ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Διέγραψαν τα στοιχεία για τον Covid από την επίσημη ιστοσελίδα της 2ης ΥΠΕ

· Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας

 

Άλλο ένα περιστατικό, εξαιρετικά σοβαρό αυτή τη φορά, έρχεται να επιβεβαιώσει την υποψία ότι οι υγειονομικές αρχές της χώρας συστηματικά επιχειρούν να αποκρύψουν τα πραγματικά στοιχεία που αφορούν τους αριθμούς νοσηλευομένων, διασωληνωμένων και νεκρών από Covid-19 στις ΜΕΘ.

Αυτή τη φορά το περιστατικό συνέβη στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων. Οι καρτέλες με τα στοιχεία που ενημέρωναν τους πολίτες αλλά και τους ειδικούς για την κατάσταση που επικρατεί στα 22 Δημόσια Νοσοκομεία Αρμοδιότητας της συγκεκριμένης Υγειονομικής Περιφέρειας εξαφανίστηκαν ως διά μαγείας αμέσως μετά τη δημοσίευση πρωτοσέλιδου της «Ζούγκλας».

Στο δημοσίευμα αυτό, παρουσιαζόταν η πραγματική εικόνα που επικρατεί στα νοσοκομεία αυτά, της 2ης ΥΠΕ, με συγκριτικά στοιχεία από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2021 που αποδείκνυαν την ταχύτατη αύξηση του ποσοστού των νεκρών από Covid-19 μεταξύ δύο χρονικών περιόδων: Σεπτεμβρίου 2021 – Οκτωβρίου 2021 και Νοεμβρίου 2021 – Δεκεμβρίου 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «Ζούγκλα» επιχείρησε να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα της 2ης ΥΠΕ, οπότε και διαπιστώθηκε πως οι επίσημες καρτέλες έχουν πλέον διαγραφεί.

Δείτε πώς ήταν οι καρτέλες αυτές πριν τις «κατεβάσουν» από την ιστοσελίδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «Ζούγκλα» συνομίλησε με έναν πολίτη που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους, αφού ανησυχεί για την εκδικητικότητα που επιδεικνύει το κράτος σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο πολίτης αυτός, ο οποίος παρακολουθούσε συστηματικά τα αναρτημένα επίσημα στοιχεία στην ιστοσελίδα της 2ης ΥΠΕ, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι πως η διοίκηση της 2ης ΥΠΕ διέγραψε όλα τα στοιχεία που αφορούν νοσηλευομένους, διασωληνωμένους και νεκρούς από Covid-19.

Δεν το ξέρουν τα έξυπνα πουλια πως απο την στιγμή που τα δημοσιεύσανε δεν μπορούνε να τα πάρουν πισω υπάρχει στο αρχείο

https://web.archive.org/web/20211212103259/https://www.2dype.gov.gr/dimosia-ygeia/item/2021-10-05-stoixeia-covid-19-nosokomeia-2-ype

Το βίντεο που ζητάνε εξηγήσεις υπάρχει στην εδω https://www.zougla.gr/greece/article/diegrapsan-ta-stixia-apo-tin-episimi-istoselida-tis-2is-ipe

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ποδοσφαιρικό στάδιο, εικόνα αρχείου για τη σύγκρουση FIFA και UEFAΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · Ρήγμα FIFA–UEFA από τη Θεσσαλονίκη – Η ΕΠΟ γυρίζει την πλάτη στον Infantino και ανοίγει μάχη για την κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Μίνι μάρκετ στην Ελλάδα, εικόνα αρχείου για πληθωρισμό και κόστος ζωήςΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · €3,5 δισ. φοροελαφρύνσεις απέναντι σε πληθωρισμό 3,5% – Τι μένει πραγματικά στην τσέπη των Ελλήνων

Αεροσκάφος σε αεροδρόμιο, εικόνα αρχείου για AEGEAN και ελληνικό τουρισμόΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · AEGEAN σε ζημιές ενώ αυξάνονται οι επιβάτες – Πώς πόλεμος, καύσιμα και Μέση Ανατολή περνούν στα εισιτήρια και στον ελληνικό τουρισμό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *