14:30 - 24/02/2017

Δήλωση ἁπαλλαγῆς τοῦ τέκνου μου, ἀπὸ τὴν θεματικὴ ἑβδομάδα «Ἔμφυλες ταυτότητες»!

Δήλωση ἀπαλλαγῆς ἀπὸ τὴν θεματικὴ ἑβδομάδα. Δὲν ἐπιθυμῶ τὸ τέκνο στὸ ὁποῖο ἀσκῶ ὡς γονέας νομίμως τὴν ἐπιμέλεια καὶ γενικῶς τὴ γονικὴ μέριμνα νὰ παρακολουθήσει καὶ νὰ συμμετέχει καθ’ οἱονδήποτε τρόπο στὴν παρουσίαση τοῦ τρίτου ἄξονα μὲ τίτλο «Ἔμφυλες ταυτότητες»!

Διαβάστε καὶ διαδῶστε τὴν δήλωση ἀπαλλαγῆς…

orthodoxia-ellhnismos
thesecretrealtruth.blogspot.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΟΤΗΤΑ,ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κ.Τ.Λ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΛΟΓΩ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ….ΕΥΤΥΧΩΣ!!

  2. ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ 02/24/2017 @ 10:56 ΜΜ

    Ρε παιδιά γέμισε η πολιτική ανώμαλους, όχι απλά γκέι – τον συμπαθητικό μας γείτονα, συγγενή κλπ – ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ κυριολεκτικά, φυσικά και χρήστες ουσιών. Η εν λόγω υπουργός μας πχ, την ακούς να μιλάει και βλέπεις πως το μουστάκι της έχει ακόμη χύσια από πίπα μέσα από τις τουαλέτες της βολής…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*