ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Δήλωση βόμβα του Γιάννη Μάζη: «Να πουμε εθνικά ευχαριστώ στον Κυριάκο Βελόπουλο – Θα ήταν εθνικό εγκλημα η αναγνώριση εθνικής μειονότητας»

· IOANNIS KATSIREAS

«Εθνικά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Λύση και τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο γιατί με την εργατικότητα και τη σοβαρότητα που επέδειξαν αποσόβησαν το εθνικό έγκλημα της αναγνώρισης εθνικής μειονότητας στη χώρα» είπε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο καθηγητης Γεωπολιτικής Ιωαννης Μάζης.

«Η Ελλάδα παραμένει πιστη σε αυτό που ονομάζουμε διερευνητικές και αυτό είναι λανθασμένη πολιτική. Η Τουρκια προκαλει για να δείξει ότι δεν κανει ούτε ένα χιλιοστό πίσω από τις έκνομες απαιτησεις της για τη Γαλάζια πατρίδα» τόνισε ο κ. Μάζης.

Αναφέρθηκε επίσης στα μαχητικά αεροσκάφη Rafale που αγόρασε η χώρα μας από τη Γαλλία και τη δύναμη κρούσης που θα δώσουν στην Πολεμική μας Αεροπορία ενώ έκανε λόγο και στα σχέδια της Τουρκιας για πυρηνικό πρόγραμμα.

Ακούστε χαρακτηριστικό απόσπασμα στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Μάζη στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μαχητικό αεροσκάφος στον ουρανό, φωτογραφία αρχείου και όχι εικόνα της αναφερόμενης εμπλοκήςΕΛΛΑΔΑ

ΑΙΓΑΙΟ – ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Νέες αναφορές για παραβιάσεις του εναέριου χώρου

Σύμβολα δικαιοσύνης, ενδεικτική φωτογραφία για διαμάχη δανειοληπτών και fundsΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ FUNDS ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ: Τι καταγγέλλουν για τους δανειολήπτες

Σκοτεινά σύννεφα καταιγίδας, ενδεικτική φωτογραφία καιρούΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες από 1 Νοεμβρίου – Αναλυτικά οι περιοχές σε κίνδυνο

Μία απάντηση στο “Δήλωση βόμβα του Γιάννη Μάζη: «Να πουμε εθνικά ευχαριστώ στον Κυριάκο Βελόπουλο – Θα ήταν εθνικό εγκλημα η αναγνώριση εθνικής μειονότητας»”

  1. ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΚΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΩΡΑ… ΤΡΟΧΙΟΔΕΙΚΤΙΚΌ ΗΤΑΝ.
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ Ο ΚΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *