Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

04:16 - 11/07/2021

ΔΗΛΩΣΙΑΣ Απότομη στροφή του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Didier Raoult στο θέμα των εμβολίων: προτείνει ”συστηματικό” εμβολιασμό των υγειονομικών. Πριν έλεγε:”…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

… Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν ξέρουμε αν είναι επικίνδυνο κι αν το κάνεις υποχρεωτικό είναι τρέλα”.Λιντσάρισμα στο twitter. Του λένε ότι πουλήθηκε και πόσα πήρε τον αδειάζει ως και ο δικηγόρος του!!

Απότομη στροφή του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Didier Raoult στο θέμα των εμβολίων και μάλιστα του εμβολιασμού υγειονομικών. Με ανάρτησή του στις 9/7/21 στο twitter δηλώνει με προσεκτική διακριτική ορολογία ότι τάσεται υπέρ του συστηματικού όπως τον ονομάζει κι όχι υποχρεωτικού εμβολιασμού. Από την άλλη απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους του να προσέλθουν σε μια ολιστική αυτή τη φορά εκ μέρους του αναφορά.Ο ίδιος έλεγε για εμβόλιο ”Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν ξέρουμε αν είναι επικίνδυνο αν ”περπατάει”κι αν το κάνεις υποχρεωτικό είναι τρέλα..” Τώρα ο ίδιος δηλώνει: ‘‘Είδα τα διακυβεύματα της σύγχρονης επιδημίας.

Είμαι υπέρ στο συστηματικό εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού με εμβόλια που έχουν παραγγελθεί για την ηλιακή τους κατηγορία. Προτρέπω τους συναδέλφους μου να προσέλθουν στο εμβολιακό τους κέντρο.” Η απρόσμενη θέση του αυτή προκαλεί αλγηνές εντυπώσεις σε όσους τον πίστεψαν σαν έναν άδολο μαχητή ενός διεφθαρμένου συστήματος.. Ξεσπούν σε σχόλια αποδοκιμασίας. Του λένε ότι τα πιασε τα πήρε..

Πολλοί αδυνατούν να πιστέψουν ότι έκανε ο Ραούλ αυτή την ανάρτηση « αυτός δεν είναι ο Didier Raoult που έκανε αυτό το tweet, είναι αδύνατο »…Κάποιος γράφει ”είναι FAKE αυτό το tweet ανέβηκε από το Androîd !(δες κάτω από το tweet) ποτέ ο @raoult_didier δεν θα έγραφε αυτός χωρίς να το δικαιολογήσει !χάκαραν το λογαριασμό του !”Ωστόσο η ανάρτηση που έγινε πριν από 8 ώρες ποτέ δεν κατέβηκε και μάλιστα έχει γίνει θέμα στο γαλλικό τύπο…


το τσεκ που πήρες πόσα μηδενικά έχει;;;

Τον αδειάζει ως κι ο δικηγόρος του ο Fabrizio Di Vizio εξειδικευμένος σε θέματα Δημόσιας Υγείας με μεγάλη αναγνωρισιμότητα ως εξής: και βέβαια αυτός έχει άδικο! Τίποτα πιο βλακώδες από αυτό! Καλώς ήρθατε στον ανθρώπινο κόσμο όπου τ΄άτομα έχουν δίκιο σε κάποια σημεία κι άδικο σε άλλα!”

Ο covid19 ήταν το πλαίσιο η Δέλτα η αιχμή του όλου σχεδιασμού…

Ο καθηγητής Didier Raoult υπερασπιστής εξ αρχής ότι η επιδημία αντιμετωπίζεται με θεραπείες όπως η δική του η hydroxychloroquine κι όχι με αμφίβολα εμβόλια πηγαίνει κόντρα στον εαυτό του. Παύει να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα αν και έχτισε όλο αυτό τον καιρό αντισυστημικό προφίλ και φτάνει στο σημείο να πάει κόντρα στον εαυτό του.Γιατί το κάνει και γιατί τώρα..

Εκδοχολογία μεγάλη αλλά η βεβαιότητα είναι μία..

Θα μπορούσε να το κάνει γιατί λύγισε στις πιέσεις που δέχθηκε όλο αυτό το διάστημα με πειθαρχικά από Ιατρικούς Συλλόγους με μηνύσεις εναντίον του με αστυνομικές έρευνες ως και στο Ινστιτούτο που διευθύνει για παλιότερες υποθέσεις…Θα μπορούσε να δωροδοκήθηκε ή να του έταξαν ότι θα νομιμοποιήσουν το φάρμακο θεραπεία του..

Προ του υποχρεωτικού εμβολιασμού που δρομολογείται και στη Γαλλία φαίνεται να μην είναι έτοιμος να κρεμάσει την ιατρική μπλούζα και να θυσιάσει μια τέτοια καριέρα κι ενδίδει γίνεται δηλωσίας κάνει δήλωση μετανοίας σε ένα πραγματικά ολοκληρωτικό σύστημα. Υπόθεση 2 Ο συνάδελφός του Κριστιάν Περόν Καθηγητής επίσης Λοιμωξιολόγος θυσίασε ωστόσο τη θέση του επικεφαλή τμήματος…

Περίεργη μεταστροφή ανεξήγητη ούτε ο ίδιος μπαίνει στη θέση να την εξορθολογίσει.Χθες τους κατηγορούσε πως θεοποίησαν τα εμβόλια και σήμερα γίνεται προσηλυτιστής νέων τους πιστών..

Θα μπορούσε να είναι μια κίνηση τακτικής για να παραμείνει στο παιχνίδι…

Το πιθανότερο ή πιο βέβαιο. Ο καθηγητής αν και είχε αντιδιαμετρικά αντίθετα απόψεις από το σύστημα ωστόσο υπερεπικοινωνήθηκε είχε συνάντηση ως και με Μακρόν κλήθηκε σε κοινοβουλευτικές επιτροπές έγινε τηλεμαιντανός. Από πότε το σύστημα δίνει βήμα στους αντιφρονούντες διανοούμένους και μάλιστα όταν είναι ολοκληρωτικό ως το σημερινό ΠΟΤΕ.. Αυτή η υπερπροβολή του ανάδειξης στη χώρα του μέσα από δίκτυα κι ανά τον κόσμο τον προδίδει. Άλλωστε τα δίκτυα αυτά υπερπροβολής είναι γνωστό από ποιούς πατρονάρονται…

Το σύστημα έχει εν ύπνω πυρήνες σε όλους τους χώρους που ενεργοποιούνται κατ΄εντολήν. Γι αυτό κι ο καθηγητής δεν έχει επιχειρήματα στη θέση του.. Το λιτό ανακοινωθέν του φαίνεται ότι είναι καθ΄υπαγόρευση.Είναι πιθανώς εξ αρχής διείσδυση φυτευτός στο στρατόπεδο του αντιπάλου και ενεργοποιείται την κατάλληλη στιγμή που είναι τώρα που τώρα είναι το διακύβευμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο χώρο του. Μα είναι δυνατόν ένας καθηγητής αυτού του διαμετρήματος. Αν το σύστημα δεν ήταν ικανό να στρατολογήσει και να προσεταιριστεί καθηγητές αυτού του διαμετρήματος ούτε αυτοί θα είχαν αυτό το βεληνεκές ούτε το σύστημα θα ήταν κράτος εν κράτει παγκοσμίως.

Κάτι άλλο που τον προδίδει είναι το εναλλακτικό στυλάκι ενώ ήταν αντισυστημικός συστημικός τηλεμαιντανός. Είχε ένα στυλ που παρέπεμπε στη διαμαρτυρία και την εναλλακτικότητα για να διεισδύει στους αντίστοιχους χώρους κι αφού απέκτησε εκεί αξιοπιστία με τις θέσεις του επιχειρεί τώρα να τους συμπαρασύρει.. Ανεπίτρεπτα ασφαλίτικες οι μέθοδοι του κ. καθηγητή που δεν συνάδουν με την ιδιότητα αφού στόχο έχουν και να κάμψουν το ηθικό όσων αντιστέκονται σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή…

ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult για εμβόλια: δεν είδα ούτε 1 επιστημονική μελέτη, μόνο διαφήμιση. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν ξέρουμε αν είναι επικίνδυνο αν ”περπατάει”κι αν το κάνεις υποχρεωτικό είναι τρέλα . Τα μέτρα για covid είναι άλλου αιώνα”

Ο καθηγητής Λοιμωξιολόγος Ντιντιέ Ραούλ: ” άτομα μολύνονται από covid πολύ γρήγορα μετά τον εμβολιασμό τους. Tο εμβόλιο δεν προστατεύει από τις πιο σοβαρές μορφές-παρενέργειες του covid19!

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult: ΜΜΕ και πολιτικοί έχουν προσδώσει στα εμβόλια θρησκευτική χροιά. Δεν μπορούμε να προσευχόμαστε στο εμβόλιο σαν να είναι Θεός!Είναι άρρωστοι. ΒΙΝΤΕΟ

”Ημερολόγια του πολέμου covid19.To πιο μεγάλο υγειονομικό σκάνδαλο του 21ου αιώνα”, το βιβλίο του καθηγητή Didier Raoult.Tώρα έγινε ο ίδιος μέρος του σκανδάλου ή και πέτρα του σκανδάλου ακόμα. Το πόσο καλοσχεδιασμένη είναι η όλη υπόθεση και πόσο βρώμικη διαφαίνεται κι από την υπόθεση Ραούλ που παίρνει άλλες διαστάσεις. Το σύστημα παίζει τις τελευταίες του εφεδρείες καίει σπουδαία χαρτιά αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεται….

dimpenews.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. το τσεκ που πήρες πόσα μηδενικά έχει
  exasfero itan to tzek gia afton kai tin oikogeneia tou.

 2. στη φώτο έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια.. δεν φαίνεται το όπλο που τον απειλεί..
  χαχαχα

 3. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ 07/11/2021 @ 10:40 ΠΜ

  Ε άμα κρίνεις από την φωτογραφία, ο άνθρωπος απλά χάζεψε και τώρα λέει κάντε εμβόλια, εγώ πάει ”τρελάθηκα”
  Σε λίγο θ’αρχίσει να τρέχει ξεβράκωτος γύρω από τον πύργο του Άιφελ. ΧΧΧΑΧΑΑΧΧΑχα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*