράψει το εξής για τα εμβόλια COVID-19.

Μερικοί άνθρωποι, αποφάσισαν για διάφορους λόγους να μη δεχτούν να εμβολιαστούν κατά του covid 19.

Ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι κι αν ευσταθούν ή όχι, το έχουμε ακούσει πολλές φορές και σε πολλές παραλλαγές και, πιθανόν το έχουμε συζητήσει με οπαδούς και μη.

Δεν έχει νόημα να τους επαναλάβουμε, ή να προσθέσουμε κάτι που ίσως λησμονήθηκε.

Και εδώ, κανονικά θα σταμάταγε το θέμα, όπως δεν υπάρχει θέμα για το ότι οι Ιεχωβάδες αρνούνται να κάνουν μετάγγιση, ή οι wegan δεν τρώνε τίποτε το ζωικό.

Οι μεταγγίσεις, όμως, και τα κρέατα, επηρεάζουν τους ίδιους, την δική τους υγεία και τη δική τους ζωή και είναι έτοιμοι να πληρώσουν το όποιο τίμημα, αν υπάρχει.

Το πρόβλημα είναι πως η άρνηση για το εμβόλιο, αφορά και επηρεάζει τις ζωές των άλλων ανθρώπων, αφού μεταφέρουν και μεταδίδουν τον ιό βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των άλλων. Συγχρόνως, γεμίζουν τα νοσοκομεία, στερώντας, από τους άτυχους, οι οποίοι δεν «πήγαν γυρεύοντας», κρεβάτια σε δωμάτια και στις εντατικές και, πάνω απ’ όλα δεν θεωρούν ότι πρέπει να πληρώσουν κάποιο τίμημα.

Θεωρητικά, μπορούσε να απαγορευτεί η κυκλοφορία στους ανεμβολίαστους, όπως π.χ. απαγορεύεται να οδηγείς όχημα χωρίς δίπλωμα.

Δυστυχώς, ο καυγάς δεν γίνεται για την ελεύθερη κυκλοφορία, που θα ‘χε και κάποιο νόημα να καυγαδίσεις, αλλά για την απρόσκοπτη άσκηση επαγγελμάτων, στα οποία εξ ορισμού υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μετάδοσης.

Αυτό που βρίσκω σημαντικό είναι να δούμε σε ποιο βαθμό πρόκειται για μια – έστω αδικαιολόγητη – αγνή θέση μερικών ανθρώπων ή πρόκειται για μια ομάδα που με τον έναν ή άλλο τρόπο, απέκτησε και, φοβάμαι πως συνεχίζει να αποκτάει, οπαδούς, σαν να πρόκειται για ποδόσφαιρο.

Ίσως να σας φαίνεται τραβηγμένο, αλλά αν δείτε σε όλων ειδών τα κινήματα, στο τέλος κανένας δεν ασχολείται με το από που ξεκίνησαν. Αυτό που κρατιέται ζωντανό, είναι το «εμείς και οι απέναντι».

Το δικό μας δίκιο απέναντι στους άλλους.

Γι’ αυτό δεν είχαν, διεθνώς, καμία επίδραση οι αναλύσεις που παρουσίαζαν τους κινδύνους για τους ίδιους, τους δικούς τους και τους συμπολίτες τους.

Ασφαλώς, ο πυρήνας ήταν ένας αριθμός (πιστεύω μικρός), από «ψεκασμένους», οι οποίοι αντιδρούσαν στη λήψη μέτρων και αμφισβητούσαν ακόμη και την ύπαρξη της πανδημίας. Αλλά, δεν ήταν ομάδα και δεν είχαν κανενός είδους συνδετικό ιστό.

Η ομάδα δημιουργήθηκε, όταν άρχισαν οι αναλύσεις του θέματος από διάφορους ειδικούς και «ειδικούς», μέσα από τις οποίες δημιουργήθηκαν ορολογίες, όπως «αναγκαστικός εμβολιασμός», ο οποίος είναι παντελώς αδόκιμος, αλλά χρησιμοποιείται από όλες τις πλευρές, δημιουργώντας άλλες εντυπώσεις (μέχρι συνταγματολόγος έλεγε από ραδιοφώνου, πως είναι αντισυνταγματικό να βάζεις κάτι στο κορμί του πολίτη με το ζόρι), οπότε όλοι θέλησαν να πάρουν θέση και να… ενταχθούν.

Εν τω μεταξύ, όπως σε εμάς, το ίδιο και στις άλλες χώρες, η ομάδα έγινε ένας ενδιαφέρον στόχος για τους πολιτικούς, οι οποίοι άμεσα, ή έμμεσα εμφανίστηκαν αλληλέγγυοι.

Η αξιωματική μας αντιπολίτευση εκπροσωπήθηκε από το κ. Πολλάκης ως σύμβολο με τις δηλώσεις και το παράδειγμά του και από τρείς βουλευτές, που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις.

Ο ίδιος ο αρχηγός της κατά την προσφιλή του τακτική, τάχτηκε υπέρ του εμβολίου, αλλά και υπέρ των αρνητών.

Δεν μιλάω για την «παραμεθόριο» της βουλής, Αυτό έλειπε να μην «πέσουν με τα μούτρα στην ευκαιρία ψηφοθηρίας.

Δεν αποτελεί κανενός είδους «υψηλή» πολιτική, να βάζεις προϋποθέσεις για την άσκηση επαγγελμάτων. Δεν διαφέρει πολύ η προϋπόθεση εμβολιασμού, από την κατοχή πτυχίου, ή άλλες προϋποθέσεις, για διάφορες… θέσεις.

Θυμάμαι πως για τη εγγραφή στο Πανεπιστήμιο, έπρεπε να κάνεις μαντού τεστ και ακτινογραφία θώρακος. Αν δεν ήθελες ακτινοβολία, απλά δεν σε έγραφαν στο Πανεπιστήμιο.

Ευτυχώς η κυβέρνηση βρήκε το θάρρος να ξεπεράσει το κόμπλεξ του «πολιτικού κόστους» και να προχωρήσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΣΣΙΝΑ: ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ/ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ/ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ /ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΑΛΑΝΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ

Κι αν χάσει μερικούς φανατισμένους, σίγουρα θα κερδίσει τους φίλους και συγγενείς τους, όταν θα δουν, ή θα υποστούν τις συνέπειες αυτής της παραπλάνησης.

Γιώργος Γραμματικάκης>Ο αστροφυσικός εγκωμιάζει τον εμβολιασμό με τα εμβόλια COVID-19

Στη συνέχεια θα διαβάσετε δύο αντίστοιχες παρεμβάσεις του καθηγητή αστροφυσικού Γιώργου Γραμματικάκη οποίος κι αυτός έφυγε μερικά 24ωρα πριν από τη ζωή.

Πριν από τα άρθρα του κ. Γραμματικάκη θεωρήσαμε σκόπιμο να εκφράσουμε κάποιες αμφιβολίες για το εξής>

Θα πρέπει λοιπόν να δεχθούμε ότι η 43χρονη απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Iωάννα Χαντζή, τίναζε τα χαλιά της στο 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Ηροδότου 12 στη Καλαμάτα και απρόσεχτη έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε.

Εάν μάλιστα googlaρετε “έπεσε από το μπαλκόνι”, “πτώση από μπαλκόνι” και παρόμοιες αναζητήσεις θα μείνετε άναυδοι από τις πτώσεις από τα μπαλκόνια που έχουμε σε όλο το κόσμο στη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών της εμβολιαστικής εκστρατείας με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Δηλαδή θα πρέπει να δεχθούμε αυτό το άθλιο επίσημο αφήγημα που εκπορεύεται από τις ηγεσίες του δυτικού κόσμου σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Είναι το ίδιο αφήγημα με εκείνο που θέλει την καταιγίδα των ξαφνικών θανάτων χωρίς αιτία.

Λες και απευθύνονται σε νιόπαντρο ηλίθιο ζευγάρι που με το που παντρεύεται αγοράζει smart tv ως αναπλήρωση του νοητικού κενού με την υποβοήθηση της Σίας Κοσιώνη, του Γιώργη Αυτιά, του Νίκου Ευαγγελάτου, του Αλέξη Παπαχελά, της Κατερίνας Καινούριου, του Γιώργου Λιάγκα, της Χριστίνας Σούζη και του Μήτσου Πιτιφρή οι οποίοι γνωρίζουν απ΄εξω και ανακατωτά τη μεγάλη επαναφορά.

Και τίποτε άλλο να μην έχουν διαβάσει στη ζωή τους εκτός από Μπλεκ και Σούπερ Κατερίνα στη μεγάλη επαναφορά είναι ατσίδες.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό;

Ότι θα πρέπει να εξεταστεί από την οικογένεια της Ιωάννας το σοβαρό ενδεχόμενο το κορίτσι να έπαθε έμφραγμα στη διάρκεια της κίνησης με τα χαλιά και στη συνέχεια να έπεσε στο κενό.

Οι ανακοπές καρδιάς, όπως τα εγκεφαλικά και οι turbo καρκίνοι τελικού σταδίου βρίσκονται ψηλά στη λίστα των παρ-ενεργειών των εμβολίων ευθανασίας COVID.

Mάλιστα η καταιγίδα ξεφνικών θανάτων σε αθλητές και ανθρώπους που ασκούνται ή κάνουν κινήσεις που απαιτούν φυσική δραστηριότητα προκύπτει καθώς μετά τους εμβολιασμούς COVID (που με πάθος προπαγάνδισαν η γλυκιά Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο οξυδερκής Βασίλης Κικίλιας, ο καλός αυτός άνθρωπος Σωτήρης Τσιόδρας -που τώρα μαθαίνει νέα κόλπα, όπως ο Νίκος Παππάς, καθώς και οι καλοκάγαθοι και φιλάνθρωποι συνάνθρωποί μας Tony Blair, Bill Gates, Klaus Schwab, Joe Biden, etc) συμβαίνουν γιατί αγνοούν ότι τα εμβόλια COVID-19 έχουν τραυματίσει ήδη τις καρδιές τους και στη διάρκεια απότομων κινήσεων οι τραυματισμένες ήδη καρδιές τα τινάζουν. Έτσι απλά.

Ένα σενάριο λοιπόν που πρέπει να δει η οικογένεια της Ιωάννας είναι η ανακοπή καρδιάς πριν τη πτώση-ειδικά εάν η νεαρή μητέρα είχε τρυπηθεί με τα εμβόλια ευθανασίας COVID.

Πάμε να δούμε τώρα το σχετικό ρεπορτάζ από το LamiaReport στο οποίο μίλησε και ο αδελφός της Ιωάννας, κ. Νώντας Χαντζής.

Βαρύ πένθος στη Λαμία και ειδικότερα στην τοπική κοινότητα Νέου Κρικέλλου, στην είδηση του αδόκητου χαμού της 43χρονης Ιωάννας Χαντζή μητέρας δύο ανήλιων παιδιών.

Η άτυχη Ιωάννα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, τίναζε τα χαλιά στον 5ο όροφο πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της στην οδό Ηροδότου στην Καλαμάτα, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό. Μάλιστα ένα χαλί εντοπίσθηκε στον κάτω ακριβώς όροφο μαρτυρώντας το κακό που είχε συμβεί και κανείς δεν ήθελε να πιστέψει!

Λίγο νωρίτερα η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει στο σχολείο τα δύο της αγόρια ηλικίας 14 και 10 ετών, τα οποία υπεραγαπούσε.

«Δεν υπάρχουν λόγια»

«Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερη αδελφή του κόσμου», λέει συντετριμμένος στο LamiaReport ο αδελφός της Νώντας Χαντζής, που από το νέο έτος θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορεί να φεύγει τόσο άδικα ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος. Μας είπαν ότι πήγε να τινάξει το χαλί στη βεράντα και βρέθηκε στο κενό . Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου. Τώρα μόλις έφτασα στην Καλαμάτα . Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι …», προσθέτει με τρεμάμενη φωνή.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν διασώστες αλλά και αστυνομικοί προσπαθώντας κι εκείνοι να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί και από τη μία στιγμή στην άλλη, ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Η Ιωάννα Χαντζή ήταν μαθήτρια του 2ου Λυκείου Λαμίας. Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο από το οποίο αποφοίτησε το 2003 και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Γεωπληροφορική.

Στην Καλαμάτα ήταν τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια δουλεύοντας στην πρώην Νομαρχία Μεσσηνίας και στη συνέχεια στο Δήμο Καλαμάτας όπου είχε καθήκοντα διεύθυνσης του Τμήματος Πολεοδομίας. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, στις 4:00’ το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία της στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό που αγαπούσε στο Νέο Κρίκελλο.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Καλό Παράδεισο!
Πλέον δεν περνάει μέρα που να μην έχουμε τον ξαφνικό θάνατο καμμιά δεκαριά συμπολιτών μας ανάμεσα στους χιλιάδες εμβολιασμένους που πεθαίνουν ξαφνικά στο πλανήτη-ιδιαίτερα στο δυτικό κόσμο εξαιτίας των εμβολίων ευθανασίας COVID-19.

Εμβόλια που προυπήρχαν του εργαστηριακά κατασκευασμένουν ιού που εκτοξέυθηκε εναντίον της ανθρωπότητας για χάρη του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από στελέχη της Wall Street, όταν έσκασε η planδημία πολλοί ανάμεσα τους απέδωσαν την προέλευσή της στο σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους.

Θα ακολουθούσε η παγκόσμια προπαγάνδα του τρόμου με τους Έλληνες πολιτικούς- σχεδόν όλων των κομμάτων- να έχουν εμπλοκή από άγνοια ή ηθελημένα στο επίσημο αφήγημα της planδημίας όπως επίσης και στα υπόλοιπα θανάσιμα εργαλεία.

Μαζί τους φυσικά και οι άθλιοι εγχώριοι μηντιάρχες, εκδότες, δημοσιογράφοι κλπ, οι οποίοι έχουν την ψεδαίσθηση ότι υποδυόμενοι τους ναζί της planδημίας -όπως οι αντίστοιχοι της Hamas-θα γλιτώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από τα επόμενα παρόμοια εγχειρήματα.

To ενδιαφέρον εδώ είναι και ο ρόλος του τοπικού τύπου κάθε φορά που πεθαίνουν ξαφνικά οι συμπολίτες τους όλα αυτά τα χρόνια. Κι εάν το χάος της απρόσωπης Αθήνας δικαιολογεί την φυγομαχία από την αλήθεια πως είναι δυνατόν οι δημοσιογράφοι των ανά την Ελλάδα τοπικών ΜΜΕ να αρκούνται στη καταγραφή του ξαφνικού θανάτου δίχως να εξετάζουν την εμβολιαστική εικόνα του συμπολίτη-συντοπίτη τους που φεύγει ξαφνικά.

Δεν περνάει μέρα-ίσως σε λίγο δεν περνάει θα ώρα χωρίς να χτυπάει η καμπάνα.

Ένας από τους λόγους που ανάγκασε τους εμπνευστές της planδημίας να στείλουν την ναζιστική τηλεχειριζόμενη Hamas να προκαλέσει ένα νέο Ολοκαύτωμα στον ηρωικό λαό του Ισραήλ είναι κι αυτός-εκτός από την απόφασή τους να δώσουν ένα μάθημα στον “ανυπάκουο” Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Οι ξαφνικοί θάνατοι των εμβολιασμένων αναγκάζουν τα Σωματεία και τις Ενώσεις τους να αντικρύζουν πλέον κατάματα την πραγματικότητα.

Για παράδειγμα στους πόσους ξαφνικούς θανάτους εμβολιασμένων συναδέλφων τους με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 oι ένστολοι θα αντικρύσουν την πραγματικότητα που τους θέλει εξίσου θύματα με εκείνους τους συμπολίτες τους στους οποίους κλήθηκαν να επιβάλλουν τις απαγορεύσεις του αθλίου αφηγήματος της planδημίας που δεν είναι κάτι λιγότερο από πολλά εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας;

Οσο για τους αστυνομικούς στο τέλος θα μείνουν μόνο οι χάρτινοι ήρωες όπως ο Jack Lord που υποδύονταν τον detective Steve McGarrett στη σειρά Hawaii Five-O.

Δείτε στη συνέχεια έναν ακόμη ξαφνικό θάνατο αστυνομικού μόλις 38 ετών.

Τον αποχαιρετά ως εξής η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι η τρίτη κατά σειρά ξαφνική απώλεια αστυνομικού της ΓΑΔΘ μέσα σε διάστημα 15 ημερών!!!

Την ημέρα που η πόλη της Θεσσαλονίκης φόρεσε τα καλά της και γιορτάζει, η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. Και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης θρηνεί για την ξαφνική και οδυνηρή απώλεια ενός ακόμα εξαίρετου συναδέλφου σε ηλικία μόλις 38 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης .

Το Δ.Σ. της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του.
Καλό Παράδεισο Πέτρο.

Είναι η τρίτη κατά σειρά ξαφνική απώλεια αστυνομικού της ΓΑΔΘ μέσα σε διάστημα 15 ημερών, αφού είχαν προηγηθεί οι αιφνίδιοι θάνατοι άλλων δυο συναδέλφων μας ηλικίας 34 και 50 ετών αντίστοιχα.

Είναι εξόχως ανησυχητικό το γεγονός των ξαφνικών αστυνομικών απωλειών σε τόσο μικρές ηλικίες, οι οποίες δεν θα πρέπει απλά να μας προβληματίσουν, αλλά να μας αφυπνίσουν και να μας οδηγήσουν στην λήψη προληπτικών μέτρων για την υγεία των αστυνομικών.
Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, η θέσπιση ετήσιων προληπτικών εξετάσεων για το αστυνομικό προσωπικό .
«Η πρόληψη σώζει ζωές»

Οφείλει λοιπόν το κράτος, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία να προλαμβάνει και να μας αντιμετωπίζει ως επαγγελματίες εργαζόμενους και όχι ως «αναλώσιμους αριθμούς».

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Στο βιντεο κατω δεξια εχει την ωρα 10:24 =
  1 + 0 + 2 + 4 = 7 Το 7 δεν ειναι αριθμος που χρισημοποιει η νεα ταξη σιγουρα τον χρισημοποιει αλλα δεν ειναι δικος τους. Ο 7 συνδεεται με το ενεργιακο πεδιο αυτου του κοσμου και καθοριζει αποφασεις και γεγονοτα χωρις οι ανθρωποι καν να το ξερουν εκτος κι αν πιστευετε στις συμπτωσεις.

 2. ο καμπουρακης ειναι σατανιστης τον ειχα ακουσει που το ειχε πει ο ιδιος οταν λεγανε για καπιονα που σχολιαζανε με τον συμπαρουσιαστη του καμπουρακι νομιζω στο παλιο μεγκα ηταν στην τηλεοραση πως ειχε αυτος ο καπιος πουλησει την ψυχη του στο διαολο ισως χαρητολογοντας και τοτε ειπε ο καμπουρακης καλα αυτο το εχω κανει και εγω και μετα συμπληρωσε απο παλια

  αλλα ολοι οι μπρωσταριδες στα καναλια ειναι τετιοι ανεξερετος και σχεδον ολοι οι συχνοι καλεσμενοι.

 3. Oyστ με τον πανιβλακα .ΤΟ ΓΙΔΙ ..ξεπουλημενος βλακας .

 4. Ηρακλής 10/29/2023 @ 3:34 ΜΜ

  και εσυ Καμπουράκη φαίνεται να είχες παππού προσωπικότητα και πατέρα μεγαλοφυΐα. . . .

 5. Eέχει δίκιο ο ST….er που λέει ότι όλοι είναι βουτηγμένοι στην επιφάνεια και νομίζουν πως έχουν πάει στα βαθιά…..

  Δεν το λέω για το άρθρο, αυτοί δολώματα ρίχνουν, την δουλειά τους κάνουν, ή νομίζουν και αυτοί πως έχουν να πούνε κάτι.

  Το λέω για όσους τσιμπάνε και μένουν αγγιστρομένοι…..

  Αλλά υπάρχει και κάτι ποιό βαθύ από το μαύρο μέσα στο οποίο έχουν παρασυρθεί πάρα πολλοί…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*