in

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΗΝΟΥ

Είναι δυστυχές να επιβεβαιώνεσαι για τα δυσάρεστα, αλλά ακόμη πιο άσχημο είναι να γνωρίζεις πως θα υπάρξουν χειρότερα. Ο λόγος για την εγκληματική οργάνωση Σώρρα και όσα τον τελευταίο καιρό ανακύπτουν ως συνεχιζόμενες εμπλοκές με τη δικαιοσύνη.

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές προκύπτουν από την ιδεολογία, τη δράση και το σκοπό της «Ελλήνων Συνέλευσις», όπως θέλει να αποκαλείται μια σειρά από αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, που σκοπό έχουν τη δημιουργία πολιτικού κόμματος υπό τον πατρινό δήθεν «τρισεκατομμυριούχο» Αρτέμιο Σώρρα.

Το τελευταίο θύμα αυτής της ανόητης απάτης είναι η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, μια λαμπρή, νέα επιστήμονας που δυστυχώς έμπλεξε στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης και το πλήρωσε με τη ζωή της. Η Θώμη Κουμπούρα έλαβε την ειδικότητα της Παιδοψυχιατρικής το 2007 στη Θεσσαλονίκη μετά από ειδίκευση της στο Παιδοψυχιατρικό Τµήµα του Ιπποκράτειου Νοσ. Θεσσαλονίκης, όπου είχε δραστηριοποιηθεί µε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δημιουργία και στελέχωση του νεοσύστατου το 2006 Ειδικού Ιατρείου Μελέτης ∆ΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας).

Στο βίντεο ο Χρήστος Μπαλαντίνας, εκ των πρωτεργατών της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα και φερόμενος ως δολοφόνος της Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, λίγο πριν τη σύλληψή του αναφέρεται δημόσια σε «σκευωρία εναντίον του».

Η Θ. Κουμπούρα εργαζόταν ως ιδιώτης στη Λαµία, ήταν επί διετία επιστηµονικός συνεργάτης στο Παιδοψυχιατρικό Τµήµα του Ιπποκράτειου Νοσ. Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη ερευνητικού πρωτοκόλλου για τη μελέτη της επίπτωσης της ∆ΕΠΥ στον κλινικό πληθυσµό. Διατέλεσε επιστηµονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιού & Εφήβου της Λαµίας και της Άµφισσας, ενώ δραστηριοποιόταν εθελοντικά σε προγράμματα αγωγής κοινότητας, αρθρογραφούσε σε έντυπα της Φθιώτιδος και πρόσφερε εθελοντικές υπηρεσίες στήριξης οµάδας εφήβων σε Σωματείο Κλασσικού Αθλητισµού της Λαμίας.

Κι όμως η Θώμη Κουμπούρα φέρεται να χρηματοδοτούσε την επέκταση της οργάνωσης Σώρρα στη Θεσσαλία, πέφτοντας στην ίδια παγίδα, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας. που δίνουν χρήματα για τους ιδιοτελείς σκοπούς της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης. Δυστυχώς, δεν ήταν η μόνη ιατρός που έπεσε θύμα αυτής της απάτης, όπως και δεν ήταν η μόνη επιστήμονας. Η συγκεκριμένη όμως, από ότι φαίνεται το πλήρωσε με τη ζωή της.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της Παιδοψυχιάτρου, είναι από τα πρωτοπαλλίκαρα του Αρτέμη Σώρρα, μαζί με την Βίκυ Χαραλάμπους, τον Γιάννη Καλογερόπουλο και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Η δράση του ήταν ιδιαίτερα εκτεταμένη, σε αντίθεση με όσα διαδίδει πλέον με δόλο η εγκληματική οργάνωση για να περιορίσει τις ευθύνες της. Είναι ελάχιστες οι πόλεις και τα χωριά, τα οποία δεν επισκέφθηκε ο Χρήστος Μπαλαντίνας τα τελευταία χρόνια, μόνος ή μαζί με τους προαναφερόμενους, για να μαζέψει και άλλα θύματα για την απάτη Σώρρα. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για τον πιο ένθερμο «στρατιώτη – πολεμιστή», που ορκίστηκε στον περιβόητο όρκο της εγκληματικής οργάνωσης και να γίνει χώμα αν παραβεί τις εντολές του φυσικού αρχηγού της.

Στο βίντεο ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ταξίδευε εκτεταμένα σε όλη τη χώρα και μιλούσε υπέρ του Σώρρα σε χωριά, πλατείες, τοπικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η δολοφονία της άτυχης Θώμης έγινε, σύμφωνα με τα επίσημα ανακοινωθέντα της αστυνομίας, το βράδυ της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2016 μέσα στο σπίτι της, επί της οδού Φοίνικα στα Γαλανέικα Λαμίας. Ο αδελφός της την εντόπισε στις 11 το πρωί της επόμενης ημέρας μέσα σε μια λίμνη αίματος και με τουλάχιστον 15 μαχαιριές, αλλά και αμυντικά τραύματα. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στο φίλο της και τελευταίο που την είδε ζωντανή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 45χρονη ήταν πεσμένη στο κρεββάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος. Το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης. Επίσης ο δολοφόνος δεν είχε κίνητρο τη ληστεία, αφού δεν πείραξε τα κοσμήματα και χρήματα της άτυχης 45χρονης.

Όλα δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, ήταν μέσα στο σπίτι και φεύγοντας απλά τράβηξε την πόρτα η οποία δεν ήταν κλειδωμένη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο συλληφθείς, όταν βγήκε για λίγο έξω και επέστρεφε, κάποιος τον χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια ξύπνησε γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς να γνωρίζει τι έγινε. Στη συνέχεια ακολούθησε μια περίεργη διαδρομή, και έφτασε μέχρι ένα κοντινό μοναστήρι από το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, τον έδιωξαν οι μοναχοί τελικά όταν ξύπνησε μετά από ώρες. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή - Εικόνα0

Η αδικοχαμένη Θώμη Κουμπούρα, μια λαμπρή επιστήμονας, Ιατρός με ειδικότητα Παιδοψυχιατρικής, με πλούσια τοπική, κοινωνική δράση.

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας λίγο πριν από τη σύλληψή του κατηγορούσε τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, στενό συνεργάτη του στην οργάνωση Σώρρα, ότι αυτός τον κυνηγούσε τον τελευταίο καιρό, ενώ παράλληλα διακήρυττε την πίστη του προς τον αρχηγό του Αρτέμιο Σώρρα, προς τον οποίο ο ίδιος λέει πως έστειλε σημαντικά στοιχεία πριν τη σύλληψή του.

Ας δούμε όμως χρονικά, πως τοποθετούνται, τα γεγονότα και οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα:

– Μέχρι το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου 2016, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ήταν στενός συνεργάτης του Αρτέμιου Σώρρα και συμμετείχε ενεργά στις δράσεις της οργάνωσης.

– Για πρώτη φορά στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 11.48μμ (ώρα Facebook), ο Ιωάννης Καλογερόπουλος γράφει στο Facebook κατά του Χρήστου Μπαλαντίνα, τον οποίο κατηγορεί για εμπορία «ματζουνιών», κάτι που το γνώριζε για μήνες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και ο ίδιος αποδέκτης των σκευασμάτων του Μπαλαντίνα. Κάτι συνέβη που ανάγκασε τον Καλογερόπουλο το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου να ψάχνει αφορμές για να διαχωρίσει τη θέση της οργάνωσης από τον Μπαλαντίνα.

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή - Εικόνα1

Ξαφνικά το βράδυ του φόνου ο πρώην «αδελφός», «συνέλληνας» και «συνεργάτης» του Καλογερόπουλου έβγαλε στη φόρα την πώληση βοτάνων, κάτι που γνώριζαν οι πάντες από καιρό.

– Η πρώτη αλλοπρόσαλλη ανάρτηση Μπαλαντίνα, που δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και βρισκόταν σε περίεργη κατάσταση ήταν στις 30 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:13 πμ. Σε αυτήν κατηγορεί τον Γιάννη Καλογερόπουλο ότι αυτός και η Βίκυ Χαραλάμπους βρίσκονται πίσω από προσπάθεια καθαίρεσης του από τη θέση του προέδρου της Ε.ΣΥ. («Ελλήνων Συνέλευσις») της περιοχής του. Στην ίδια ανάρτηση, συγγενικό του πρόσωπο γράφει στις 10.06 πμ εκείνης της ημέρας: «ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ».

– Η δεύτερη ανάρτηση Μπαλανίνα, με όμοιο συντακτικό και γραμματική γίνεται την 30 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:14 π.μ. δηλαδή μόλις ένα λεπτό από την προηγούμενη! Σε αυτήν λέει ότι πήγε Αθήνα για να παραδώσει στοιχεία τον Σώρρα κατά συνεργατών του και στην επιστροφή σταμάτησε στο σπίτι της δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου. Μάλιστα, σημειώνει ότι γράφει από το κινητό του, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο από τον τρόπο γραφής και τον τονισμό.

Παραδέχεται ότι το βράδυ που βρισκόταν στο σπίτι της Θώμης Κουμπούρα χρησιμοποίησε το κινητό της για να καλέσει συνεργάτες του στην οργάνωση Σώρρα, γιατί εκείνος δεν είχε σήμα. Από ότι φαίνεται το θέμα της αναστάτωσης ήταν η ανάρτηση Καλογερόπουλου για τα «ματζούνια» που φερόταν να διακινεί ο Μπαλαντίνας και για αυτό ήθελε να βγάλει βίντεο – ανακοίνωση.

– Η τρίτη ανάρτηση της ημέρας ήταν στις 7.15 πμ, μόλις ένα λεπτό από την επόμενη και επρόκειτο και πάλι για μακροσκελές κείμενο. Σε αυτό αναφέρει πως ενημερώθηκε ότι η αστυνομία ήταν σπίτι του και τον έψαχνε.

– Το τέταρτο μήνυμα στο Facebook προστέθηκε και αυτό στις 7.15 πμ και αναφέρεται στις κατηγορίες Καλογερόπουλου για τα βότανα, απαντώντας ότι ουδέποτε πληρώθηκε για αυτό (κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν και άλλοι) και ότι το γνώριζε ο Καλογερόπουλος από καιρό. Σε αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα, παραδέχεται και κάτι άλλο που με αφορά:

«εκεί το πας πουλημένο τομάρι αρχιπρακτορα εσύ με την Χαραλάμπους μου στισατε το παιχνίδι με τον Ρήνο για να φάω την μήνυση δήθεν ότι ήσουν στον δρόμο κ δεν είχες ίντερνετ Κ ότι ένας ρηνος που εγώ ποτέ δεν τον συνάντησα έκανε σεξουαλική παρενόχληση την Χαραλάμπους κ με έβαλες να τον βρίζω στο ίντερνετ κ μου ελεγες κ τι να γράψω έννοια σου βρωμιάρη κ έχω μάρτυρες που σε άκουγαν τότε τι μου ελεγες και μετά η άλλη η πρακτορισα δεν ήξερε τίποτα ε κ λάθος έγινε τελικά δεν την ενόχλησε ο ρηνος αλλά εγώ την έφαγα την μήνυση ΈΤΣΙ ΤΏΡΑ να δούνε όλοι ότι είστε μια συμμορία εβραιοπαιδα».

– Το πέμπτο μήνυμα στο Facebook του Μπαλαντίνα κατά του Καλογερόπουλου, αναρτήθηκε στις 7.16πμ και μεταξύ άλλων γράφει «συνεχώς με παρότρυνες να πάω με συγκεκριμένες γυναίκες σε κάθε ομιλία και σε κάθε μέρος που πηγαίναμε όλες στημένες από εσένα βρωμιάρη».

– Στις 9.28 το πρωί της 30ης Δεκεμβρίου, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ανέβασε βίντεο:

Το βίντεο κόβεται απότομα, για να προσθέσει μήνυμα στις 9.32 πμ «Δεν έχω καλό σήμα να βγάλω βίντεο ΤΏΡΑ που κατάφερα κ τα έβγαλα όλα στον αέρα δεν με νοιάζει».

– Το τελευταίο μήνυμα Μπαλαντίνα ανέβηκε στις 9.37 το πρωί και ήταν μια παράγραφος στην οποία ανέφερε: «Προσπάθησαν οι βρωμιαρηδες να μου κλείσουν το στόμα ξέραν ότι θα τους αποκαλύψω παρακολουθούσαν το κινητό μου μου στεισαν ΜΕΓΆΛΗ πλεκτάνη κ ακόμη δεν ξέρω τι έχει γίνει 2 μέρες μέσα στο χιόνι- 15 έχω κρυοπαγηματα παντού περπάτησα χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι βρήκα ένα χωριό εδώ έχει ίντερνετ κ σας μιλάω αδέλφια μου βγάλτε τα όλα στον αέρα είναι μεγάλη προδοσία Κ ξέραμε ότι από εμένα θα το βρούνε όπως κ Ο Λαμπράκης ΈΤΣΙ κ αυτοί μου ρίξανε πρώτον την σφαίρα αλλά τους νίκησα κ πάλι πολεμιστής από ΑΤΣΆΛΙ».

Το βράδυ που δολοφονήθηκε η Θώμη Κουμπούρα, ξεκίνησε η προσπάθεια αποκαθήλωσης του Μπαλαντίνα από τον Καλογερόπουλο, με δικαιολογίες. Από την άλλη είναι σαφές πως ο Χρήστος Μπαλαντίνας είχε προετοιμάσει το κείμενο που ανέβασε κατά συγκεκριμένων στελεχών της οργάνωσης Σώρρα και μέχρι εκείνη τη στιγμή στενών του συνεργατών. Το πιθανότερο είναι ότι το κείμενο γράφτηκε ενιαία σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, σε χρονικό σημείο ανάμεσα στο φόνο και τα ξημερώματα της 30ης Δεκεμβρίου, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε σε τμήματα στο Facebook, λόγω μεγέθους. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι μόλις 50 ώρες, που κρίνεται αρκετά μικρό με δεδομένη τη ψυχολογική φόρτιση του δράστη, τις έρευνες της αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, αλλά και τον ισχυρισμό του ότι περπατούσε μέσα στο χιόνι, έτρεχε και έφτασε να κοιμηθεί σε μοναστήρι.

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή - Εικόνα2

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, πρωτεργάτης και ισχυρό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα είχε τη φήμη του σκληρού και έκανε τη «βρώμικη δουλειά» της οργάνωσης με ύβρεις και απειλές.

Το ιδιαίτερα περίεργο είναι πως το μεσημέρι της 30ης Δεκεμβρίου, ως απάντηση στα γραφόμενα του Χρήστου Μπαλαντίνα κυκλοφόρησε απάντηση που φέρεται ότι έγραψε ο Αρτέμης Σώρρας, σύμφωνα με την οποία ο φερόμενος ως δολοφόνος είχε σχέση με την Κουμπούρα, βρισκόταν μαζί της την ώρα του φόνου, η αστυνομία τοποθετεί το θάνατό της στις πρώτες πρωινές ώρες («1.30 έως 2.23 το πρωί»), ενώ ο Χρήστος Μπαλαντίνας χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο της Ιατρού για να καλέσει 3 ή περισσότερους φίλους του, μετά την ώρα του φόνου.

Το ερώτημα είναι σαφέστατο: Πως γνώριζε ο Σώρρας ότι ο Μπαλαντίνας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της δολοφονημένης Θώμης μετά το θάνατό της και όχι λίγο πριν;;; Πως γνώριζε ότι όταν κάλεσε τους φίλους του, η Θώμη Κουμπούρα ήταν νεκρή και δεν κοιμόταν, αφού υποστηρίζει πως γνώριζε ότι οι δυό τους είχαν ερωτική σχέση; Μήπως είπε σε κάποιους ότι τη δολοφόνησε και το γνώριζαν;;;

Στη συνέχεια ο Σώρρας κατηγορεί τον Μπαλαντίνα για την πώληση «μαντζουνιών» έναντι χιλιάδων ευρώ, για τσακωμούς, ίντριγκες και κουτσομπολιά με τα οποία καταπάτησε τον όρκο του, αλλά και για το ότι δεν προσέφερε ανιδιοτελώς στον «αγώνα». Μόνο ότι δεν είχε μαζί του γόμες και μολύβια δεν κατηγόρησε το πρωτοπαλλίκαρό του, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε οργώσει ολόκληρη τη χώρα και στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο από κανάλια και πλατείες, στα οποία ο Μπαλαντίνας κάνει προσηλυτισμό υπέρ Σώρρα …

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή - Εικόνα3

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας στο μπλόκο των αγροτών πριν μερικούς μήνες, προσηλύτιζε αθώους πολίτες στην εγκληματική οργάνωση Σώρρα.

Ταυτόχρονα, ο Αρτέμης Σώρρας κατηγόρησε και την αδικοχαμένη Ιατρό ότι συμμετείχε σε μασονική στοά των Τρικάλων και έκανε εμπόριο, παράνομων παραϊατρικών σκευασμάτων, μαζί με τον φίλο της Χρήστο Μπαλαντίνα. Θυμίζω πως μιλάμε για μια Ιατρό με την ειδικότητα της Ψυχιάτρου που στα 45 χρόνια της άφησε έργο στην πόλη της Λαμίας και ήταν μια λαμπρή επιστήμονας με εξαίρετο κοινωνικό έργο. Δυστυχώς, το να είναι κανείς μικρόψυχος δεν είναι ποινικό αδίκημα, όμως είναι πέραν από εμφανής η προσπάθεια του Σώρρα και του δεξιού του χεριού Καλογερόπουλου να απομακρύνουν τάχιστα τον συλληφθέντα για τη δολοφονία από το «κάδρο» της οργάνωσης, για τυπικούς λόγους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μέχρι σήμερα ανακοινώσεις της αστυνομίας δεν αναφέρουν καν την ώρα θανάτου της άτυχης Ιατρού. Ο μόνος που έχει αναφερθεί στην ώρα θανάτου και την τοποθετεί ανάμεσα στις 1.30 και 2.23 είναι ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, επικαλούμενος αστυνομικούς, όπως και τηλεφωνήματα του Μπαλαντίνα σε «συνέλληνες φίλους του».

«ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ» ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Ανάμεσα στα δημοσιεύματα του Χρήστου Μπαλαντίνα στο Facebook υπάρχει ένα που κόβει την ανάσα. Πρόκειται για τη φωτογραφία μιας χειρουργικής αίθουσας, την οποία ανέβασε την 23η Δεκεμβρίου 2016, στις 2.13 το μεσημέρι

Mετά από ερωτήματα άλλων μελών της κίνησης Σώρρα, διευκρινίζει ότι: «Χρήστος Μπαλαντίνας ΕΊΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΙ ΈΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ ΑΛΈΞΑΝΔΡΕ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΛΕΠΤΈΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΘΑ ΔΟΎΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ».

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή - Εικόνα4

Ανάρτηση με φωτογραφία χειρουργικής αίθουσας, στην οποία ο συλληφθείς έκανε λόγο για «χειρουργείο», «επέμβαση» και σημείωσε πως «δεν είναι για να παίζεις με το νυστέρι στα χέρια».

Ένας από τους δικτυακούς φίλους του Μπαλαντίνα τον ρώτησε τι εννοεί και ο ύποπτος για τη δολοφονία απάντησε: «ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ».

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ο Χρήστος Μπαλαντίνας, είχε προαναγγείλει το φονικό της Θώμης Κουμπούρα μέσα από τη φωτογραφία του χειρουργείου και τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Αρκετοί που σχολιάζουν ακόμη στην προσωπική σελίδα του στο Facebook υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, ωστόσο θεωρώ πως θα πρέπει να ενταχθεί στη γενικότερη συμπεριφορά του Μπαλαντίνα, που με κάθε ευκολία έβριζε και απειλούσε.

Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΩΡΡΑ

Μετά τα πρώτα άρθρα μου για τη συγκεκριμέν απάτη και τις ύβρεις εναντίον μου που ακολούθησαν από την πλευρά του Αρτέμιου Σώρρα και του Εμμανουήλ Λαμπράκη, θεώρησα πως οι απειλές κατά της ζωής είχαν γίνει πλέον σοβαρές και βάσιμες. Ήταν το καλοκαίρι του 2014, οπότε είχε αποδειχθεί πλήρως ότι τα χρεόγραφα που χρησιμοποιεί η εγκληματική οργάνωση, είναι τα παλιόχαρτα του Stephen Louis Wozny (ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ).

Μέχρι το καλοκαίρι εκείνο, ήταν σαφές πως η οργάνωση Σώρρα ακολουθούσε τα ιδεολογικά χνάρια του Αδόλφου Χίλτερ και της πολιτικής θεώρησης των Ναζί της δεκαετίας του 1930. Όπως και σήμερα, μιλούσαν για «χαζάρους», στοχοποιούσαν κάθε μειονότητα, διακήρυτταν πως το δικό τους γενικό υλικό ήταν πιο καθαρό από ότι των υπολοίπων και όποιος διαφωνούσε μαζί τους δημόσια, γινόταν αυτόματα «προδότης», «μασόνος», «πράκτορας», «εβραίος» και «υβρίδιο». Σαν βασικό συστατικό της προπαγάνδας μίσους που διαδίδουν, μιλάνε για τους «αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς» και προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα μειονότητας εντός της Ελλάδας, κατά πλήρη αντιστοιχία με άλλα παρόμοια κινήματα – απάτες της νέας τάξης πραγμάτων (Neil Keenan, Stephen Louis Wozny, Dominion of Melchizedek – DOM, Vladimir Kobzar κ.α.).

Η ιδεολογία της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα είναι αυτή της παθητικής παρακίνησης στη βία. Η στοχοποίηση γίνεται μέσω ταύτισης του θύματος με πληθυσμιακές μειονότητες, στις οποίες έχει δήθεν αποδοθεί κάθε κακό και κάθε συμφορά κατά του Ελληνισμού. Στη συνέχεια, η πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται με την πλήρη απομόνωση του οπλισμένου οπαδού, από οποιονδήποτε έχει την αντίθετη άποψη. Ή είσαι με την εγκληματική οργάνωση, ή έχεις πιθανότητες να ακολουθήσεις ή βαφτίζεσαι «πράκτορας».

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή - Εικόνα5

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της Παιδοψυχιάτρου ήταν μέχρι πριν μερικές ημέρες βασικό γρανάζι της λειτουργίας του δήθεν πολιτικού φορέα του Σώρρα.

Η ολοκλήρωση της δικής μου στοχοποίησης πραγματοποιήθηκε από την οργάνωση με πολύ έξυπνο τρόπο. Αν δεν πρόσεχα ή αν δεν αντιδρούσα μέσω της δικαιοσύνης, μπορεί να είχα το τέλος της Παιδοψυχιάτρου, όπως και αρκετοί ακόμη πολίτες αυτής της χώρας. Στην πορεία των όσων θα διαβάσετε παρακάτω, μίλησα τηλεφωνικά με τον ίδιο τον Χρήστο Μπαλαντίνα, ο οποίος μου δήλωσε πως οι απειλές του ήταν πραγματικές και μόλις με έβρισκε θα με έσφαζε.

Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΘΩΜΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ!!!

Το παρακάτω κείμενο, υπέβαλε στις 8 Αυγούστου 2014 ως μέρος της μηνυτήριας αναφοράς μου προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημ/κών Αθηνών ο δικηγόρος μου κύριος Ευάγγελος Δαούτης.

«Ήταν επόμενο κάποια στιγμή και το περίμενα, δεδομένης της διάστασης που σταδιακά άρχισε να παίρνει το θέμα και των σημαντικών αποκαλύψεων στις οποίες προέβαινα για τη χρήση πλαστών εγγράφων σχετικά με τα χρήματα που διακήρυττε πως διάθετε η οργάνωση Σώρρα, να περιμένω και αναφορές επί προσωπικού εναντίον μου με δηλώσεις και ισχυρισμούς εκ μέρους της οργάνωσης σε δημόσια έκταση και πρόσβαση (διαδίκτυο, ΜΜΕ). Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούσα να περιμένω, ούτε φανταζόμουν ποτέ πιθανές, τις επιθέσεις προς εμένα με αναφορές στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον με χαρακτηριστική ένταση, απειλητικό, χυδαίο και εξυβριστικό χαρακτήρα».

«Επιθέσεις επί προσωπικού, με εξυβριστικό και ιδιαίτερα απειλητικό χαρακτήρα (απειλές κατά της ζωής μου) από το ενεργό μέλος της οργάνωσής END κύριο Χρήστο Μπαλαντίνα, ο οποίος μάλιστα δηλώνει μέσω της διαφημιστικής ιστοσελίδας της εταιρίας του πως δραστηριοποιείται σε «εισαγωγές-εξαγωγές γενικού εμπορίου», ενώ στα μηνύματά του προς εμένα δηλώνει πως εισάγει όπλα και «εξοπλίζει τους Έλληνες» ώστε και εγώ, «σαν προδότης, να φάω σφαίρες», οι οποίες μάλιστα δημοσιοποιήθηκαν με το ακριβές αυτό κείμενο στο www.facebook.com, μέσω σχολίων σε κοινή θέα και προσωπικών αναρτήσεων»

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή - Εικόνα6

Απειλές του Χρήστου Μπαλαντίνα και άλλων φανατικών οπαδών εναντίον μου με προφανή τη στοχοποίησή μου από την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης.

«Κατά το τρέχον έτος 2014, επίσης, ο κύριος Ιωάννης Καλογερόπουλος, ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της όλης οργάνωσης, της οποίας πάντα μέχρι σήμερα ηγείται ο Αρτέμιος Σώρρας, μεταξύ άλλων απειλών και δυσφημιστικών και εξυβριστικών για την προσωπικότητά μου δηλώσεων, όπως παρακάτω εμφαίνονται, κατέληξε να δημοσιοποιήσει τα προσωπικά μου στοιχεία επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο και αυτό της οικίας μου, στην οποία άλλα μέλη της οργάνωσης ενόχλησαν τους γονείς μου)!!!

Λοιπά μέλη της οργάνωσης με ενοχλούν και με δυσφημούν συκοφαντώντας με μέσω δημοσίων εντός διαδικτύου σχολίων, όπως και ως άνω αναφερόμενοι μέχρι και σήμερα, όπως για παράδειγμα ο φερόμενος σαν Νικήτας Καραγιάννης, αλλά και άλλοι που κατά το πλείστον χρησιμοποιούν πολλαπλούς λογαριασμούς στο Facebook, επιδιδόμενοι σε πλαστοπροσωπία, και για τους οποίους δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την πραγματική ταυτότητα τους».

«Αρκετοί μάλιστα έφτασαν στο σημείο να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες μου, ώστε να με αναγνωρίσουν τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης και να με περιορίσουν, ώστε οι κατά δήλωση τους πιο ειδικοί σε τέτοια θέματα να βιαιοπραγήσουν εναντίον μου και να τερματίσουν τη φυσική μου ύπαρξη. Από όσο έχω ακούσει, ανάμεσα στα μέλη της οργάνωσης συγκαταλέγονται πρώην στρατιωτικοί, άτομα που εκπαιδεύονται εν είδη παραστρατιωτικής οργάνωσης, αλλά και φερόμενοι πρώην πράκτορες της ΕΥΠ, που λειτουργούν ως “σωματοφύλακες” του Αρτέμιου Σώρρα και απειλούν τη σωματική ακεραιότητα οποιοδήποτε ασκήσει κριτική ή έστω κάνει απλές ερωτήσεις που δεν συμφέρουν τους σκοπούς της οργάνωσης».

«Με δεδομένα τα παραπάνω είναι απολύτως ξεκάθαρο πως με «ηθικό αυτουργό» τον κύριο Σώρρα ως ηγέτη της οργάνωσης, καθώς η επιρροή του προς τα μέλη της είναι τέτοιας έντασης που τους πείθει να τελούν τις ποινικά κολάσιμες πράξεις της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης, αλλά και της απειλής, της πρόκλησης για την τέλεση κακουργημάτων και πλημμελημάτων με την αναγκαία συνακόλουθη αποδοχή και προσφορά από τα μέλη της οργάνωσης και της παράνομης βίας…»

 

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή - Εικόνα7

Η έκταση της στοχοποίησης και της προτροπίας βίας εναντίον μου και ενάντια σε οποιονδήποτε έδινε στοιχεία κατά της απάτης Σώρρα ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που η εγκληματική οργάνωση βγήκε στον αέρα.

«Πριν από αρκετό καιρό μια φίλη της κας Βίκυς Χαραλάμπους, μέλους της οργάνωσης EΙ-END, η ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧ, επικοινώνησε μαζί μου γραπτώς μέσω Facebook, αλλά και τηλεφωνικά, και άρχισε να με ρωτάει για τις αποκαλύψεις μου σχετικά με τα “πλαστά ομόλογα” του Αρτέμιου Σώρρα. Της εξήγησα τη διεθνή απάτη που κρύβεται πίσω από την υπόθεση με τα πλαστά έγγραφα, όπως και το ψεύδος για την ύπαρξη των χρημάτων, και με παρακάλεσε την επόμενη φορά που θα είμαι στην Αθήνα να επικοινωνήσω με την κα Βίκυ Χαραλάμπους γιατί είκαζε ότι η φίλη της δεν γνώριζε για την απάτη αυτή. Μάλιστα επικοινώνησε με την κα Χαραλάμπους και μου είπε ότι η δεύτερη ήταν διστακτική, αλλά σε κάθε περίπτωση να δοκιμάσω να την πάρω τηλέφωνο.

Βρέθηκα για λίγες ημέρες στην Αθήνα. Την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και ώρα 2.56μμ, ενώ ήμουν σε γεύμα με την κα ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧ, πρώην υποστηρίκτρια του Σώρρα και συζητούσαμε για την υπόθεση, παραθέτοντας στοιχεία που αποδεικνύουν πέραν κάθε αμφιβολίας την όλη απάτη, κάλεσα την κα Χαραλάμπους για 1 λεπτό και 16 δευτερόλεπτα, αναφέροντας της ποιος είμαι και ζητώντας της να συναντηθούμε για να της εξηγήσω τις θέσεις μου. Η κλήση μου έγινε από το κινητό vodafone που διαθέτω με αριθμό 694-849-6479. Ο αριθμός της κας Χαραλάμπους είναι 6909110061. Απάντησε στην κλήση, με ρώτησε σε ποια περιοχή θα ήθελα να βρεθούμε και μου είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου αργότερα, αφού έβλεπε το πρόγραμμα της. Έκλεισα το τηλέφωνο περιμένοντας να με ενημερώσει κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Το ίδιο βράδυ της 6ης Αυγούστου 2014, φιλικό πρόσωπο με ενημέρωσε ότι κάποιος Χρήστος Μπαλαντίνας, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, άρχισε να υβρίζει αισχρά εμένα και τη γηραιά μητέρα μου και να απειλεί τη σωματική μου ακεραιότητα, γράφοντας ότι εγώ παρενόχλησα σεξουαλικά την κα Βίκυ Χαραλάμπους, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Ο κ. Μπαλαντίνας, κάτοικος Καρδίτσας, καλούσε τα μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας End National Debt, με το διακριτικό τίτλο EI-END και έδρα την Αθήνα (οδός Αντήνορος, αριθμός 24), να βιαιοπραγήσουν εναντίον μου, με αισχρούς χαρακτηρισμούς για εμένα και την μητέρα μου. Το ίδιο ανακοίνωσε και ο ίδιος λέγοντας ότι αυτός και ο Αρτέμιος Σώρρας με ψάχνουν στην Αθήνα για αν μου “σπάσουνε τα κόκκαλα”. Οι οπαδοί αυτής της οργάνωσης αποδέχθηκαν το κάλεσμα του και κάποιοι προσφέρθηκαν να με “γεμίσουν τρύπες”.

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή - Εικόνα8

Η κλήση μου των 90 δευτερολέπτων προς τη Βίκυ Χαραλάμπους και η ομολογία της πως δεν υπήρξε «σεξουαλική παρενόχληση». Η στοχοποίησή μου είχε πραγματοποιηθεί, η Χαραλάμπους το γνώριζε και απλά έπαιζε την ανήξερη.

Διακρίνεται εν προκειμένω ξεκάθαρα η παρότρυνση και η πρόκληση ατόμων από τον κύριο Μπαλαντίνα για την τέλεση των αξιόποινων πράξεων της βαριάς σωματικής βλάβης δυνάμενη να επιφέρει μέχρι και το θάνατό μου, και της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, όπως επίσης ξεκάθαρα διακρίνεται και η αποδοχή, ακόμη και προσφορά προς την τέλεση αυτών από κάποιους. Οι πράξεις αυτές είναι επαναλαμβανόμενες κατά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο κορυφώθηκαν τις τελευταίες ώρες».

«Η κα Βίκυ Χαραλάμπους, ενώ είναι μέλος των ίδιων διαδικτυακών ομάδων στο Facebook και είναι σίγουρο ότι γνωρίζει τις απειλές εναντίον μου, τόσο από τους συνεργάτες της στην οργάνωση με τους οποίους διατηρεί προσωπική επαφή, όσο και από εμένα τον ίδιο με γραπτά μηνύματα στο κινητό της, απέφυγε να τοποθετηθεί και να αποκαλύψει την αλήθεια, ότι δηλαδή ήταν αδύνατον να την έχω παρενοχλήσει σεξουαλικά, επιτρέποντας στα μέλη της οργανωμένης δομής να προκαλέσουν τρίτους και να ανακοινώσουν και οι ίδιοι την πρόκληση τους να με σκοτώσουν.

Θεωρώ ότι είτε η κα Βίκυ Χαραλάμπους βρίσκεται και η ίδια πίσω από το σχεδιασμό της διάδοσης της συγκεκριμένης φήμης για να πετύχει τη φυσική μου εξόντωση που θα επέτρεπε την παράνομη δράση της οργάνωσης, με δικό της οικονομικό και άλλο όφελος, είτε έχει πάρει εντολή από την ηγεσία της οργάνωσης να αποκρύψει την πραγματικότητα, αποδεικνύοντας ότι τα μέλη της οργάνωσης θα προέβαιναν σε κάθε δράση για την προστατέψουν, ακόμη και σε σημείο να ψευδομαρτυρήσουν, να συκοφαντήσουν, να πλαστογραφήσουν, να διακινήσουν πλαστά έγγραφα, ακόμη και να δολοφονήσουν.

«Στην κορυφή της πυραμίδας της οργάνωσης αυτής βρίσκεται ο κύριος Αρτέμης Σώρρας, ως το ανώτατο ηγετικό στέλεχος ο οποίος αφενός γνωρίζει πολύ καλά το τι γίνεται από τα μέλη της οργάνωσης, αφετέρου το επιδοκιμάζει και το προκαλεί, δεδομένης μάλιστα της εντονότατης επιρροής του προς τα μέλη της.

Ο κ. Χρήστος Μπαλαντίνας, ο κ Ιωάννης Καλογερόπουλος και η κα Βίκυ Χαραλάπους, είναι οπαδοί, συνεργάτες και στελέχη των οργανώσεων του Αρτέμιου Σώρρα, δίνουν ομιλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό υπέρ των πλαστών χρεογράφων, τα οποία ο Σώρρας αποκαλεί “ομόλογα”, διακινούν αυτά τα πλαστά χρεόγραφα, προβαίνουν σε ρητορική μίσους και ρατσισμού κατά φυλετικών ομάδων και ατόμων, ενώ στην ηγετική ομάδα της οργάνωσης αυτής δέχονται εντολές από τον ίδιο τον Αρτέμιο Σώρρα και τον πρόεδρο της οργάνωσης END Εμμανουήλ Λαμπράκη. Με έχουν εξυβρίσει και απειλήσει πολλαπλές φορές, με αποκορύφωμα τη συγκεκριμένη περίπτωση για την οποία υποβάλω αυτή την αναφορά».

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή - Εικόνα9

Η πρόσφατη ομολογία Μπαλαντίνα για το στήσιμο της στοχοποίησης μου το καλοκαίρι του 2014, με την οποία αποκαλύπτει πως ηθικοί αυτουργοί ήταν οι Καλογερόπουλος και Χαραλάμπους. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι στη θέση της άτυχης παιδοψυχιάτρου (ΔΕΣΤΕ ΕΔΩ).

Η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο δικηγόρος μου ολοκληρωνόταν με τα εξής:

«Σας αναφέρω κύριε Εισαγγελέα πως η υγεία και η ζωή μου διατρέχουν σοβαρότατο κίνδυνο και συγκεκριμένα:

1) Θεωρώ δεδομένη τη διάπραξη από τον κύριο Χρήστο Μπαλαντίνα, τον κ. Ιωάννη Καλογερόπουλο, την κα Βίκυ Χαραλάμπους, αλλά και τον κύριο Αρτέμη Σώρρα του εγκλήματος του άρθρου 186, μέσω της πρόκλησης για την τέλεση της επικίνδυνης σωματικής βλάβης του άρθρου 309 ΠΚ, ακόμη και της θανατηφόρας βλάβης του άρθρου 311 ΠΚ, αλλά και της αποδοχής από τους χιλιάδες οπαδούς της οργάνωσης αυτής, οι οποίοι με πραγματικά και με πλαστά προφίλ στο Facebook με απειλούν και οι οποίοι προσφέρθηκαν, επαναλαμβάνω, “να με γεμίσουν τρύπες”. ../.. Μέσω του blog alfeiospotamos.blogspot.gr αναπαράχθηκαν οι ύβρεις και οι απειλές βίας εναντίον μου, ενώ γίνεται πρόκληση των μελών της ευρύτερης οργάνωσης σε ολόκληρη στην Ελλάδα, να βιαοπραγήσουν εναντίον μου για να με σταματήσουν, σταματώντας τη φυσική μου ύπαρξη.

2) Θεωρώ δεδομένη επίσης τη διάπραξη από τους κυρίους Χρήστο Μπαλαντίνα, Αρτέμη Σώρρα και λοιπά μέλη της οργάνωσης, τους τελευταίους μήνες μέσω του διαδικτύου του εγκλήματος της παράνομης βίας του άρθρου 330παρ.1 ΠΚ, καθώς χρησιμοποιώντας απειλές σωματικής βίας συνδεόμενης με επικείμενο κίνδυνο της ζωής μου, με αποτρέπουν να αρθρογραφώ, ασκώντας κριτική και εξηγώντας το αβάσιμο και ψευδές των πολιτικών τους δηλώσεων για τη «σωτηρία της χώρας» μέσω πλαστών «ομολόγων».

3) Θεωρώ επίσης δεδομένη τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατά το άρθρο 187 ΠΚ, καθώς σκοπός και επιδίωξη της οργάνωσης, μέσω των διακηρύξεων μίσους και ρατσισμού από εκπροσώπους της, με πρώτο απ όλους τον ηγέτη της κ. Αρτέμη Σώρρα, όταν μιλά για “κάθαρση” και για “Έλληνες” και “συνέλληνες” οι οποίοι πρέπει να ξυπνήσουν” και τα “φίδια” και οι “πράκτορες”, χαρακτηρισμοί που απευθύνονται και στο άτομό μου, να “φάνε σφαίρες”.

4) Θεωρώ δεδομένη τη διάπραξη των – μη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων, αλλά τελουσών υπό συνθήκες πραγματικής, αλλά και κατ ιδέαν συρροής σε ορισμένες περιπτώσεις κατά τον Ποινικό Κώδικα – όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που σας προσκομίζω συνημμένα με την παρούσα της εξύβρισης όπως το άρθρο 361 παρ. 1 ΠΚ ορίζει, της συκοφαντικής δυσφήμισης όπως το άρθρο 363 ΠΚ ορίζει και της απειλής όπως το άρθρο 333 ΠΚ ορίζει».

Μία από τις εκατοντάδες συμμετοχές του Χρήστου Μπαλαντίνα στις δράσεις της ομάδας Σώρρα, από την οποία κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν ότι είχε αποχωρήσει, χωρίς να ισχύει.

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

Η προσωπική μου στεναχώρια για το χαμό της συνελληνίδας και συναδέλφου μου Θώμης Κουμπούρα είναι βαθύτατη. Αυτός είναι και ο λόγος που άργησα να τελειώσω αυτό το άρθρο. Για μένα η Θώμη είναι ένα από τα άτομα που δεν μπόρεσα να σώσω, αν και δεν την γνώριζα. Υπάρχει η πιθανότητα, όσο ζούσε να με μισούσε για τον ίδιο λόγο που με μισούν τα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, αν και δεν με γνωρίζουν. Γίνονται φορείς της κατευθυνόμενης οργής και του φανατισμού που εκπέμπει η εγκληματική οργάνωση Σώρρα στα μέλη της, με έντονη προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου.

Όμως, νοιώθω υπεύθυνος για το θάνατο μια νέας γυναίκας, η οποία είχε τόσο μέλλον μπροστά της. Νοιώθω υπεύθυνος γιατί είμαι πολίτης αυτής της χώρας και ανέχομαι ακόμη μια Δικαιοσύνη που παραπαίει, που καταστρέφει απλούς ανθρώπους για αδικήματα τύπου «Γιάννη Αγιάννη» και με τις καθυστερήσεις της αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθερα τέτοια «μπουμπούκια».

Η μεγαλύτερη ευθύνη όμως ανήκει στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που έχουν καταλάβει πως πρόκειται περί απάτης, αλλά συντηρούν την ιδεολογία, το μίσος και τη βία, προς ίδιον όφελος. Είναι οι άνθρωποι που σήμερα, μερικές ημέρες μετά το φόνο, πραγματικά θέλουν να πιστέψουν πως οι ίδιοι δεν φταίνε σε τίποτα. Και επειδή τα πράγματα θέλω και πρέπει να τα λέω με το όνομά τους, αναφέρομαι στην Μαίρη Γραμματικόγιαννη, στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, στον Βαγγέλη Ηρακλείδη, στην οικογένεια Σώζου, στην οικογένεια Καλογερόπουλου, στο Δημήτρη Θεοχάρη, τη δικηγόρο Αθανασία Γεωργοσοπούλου, την εκπαιδευτικό Ευαγγελία Γιαδάνου, την εκπαιδευτικό Γεωργία Βαγιενά, Βικτωρία Παπαδημητρίου, Ελένη Κίτσου, στον Βασίλη Δρόσο, στην Λένα Κατσιμαντού, στον Νίκο Κωλέτση, στην Μαρία Ντάσιου, στον Ηλία Μπασακιώτη, στον Σάκη Θεοδωρίδη, στον Ηλία Αμπελίδη, στην Νίκη Σιμόγλου και τόσους άλλους ανά την Ελλάδα που στελεχώνουν και ιδρύουν τα γραφεία του Σώρρα.

Στο βίντεο, η οργανωμένη οπαδός του Σώρρα Μαίρη Γραμματικόγιαννη «τρολάρει» τον Πρωθυπουργό της χώρας με τις βλακείες της ομάδας Σώρρα. Πρόκειται για την πιο χαζή απάτη όλων των εποχών. Η συγκεκριμένη οπαδός κραδαίνει ΦΕΚ το οποίο δεν αναφέρει λέξη από όσα υποστηρίζει. Στόχος φυσικά δεν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά η τηλεοπτική προσέγγιση νέων θυμάτων.

Οι παραπάνω ευθύνονται πλήρως για τις εκφάνσεις αυτού που ονομάζουν «πολιτικός φορέας». Θεωρούν ότι με όποιο μέσο κι αν αυξηθεί η επιρροή του κόμματός τους, αυτό είναι θεμιτό, για να αποκτήσουν συμμετοχή στην πολιτική εξουσία. Ευαγγελίζονται μια «Συνένωση Ελλήνων», που μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι. Πρόκειται για ένα μόρφωμα, με έντονες παραθρησκευτικές προεκτάσεις, που γεννήθηκε μέσα στην απάτη και το έγκλημα.

Χρηματοδοτήθηκε στα πρώτα του χρόνια από το εμπόριο ναρκωτικών χαπιών του Εμμανουήλ Λαμπράκη (ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ), αλλά και αυτός στοχοποιήθηκε όταν μέχρι και αυτός προσπάθησε να ελέγξει τις ληστρικές ορέξεις περί «εράνων» και την εξαφάνιση προσωπικών δεδομένων χιλιάδων πολιτών. Στη συνέχεια η οργάνωση άρχισε να δημιουργεί «grassroots», κατά πλήρη αντιστοιχία με οργανώσεις του εξωτερικού και να χρηματοδοτείται από τους πιστούς. Όταν ο πιστός οπαδός συμμετέχει με τον οβολό του στην οργάνωση, επενδύει σε αυτήν και είναι το πρώτο βήμα της πλύσης εγκεφάλου για να γίνει πειθήνιο όργανο. Σε καθεστώς κρίσης, πείθεις με ψέματα και ηλιθιότητες, έναν άνθρωπο να σου καταθέσει τα χρήματα, με τα οποία θα αγόραζε το γάλα για τα παιδιά του, και αποδεικνύεις πως αυτός ο άνθρωπος σου ανήκει ψυχή και σώμα.

Η «γραμμή άμυνας» των παραπάνω συμμετεχόντων στις απάτες της εγκληματικής οργάνωσης είναι ότι «δεν γνωρίζουν», ότι θα έπρεπε «οι θεσμοί να απαντήσουν», ότι ο «δημοσιογράφος δεν είναι θεσμός» και φυσικά πως «οι πολίτες από την αγάπη τους βοηθάνε με τα χρήματά τους». Είναι η ίδια η λογική του διδύμου Σώρρα – Χαραλάμπους που αυτό ισχυρίζονται πάντα ενώπιον των εισαγγελέων. Δεν φταίνε ποτέ, δεν απειλούν, δεν λένε παραμύθια, δεν παίρνουν λεφτά, δεν έχουν καν λογαριασμό στο Facebook και το blog της ψευτιάς και της απάτης δεν εξαρτάται από αυτούς. Είναι οι «αθώες περιστερές» που απλά δέχονται να εξευτελίζεται και να εξαπατάται κόσμος επειδή τους αγαπάει. Έτσι κι αλλιώς, όταν θα αρχίσουν τα ζόρια, τα τα ρίξουν όλα στους κακομοίρηδες των οποίων τα ονόματα ανέφερα πριν 3-4 παραγράφους.

Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι οι προαναφερόμενοι συμμετέχουν σε μια τεράστια, και ταυτόχρονα χαζή, απάτη. Δεν υπάρχει ευρώ. Δεν υπάρχουν 600 δις. Δεν υπάρχουν τρις, δεν υπάρχουν καταπιστεύματα. Υπάρχουν φληναφήματα απατεώνων από όλο τον κόσμο που ήδη χρησιμοποιούνται για το «παντεσπάνι διεθνών απατεώνων» και για να καθοδηγούνται άνθρωποι μειωμένων αντοχών. Όχι μειωμένου μορφωτικού επιπέδου, αλλά αντοχών. Αυτοί μετατρέπονται σε μια πειθήνια μάζα, στον «στρατό» του Σώρρα, που μπορεί να σφάξει τον οποιονδήποτε με μια ομιλία του. Όχι επειδή το θέλει ο αρχηγός. Ο αρχηγός θα στοχοποιήσει και ο «χαζός του χωρίου» θα εκτελέσει επειδή «αγαπάει τον αρχηγό» και περιμένει να σωθεί από αυτόν..

Στο βίντεο ο Σώρρας υβρίζει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και την οικογένειά του, αρνούμενος το θάνατό του, όταν την κηδεία του παρακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες. Η εξάρτηση και η πλήρης αποδοχή κάθε βλακείας που εκστομίζει ο αρχηγός είναι χαρακτηριστικά της πλύσης εγκεφάλου

Ο αρχηγός μπορεί και να χύσει και κανένα κροκοδείλιο δάκρυ για το θύμα, μπορεί όμως να συνεχίσει και να το βρίζει, όπως υβρίζει τη μνήμη της Θώμης Κουμπούρα όταν μιλάει για παρεμπόριο επικίνδυνων παραϊατρικών σκευασμάτων. Όπως βρίζει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, συνεχώς μετά το θάνατό του από τη σφαίρα του αστυνομικού και υποστηρίζει ότι ο έφηβος δεν πέθανε, αλλά είναι μέρος «εβραϊκού σχεδίου» πολιτικής ανατροπής, γιατί «η μάνα του δεν έκλαιγε αρκετά στην κηδεία». Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, τόσο πιο πιστός γίνεται ο φανατισμένος οπαδός, που το πιστεύει, όχι επειδή έχει ψήγμα αλήθειας, αλλά επειδή το είπε ο αρχηγός. Η τυφλή εμπιστοσύνη στον αρχηγό είναι αυτό που δημιουργεί και τα ελληνικά πολιτικά κόμματα και τις εγκληματικές οργανώσεις.

Η ευθύνη ανήκει λιγότερο στους περίπου 6-7.000 οπαδούς του, που κάνουν τον κύκλο τους αυτή τη στιγμή και θα περάσουν για έξι μήνες με ένα χρόνο από την οργάνωση Σώρρα, πριν καταλάβουν πως πρόκειται περί απάτης. Είναι το αυγό του φιδιού, οι φορείς του ιού, που μπορεί να έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει «σάλιο», όμως μεταφέρουν τις επικίνδυνες ιδέες, την οργή, το φανατισμό και τις προκαταλήψεις, μαζί με τις κρίσεις της εγκληματικής οργάνωσης κατά όλων όσων κρίνουν την ιδεολογία και τις πρακτικές της.

Αντίστοιχη ευθύνη φέρουν και οι οργανώσεις ανά την Ελλάδα που σπάνε τα γραφεία του Σώρρα. Πρόκειται για αυτο-επωνομαζόμενες «επαναστατικές ομάδες» που διαφημίζουν με τον «σωστό», «politically correct» τρόπο την εγκληματική οργάνωση Σώρρα, με μεθόδους απευθείας αντιγραμμένους από τη «Λευκή Βίβλο» των μυστικών υπηρεσιών. Αν ήμουν ο Σώρρας θα τους ευχαριστούσα μέσα από την καρδιά μου κάθε στιγμή, αφού του επιτρέπουν να αποκτά σχέσεις με το καθεστώς, να ισχυροποιείται ως «πολιτική δύναμη», να δέχεται τον εναγκαλισμό υψηλόβαθμων αστυνομικών και τοπικών αρχόντων. Το να το παίζεις θύμα πάντα δουλεύει, σε βαθμό που δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο να υπάρξουν εκπλήξεις στο μέλλον για το ποιοί ακριβώς κρύβονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις, αφού τέτοιες επιθέσεις και αντιδράσεις δεν έχει καταγράψει τοπικά ούτε η Χρυσή Αυγή.

Η μεγαλύτερη ευθύνη όμως ανήκει στη δικαιοσύνη. Η αργοπορία της δικαιοσύνης ήδη είχε ως έμμεση συνέπεια να χαθεί μια πολύτιμη ζωή, μιας καλοσυνάτης γυναίκας, που μόνο να προσφέρει είχε στην κοινωνία. Ακόμη και να εμπλεκόταν για έξι μήνες με ένα χρόνο στην εγκληματική οργάνωση Σώρρα, πάλι θα προσέφερε, γιατί τέτοιοι άνθρωποι μόνο το καλό γνωρίζουν να κάνουν. Ίσως για αυτό να έχασε και τη ζωή της, γιατί το σκότος απειλείται πάντα από το πραγματικό φως.

Αν όμως η δικαιοσύνη είχε πράξει τα δέοντα το καλοκαίρι του 2014, μετά από τη μηνυτήρια αναφορά μου, μια αθώα γυναίκα ίσως να ζούσε σήμερα, αντί να σφαγεί από έναν γεμάτη οργή, φανατισμένο και έτοιμο να «εκπυρσοκροτήσει», οπαδό του Σώρρα. Ακόμη και τώρα όμως, η Δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει, με πολύ πιο γρήγορο βήμα.

Τα περιστατικά βίας σε ολόκληρη την Ελλάδα από τέτοιους ανθρώπους έχουν αυξηθεί και έχουν έρθει στην αντίληψή μου περιπτώσεις, στις οποίες οπαδοί του Σώρρα απείλησαν και βιαιοπράγησαν κατά μόνων γυναικών, στη μέση του δρόμου και στα καλά καθούμενα, γιατί ο «αρχηγός» τις είχε χαρακτηρίσει ως εχθρικές για την οργάνωση του. Ειδικά στη μία περίπτωση, θεωρώ ότι αποφεύχθησαν τα χειρότερα, πολύ πριν τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου, και είμαστε τυχεροί σαν κοινωνία που μια άλλη γυναίκα δεν άφησε την τελευταία της πνοή, στραγγαλισμένη από έναν «φανατισμένο στρατιώτη» του Σώρρα, που έχοντας υποστεί την πλύση εγκεφάλου δεν έβλεπε μπροστά του!

Το δεδομένο είναι ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της άμοιρης ιατρού είναι από τα πιο σκληρά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτό σίγουρα το έχουν καταλάβει οι αστυνομικοί από τον τρόπο αντίδρασή του και τα όσα «τρελά» αναμασάει. Αν τελικά είναι αυτός ο δολοφόνος, κάτι μου λέει ότι θα περιμένει για πολλά χρόνια το Σώρρα να τον βγάλει από τη φυλακή. Γιατί αν χάσει κάθε ελπίδα και ανοίξει το στόμα του, θα του κάνουν παρέα και άλλοι…

mignatiou.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Άντε ντε,έχει ξεφτιλίσει όλους θεσμούς ο Σώρρας και δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να επέμβει; Γιατί άραγε; δυο πράγματα συμβαίνουν η ο Σώρρας έχει δίκαιο,η έτσι βολεύει κάποιους και δεν τον πειράζουν….Εγώ σαν Έλληνας πολίτης ζητώ απο το κράτος και τους κυβερνώντες να ξεκαθαρίσουν το θέμα και να μας προστατέψουν ως οφείλουν να πράξουν….Γιατί τόσα χρόνια δεν το κάνουν; Τι συμβαίνει; Εδώ για ένα πλαστό δεκάευρω άν το κατέχεις κατα λάθος,σε πάνε για εξακρίβωση στοιχείων και λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και ο Σώρρας κυκλοφορεί ελέυθερος με (ψεύτικα ομόλογα)και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός!!!!! Υπάρχει δικαστική απόφαση που δικαιώνει τον Σώρρα και πάλι δεν ιδρώνει το αυτί κανενός….Τι συμβαίνει εδώ μια επίσημη επάντηση θέλω…Εκτός και άν την κυβέρνηση και την πολιτεία μου, την απαρτίζουν ανίκανοι και άσχετοι…..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

  • δίνεις συγχωροχάρτι φίλε αν μένεις στην ανικανότητα των κυβερνώντων… όσο για τη δικαιοσύνη, αυτή τον αθώωσε.. (πότε ήταν? το 13;;; σε μια διαδικασία που κίνηησε ο Άδωνις που τελικά δεν εμφανίστηκε… γιατί;;;) και από τότε ο Σώρρας αλωνίζει ανά την επικράτεια. Τώρα όμως το απόστημα σπάει…το εμπεριστατωμένο άρθρο του Ρήνου καταδεικνύει πολλά… Θέλω να πιστεύω πως θα αναγκαστούν να κινηθούν και να πράξουν τα δέοντα αυτή τη φορά.

  • Την κυβέρνηση και την πολιτεία σου την απαρτίζουν όχι μόνο άσχετοι και ανίκανοι αλλά και οι υπεύθυνοι για την δυστυχία και την αυτοκτονία χιλιάδων Ελλήνων.
   Κάποιοι τα προσπερνούν σαν να μη συμβαίνουν και έχουν βαλθεί να ζητούν επί πίνακι την κεφαλή του Σώρρα σαν να είναι αυτός ο υπαίτιος για τα δεινά της χώρας.Το να προσπαθεί κάποιος να στρέψει τα βλέμματα από τους πραγματικά υπεύθυνους ζητώντας την καταδίκη άλλων αντί για άλλων, κάτι δεν μου στέκει καλά εμένα προσωπικά..

   • Θα σου πω την θεωρία μου. Μια απόδειξη για το τι μπορεί να συμβαίνει με των Σωρρας είναι η απάντηση στην εξής ερώτηση. Αναγνωριστικε ως κάτι από κάποιες χώρες; πέσανε υπογραφές τους; το και αν ναι από ποιες ;
    Για τον 20:43

 2. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΡΡΑ. Η ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ”. ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΣ=ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ=ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ, Η ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ. ΕΡΩΤΗΜΑ… ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ;; ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!! ΑΡΑ… ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ “ΣΥΝΔΑΥΛΙΖΟΥΝ” ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΣΙΩΠΗΡΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ…

 3. Αυτήν η εγκληματική οργάνωση του Σώρρα,
  έχει ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΥΛΕΙΑ
  που την ζήτησε ο ίδιος ο Μπίλ Κλίντον τον Ιούλιο του 2012,
  ένα μήνα πριν εμφανιστεί αυτός ο διαστημάνθρωπος στην Ελλάδα.

  Τους βοήθησε τότε και ο Άδωνις Γεωργιάδης
  κάνοντας τους ….. “μήνυση”,
  ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ για να την υποστηρίξει στο δικαστήριο,
  με αποτέλεσμα να ….. “αθωωθεί” ο Σώρρας, λόγω ελλείψεως στοιχείων.

  Από τότε,
  περιφέρεται στην Ελλάδα και στρατολογεί ηλίθιους, αφελείς και απελπισμένους
  και άτομα χαμηλού πνευματικού επιπέδου,
  αφού τους ψάχνει στα καφενεία και στα μπαρ.

  Τίποτα όμως δεν το κάνει τυχαία,
  γιατί στρατολογεί άτομα που μπορεί και τα ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ
  και μετά τα ΟΡΚΙΖΕΙ κι’ όλας,
  όπως ακριβώς έκανε και Ο ΧΙΤΛΕΡ,
  πριν εξελιχθεί σε ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ.

  Σας είπα ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ
  γιατί λειτουργεί σαν ένας ακόμα ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ εντός Ελλάδος
  με σκοπό να δημιουργήσει ένα ΠΥΡΗΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,
  αφού είδαν οι Αμερικανοί,
  ότι δεν μπορούν να δημιουργήσουν εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα,
  με όχημα τα …. πολιτικά κόμματα.

  Αυτός ήταν και ο σκοπός που τον ΕΦΕΡΑΝ στην ΕΛΛΑΔΑ σαν .”ΣΩΤΗΡΑ”, οι Αμερικανοί,
  για να ΑΝΑΛΑΒΕΙ και την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  μετά από την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και την καταστροφή που έχουν ετοιμάσει για την χώρα.

  Το μόνο πρόβλημα που τους προέκυψε
  και που ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ όλη αυτήν την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΑΘΕΗ
  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,
  είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ των γεγονότων της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ
  που την είχαν σχεδιάσει για τον Απρίλιο του 2015
  και που ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Έχω ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ όλο αυτό το ΒΡΩΜΕΡΟ και ΣΑΤΑΝΙΚΟ σχέδιο των Εβραίων κατά της ΕΛΛΑΔΟΣ
  με πολλά άρθρα από το 2013
  και φυσικά έχω δεχθεί και τις συνήθεις ΑΠΕΙΛΕΣ και ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ
  από αυτά τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ

  ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΠ.

  Αλλά αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ΕΥΠ
  είναι μία άλλη …… ιστορία που δεν είναι της ώρας.

  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ
  ΓΙΑΤΊ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
  ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΙ’ ΑΥΤΟΙ.

 4. Interesting article…!
  [ We sent a response to Mr. Rinos on the Olympia.gr site, have did not receive a response ]
  Lets see now..!!
  According to Mr. Rinos, if Mr. Artemis was arrested in 2014, Ms. Thomi would still be alive [ probably ]. Therefore, this follows the logic that :
  1. If Lee Harvey Oswald was nor borne, JFKennedy would still be alive…?>
  2. If the Bologna Train Station was not bombed by Gladio on Saturday 9 October 1993, Gladio would not have bombed another train station.
  3. If the Pearl Harbour “set up” by USA Corp., has not been set up, USA Corp., would never enter the 2nd World War.
  In the hail storm that broke out in 2012, Adonis Georgiadis, and other “dogooders” charged Mr. Sorras with serious charges, in October 2012 : these charges were adjoudicated – I am told on June 28, 2013, upon which, Mr. Artemis Sorras and Mr. Lambrakis [ who was then with the ELLINON SYNELEUSIS ] were pronounced FULLY INNOCENT OF ALL CHARGES, AND THE COURT “CONFIRMED & VERIFIED” THE FINANCIAL ASSETS BEING DEPOSITED IN THE NAME OF THE HELLENIC REPUBLIC – I think there is a Court Order & COurt Decision to this effect.
  However – from what we have deduced, NOT A WORD has been written by Mr. Rinos in respect of this Court Order, which is AN OFFICIAL DECISION – AND IT IS A “FULL STOP” – to all nonsense and rubbish emanating from Mr. Rinos, and all other “dogooders”.
  I wonder, since, as it appears, they did not like the decision, why did they not appeal..??
  Despite such Court decision having been rendered, the rubbish and innuendos have continued unabated.
  Not a single word has been written about “ANARCHISTS” destroying the SYNELEUSIS ELLINON CENTRES throughout Greece, on a daily basis, however, the destroyed centres, open again in short order.
  Not a single word has been written about the assassination attempts against Mr. Sorras, with the latest being about 2-3 months in Thessaloniki.
  However, this rubbish from, what it appears to be a “XEROLAS” – who asks questions to himself, and answers his own questions, continue to recycled.
  Mr. Rinos accuses Mr. Sorras with all sorts of crimes, however, Mr. Sorras is not in government.
  Mr. Sorras is not even in the Parliament.
  If Mr. Rinos was so concerned about the crimes being committed against Mother Ellas, Ellines, & Ellinismos, there are +300 criminals in the Parliament who commit crimes against Mother Ellas, Ellines, & Ellinismos, against whom he ought to turn “his guns” against.
  Can we see any such article against these criminals, who are in Parliament, who are in Government..??
  Has he written even one article..??
  Can we see even one article against these criminals Mr. Rinos..??
  If in fact Mr. Sorras had not proven the authenticity, and bona fides of the financial assets in his managed and control, and such was not buttressed by the said Court decision of June 28, 2013, there could have been an issue to deal with.
  By the way, in your rantings, and in your name calling, with all your efforts to prove that Mr. Sorras has done something wrong – from what we have read – all of his efforts and strategy is to freeup Mother Ellas, Ellines, & Ellinismos, from a host of organized crimes, which are in place, since, about 1831, following the assassination of Governor Ioannis Kapodistrias.
  Did Mr. Sorras promise something to you..??
  Did he enter into any agreement with you, and he did not complete..??
  Did he take money from you..?..and did not perform under a contract..??
  What is the specific wrong that Mr. Sorras has committed against you..??
  Why – for what reason – have you not even written anything about the important court decision of June 28, 2013…. [ We surmise that it goes against all the rantings, and ravings, that you have mustered ].
  We would be interested to receive a response from you in respect of the above.
  ARISTOTELIS ELLINAS

 5. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
  ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΖΩΩΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ
  ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ.
  ΓΙΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ.
  ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ
  ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ
  ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ
  ΚΡΙΜΑ.ΚΡΙΜΑ.ΚΡΙΜΑ.

 6. …… ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ… ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…. ΕΒΡΑΙΟΥΣ ….ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ… ΜΑΛΑΚΕΣ….ΕΚΒΙΣΤΕΣ…..ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ…ΠΡΟΔΟΤΕ … ΜΥΝΗΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…. ΡΑΤΣΙΤΣΕΣ …..ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ……ΦΑΣΙΣΤΕΣ….. ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΓΕΝΗΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ………………….. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Ζ Ω Ν Τ Α Ν Ο Ι

  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

 7. Ο Κύριος είναι το Φως, η χαρά της ζωής, η κινητήριος δύναμη του κόσμου

  images 28 Όλο το μυστικό της ζωής είναι ο Κύριος να μπει στις καρδιές μας και μας τα φέρνει όλα.

  Η αγάπη είναι ο κώδικας που μας κάνει να βλέπουμε τον Θεό σε κάθε άνθρωπο, και τότε όλα αλλάζουν. Μπορούμε να βλέπουμε την παρουσία του Θεού μέσα σε κάθε άνθρωπο. Τότε γεννιέται ο Χριστός μέσα μας.

  Είμαστε εδώ στη γη καλεσμένοι, για να βρούμε, να δούμε τον Θεό. Αλλά, για να γίνει αυτό, πρέπει να έχουμε το θάρρος να ακολουθήσουμε τον Λόγο του Θεού.

  Η σχέση μας με τον Θεό, δείχνει πού είμαστε επικεντρωμένοι. Η αποδοχή του συνανθρώπου μας, σημαίνει ότι έχουμε ταυτιστεί και αγαπάμε τον Θεό.

  Είμαστε επικεντρωμένοι στο «εγώ» μας ή στον πραγματικό εαυτό μας. Για να πλησιάσουμε τον Θεό, πρέπει να αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να σταθούμε χωρίς Εκείνον, ότι μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

  Αγαπάμε τον Θεό, όταν σεβόμαστε και παραδεχόμαστε, αγαπάμε κάθε αμαρτωλό, ακόμη και την ώρα που αμαρτάνει. Η αποδοχή του συνανθρώπου μας, σημαίνει ότι έχουμε ταυτιστεί και αγαπάμε τον Θεό. Όταν κρίνουμε τον άλλο, τότε χωριζόμαστε αμέσως από την Πηγή μας, από τον Θεό.

  Τραυματίζουμε τον Χριστό, όταν βγάζουμε κάποιον από την καρδιά μας, όποιος και αν είναι αυτός. Άρα, αμαρτία είναι η συνειδητή μας απομάκρυνση από τον Πατέρα, τον Κύριο, που σημαίνει απομάκρυνση από την πραγματική χαρά και γαλήνη. Τότε, ο άνθρωπος ψάχνοντας να βρει τη χαρά και τη γαλήνη και προσπαθώντας να βελτιώσει τον εαυτό του, την κατάστασή του και τα οικονομικά του, μέσα από τα υλικά αγαθά, δεν έχει αποτέλεσμα, διότι η ευτυχία είναι θέμα της ψυχής και η ψυχή ικανοποιείται μόνο κοντά στον Θεό.

  Σκοπός μας είναι η απόκτηση της Θείας Αιωνιότητας.

  Για μας είναι ξεκάθαρο ότι ο Χριστός είναι αληθινά ο Υιός του Θεού, ο προαιώνιος Υιός του Πατέρα, ο οποίος ήρθε στον κόσμο να μας μυήσει στα Ουράνια Μυστήρια. Πρέπει να ακολουθούμε τον Χριστό χωρίς να προσπαθούμε να κατανοήσουμε ό,τι δεν καταλαβαίνουμε.

  Δεν κατανοούμε τα πνευματικά θέματα, όντας στη γη, στον χωροχρόνο.

  Όντας στο κτιστό, δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το άκτιστο. Αν ξεκινήσουμε από την Αποκάλυψη, που λέει ότι δημιουργηθήκαμε από τον Θεό εκ του μηδενός, είμαστε ουσιαστικά η εικόνα του Απολύτου και η ομοίωσή Του. Η Αποκάλυψη του Ιωάννη λέει ότι είμαστε δημιουργημένοι κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Αιώνιου Θεού, του Απόλυτου Είναι.

  Τα πάθη μας αποτελούν συνέπεια της πτώσης. Σκοπός μας είναι να αποκτήσουμε την αγάπη και την ταπείνωση του Χριστού. Η Ζωή η Αιώνια είναι ο προορισμός μας.

  Πρέπει να έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι είμαστε ατελείς και ταιριάζει να ζητάμε συγχώρηση – πάντοτε να ζητάμε συγχώρηση για όλα.

  Ο Κύριος μας ξεκαθάρισε ότι όλους θα τους ελκύσει κοντά Του. Άλλωστε, η εντολή από τον Πατέρα είναι να μας σώσει όλους. Βλέποντας πώς ενεργούσε ο Χριστός, πρέπει να ελκυόμαστε προς Αυτόν και, έτσι, η βάση της ζωή μας να είναι ο Χριστός. Η Ζωή η Αιώνια είναι ο προορισμός μας, είναι η αποστολή μας, στο τέλος εκεί θα καταλήξουμε. Ας το καταλάβουμε και ας σταματήσουμε να ταλαιπωρούμαστε. Οι αρρώστιες μάς βρίσκουν, διότι δε συνειδητοποιούμε ότι είμαστε αθάνατα πνεύματα. Πρέπει να αγαπάμε να συγχωρούμε, να ακολουθούμε το θέλημα του Πατέρα, του Δημιουργού.

  Όλοι οι πειρασμοί, τα βάσανα που περνάμε προέρχονται από το «εγώ» μας, όταν σβήσουμε το «εγώ» μας, δε θα έχουμε κανένα πειρασμό, κανένας δε θα μας ενοχλεί, όλα μας τα προβλήματα προέρχονται από τον φόβο απόρριψης, τη μη μύησή μας στην αγάπη, στο φως.

  Δεν καταλαβαίνουμε, διότι δεν έχουμε δεδομένα, δεν καταλαβαίνουμε, διότι ταυτίζουμε την ύπαρξή μας με το «εγώ» μας. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι ως «εγώ» δεν είμαστε τίποτα, να ζητάμε και να αφηνόμαστε στον Κύριο, και τότε θα έχουμε τη δύναμη του ωκεανού.

  Εξομολογηθείτε και κοινωνήστε, ακόμη και αν αισθάνεστε αμαρτωλοί και τότε θα έρθετε στο Φως. Εξομολογηθείτε και κοινωνήστε, ακόμη και αν επαναλαμβάνετε τις ίδιες αμαρτίες. Το «εγώ» σας, θέλει να σας απομονώσει, να αισθάνεστε άσχημα, διότι αν αισθάνεστε αρνητικά συναισθήματα, τότε σας κυριεύει. Να εξομολογήστε συνεχώς και, αν αμαρτάνετε ξανά, μην αισθάνεστε άσχημα.

  Ομολογήστε την αδυναμία σας, ζητήστε βοήθεια από τον Κύριο και θα σας δοθεί αμέσως. Πηγαίνετε με λαχτάρα να εξομολογηθείτε, διότι η μετάνοια είναι το Μυστήριο, μέσω του οποίου η ψυχή σας έρχεται σε επαφή με τον Κύριο, με τον Θεό. Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα. Επαναλάμβανα συνεχώς κάποια αμαρτία και μετά αισθανόμουν άσχημα. Το είπα στον Πνευματικό μου και μου έδωσε την εξής συμβουλή: «Το να κάνουμε κάτι και να αισθανόμαστε στη συνέχεια ενοχές, είναι το κόλπο του διαβόλου, για να μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα και να απομακρυνόμαστε περισσότερο από το Φως, τον Θεό, αν κάνεις κάποια αμαρτία να μην αισθάνεσαι άσχημα, να μην κατηγορείς τον εαυτό σου, να παραδέχεσαι την αδυναμία σου και να ζητάς βοήθεια από τον Κύριο να σε βοηθήσει να μην το ξανακάνεις». Ακολούθησα τις οδηγίες του, επανέλαβα δυό τρεις φορές αυτή την αμαρτία, κάθε φορά όμως μετανοούσα και με συντριβή καρδιάς, αισθανόμενος την αμαρτία μου, ζητούσα από τον Κύριο βοήθεια. Παράλληλα, αισθανόμουν τον Κύριο κοντά μου, αισθανόμουν ότι με βοηθά και, κατά αυτό τον τρόπο, δεν το ξανάκανα και δεν υπέπεσα άλλη φορά σε κανένα πάθος, από αυτά που μου έκοβαν τη σύνδεσή μου με τον Κύριο.

  Ό,τι και να κάνουμε ο Κύριος μας συγχωρεί. Εκατό φορές την ημέρα να κάνουμε μια αμαρτία, εκατό φορές να υποπέσουμε στο ίδιο αμάρτημα, αν μετανοούμε πραγματικά με συντριβή ψυχής, διαισθανόμενοι την αμαρτία μας, ο Κύριος μας συγχωρεί. Η εντολή που πήρε από τον Πατέρα είναι να μας σώσει όλους, να μας τραβήξει κοντά Του στην Αιώνια Ζωή, εκτός του χωροχρόνου, στο Άκτιστο Φως, να μας απαλλάξει από τη φθορά.

  «Διαμέσου του Κυρίου έχουμε την είσοδο του Αγίου Πνεύματος, που μας οδηγεί προς τον Πατέρα».

  «Μόνο αν πιστεύουμε ότι ο Κύριος είναι η Αλήθεια, το Φως, ο Υιός του Θεού, μας κάνει παιδιά Θεού, δηλαδή μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε δημιουργοί».

  «Αμαρτία είναι η παραβίαση των εντολών του Κυρίου, η παύση της αγάπης. Αγαπάμε, μόνο όταν ακολουθούμε τις εντολές του Κυρίου, που είναι οι προδιαγραφές του Κατασκευαστή, του Κτίστη μας».

  «Η φιλαυτία μάς εμποδίζει να προσευχηθούμε. Όταν ασχολούμαστε με τη λογική, τότε στερούμαστε τη θεία βοήθεια».

  «Όσοι πιστεύουν στα λόγια του Κυρίου, αυτά ενεργούν μέσα από αυτούς και τους κάνουν τέκνα Θεού».

  «Ο Κύριος είναι και ο μοναδικός δρόμος, για να φτάσουμε στον Θεό».

  «Με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος, μέσω της πίστης, ο Χριστός κατοικεί στις καρδιές μας και μας γεμίζει με πληρότητα».

  «Για να έχετε τα πάντα, να περπατήσετε με ταπεινοφροσύνη, πραότητα, μακροθυμία, ανεχόμενοι ο ένας τον άλλο με αγάπη».

  Ο Κύριος είναι το Φως, η χαρά της ζωής, η κινητήριος δύναμη του κόσμου. Όσοι πιστεύουν στον Κύριο θα είναι πάντα στο φως. Όποιος πιστέψει στον Κύριο θα γίνεται καλά, δε θα έχει κανένα πρόβλημα υγείας, ευτυχίας, ευημερίας. Όλοι είμαστε παιδιά του Θεού, ο Κύριος είναι μαζί μας και μας δίνει τα πάντα, αρκεί να το θελήσουμε, να Του το επιτρέψουμε.

  Όσο περισσότερο μετανοούμε, τόσο περισσότερο πλησιάζουμε τον Θεό, και το Άγιο Πνεύμα μάς φωτίζει να έρθουμε πιο κοντά στον Κύριο, έως ότου φθάσουμε στη θέωση. Μας βοηθά να απομακρυνθούμε από τα γήινα και να ασχοληθούμε με τα πνευματικά. Όταν έρθει μέσα μας το Άγιο Φως, συνειδητοποιούμε ότι ο Χριστός είναι το παν. Το Άγιο Φως μας δίνει ταπείνωση, την ταπείνωση του Κυρίου, που δεν υπάρχει ανώτερη. Μόνο με την ταπείνωση σκηνώνει η αγάπη μέσα μας, μάς δίνει το χάρισμα της προσευχής και της αγάπης προς τους εχθρούς. Το πρόβλημα της αμαρτίας είναι η επικέντρωσή μας στη σάρκα, στο ψέμα, στην ψευδαίσθηση του τι είμαστε.

  Για να έλθει το Άγιο Πνεύμα μέσα μας, πρέπει να έχει γίνει κάθαρση, και αυτή συντελείται μέσα στο σώμα του Χριστού που είναι η Εκκλησία.

  Η αγάπη που είναι κομμένη από τον Χριστό είναι αγάπη του διαβόλου (πατέρας Νίκων).

  «Τον Χριστό θα τον βρούμε στα Μυστήρια της Εκκλησίας, όταν διαβάζουμε την Αγία Γραφή. Το πρόβλημα είναι μέσα μας, δεν είναι έξω από μας. Η βοήθεια του Χριστού δίνεται μέσα από τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας. Ο Χριστός ενεργεί μέσα από την Εκκλησία με τα Μυστήρια. «Πάντα τα μπορώ, εν τω ενδυναμούντει με Χριστό», λέει ο Απόστολος Παύλος.

  »Αν αμαρτήσεις προς τον αδελφό σου, προς τον Χριστό αμάρτησες, αν ευλογήσεις τον αδελφό σου, τον Χριστό ευλόγησες. Η Εξομολόγηση είναι πιο αναγκαία από τη Θεία Κοινωνία.

  Ταπεινώνεσαι, όταν πας στον παπά, ενώ στο σπίτι, στο εικόνισμα δεν ταπεινώνεσαι. Ο διάβολος φοβάται μόνο τη μετάνοια, την πτώση του «εγώ». Μόνο μέσα από τα Μυστήρια μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε πρόβλημα.

  »Η Χάρη του Κυρίου μεταδίδεται σε μας μέσα από τα Μυστήρια. Μας σώζουν τα Μυστήρια που τελετουργούν οι ιερείς ανεξάρτητα την ποιότητα μας. Όταν πολεμάμε ένα πάθος το πολεμάμε εμείς. Αν συμμετέχουμε στα Μυστήρια, τότε ο Χριστός το πολεμά μέσα από εμάς. Μόνο στους ταπεινούς δίνει Χάρη ο Θεός και μόνο με το Μυστήριο της Εξομολόγησης ταπεινωνόμαστε. Για αυτό πρέπει να εξομολογούμαστε συχνά και με μετάνοια, γιατί ο διάβολος φοβάται το πετραχήλι του παπά, δε φοβάται τον ψυχίατρο. Δε θα ωφελούμαστε σε τίποτα από τη διδασκαλία του Χριστού, αν ο Χριστός δε μας άφηνε το Θεϊκό σώμα Του, να μπολιαστούμε πάνω σε αυτό, να σωθούμε και να γίνουμε Άγιοι. Γι’ αυτό είπε ο Χριστός «αυτός που βλέπει εμένα, βλέπει και τον Πατέρα».

  »Μπορούμε να σωθούμε με τη βοήθεια του Χριστού που τη λαμβάνουμε με τα Μυστήρια της Εκκλησίας. Όταν βαπτιστεί ο άνθρωπος μπαίνει η Χάρη του Θεού μέσα και προσπαθεί ο διάβολος απ’ έξω να μας διαβάλει. Ο Χριστός φρόντισε να έχουμε ένα δεύτερο βάπτισμα, τη μετάνοια. Όσο μετανοούμε, ανακαινιζόμαστε με τη Χάρη του Θεού. Οι αρετές δε μας σώζουν, μόνο η ταπείνωση θα μας σώσει, και η Εξομολόγηση σημαίνει, πραγματική ταπείνωση».

  Ο Άγιος Πορφύριος μας λέει τον τρόπο για να ξεφύγουμε από τη φθορά:

  «Αρρωσταίνουμε γιατί στενοχωριόμαστε και στενοχωριόμαστε, γιατί απογοητευόμαστε, όταν δεν ικανοποιούνται οι επιθυμίες μας.

  »Αγαπητοί μου, ας αγαπάμε ο ένας τον άλλο, γιατί η αγάπη προέρχεται από τον Θεό.

  Όποιος αγαπάει δείχνει ότι έχει αναγεννηθεί από τον Θεό και ότι γνωρίζει τον Θεό.

  Όποιος δεν αγαπάει δε γνώρισε τον Θεό, γιατί ο Θεός είναι αγάπη.

  »Έτσι αποδείχτηκε η αγάπη του Θεού για μας: Απέστειλε τον Υιό Του το μονογενή στον κόσμο για να μας χαρίσει τη νέα ζωή, αν ενωθούμε με Αυτόν. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της αγάπης του Θεού: Όχι ότι εμείς Τον αγαπήσαμε, αλλά ότι Αυτός μας αγάπησε και έστειλε τον Υιό Του, που θυσιάστηκε, για να μας ελευθερώσει από τις αμαρτίες μας. Αν ο Θεός, αγαπητοί μου, έτσι μας αγάπησε, οφείλουμε και εμείς να αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Κανένας δεν αξιώθηκε, ποτέ ως τώρα, να δει τον Θεό.

  »Αν αγαπάμε ο ένας τον άλλο, είμαστε σε κοινωνία με τον Θεό και η αγάπη Του μέσα μας έχει ολοκληρωθεί. Μας έδωσε το Πνεύμα Του και, έτσι, είμαστε βέβαιοι πως είμαστε σε κοινωνία με τον Θεό και ο Θεός σε κοινωνία με εμάς. Εμείς οι ίδιοι με τα μάτια μας είδαμε και καταθέτουμε τη μαρτυρία μας, ότι ο Πατέρας έστειλε τον Υιό Του, για να σώσει τον κόσμο».

  »Και εμείς γνωρίζουμε πια την αγάπη που μας έχει ο Θεός και εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας σε αυτήν. Ο Θεός είναι αγάπη και όποιος ζει μέσα στην αγάπη ζει μέσα στον Θεό και ο Θεός μέσα σε αυτόν. Έτσι καταλαβαίνουμε πως η αγάπη έχει ολοκληρωθεί μέσα μας. Γιατί και εμείς ζούμε σε αυτό τον κόσμο, όπως έζησε Εκείνος. Όποιος αγαπάει, δε φοβάται.

  »Η τέλεια αγάπη διώχνει τον φόβο. Γιατί ο φόβος σχετίζεται με την τιμωρία και όποιος φοβάται την τιμωρία, δείχνει πως δεν έχει φτάσει στην τέλεια αγάπη. Εμείς αγαπάμε τον Θεό, γιατί εκείνος πρώτος μας αγάπησε. Αν κάποιος πει «αγαπώ τον Θεό», μισεί, όμως, τον αδερφό του, είναι ψεύτης. Γιατί, πραγματικά, αυτός που δεν αγαπάει τον αδερφό του, τον οποίο βλέπει, πώς μπορεί να αγαπάει τον Θεό, τον οποίο δε βλέπει. Αυτή την εντολή μάς έδωσε ο Χριστός: Όποιος αγαπάει τον Θεό πρέπει να αγαπάει και τον αδερφό του. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουμε ότι αγαπάμε τα παιδιά του Θεού: Όταν αγαπάμε τον Θεό και τηρούμε τις εντολές του.

  »Ο φόβος σχετίζεται με την τιμωρία και όποιος φοβάται την τιμωρία, δείχνει πως δεν έχει φτάσει στην τέλεια αγάπη. Όποιος παραδέχεται πως ο άνθρωπος Ιησούς είναι ο απεσταλμένος Υιός του Θεού, ο Θεός κατοικεί μέσα σε αυτόν και αυτός ζει ενωμένος με τον Θεό».

  Ποιος μπορεί να νικάει τον κόσμο; Μόνον όποιος πιστεύει πως ο Ιησούς είναι ο Υιός του Θεού.

  Συνεχίζει ο Άγιος Πορφύριος:

  «Πραγματικά, την αγάπη μας για τον Θεό την εκφράζουμε τηρώντας τις εντολές Του. Ιδού πώς μπορούμε να νικούμε τον κόσμο: με την πίστη μας. Ποιος μπορεί να νικάει τον κόσμο; Μόνο όποιος πιστεύει πως ο Ιησούς είναι ο Υιός του Θεού.

  »Ο Θεός μάς χάρισε την Αιώνια Ζωή, και αυτή η ζωή υπάρχει στην κοινωνία με τον Υιό Του. Όποιος έχει τον Υιό, αυτός μόνο έχει τη ζωή. Όποιος δεν έχει τον Υιό του Θεού, αυτός δεν έχει ούτε τη ζωή.

  »Και να, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη και θάρρος απέναντι στον Θεό: αν του ζητήσουμε κάτι σύμφωνο με το θέλημά Του, μας ακούει. Έτσι, ξέροντας ότι ακούει τα αιτήματά μας, είμαστε βέβαιοι πως θα εκπληρωθούν.

  »Ξέρουμε πως όποιος έχει αναγεννηθεί από τον Θεό δεν κυριεύεται από την αμαρτία, γιατί ο Υιός του Θεού τον προστατεύει και ο διάβολος δεν μπορεί να τον βλάψει. Ξέρουμε πως είμαστε παιδιά του Θεού και πως όλος ο κόσμος βρίσκεται κάτω από την εξουσία του διαβόλου. Ξέρουμε πως ο Υιός του Θεού ήρθε και μας έδωσε την πνευματική δύναμη, για να γνωρίσουμε τον αληθινό Θεό. Είμαστε ενωμένοι με τον αληθινό Θεό μέσω του Υιού Του, του Ιησού Χριστού. Αυτός είναι ο αληθινός Θεός, αυτός είναι η Αιώνια Ζωή».

  ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.

 8. Το Άκτιστο Θείο Φως και οι τρόποι θεωρείας του
  Ο Θεός, όντας φως στο οποίο «σκοτία ουκ έστιν ουδεμία», εμφανίζεται πάντοτε στο φως και ως φως.

  Το άκτιστο φως είναι ως προς την φύση του θεία ενέργεια, κάτι τελείως διαφορετικό από το φυσικό φως. Κατά τη θέα του επικρατεί προπαντός η αίσθηση του ζωντανού Θεού, που απορροφά ολόκληρο τον άνθρωπο άϋλη αίσθηση νοερή και όχι λογική. Αίσθηση μ’ εξουσιαστική δύναμη που αρπάζει τον άνθρωπο σ’ άλλο κόσμο, αλλά τόσο γαλήνια, που αυτός δεν αντιλαμβάνεται την στιγμή που του συνέβηκε αυτό και δεν ξέρει αν ο ίδιος βρίσκεται στο σώμα ή εκτός του σώματος.

  Αποκτά τότε συνείδηση του εαυτού του τόσο ενεργητική και βαθειά, όσο ποτέ άλλοτε στην συνηθισμένη ζωή, και συγχρόνως λησμονεί τον εαυτό του και τον κόσμο, πλημμυρισμένος από τη γλύκα της αγάπης του Θεού. Βλέπει με το πνεύμα τον Αόρατο, Τον αναπνέει, βρίσκεται όλος κοντά Του.

  Μ’ αυτήν την υπέρλογη αίσθηση του ζωντανού Θεού που ξεχειλίζει τα πάντα συνενώνεται θέα φωτός, αλλά φωτός διαφορετικού στη φύση του από το φυσικό φως. Ο ίδιος ο άνθρωπος μένει τότε στο φως κι εξομειώνεται με το φως που βλέπει, πνευματοποιείται απ’ αυτό και δεν βλέπει και δεν αισθάνεται ούτε την δική του υλικότητα ούτε την υλικότητα του κόσμου.

  Η όραση έρχεται με ακατάληπτο τρόπο. Σε ώρα που δεν προσμένεται, δεν έρχεται ούτε απ’ έξω ούτε από μέσα, αλλ’ αγκαλιάζει με ανέκφραστο τρόπο το πνεύμα του ανθρώπου, εισάγοντάς τον στον κόσμο του θείου φωτός. Και δεν μπορεί να πη αν βρέθηκε σ’ έκσταση, δηλαδή αν η ψυχή του ήταν έξω από το σώμα, γιατί δεν αντιλαμβάνεται ούτε την επιστροφή στο σώμα. Δεν υπάρχει, λοιπόν, τίποτε το παθολογικό σ’ αυτό το φαινόμενο.

  Ο Θεός ενεργεί, ο άνθρωπος δέχεται. Και τότε δεν ξέρει ούτε διάστημα ούτε χρόνο ούτε γέννηση ούτε θάνατο ούτε φύλλο ούτε ηλικία ούτε κοινωνική ή ιεραρχική θέση ούτε άλλες συνθήκες και σχέσεις του κόσμου τούτου. Ήλθε ο Κύριος, η άναρχη Ζωή και το Φως της ζωής να επισκεφθή με έλεος τη μετανοούσα ψυχή.

  Το Θείο Φως θεωρείται άσχετα από συνθήκες, και στο σκοτάδι της νύχτας και στο φως της ημέρας. Η ευδοκία του Θεού κατεβαίνει μερικές φορές με τέτοιο τρόπο, ώστε να διατηρήται η αντίληψη και του σώματος και του γύρω κόσμου. Τότε ο άνθρωπος μπορεί να μένη με τα μάτια ανοιχτά και να βλέπη ταυτόχρονα δύο φώτα, και το φυσικό φως και το Θείο φως.

  Αυτήν την όραση οι ’γιοι Πατέρες την ονομάζουν όραση με τους φυσικούς οφθαλμούς. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η πράξη της οράσεως του Θείου φωτός είναι ανάλογη σ’ όλα με τη συνήθη ψυχοφυσιολογική πορεία της φυσικής οράσεως.

  Δεν σημαίνει δηλαδή πως το Θείο φως είναι όμοιο με το φυσικό, το οποίο- ανεξάρτητα από το ποια επιστημονική θεωρία για το φως δεχόμαστε- προκαλεί τη γνωστή διέγερση του οπτικού νεύρου και στη συνέχεια περνά στην ψυχολογική διαδικασία της οράσεως. Το Θείο φως είναι διαφορετικό στη φύση του, είναι φως νοερό, φως πνευματικό, φως αγάπης, φως ζωής.

  Εικόνα του Θείου φωτός στο φυσικό κόσμο είναι το φυσικό φως. Η θέα των γύρω μας αντικειμένων είναι δυνατή, μόνον όταν υπάρχη φως, κι αν το φως είναι αμυδρό, το μάτι μόλις που διακρίνει τα αντικείμενα. Αν είναι αφθονότερο, βλέπει καθαρότερα. Τέλος η όραση φτάνει στην πληρότητά της στο πλήρες ηλιακό φως.

  Παρομοίως και στον πνευματικό κόσμο κάθε αληθινή όραση είναι δυνατή μόνο στο Θείο φως, κι όχι αλλιώς. Αυτό το φως παρέχεται στον άνθρωπο σε διαφορετικό μέτρο. Κι η πίστη είναι φως, αλλ’ ανεπαρκές. Κι η ελπίδα είναι φως, αλλ’ ακόμη ατελές. Κι η αγάπη είναι φως, αλλά τέλειο πια.

  Το άκτιστο φως φωτίζει, σαν τον ήλιο, τον πνευματικό κόσμο κι αποκαλύπτει στον άνθρωπο τις πνευματικές οδούς, που είναι αθέατες μ’ άλλον τρόπο. Χωρίς αυτό το φως δεν μπορεί ο άνθρωπος ούτε να εννοήση ούτε πολύ περισσότερο να εκπληρώση τις εντολές του Χριστού, γιατί μένει στο σκοτάδι. Το άκτιστο φως φέρει μέσα του την αιώνια ζωή και την πνοή της Θείας αγάπης. Μάλλον το ίδιο είναι η αιώνια ζωή και η Θεία αγάπη.

  Όποιος δεν είδε με δύναμη και πληροφορία το άκτιστο φως, αυτός δεν γεύτηκε ακόμη την αληθινή θεωρία. Κι όποιος, πριν από την όραση του άκτιστου φωτός, απλώνεται μ’ αυθάδεια «με το νου του» στη θεωρία των μυστηρίων του πνεύματος, αυτός όχι μόνο δεν πετυχαίνει τον σκοπό του, αλλά φράζει και τον δρόμο ακόμα προς αυτά μπροστά του. Θα δη μόνο τα προσωπεία της αλήθειας, που τα φαντάζεται ο ίδιος ή του προσφέρουν απατηλές δαιμονικές δυνάμεις.

  Η πραγματική θεωρία έρχεται άνωθεν, με ηρεμία. Η υπαρξιακή θεωρία δεν είναι σαν την αφηρημένη, τη διανοητική. Είναι ποιοτικά διαφορετική, είναι το φως της ζωής που δίνεται από την ευδοκία του Θεού κι η οργανική οδός προς αυτό είναι όχι η διανόηση, αλλ’ η μετάνοια.

  Το Θείο φως είναι η αιώνια ζωή, η βασιλεία του Θεού, η άκτιστη ενέργεια της Θεότητας. Δεν περιλαμβάνεται φυσικώς μέσα στον άνθρωπο, γιατί είναι άλλης φύσης από τη δική μας κτιστή φύση. Γι’ αυτό δεν μπορεί να ξετυλιχτεί μέσα μας μ’ οποιαδήποτε ασκητικά μέσα, αλλ’ έρχεται αποκλειστικά σαν δώρο του Ενός Αγαθού.

  Ρωτήσαμε τον Γέροντα:
  με ποιο τρόπο μπορεί να το αντιληφθή αυτό ο άνθρωπος με την πείρα του;

  Ο μακαριστός Γέροντας εβεβαίωνε πως όταν ο Θεός εμφανίζεται σε μέγα φως, τότε ο άνθρωπος δεν αμφιβάλλει καθόλου ότι αυτός που φανερώθηκε είναι ο Κύριος, ο Δημιουργός, ο Παντοκράτορας.

  Όποιος όμως αξιώθηκε να έχη αμυδρή ακόμη θεωρία του φωτός, δεν μπορεί ν’ αντιληφθή σαφώς πως το φως που θεωρεί είναι διαφορετικό στην υφή του από την ψυχή του. Έτσι γι’ αυτόν η οδός για βεβαιότερη επίγνωση, μπορεί να είναι η πλήρης εμπιστοσύνη στην πείρα των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας που αξιώθηκαν αυτή την θεωρία ή η περαιτέρω επανάληψη των επισκέψεων και των άρσεων της χάρης, που θα τον διδάξουν να διακρίνη την άκτιστη θεία ενέργεια από τη φυσική ενέργεια του ανθρώπου.

  Όταν η προσευχή του ανθρώπου περνά για πρώτη φορά στην όραση του Θείου φωτός, τότε το θεώμενο και βιούμενο είναι τόσο νέο και καταπληκτικό γι’ αυτόν, που δεν μπορεί να εννοήση τίποτε. Αισθάνεται πως πλάτυναν ανείπωτα τα όρια της υπάρξεώς του, πως το φως που φανερώθηκε τον πέρασε από τον θάνατο στη ζωή, αλλ’ από το μεγαλείο του συμβάντος μένει σ’ απορία και έκπληξη, και μόνο μετά από επανειλημμένες επισκέψεις εννοεί το δώρο που του χορήγησε ο Θεός.

  Η ψυχή κατά την όραση και μετά απ’ αυτήν είναι γεμάτη από βαθειά ειρήνη και από την γλυκύτητα της αγάπης του Θεού. Εξαφανίζεται απ’ αυτήν κάθε επιθυμία δόξας, πλούτου, οποιασδήποτε γήϊνης ευτυχίας, ακόμη κι αυτής της ίδιας της ζωής. Όλα αυτά θεωρούνται «σκύβαλα» και η επιθυμία της την σύρει προς το ζωντανό άπειρο, το Χριστό, στον οποίο δεν υπάρχει ούτε αρχή ούτε τέλος ούτε σκοτάδι ούτε θάνατος.

  Από τους δύο αυτούς τρόπους θεωρίας του Θείου φωτός που περιγράψαμε, ο Γέροντας προτιμούσε εκείνον κατά τον οποίον «ο κόσμος λησμονείται παντελώς», όταν δηλαδή την ώρα της προσευχής το πνεύμα του ανθρώπου βγαίνη έξω από τις εικόνες του κόσμου και εισέρχεται στη σφαίρα του ατελείωτου φωτός, γιατί μια τέτοια όραση παρέχει μεγαλύτερη γνώση για τα μυστήρια του «μέλλοντος αιώνος».

  Στην κατάσταση αυτής της οράσεως η ψυχή αισθάνεται ενεργώς την κοινωνία στη Θεία ζωή και δοκιμάζει υπαρξιακώς μια τέτοια έλευση του Θεού, για την οποία είναι αδύνατο να μιλήση η ανθρώπινη γλώσσα. Όταν η όραση αυτή τελειώση, για λόγους άγνωστους στον άνθρωπο κι ανεξάρτητα από την θέλησή του, όπως κι άρχισε ανεξάρτητα, τότε επιστρέφει σιγά-σιγά η ψυχή στην αντίληψη του γύρω κόσμου και στην γλυκειά χαρά της αγάπης του Θεού προστίθεται μια λεπτή λύπη, γιατί θα βλέπη και πάλι το φως του φυσικού τούτου ήλιου.

  Ο άνθρωπος είναι εικόνα του Θεού. Αλλ’ ερωτάται: τι είναι σ’ αυτόν η εικόνα του Θεού; Ή αλλιώς: σε τι έγκειται αυτή η εικόνα; Στο σώμα; Στην ψυχική ή στην ψυχοφυσική σύσταση του ανθρώπου; Στο τριαδικό των ψυχικών του δυνάμεων και εκδηλώσεων;…

  Η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα είναι εξαιρετικά πολύπλοκη. Μερικές διαθλάσεις και ανταύγειες της εικόνας του Θεού δεν αποκλείονται σ’ όλα όσα απαριθμήσαμε, αλλά το πιο ουσιαστικό είναι η μορφή της υπάρξεως. Το κτιστό ον κοινωνεί κατά τη δωρεά της ευδοκίας με την άκτιστη άναρχη Ύπαρξη…Πώς είναι δυνατόν αυτό;

  Είναι τόσο ανεξήγητο όσο ακατάληπτο και ανεξιχνίαστο είναι το μυστήριο της δημιουργίας του κόσμου «εκ του μηδενός». Κι όμως είναι τέτοια η ευδοκία του ουράνιου πατέρα, ώστε ο κτισθείς «κατ’ εικόνα καί καθ’ ομοίωση»είναι προικισμένος με την ικανότητα να δεχθή την θέωση, να γίνη κοινωνός δηλαδή της θείας ζωής, να λάβη το θείο τρόπο υπάρξεως, να γίνη Θεός κατά χάρη.

  Τη θέωση ο άνθρωπος την επιδέχεται, δηλαδή ο Θεός είναι η ενεργούσα αρχή στην πράξη της θεώσεως κι ο άνθρωπος η προσλαμβάνουσα. Η πρόσληψη όμως αυτή δεν είναι καθαρά παθητική και η πράξη της θεώσεως δεν μπορεί να τελεσθή αλλιώς παρά με τη συμφωνία και την συνεργασία του ίδιου του ανθρώπου. Στην αντίθετη περίπτωση χάνεται και η ίδια η δυνατότητα της θεώσεως. Σ’ αυτό έγκειται η ουσιώδης διαφορά της αρχικής πράξεως της δημιουργίας από το ακόλουθο στάδιό της. Της θεώσεως της λογικής κτίσεως.

  Αν είναι απερινόητο το μέγα μυστήριο της δημιουργίας του κόσμου γενικώς, το μυστήριο της δημιουργίας αιωνίων θεών είναι ακόμη περισσότερο απείρως πιο μεγαλειώδες. Αν όλη η ζωή γύρω μας είναι θαύμα που μας καταπλήσσει με το μεγαλείο του, η συνείδηση του Θείου θαύματος, μέσα στον άνθρωπο που εισέρχεται στον κόσμο του Ακτίστου φωτός, αποκτά ασύγκριτα μεγαλύτερη δύναμη και βάθος.

  Για κάθε άνθρωπο που θ’ αναλογισθή το γεγονός της υπάρξεώς του, αυτό θα είναι αντικείμενο μεγάλου θαυμασμού. Έτυχε να συναντήσωμε ανθρώπους που μπαίνοντας στη νοερή σφαίρα, που προσιδιάζει φυσικά στον άνθρωπο, εκπλήσσονταν από το φωτόμορφο κάλλος της.

  Όταν όμως ο άνθρωπος με τη Θεία ενέργεια εισάγεται στον κόσμο του ακτίστου φωτός, τότε το « θάμβος Θεού» φτάνει να γίνη τελείως ανέκφραστο και δεν βρίσκει πια λόγια ούτε τρόπους ούτε στεναγμούς ευγνωμοσύνης.

  Αρχιμανδρίτου Σωφρονίου, Ιδρυτού της Σταυροπηγιακής Μονής Τιμίου Προδρόμου
  Ὁ Ἅγιος Σιλουανός ὁ Ἀθωνίτης (1866-1938),
  Αθήνα 1988, δ΄ εκδ. σελ. 195-200

 9. ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΔΙΑ ΟΥΓΚ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΑΚΡΙΒΩΣ …ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΟΡΚ-ΟΥΡΟΚ ΧΑΙΟΠΑΩΣ ΟΙ 12ΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ,ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛ ΜΕ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ Κ ΔΡΑΚΟΝΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΚΟΛΟΥΣΑΝ …ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ Κ Η ΜΕΡΚΛΕ …ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ Κ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧ ΑΑΑΑ Κ ΜΗΝ ΧΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΝΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ , Κ ΒΓΑΙΕΝΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΣΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αμερικανικά Στρατεύματα στα Σύνορα της Ρωσίας

25 νεκροί στην Ταϊλάνδη σε τροχαίο, σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό