15:58 - 03/10/2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ

Ποιοί είναι και ποιοί «κρύβονται» πίσω από τους Ανδρομέδιους, τους Αποστάτες και τα Ερπετοειδή; Τι μας επιφυλάσσει η επόμενη χρονιά; Τι δεν ξέρουμε για τον Πούτιν;…

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, ο Σπύρος Μακρής και το diadrastika.com έχουμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε τον Στρατηγό Γεώργιο Καρδαμίτση σε μία αποκλειστική συνέντευξη η οποία καλύπτει, όσο αυτό είναι δυνατόν, ένα μεγάλο «φάσμα»…

Συνέντευξη-Επιμέλεια Σπύρος Μακρής,

Καλημέρα σας κύριε Καρδαμίτση. Για αρχή θα θέλαμε να μας πείτε -ώστε να σας γνωρίσει το αναγνωστικό κοινό του diadrastika.com και ο κόσμος που δεν σας ξέρει- ποιος είναι ο Γεώργιος Καρδαμίτσης

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στα Κάτω Πατήσια. Φοίτησα στο εξατάξιο Η΄ Γυμνάσιο (δεν υπήρχε λύκειο στην εποχή μου) στην περιοχή των Κάτω Πατησίων. Ήμουν από τα 12 μου χρόνια πρόσκοπος και  στα 17 μου έγινα Υπαρχηγός Ομάδας. Την εποχή εκείνη ο προσκοπισμός είχε στρατιωτική πειθαρχία. Μου απενεμήθει κατόπιν διαγωνισμού το ανώτατο προσκοπικό πτυχείο του «Προσκόπου του Βασιλέως» το οποίο μου το απένειμε ιδιοχείρως ο τότε διάδοχος Κωνσταντίνος.

Στα 18 εισήλθα κατόπιν διαγωνισμού στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και απεφοίτησα το 1965 (η τάξη μου ήταν η πρώτη που εγκαινίασε την τετραετία φοιτήσεως στην σχολή). Αποφοιτήσας κατετάγην στο όπλο του Πεζικού. Φοίτησα κατά την διάρκεια της ενεργού υπηρεσίας μου σε όλα τα σχολεία του πεζικού καθώς και στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και την Σχολή Εθνικής Αμύνης. Υπηρέτησα σε μάχιμες μονάδες του Πεζικού και σε επιτελεία Μεγάλων Μονάδων σε διάφορα μέρη της χώρας μας, κατά σειρά: Κομοτηνή, Κύπρο (ΕΛΔΥΚ), Ν. Πετρίτσι Σερρών, Αθήνα, Ηράκλειο, Χίο, Τρίκαλα, Αθήνα (ΓΕΕΘΑ), Δράμα.

Από το 1987 μέχρι το 1991 υπηρέτησα στη Διεύθυνση Πληροφοριών-Ασφαλείας-Ψυχολογικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ σαν Αντισυνταγματάρχης και Συνταγματάρχης και τα τελευταία δύο χρόνια σαν Διευθυντής της. Αποστρατεύθηκα με τον βαθμό του Υποστρατήγου το 1993.

Το 1981 σαν Ταγματάρχης ο στρατός με έστειλε επί δίμηνο στο Στρατσβούργο της Γαλλίας όπου παρακολούθησα ασκήσεις πεζικού και Τεθωρακισμένων του Γαλλικού Στρατού.

Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά.

Διετέλεσα επίσης, σαν αντισυνταγματάρχης και συνταγματάρχης, καθηγητής στις παρακάτω ανώτατες στρατιωτικές σχολές, σε θέματα Πληροφοριών, Ασφαλείας και Ψυχολογικών Επιχειρήσεων.

-Ανωτάτη Σχολή Πολέμου Ναυτικού

-Ανωτάτη Σχολή Πολέμου Αεροπορίας

-Ανωτάτη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (παραγωγική σχολή)

-Σχολή Εθνικής Αμύνης (η πλέον ανωτάτη σχολή των Εν.Δυνάμεων)

-Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), (της οποίας υπήρξα και υποδιοικητής)

Από μικρός μου άρεσε να διαβάζω Ελληνική και ξένη ιστορία και μυθολογία, κάτι που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Είχα επίσης χόμπι την φωτογραφία (οχι την σημερινή ψηφιακή), όχι απλώς λήψη αλλά και επεξεργασία φιλμ και εκτύπωση. Το δε μεγαλύτερο χόμπι μου είναι η παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού από μικρό παιδί !!

Σαν ανώτατος αξιωματικός, έχετε δει προσωπικά ο ίδιος, ή έχετε ακούσει μαρτυρίες άλλων συναδέλφων ή υφισταμένων για Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα στον ελλαδικό χώρο ή αλλού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ - Εικόνα1

Από πολύ μικρός ασχολούμαι με το θέμα της εξωγήινης ζωής και μάλιστα χωρίς να μου είχε πει κανείς γι’ αυτό το θέμα. Πάντα, από 8 χρονών, κοίταζα τον ουρανό και έβλεπα παράξενα φώτα.

Έχω δει πολλές φορές δισκοειδή και πουροειδή ΑΤΙΑ στον ουρανό ιδίως της βόρειας Ελλάδας (ανατ. Μακεδονία και Θράκη) καθώς και στα νησιά του ανατ. Αιγαίου, Χίο και ιδίως στην Σάμο που μένω έξι μήνες τον χρόνο. Επίσης συνάδελφοι μου και φίλοι έχουν δει τέτοια φαινόμενα. Πολλοί βέβαια δεν μιλάνε ανοιχτά φοβούμενοι τον περίγελο.

Επίσης πολλοί συνάδελφοι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, μου έχουν πει ότι έχουν δει πολλές φορές ΑΤΙΑ διαφόρων μεγεθών και μάλιστα πολύ κοντά στα αεροπλάνα τους. Τους απαγορεύει όμως η υπηρεσία να μιλούν γι’ αυτά.

Μπορεί αυτά τα ΑΤΙΑ να είναι εξωγήινης προέλευσης και κατασκευής ή υπάρχει πιθανότητα να πρόκειται για μυστικά απόρρητα οχήματα γήινης προέλευσης και κατασκευής;

Άλλα είναι εξωγήινης προέλευσης, άλλα των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων των ΗΠΑ και Ρωσίας και άλλα των «αποστατών» τα οποία βγαίνουν από υπόγειες βάσεις τους. Τα εξωγήινης προέλευσης που ως επί το πλείστον είναι Ανδρομέδια-Ολύμπια, τουλάχιστον σε μένα και σε μερικούς φίλους μου, μας δημιουργούν ένα παράξενο φαινόμενο ηρεμίας.

Σύμφωνα με κάποια αρχαία κείμενα, οι Ολύμπιοι είχαν άρματα και πετούσαν ενώ αλλού δίνεται η εντύπωση πως επρόκειτο για ενέργειες που δεν είχαν ανάγκη από υλικά μέσα μετακίνησης. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ - Εικόνα2

Έχω την γνώμη ότι τα άρματα-οχήματα τα χρησιμοποιούσαν οι ίδιοι για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Οσο για εμφανίσεις σε γήινους πιστεύω ότι ήταν αντίγραφα τους, καθόσον οι ίδιοι είναι μορφές μεγίστης ενέργειας και αν μας εμφανισθούν έτσι σίγουρα θα καούμε.

Έχετε ένα blog το perseasorion. Μέσα σε αυτό βρίσκει κανείς μία θεματολογία που, εκτός από την σύγχρονη πραγματικότητα, επικεντρώνεται σε θέματα της άγνωστης ή «απαγορευμένης» ιστορίας μας, από την λεγόμενη μυθολογία μας, ως σήμερα. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με θέματα παράδοξα για τον πολύ κόσμο, όπως για την εκστρατεία του Ηρακλή πέραν των συνόρων μας, για την απόκρυφη ιστορία του πλανήτη μας, για την λεγόμενη Κούφια Γη, για το ότι η Σελήνη είναι ένα τεχνητό διαστημόπλοιο. Αλλά και για Ανδρομέδιους, για ερπετοειδή και αποστάτες, για την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία και άλλα πολλά. Από πού πηγάζουν όλες αυτά;

Άλλα, από την μυθολογία μας, η οποία είναι στην ουσία η πανάρχαια ιστορία μας (ασχέτως αν κάποιοι που δεν τους συνέφερε την ονόμασαν μυθολογία) η οποία είναι γραμμένη με αλληγορικό τρόπο τις περισσότερες φορές και άλλα από την αρχαία ελληνική γραμματεία.

Επίσης από το 1997 ορισμένα άτομα ελληνικής καταγωγής σε όλο τον πλανήτη, άρχισαν να παίρνουν μηνύματα από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους, σε κομπιούτερ που δεν ήταν συνδεδεμένα στο ιντερνέτ. Ένα από τα πρώτα μηνύματα έλεγε «Είμαστε οι Ολύμπιοι, δεν είμαστε θεοί όπως μας ονομάσατε. Θεός είναι μόνον ένας που τον αποκαλούμε «Ολον Φως»».

Τα τελευταία 5 χρόνια στέλνουν σε πάρα πολλούς ανθρώπους νοητικά μηνύματα, λόγω της μεγάλης αφύπνισης που υπάρχει.

Υπάρχουν πολλά βιβλία περί αυτού, όπως του συναδέλφου μου στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη. Επίσης υπάρχουν πλέον πολλά ιστολόγια στο διαδίκτυο που αναφέρουν πολλά γι’ αυτό το θέμα.

Ποιοι είναι οι Ανδρομέδιοι και ποια είναι η σχέση τους με τους Ολύμπιους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ - Εικόνα3

Οι Ανδρομέδιοι είναι οι κάτοικοι του Γαλαξία της Μεγάλης Ανδρομέδας (υπάρχουν και άλλοι δύο μικρότεροι) ο οποίος απέχει 2.300.000 έτη φωτός απ’ τη Γη και έχει πλάτος 220.000 ετών φωτός και είναι διπλάσιος από τον δικό μας «Σπειροειδή» Γαλαξία. Και οι τρεις γαλαξίες της Ανδρομέδας κάνουν τον Αστερισμό της Ανδρομέδας.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων: «Ο εποικισμός των αστρικών συστημάτων του γαλαξία της Ανδρομέδας, έγινε πριν από 70 εκατομμύρια (γήινα) χρόνια από άλλον αρχαιότερο γαλαξία. Πριν 50 εκατομμύρια χρόνια όταν ο πολιτισμός της έφθασε στο ύψιστο σημείο ακμής του, κατ’ εντολή του «Ολου Φωτός» (ανωτάτη αρχή δημιουργίας των πάντων, ο Θεός, το θείον), συνεστήθει από τον «Ιερό Άρχοντα του Φωτός Ζεύς-Δία», η «Κραταιά Αυτοκρατορία «Ε» της Ανδρομέδας», η οποία περιλαμβάνει 3.657 αστρικά συστήματα από τον ομώνυμο Γαλαξία της Ανδρομέδας.

Στα ανώτερα στρώματα της ζώνης του βιόφωτος του γαλαξία της Ανδρομέδας, εκκολάπτονται μόρια ανωτέρων υπερβατικών οντοτήτων μεγάλης ενέργειας, με ιδιότητες ασύλληπτες από την ανθρώπινη διάνοια. Αυτές οι οντότητες είναι η άρχουσα τάξη και ορισμένοι απ’ αυτούς είναι κυβερνήτες «Γαλαξιών και Αστρικών Συστημάτων», (οι γήινοι τους ονόμασαν «θεούς του Ολύμπου» ή «Ολύμπιους»).

Στα κατώτερα στρώματα εκκολάπτονται οι γόνοι των υλικών οντοτήτων που προορίζονται για εποικισμό των αστρικών συστημάτων (μεταξύ αυτών είναι και οι «Ελλάνιοι Έψιλον»). Οι Ανδρομέδιοι σαν οντότητες είναι πανομοιότυποι με τους κατοίκους της Γης, με ανάστημα 2,00 έως 2,20 μέτρα. Μπορούν να ενσαρκώνονται εύκολα χωρίς προβλήματα, να υλοποιούνται και να αποϋλοποιούνται κατά βούληση. Αναπαράγονται βιολογικά, σε κατάσταση συμπυκνώσεως, όπως οι γήϊνοι, ενώ σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών αναπαράγονται με πνευματική διάθλαση και σε πεδία πυκνώσεων μπορούν να επιταχύνουν τεχνολογικά τον χρόνο κυήσεως.

Συνεννοούνται τηλεπαθητικά και γνωρίζονται μεταξύ τους. Ενεργούν σαν ένας άνθρωπος όταν απαιτείται και δρουν ελεύθερα σαν χωριστές μονάδες όταν το επιθυμούν.

Χρησιμοποιούν τις φωνητικές τους χορδές μόνον όταν υπάρχει λόγος να μιλήσουν, ειδάλλως προβάλλουν τις σκέψεις τους και τις διαβάζουν οι άλλοι. Χρησιμοποιούν τη γραφή (ελληνική) μόνο για την διαφύλαξη απορρήτων πληροφοριών και για την καταχώρηση γεγονότων στα αρχεία της ιστορίας του κόσμου.

Μπορούν με την βοήθεια της ολογραφίας και με δέσμες «ταχυονίων και νιονίων» να αποστέλλουν ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του γαλαξία και του σύμπαντος, τα ενεργειακά αντίγραφα της μορφής τους ή των σκαφών τους, για συλλογή πληροφοριών και εκτέλεση αποστολών. Μπορούν επίσης με τον έλεγχο του νου και τα ολογραφικά αντίγραφα τους, να ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλαπλά θέματα. Είναι οι διανοούμενοι, οι σοφοί του σύμπαντος.

Ζουν, ανάλογα με την φυλή που ανήκουν, 1000-3000 χρόνια. Οι ανώτεροι ηγέτες, οι πνευματικές οντότητες και οι δάσκαλοι ζουν μέχρι 10.000 χρόνια. Οι υπερβατικές οντότητες (Ολύμπιοι κατά τους γήινους) είναι αθάνατες.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στα άρθρα μου: Η Απόκρυφη Ιστορία του Πλανήτη μας. Μέρος Α΄και Β΄

http://perseasorion.blogspot.gr/2015/03/blog-post.html

http://perseasorion.blogspot.gr/2015/03/blog-post_17.html

Το «αντίπαλον δέος» των Ανδρομέδιων είναι οι «Αποστάτες» και τα «Ερπετοειδή». Όμως, πείτε μου, υπάρχουν καλά και κακά Ερπετοειδή; Υπάρχουν καλοί και κακοί Ανδρομέδιοι; Μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ - Εικόνα4

Μόνο όσοι έχουν πλέον πείρα σ’ αυτό το θέμα μπορούν να τους ξεχωρίσουν (τα ερπετοειδή). Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Επίσης υπάρχουν στο δίκτυο ιστολόγια της λεγόμενης «Λευκής Αδελφότητας» των αποστατών, Ιησουητών, illuminati, κλπ, τα οποία παρουσιάζονται ότι είναι των Ολυμπίων και παραπλανούν, όπως πχ η «Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός». Για να γίνονται πιστευτοί λένε 80% αλήθειες και το υπόλοιπο ότι θέλουν να περάσουν. Τα περισσότερα από αυτά δεν αναφέρουν σχεδόν ποτέ τους Ολύμπιους.

Οσο για τους κακούς Ανδρομέδιους, ναι υπάρχει ένα μικρό κομμάτι ενός εκ των τριών γαλαξιών της Ανδρομέδας που είναι αποστάτες.

Τι είναι η «Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός;» Υπάρχουν πολλές ομοσπονδίες;

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είναι διεθνής εβραιομασωνική παγκόσμια απάτη από το 1970 και ανήκει στην Λευκή Αδελφότητα. Προετοιμάζουν την υποδούλωση των ανθρώπων με δήθεν εισβολή κακών εξωγήινων μέσω του σχεδίου «Blue Beam» (Μπλέ Ακτίνα). Στα άρθρα τους αναμασούν σχεδόν τα ίδια μηνύματα τους, μιλώντας για αγάπη, φως, αγγέλους, αναληφθέντες διδασκάλους και άλλα παρόμοια. Πολλές φορές χρησιμοποιούν Ινδουιστές δήθεν διδασκάλους. Ονομάζουν την έλευση των Ολυμπίων «Γεγονός». Ουδέποτε αναφέρονται στην Ελλάδα και στους Ολύμπιους. Αναφέρουν κατά 80% σωστές πληροφορίες για τις «φωτεινές δυνάμεις» όπως τις αποκαλούν και κατά 20% ψεύδη για δικά τους συμφέροντα. Δυστυχώς έχει παραπλανηθεί πολύς κόσμος.

Η σωστή ονομασία είναι «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Έψιλον της Ανδρομέδας»

Ο Κέκροπας, ο Εριχθόνιος και πολλοί άλλοι ήταν μισοί άνθρωποι και μισά ερπετά (δράκοντες, φίδια κλπ). Όμως, ο πρώτος διετέλεσε βασιλιάς των Αθηναίων και αποδίδονταν σε αυτόν πολλές τιμές, σε αντίθεση με άλλα ερπετοειδή, όπως π.χ. ο Τυφώνας που τον πολέμησε ο Δίας. Πως, κατά την γνώμη σας μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους μεν από τους δε;

Απάντηση: Πιστεύω ότι αυτά τα όντα είχαν προέλθει από τα πειράματα του Προμηθέα, όταν ο Κρόνος τον είχε υποχρεώσει να φτιάχνει τέρατα. Κάποια από αυτά ήταν της καλής πλευράς.

Τι λόγους και τι ανάγκη, υποθέτετε, είχε ο Κρόνος, ο πατέρας του Δία, να κάνει γενετικά πειράματα και μάλιστα να φτιάξει τέρατα;

Ο τιτάνας Κρόνος ήταν ο μικρότερος γιός του θεού Ουρανού και της θεάς Γαίας αλλά ο πιο πονηρός και φιλόδοξος. Ανέτρεψε τον πατέρα του Ουρανό που ήταν επικεφαλής στην 2η και 3η αποστολή στην Γη, παρεξέκλινε από τις εντολές της συνομοσπονδίας των 13 Γαλαξιών, αυτόχρήσθηκε θεός και συμμάχησε με εχθρικούς αστερισμούς που αποτελούντο από νοήμονα ερπετοειδή τα οποία είχαν αποστατήσει από τον Θεό, το «Ολον Φως». Υποχρέωσε δε το μέγα γενετιστή τιτάνα Προμηθέα να κατασκευάζει τέρατα, για να δημιουργήσει δικά του όντα.

Μέσα σε πολλά αρχαία κείμενα βλέπουμε ότι οι Αρχαίοι Έλληνες του μακρινού παρελθόντος πιθανόν να διάθεταν απίστευτη τεχνολογία, ότι είχαν ιπτάμενα άρματα, τα οποία θα μπορούσαν να αντιστοιχούν στα σύγχρονα αεροπλάνα ή διαστημόπλοια. Ποια είναι η γνώμη σας;

Σίγουρα είχαν υπερτεχνολογίες οι οποίες μάλλον χάθηκαν λόγω της καταβυθίσεως της Ατλαντίδος και της Αιγηίδος. Στα Ινδικά έπη αναφέρονται  υπερτεχνολογίες που υπήρχαν την αρχαιοτάτη εποχή, καθόσον δεν καταστράφηκαν τα κείμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ - Εικόνα5

Λέγεται ότι στον Τσούτσουρα της Κρήτης έχει βρεθεί αρχαία υπερτεχνολογία που ξεπερνάει κατά πολύ την σύγχρονη, με ρομποτοειδείς κατασκευές κλπ, ή ότι στον Ταΰγετο με την πυραμιδοειδή κορυφή του, υπάρχει κάπου κρυμμένο ένα αρχαίο διαστημόπλοιο. Παρόμοια και σε άλλα μέρη, όπως για παράδειγμα στον Όλυμπο. Έχετε κάποια πληροφορία που μπορείτε να καταθέσετε για αυτά, ή ποια είναι η γνώμη σας;

Σίγουρα υπάρχουν σε αυτά τα μέρη κρυμμένες αρχαίες υπερτεχνολογίες. Γνωρίζουμε ότι όταν το 1960 ανεκαλύφθει τυχαία από βοσκό η κρυμμένη υπερτεχνολογία στον Τσούτσουρο της Κρήτης, ήρθαν  αμερικανοί και πήραν υπερτεχνολογίες εν γνώση της Ελληνικής Κυβερνήσης. Σε αντίκρυσμα οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν την κατασκευή των Πανεπιστημίων Ηρακλείου και Πατρών. Οι στοές στον Τσούτσουρο έχουν κλειστεί με μπετόν. Μπορείτε να διαβάσετε πολλά ενδιαφέροντα γι’αυτά στο άρθρο μου «Η Καταστροφή του Διαστημικού Λεωφορείου Κολούμπια και ο Τσούτσουρος»

Ποια είναι η γνώμη σας για τους Ολύμπιους Θεούς; Υπάρχουν; Θα εμφανιστούν;

Βεβαίως και υπάρχουν. Οι λεγόμενοι «θεοί» είναι όντα υπερβατικά, αθάνατα, με πολύ μεγάλη ενέργεια. Θεούς τους ονόμασαν οι άνθρωποι της εποχής εκείνης, λόγω που τους έβλεπαν να τρέχουν με τα οχήματα τους. Η λέξις «θεός» προέρχεται από το ρήμα «θεώ» που σημαίνει «τρέχω γρήγορα». Απ’ ότι λένε θα εμφανισθούν όταν θα έρθει η ώρα. Πιστεύω όμως ότι οι απλοί Αδρομέδιοι θα εμφανισθούν με την κανονική τους μορφή. Οι λεγόμενοι θεοί όμως πιθανόν  να είναι αντίγραφα τους καθόσον αν εμφανισθούν με την μορφή της ενέργειας που έχουν, οι άνθρωποι δεν θα αντέξουν την ενέργεια αυτή και θα έχουν προβλήματα. Ήδη υπάρχουν στον πλανήτη μας εκατομμύρια ανδρομέδια στρατεύματα, αλλά επειδή είναι όντα 5ης διαστάσεως δεν τους βλέπουμε. Μόνο αν θελήσουν εκείνοι μπορούμε να τους δούμε.

Από πού προέρχεται αυτή η πεποίθηση; Υπάρχουν πληροφορίες, μηνύματα, κάποιο είδος επικοινωνίας; Πώς προκύπτουν όλα αυτά;

Απάντηση: Σχεδόν καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα. Εκείνοι λένε αν μπορούμε να τα κοινοποιήσουμε ή όχι.

Σε ποια γλώσσα έρχονται αυτά τα μηνύματα; Τα στέλνουν οι Ολύμπιοι ή οι Ανδρομέδιοι;

Οι Ολύμπιοι τα στέλνουν  και η γλώσσα τους είναι πάντα Ελληνική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ - Εικόνα6

 Ποια είναι η γνώμη σας για τα αγρογλυφικά; Πολλοί τα θεωρούν ανθρώπινα «καλλιτεχνήματα» και άλλοι θεωρούν ότι είναι μηνύματα εξωγήινων που μερικά έχουν αποκωδικοποιηθεί. Ποια είναι η γνώμη σας;

Κανείς δεν μπορεί επί του παρόντος να απαντήσει με βεβαιότητα. Τελευταία βγήκαν δημοσιεύματα ότι υπήρχαν από πολύ παλαιά και μάλιστα δημοσιεύτηκε φωτογραφία, αν είναι αληθινή βέβαια, αγρογλυφικού του 19ου αιώνα. Βέβαια δεν είναι δυνατόν ανθρώπινη δραστηριότητα να τα δημιουργήσει μέσα σε λίγες νυχτερινές ώρες με τόσες λεπτομέρειες, εκτός αν υπάρχει άγνωστη-απόρρητη τεχνολογία που μπορεί να τα δημιουργήσει. Συνήθως τα δημιουργούν σε χώρες και τοποθεσίες που υπάρχει πολύ υγρασία.

Σύμφωνα  με μηνύματα που έχουμε πάρει δημιουργούνται και από τις δύο πλευρές (Ολύμπιοι και αποστάτες) και μάλιστα μόλις δημιουργηθεί το αγρογλυφικό πολλές φορές οι αποστάτες δημιουργούν άλλο δικό τους ώστε να  μπερδευτούν οι άνθρωποι. Το ένστικτο όμως του καθενός μας μπορεί να βρει την αλήθεια.

Πολλοί θεωρούν τους Ολύμπιους Θεούς ως φαντασιοπληξίες, ειδωλολατρικές φαντασιοπληξίες και άλλοι τους συνδέουν με πολλούς τρόπους με τον χριστιανικό Θεό, ως αγγέλους του. Άλλοι πάλι εμμένουν σε αυτό που ονομάζουμε «12θεο». Ποια είναι η άποψή σας;

Οι Ολύμπιοι από το πρώτο μήνυμα που έστειλαν ξεκαθάρισαν το θέμα αυτό. «Δεν είμαστε θεοί,ε σείς μας ονομάσατε έτσι. Θεός είναι μόνο ένας το «Ολον Φως». Δεν πρέπει να μας λατρεύετε, μόνον αν θέλετε να μας τιμάτε» και συνέχισαν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ - Εικόνα7

«Από την κεντρική ακτίνα του Όλου Φωτός προέρχεται «Ο Ιερός Άρχοντας του Φωτός Ζευς», ενώ από τον πυρήνα του Όλου Φωτός ο Απόλλων, ο οποίος, όταν ήρθε η ώρα, ενσαρκώθηκε ως Απολλώνιος και μετέβη στην Παλαιστίνη όπου υπήρχε η εστία του κακού, οι Ιουδαίοι. Εσείς τον ονομάσατε Ιησού Χριστό. Γεννήθηκε στην Ιωνία από την ελληνίδα Μαρία»», (ελληνικότατο όνομα από το ρήμα Μαίρω=Λάμπω).

Οι αρχαίοι πρόγονοι μας μη γνωρίζοντας, καθόσον η πολύ αρχαία γνώση λόγω των σοβαρών γεγονότων που είχαν συμβεί, είχε ξεχασθεί, τους αποκάλεσαν «Θεούς» και τους λάτρευαν. Αρκετοί αρχαίοι φιλόσοφοι είχαν μιλήσει περί του ενός Θεού.

Δυστυχώς οι πρώτοι επίσκοποι του χριστιανισμού ήταν εβραίοι οι οποίοι παραποίησαν τα πάντα, ιδίως τα ευαγγέλια κατά 40-50% και βάφτισαν τον Χριστό Εβραίο. Εδώ θέλω να τονίσω ότι την θρησκεία «χριστιανισμός» δεν την δημιούργησε ο Χριστός, αλλά ο απόστολος Παύλος που ουδέποτε είχε συναντηθεί με τον Χριστό και ήταν φίλος των φαρισαίων.

Μέρος μηνύματος:

«Ενσαρκωμένος Ολύμπιος ήταν ο Απολλώνιος που εσείς ονομάσατε Ιησού. Ούτος ήταν πυρήν του Όλου Φωτός που άλλοτε διαχωρίζεται από το Όλον Φως και άλλοτε ενώνεται. Είναι φαιδρότατον ψεύδος να ανακοινώνουν ότι ο Απολλώνιος-Ιησούς ήτο υιός του Γιαχβέ. Δεν υπήρξε ουδεμία σχέση μεταξύ τους. Αυτό υπήρξε έργο των Ιουδαίων. Ο Γιαχβέ, όπως τον αποκαλείτε, ήτο ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των χιλιετηρίδων. Αιμοδιψής και αδίστακτος λαοπλάνος.

»Ο Απολλώνιος-Ιησούς είναι το αρχικόν, αιώνιον «Ε». Γεννήθηκε τέσσερα έτη πριν αρχίσετε εσείς να αριθμείτε από της γεννήσεως του. Σταυρώθηκε την 17ην του μηνός Μαρτίου, με δική σας ονομασία, όταν έγινε 33ων ετών. Η Σταύρωση του συμβολίζει την κυριαρχία των αποστατών επί του ανθρωπίνου γένους και του κακού επί του καλού και τα δεινά που υποβάλουν την ανθρωπότητα καθημερινά.

»Η ανάσταση του συμβολίζει την απελευθέρωση των γόνων «Ε» από τους αποστάτες, την ανάσταση του ανθρώπινου γένους και τη στιγμή όπου το Ελλάνιον Φως θα φωτίσει την Γαία.

»Το Όλον Φως είναι ένα, οι μορφές του διάφορες, η ενέργεια του αστείρευτη. Η αγάπη είναι η αρχή και το τέλος του κύκλου του».

Με όλα αυτά που ανέφερα περί Ιησού, δεν θέλω να πείσω κανέναν αν ο Χριστός υπήρξε ή όχι, αν ήταν Έλληνας ή ελληνίζων ή άλλης εθνικότητας. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Όσον αφορά τους Αρχαγγέλους και τους Άγγέλους, είναι τα στρατεύματα (ας τα ονομάσω έτσι) και οι αγγελιοφόροι του Όλου Φωτός. Επίσης άγγελοι ονομάζονται πολλές φορές και οι παρατηρητές των Ολυμπίων που έχουν αφήσει στην Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η επίσημη ονομασία τους είναι «Οι 30.000 Αθάνατοι του Διός» και είναι αθάνατα όντα.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου «Περί Χριστού και Χριστιανισμού».

Κλείνοντας την ερώτηση αυτή θέλω να αναφέρω ότι πολλά κείμενα της Ορθοδοξίας συνάδουν με την αρχαία Ελληνική γραμματεία. Το έχω ακούσει από πανεπιστημιακούς καθηγητές και μάλιστα από ένα «βαρύ» δωδεκαθεϊστή.

Πάρα πολλά από τα πρωτότυπα αρχαία κείμενα υπάρχουν σε Μονές του Αγίου Όρους και μάλιστα υπάρχουν εργαστήρια χειρόγραφης αντιγραφής τους από μοναχούς, ώστε να σωθούν αν καταστραφεί το αρχικό που είναι σε παπύρους.

Και μια που μίλησα για το Άγιο Όρος, είναι ο δεύτερος τόπος δύναμης (αστρική πύλη) στην Ελλάδα, μετά τους Δελφούς και στην αρχαιότητα ονομαζόταν «Το Περιβόλι της Αρτέμιδος». Στην δε κορυφή του υπήρχε άγαλμα του Διός 10μ περίπου αν θυμάμαι καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ - Εικόνα8

 Λέγεται, γενικότερα, ότι το 2017 (άλλοι υποστηρίζουν άλλες χρονιές) θα είναι η χρονιά είτε της επέμβασης των Ολύμπιων είτε η χρονιά που θα στηθεί μία ψευτοεισβολή μέσω ειδικής τεχνολογίας, όπως το «Blue Beam Project» ή αλλιώς «Σχέδιο Γαλάζια Ακτίνα». Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2017 λήγει ό χρόνος του, ας το πούμε, συμβολαίου, των 13500 ετών που θα έμεναν οι αποστάτες στην Γη. Γράφω γι’αυτο στο άρθρο μου «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας».

Γνωρίζουμε ότι οι γήινοι αποστάτες (Ιησουήτες, Illuminati, κλπ) έχουν σχεδιάσει το Blue Beam κλπ, για να παραπλανήσουν τον κόσμο.Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα το αφήσουν οι Ολύμπιοι να γίνει. Αν το αφήσουν κάποιο λόγο θα έχουν.

Τι είναι αυτή η «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας»; Μας το αναλύετε λίγο γιατί σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζουν.

Η «Κραταιά Αυτοκρατορία των «Ε» της Ανδρομέδας» (οι τρεις γαλαξιες του αστερισμού της Ανδρομέδας) και η «Ανώτερη Τάξη Συμμάχων» (ΑΤΣ), αποτελούν την «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας».

Η Ανώτερη Τάξη Συμμάχων αποτελείται από Γαλαξίες που υπάρχουν αποικίες των Ανδρομέδιων και συμμαχικές προς αυτούς φυλές. Αυτοκράτωρ της Συνομοσπονδίας είναι ο «Ιερός Άρχων του Φωτός Ζεύς» αθάνατο, άφθαρτο, τμήμα του «Όλου Φωτός».

Αποτελείται από Γαλαξίες και Αστρικά Συστήματα: Μεγάλης Ανδρομέδας (ή Μ-31, ή Ανδρ. Ι) Μικρής Ανδρομέδα (ή Μ-32 ή Ανδρ. II), Μικρής Ανδρομέδα (ή Μ-110, ή ΝGC-205, ή Ανδρ.

III), Σπειροειδής (ο δικός μας), Παρθένου, Μεγάλης Άρκτου, Κόμης της Βερενίκης, Κασσιόπειας, Κεντάυρου, Πλειάδων, Καμίνου, Πηγάσου, Τοξότη.

(ορισμένοι γαλαξίες έχουν ονόματα του αστερισμού τους).

Κυβερνήτες αυτών των γαλαξιών και αστρικών συστημάτων είναι οι γνωστές μας υπερβατικές οντότητες, το γνωστό μας «δωδεκάθεο» ή Ολύμπιοι και αποτελούν το «Υπατο Συμβούλιο της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας». Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Ποια είναι η γνώμη σας ή τι ξέρετε για την λεγόμενη «Δορυφορική Κυβέρνηση» και την «Σκιώδη Κυβέρνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ - Εικόνα9

Η δορυφορική κυβέρνηση βρίσκεται σε σκάφος πέριξ της γης από το 1970. Στην αρχή αποτελείτο από αμερικανούς, ρώσους και κινέζους (150 από κάθε κράτος, δηλ. 450) και 150 Ανδρομέδιους. Μετά όμως την κατάρριψη των «Διδύμων Πύργων» το 2001, έγινε διαχωρισμός και έτσι έχουμε τώρα δύο δορυφορικές κυβερνήσεις. Η μία με αμερικανούς και Ανδρομέδιους και η άλλη από Ρώσους, Κινέζους και Ανδρομέδιους. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν και Ινδοί, Βραζιλιάνοι και Νοτιοαφρικανοί, δηλαδή άτομα από την συμμαχία των BRICS. Και εδώ η ίδια αναλογία, 450 γήινοι και 150 Ανδρομέδιοι.

Η «Σκιώδης Κυβέρνηση» αποτελείται από αμερικανούς της μυστικής ομάδας της CIA, Majestc-12 (mj-12), η οποία κυβερνάει στην ουσία τις ΗΠΑ. Λέγεται ότι ο επικεφαλής της είναι ελληνικής καταγωγής.

Τι, κατά την άποψή σας, συμβαίνει στον πλανήτη μας σήμερα με τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο; Οδηγούνται κάπου από κάποιους, υπάρχει κάποιο κρυφό σχέδιο;

Η μεν Ρωσία και οι σύμμαχοι της καθοδηγούνται από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους, οι οποίοι μάλιστα τους έχουν δώσει «εξωτικές» υπερτεχνολογίες, ιδίως μετά την κατάρρευση των Διδύμων Πύργων.

Οι ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ κυβερνώνται από εξωγήινους και γήινους αποστάτες, τους Ιησουήτες (Illuminati, Cabal και άλλες παρόμοιες οργανώσεις).

Συζητείται σε διάφορους συνωμοσιολογικούς κύκλους ότι οδηγούμαστε σε μία πανθρησκεία και μία παγκόσμια κυβέρνηση. Τι λέτε για αυτό;

Οι αποστάτες, γήινοι και εξωγήινοι, έχουν αποφασίσει να υποδουλώσουν όλους τους ανθρώπους του πλανήτη σε μιά παγκόσμια κυβέρνηση και σε μία πανθρησκεία. Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) την αποκαλούν. Σκοπεύουν, επίσης, να εξολοθρεύσουν 5 δις των ανθρώπων (πριν λίγες ημέρες κάποιος εκπρόσωπός τους το ανέφερε δημόσια), μέσω παγκοσμίου πολέμου, ώστε τα εναπομείναντα 2 δις περίπου να καταστούν άβουλα όντα και δούλοι εξυπηρετώντας αρχηγούς τους της ΝΤΠ.

Πιστεύω  ότι δεν θα το πετύχουν, «έχουν γνώση οι φύλακες»!!!

 Πιστεύετε, όπως πολλοί ισχυρίζονται, ότι θα υπάρξει μία παγκόσμια οικονομική κατάρρευση; Κι αν ναι, που θα μπορούσε να οδηγήσει αυτή και ποιες θα μπορούσαν να είναι οι συνέπειες για την Ελλάδα;

Δεν είμαι οικονομολόγος για να ξέρω τι θα συμβεί. Αν γίνει πάντως θα υπάρξουν, ίσως, ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Θεωρείτε, όπως πολλοί υποστηρίζουν, ότι οδηγούμαστε σε έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Πιθανώς. Οι τελευταίες εξελίξεις σε Συρία, Ουκρανία, κλπ, αυτό δείχνει. Δεν ξέρω αν θα το πετύχουν. Σύμφωνα με μήνυμα στον πλανήτη υπάρχουν 2 δις έμψυχα ανθρώπινα όντα και 5 δις άψυχα.

Στην περίπτωση που οδηγούμαστε… πιστεύετε ότι θα υπάρξει μία παρέμβαση των Ολύμπιων, ίσως, πολύ νωρίτερα από τα ενδεχομένως αρχικά τους σχέδια; Κι αν ναι, με ποιο τρόπο;

Τον Απρίλιο του 2017, όπως μας έχουν πει, λήγει το συμβόλαιο των 13500 ετών με τους αποστάτες. Οι Ανδρομέδιοι τηρούν επακριβώς τους όρους του συμβολαίου, καθόσον τηρούν επακριβώς τους συμπαντικούς νόμους. Έχουν κάνει όμως ορισμένες μικροεπεμβάσεις σε σοβαρά θέματα. Ο καιρός είναι πλέον πολύ κοντά.

Όπως μας έχουν πει το 2018 θα γίνει η τελική μάχη, «η μάχη των μαχών». Ήδη πλησιάζει στο ηλιακό μας σύστημα τεράστιος αποστατικός αστροστόλος και γι’αυτό βλέπουμε, ιδίως στον Ήλιο, να έρχονται και τεράστιες Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις. Υπενθυμίζω ότι ο Ηλιος έχει διαμορφωθεί εσωτερικά από τους Ανδρομέδιους, εδώ και χρόνια και έχει κατασκευασθεί τεράστιο κοσμοδρόμιο διαμέτρου 500.000 χλμ ! Επίσης έχουμε δει από τα ηλιακά παρατηρητήρια SOHO, ότι πολλά σκάφη ανεφοδιάζονται σε καύσιμα, μάλλον πλάσμα, από την επιφάνεια του Ήλιου.

Τι εννοείτε το 2018 θα γίνει η τελική μάχη, «η μάχη των μαχών»; Πού θα γίνει στην Γη ή στο διάστημα; Μήπως αυτός θα είναι ο Γ΄ΠΠ ή ο λεγόμενος Αρμαγεδδών;

Στο ηλιακό μας σύστημα και έξω απ’ αυτό θα γίνει. Καμία σχέση με τον Γ΄ΠΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ - Εικόνα10

Ποια είναι η γνώμη σας για τους Μπαράκ Ομπάμα, Άγγελα Μέρκελ, Χίλαρι Κλίντον, Ντόναλντ Τράμπ, Βλαντιμίρ Πούτιν;

Πλην του Πούτιν, όλοι οι υπόλοιποι είναι αποστάτες ερπετοειδείς. Ο Πούτιν είναι ο γήινος εκπρόσωπος των φωτεινών δυνάμεων στον πλανήτη μας!

Ποια είναι η γνώμη σας για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

Είναι άπαντες «απλώς ελληνόφωνες». Εδώ θέλω να υπενθυμίσω ότι ο πληθυσμός της χώρας μας αποτελείται από 3 εκατομμύρια Έλληνες με ελληνικό DNA και οι υπόλοιποι απλώς ελληνόφωνες από φύλλα που είχαν μεταναστεύσει από τους αρχαίους ιδίως χρόνους στην χώρα μας (πχ οι Γεφυραίοι, και άλλοι).

Αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα κόμματα, μικρά και μεγάλα;

Σε άλλα είναι μικτοί.

-Με βάση τα σημερινά δεδομένα ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το μέλλον της χώρας μας, σε όλα τα επίπεδα;

Η Ελλάς πολύ γρήγορα θα ελευθερωθεί από τα σημερινά δεινά της, θα εισέλθει στον δρόμο της προόδου και της ευημερίας και θα γίνει το λαμπρό παράδειγμα σε όλους τους λαούς του πλανήτη μας.

Με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτό;

Αυτό υπόκειται στο χέρι των Ελλήνων. Ας διαβάσουν οι Έλληνες το άρθρο 120 του Συντάγματος μας και ιδίως την παράγραφο 4.

Σαν Έλληνας αλλά και σαν άνθρωπος, ποια είναι ή γνώμη σας, ή τι συμβαίνει με την μεγάλη εισροή προσφύγων, κυρίως, στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Είναι κάτι φυσιολογικό ή κρύβεται κάποιο προδιαγεγραμμένο σχέδιο;

Είναι προδιαγεγραμμένο σχέδιο των αποστατών με την δημιουργία της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», που θέλουν το ανακάτεμα των λαών και την ρομποτοποίηση τους.

Πλησιάζουμε στο τέλος της συνέντευξης. Αν και υπάρχουν πάρα πολλά θέματα που θα θέλαμε να καλύψουμε επιπλέον, για να μην γινόμαστε κουραστικοί, επιφυλασσόμαστε για μία επόμενη αργότερα, αν συμφωνείτε και εσείς, εφόσον «απαιτηθεί» από τους αναγνώστες μας στο diadrastika.com.

Πολύ ευχαρίστως

Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάτι που θα θέλατε να θίξετε, να προσθέσετε ή να εστιάσετε την προσοχή όλων μας, σε κάτι που μας διέφυγε.

Θέλω επίσης να αναφέρω ότι καθημερινά αφυπνίζονται, σ’ αυτά τα θέματα, πάρα πολλοί άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη, ιδίως αυτοί που έχουν ελληνικό DNA χωρίς να το ξέρουν. Πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και οι περισσότεροι δεν μιλούν φοβούμενοι μην τους περιγελάσουν. Υπολογίζονται ότι σε όλο τον πλανήτη ότι υπάρχουν 120-140 εκατομμύρια.

Τελειώνοντας θέλω να αναφέρω ότι πολλοί αναγνώστες  που δεν γνωρίζουν θα παραξενευτούν για όσα ανέφερα. Άλλοι πάλι θα με περιγελάσουν. Δεν με ενδιαφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ - Εικόνα11

Τι έχετε να πείτε στους Έλληνες.

Ότι η Ελλάδα είναι Φως και το Φως πάντα νικάει το σκοτάδι !!!

Και μην ξεχνάμε επίσης, ότι:

«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά», όπως λέει και το γνωστό εμβατήριο!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ, κύριε Καρδαμίτση για όλα αυτά που μας είπατε και επιφυλασσόμεθα για το μέλλον.

Αγαπητοί φίλοι του diadrastika.com, εδώ τελείωσε η συνέντευξή μας με τον Στρταηγό Γεώργιο Καρδαμίτση. Όπως είναι αναμενόμενο, πολλά θέματα δεν καλύφθηκαν. Ωστόσο, αν υπάρχουν απορίες, ερωτήσεις, διευκρινήσεις που θα θέλατε να γίνουν, ή ό,τι άλλο νομίζετε, μπορείτε να αφήσετε σχόλια στο κάτω μέρος της ανάρτησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η αναδημοσίευση της συνέντευξης από οποιοδήποτε blog ή site, επιτρέπεται μετά την έλευση 24ώρου, δηλαδή από τις 4 Οκτωβρίου το πρωί.

diadrastika.com ‎

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (38)

 1. Ανώνυμος 10/03/2016 @ 4:12 ΜΜ

  Η παπα…. παει συννεφο στο ποταμι το βαθυυυυυυυυ

 2. Ανώνυμος 10/03/2016 @ 4:14 ΜΜ

  Αχ παλιοζωη παλιοκοσμε και παλιοκοινωνια. Ο ξεμωραμενος γεροκαρδαμητσης φιλοξενειται ως συνεντευξιαζομενος και γω που τα χω τα λογικα μου για να γραψω τα ευνοητα πρεπει να αποδειξω οτι ειμαι ανθρωπος

 3. Ανώνυμος 10/03/2016 @ 4:18 ΜΜ

  τελικα ο λιακοπουλος μπροστα σας ειναι τερας λογικης

 4. ΖΟΜΠΙ +009585773578347723874894767833 10/03/2016 @ 4:28 ΜΜ

  πιπες…

 5. Πολύ ωραίο και λεπτομερές το βιογραφικό… Κάτι ξέχασε όμως: μασώνος, ροδόσταυρος ή κάτι παρεμφερές, είναι; για να ξέρουμε και τις πηγές του και να κρίνουμε ανάλογα.

 6. Μας τα χετε κάνει πλανήτες με την εξωγήινο στρατηγό, δεν βλέπετε ότι το μυαλό του έχει αεριστεί στο υπερπέραν???!!!

 7. διομηδης 10/03/2016 @ 5:54 ΜΜ

  Mεγαλες αληθειες απο εναν Ελληνα.Διαβαστε,ενημερωθειτε,προετοιμαστειτε.

 8. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΟΜΑΔΑ Ε ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΕΡΙ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΓΕΛΩΣ) ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ “ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΗΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ (ΩΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ) ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ………….

  • Ανώνυμος 10/03/2016 @ 7:09 ΜΜ

   Aθηνούλα ζείς ρε δωδεκαθειστική ψυχή; χρόνια και ζαμάνια…μήπως ποστάρεις με ένα σωρό ανόητα ονόματα και κομπλεξικά σχόλια;
   Μπάαα…η Αθηνούλα “ποτέ”…

 9. Ανώνυμος 10/03/2016 @ 6:07 ΜΜ

  ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ Ο ΕΙΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ. ΟΙ ΟΛΥΜΙΠΙΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ PC. ΕΤΣΙ. ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΠΛΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΣΥΝTΑΞΙΟΥΧΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ γερασιμο ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ KAI COBRA. Victory of the light!!! LoL

 10. SOROSOYRGELA. MASWNOSPOROI GIOI THS SKYLAS. 8ERISTE XAZOBIOLIDES OYFOPLHKTOYS KAI TO KRIMA STO LAIMO SAS.

 11. Ανώνυμος 10/03/2016 @ 6:25 ΜΜ

  https://1.bp.blogspot.com/-XmSroNdXfCI/V8a4s2rxfrI/AAAAAAAAK-c/ehHzCGct0jMIynoFN-TzqyxjyjQjlbMXQCLcB/s1600/sympan.jpg

  Δείτε την φώτο…την είδατε; Ωραία…αυτό είναι μόνο ο ένας απο τους 10^7 γαλαξίες. Άν υπάρχουν δισεκατομμύρρια άλλα σύμπαντα; Ουδείς δεν το γνωρίζει και κουμάντο στον Θεό δεν μπορεί να κάνει κανείς.
  Κόψτε τώρα όλοι τα ναρκωτικά με τους Ολύμπιους Ανδρομέδες Κρόνιους κτλ…
  Ένας είναι ο Δημοιυργός του σύμπαντος και αυτός έχει τον Πρώτο και τον τελευταίο ΛΟΓΟ (Κρατήστε την λέξη ΛΟΓΟΣ).
  [1 Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος. 2 Οὗτος ἦν ἐν ἀρχῇ πρὸς τὸν Θεόν. 3 πάντα δι’ αὐτοῦ ἐγένετο, καὶ χωρὶς αὐτοῦ ἐγένετο οὐδὲ ἕν ὃ γέγονεν. 4 ἐν αὐτῷ ζωὴ ἦν, καὶ ἡ ζωὴ ἦν τὸ φῶς τῶν ἀνθρώπων. 5 καὶ τὸ φῶς ἐν τῇ σκοτίᾳ φαίνει, καὶ ἡ σκοτία αὐτὸ οὐ κατέλαβεν. ]Ιωάννης 1-5.

  ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ…

  • Ανώνυμος 10/03/2016 @ 7:20 ΜΜ

   ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΥΤΟ)ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

   • Για όσους βλέπουν αποδεικνύεται καθημερινά και στα πιο απλά πράγματα…

    Για όσους δεν θελουν να δουν και τον Υιό του τον Αγαπητό να στείλει θα τον Σταυρώσουν..

    • Ανώνυμος 10/03/2016 @ 10:36 ΜΜ

     ok. πες μου κατι απλο και καθημερινο που επιβεβαιωνει την υπαρξη ενος υπερφυσικου οντος απο πισω του

     • Ανώνυμος 10/04/2016 @ 12:01 ΠΜ

      Θα τολμήσω να πάρω τον λόγο απο τον ΕΛΕΟΣ, αλλά προσωπικά για εμένα το μεγαλύτερο και καθημερινό γεγονός ύπαρξης του Θεού έιναι οτι συγχωρεί την βλακεία σας. Ακόμη και εσείς έχετε μέχρι τελευταία στιγμή το δικαίωμα της μετάνοιας.
      Για εμένα προσωπικά όχι απλά θαύμα, είναι υπέρβαση του ίδιου του Θεού.
      Άν θέλεις άλλα γεγονότα μπορώ να ξεκινήσω απο την ίδια μου την ζωή που πέρασα χρόνια αρρώστια με πιθανότητα μηδαμινή να ζήσω και σήμερα σου γράφω. Η πληρωμή του; ένα κιλό λαδάκι σε έναν απο τους Αγίους του. Η εξέλιξη της αρρώστιας μου θετικά προς την υγεία ήταν ραγδαία θετική. Άν έχεις γιατρό φίλο θα ήξερες περισσότερα όπου ακόμη και αυτοί σηκώνουν τα χεριά συχνά ψηλά καθημερινά και ανεξήγητα. Άλλο γεγονός με την γυναίκα και το παιδί μου.
      Αυτά δεν μπορείς να τα γνωρίζεις εσύ διότι ο Θεός είναι μέσα στην ζωή μας καθημερινά. Απο τα πιό απλά μέχρι τα πιό αδύνατα σημεία της ζωής μας. Ξέρω οτι και αυτό δεν σου κάνει αίσθηση διότι ως Άπιστος Πέτρος και Θωμάς θέλεις να αγγίξεις. Άν ψάχνεις έναν Θεό με επιστημονική και βιολογική ύπαρξη ή ακόμη να κάνει κάτι μπροστά σου την ώρα που εσύ το ζητάς για να στερεώσεις την Απιστία σου ή την ανυπαρξία σου τότε ζήτα απο το ίδιο το σύμπαν που πιστέυεις ή τον Δία (αναλόγως γούστου) να σου κάνει το ίδιο.
      Θα ήθελα να μου πείς την εξέλιξη της επιθυμίας σου. Σίγουρα δεν σε έφτιαξε το σύμπαν (που δεν μπορείς να το αρνηθείς) απο τύχη ή χωρίς λόγο.
      Ζήτα λοιπόν…αφού το ίδιο το σύμπαν είναι κάτι αμέτρητο σε μέγεθος και υπερφυσικό να σου το δώσει. Γιατί δεν πιστέυεις σε αυτό;
      Ή μήπως πιστέυεις; Αφού το σύμπαν δημιουργήθηκε στην τύχη γιατί δεν δημιουργείται ακόμη ένα άλλο; Ποια είναι οι πιθανότητα γνωρίζεις; Άν δεν γνωρίζεις θα σου πώ εγώ.
      1/(10^10^56).


      https://www.youtube.com/watch?v=jEXEmItdgFo (πολύ όμορφο αυτό και κατανοητό).
      π. Ειρηναίος Δεληδήμος .
      Κάνε τον κόπο να ψαξεις και να δείς όλα τα βίντεό του. Αξίζει.

     • Ενας Ανοητος 10/04/2016 @ 2:22 ΠΜ

      Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΜΒΡΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΘΑΥΜΑ!!!

     • Εχετλαίος 10/04/2016 @ 11:13 ΠΜ

      Δυστυχώς (για σένα) φίλε μου δεν υπάρχουν “απτές αποδείξεις” γι αυτο που ζητάς, διότι το προσεγγίζεις λάθος. Θα βοηθήσω όμως: Είσαι εντός του Θεού, ζεις μέσα σε Αυτόν και ως εκ τουτου δεν δύνασαι ποτέ με τη γήινη μορφή σου να ΤΟΝ δεις στην Ολότητά του, διότι τότε θα έπρεπε να είσαι έξω από Αυτόν σαν παρατηρητής, πράγμα αδύνατον! Βλέπεις τμήματα αυτού, διότι είσαι “κύτταρό” του, υποσύνολό του, είσαι Εντός του και βλέπεις “αυτό” που σε περικλείει μόνο, αλλά όχι την πλήρη Εικόνα, δηλαδή, τη φύση, τα ζώα, το σύμπαν, την αρμονία, το κάλος, τους καλούς ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και σε αγαπούν και σε φροντίζουν… Αυτά ας πούμε ότι είναι οι “απτές” αποδείξεις του Θεού που ζητάς, στην παρούσα φάση, ΑΛΛΑ δεν είναι μόνον αυτά ο Θεός… Εσύ απλά, βλέπεις ένα απειροελάχιστο δείγμα της πολυεπίπεδης και πολυδιάστατης φύσης Αυτού ως προβολή στην περιορισμένη χωροχρονική πραγματικότητα της Γης. Εν κατά κλείδι φίλε μου, ΔΕΝ μπορείς να δεις το άπειρο μέσα από πεπερασμένη σκοπιά, παρά μόνον να το αφουγκραστείς! Όπως ακριβώς το έβρυο ΔΕΝ μπορεί να δει τη μάνα του στη μήτρα που βρίσκεται κι ούτε φαντάζεται πως είναι στη μορφή της ως άνθρωπος, παρά μόνο όταν γεννηθεί. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι βρίσκεται εντός της και ότι εκείνη του δίνει πνοή και Ζωή. Φαντάζεσαι λοιπόν το έμβρυο να έλεγε αυτό που λες εσύ: “Δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις για ύπαρξη της Μάνας, δεν την έχω δει ποτέ μου!!!”

      ~Εχεταίος~

  • 18:25 δεν πιστευεις βεβαια για ολα τα παραπανω που λεει ο Στρατηγος γιατι πολυ απλα δεν ειδες με τα ματια σου αλλα μας λες οτι υπαρχει ο ενας κτλ κτλ για τα οποια ομως ουτε εσυ μπορεις να αποδηξεις…..και μην με πεις οτι υπαρχουν τα γραπτα περι διαθηκης κτλ γιατι παλι δεν ξερεις ποιος τα εγραψε.Οποτε ασε ενα παραθυρακι ανοιχτο για το ποια ειναι τελικα η ιστορια του πλανητη γιατι πολυ απλα……κατι που δεν πιστευεις δεν σημαινει και οτι αυτο το κατι δεν υπαρχει.

 12. Ανώνυμος 10/03/2016 @ 6:28 ΜΜ

  Έχουν κάνει συμβόλαιο 13.500 ετων με τους αποστατες??
  ΑΪΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτόι είναι χειρότεροι από εμας

 13. ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ 10/03/2016 @ 6:56 ΜΜ

  WTF MY NIGGA???

 14. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ.
  ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ Η ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
  Ο ΖΕΥΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΟΤΗΤΑ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ?
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.

 15. ΤΕΛΕΙΟ…συνγχαρητηρηα…….τυφλοσ ημουν και οιδα το φωσ σασ ευχαριστω εγκαρδιοτατα……………διοτι ζω αναπνεω για αληθινη- αληθεια……

 16. Ανώνυμος 10/03/2016 @ 8:28 ΜΜ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΠΡΑΙΖ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΙΑΜΕΣΟ Η ΙΔΙΩΤΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΠΟΧΗΣ DISCO ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

  ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ ΓΙΑ ΗΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΓΑΙΩΝ

  ΜΠΑΖ ΛΑΙΤ ΓΙΑΡ.

 17. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ Ε ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΥΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ:
  ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (ΣΑΟΥΛ) , ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΓΩΝ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….. ΚΑΙ ΟΧΙ : ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ….. ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Κ.Τ.Λ ! ! !

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ : ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ :
  <>.

  <>.

  Ντανιέλ Ντεφόε, 1660-1731 συγγραφέας του Ροβινσώνα Κρούσω

  Αλήθεια, έχετε προσέξει ότι πουθενά μέσα στα <> δεν γίνεται λόγος για την Πατρίδα ;

  Σύμπτωση , ή εσκεμμένη ενέργεια ;

  Η μοναδική αναφορά της λέξης αυτής γίνεται στον Μάρκο ΣΤ΄1: <>, αλλά ή λέξη Πατρίδα στη Συγκεκριμένη Περίπτωση Προσδιορίζει τη Ναζαρέτ.

  Έχουν λοιπόν και οι Θεοί Πατρίδα.

  Ο Ιησούς έχει Πατρίδα τη Ναζαρέτ, μιά πόλη της Παλαιστίνης.

  Ο Ζευς έχει Πατρίδα του την Παρρασία, μία τοποθεσία κοντά στον Άνω Αλφειό (Καλλίμαχος Ύμνος στο Δία, 10), ο Απόλλων έχει Πατρίδα του τη Δήλο και ο Ερμής την Αρκαδία.

  Σε Περίπτωση όμως Κινδύνου, την Πατρίδα Ποιού Θεού Θα Υπερασπίσουμε;

  Με άλλα λόγια, Ποιά Πατρίδα <> Περισσότερο: Θα πούμε Πώς Δεν Μας Ενδιαφέρει η Ελλάδα (ή Πατρίδα μας και Πατρίδα των Ελλήνων Θεών) και θα Τρέξουμε να Υπερασπιστούμε την Πατρίδα τού Εβραίου Θεού ;

  Μολονότι τα περισσότερα από τα κείμενα που συμπεριλαμβάνονται στην Καινή Διαθήκη είναι γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα Αυτό Δεν Θα Έπρεπε να μας Προξενεί Ούτε ‘Ιχνος Υπερηφάνειας, αφού
  Τα Κείμενα Αυτά Ούτε για την Ελλάδα Μιλούν, ούτε Ελληνικούς Σκοπούς Εξυπηρετούν.

  Για Να Πούμε την Αλήθεια, Είναι Κατάφορα Ανθελληνικά.

  Γράφτηκαν στα Ελληνικά από Εβραίους Συγγραφείς
  (‘Οχι απαραίτητα από Αυτούς πού δηλώνουν) Επειδή οι Εβραίοι για Αιώνες Είχαν Χάσει την Γλώσσα Τους.

  Ελλήνιζαν, τόσο στη Γλώσσα ‘Οσο και στα Ήθη.

  Αθλούνταν, Πλένονταν και Αποποιούντο έως και την Περιτομή Τους πού προσπαθούσαν να καλύψουν με ένα είδος πλαστικής εγχείρησης.

  Κανένα από τα Κείμενα, είτε της Καινής είτε της Παλαιάς Διαθήκης δεν γράφτηκε από Έλληνες, ούτε Απευθύνεται σε Έλληνες.

  Ακόμη και οι επιστολές τού Παύλου προς Εφεσίους, Φιλιππησίους, Θεσσαλονικείς ή Κορινθίους ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Αλλά στους Εβραίους Πού Ζουν στις Ελληνικές Αυτές Πόλεις, και πού Υπήρξαν οι Πρώτοι Προσήλυτοι στον Χριστιανισμό, Όχι από Δική Τους <> Αλλά Μετά από την Εντολή πού Πήραν από τούς Ραββίνους Τους, να Υποδυθούν τούς Πιστούς της Νέας Θρησκείας.

  <> (Πράξεις ΙΖ 1-2).

  Στην Αθήνα Προσέγγισε Πρώτα την Συναγωγή των Ιουδαίων, Όπου Βρήκε Ομοεθνείς Του για Σίτιση, Στέγαση, Προστασία και Ποίμνιο (Πράξεις ΙΖ 17) και στην Συνέχεια Όταν Πήρε Θάρρος, άρχισε να γυρίζει στην Αγορά και να Μιλά με τούς <>, δη¬λαδή με τούς Θαμώνες και τούς Περαστικούς.

  Στην Κόρινθο τα Ίδια: οι Πρώτοι Προσήλυτοι Ήταν Ιουδαίοι, ό Ακύλας και ή σύζυγος του Πρίσκιλλα (Πράξεις ΙΗ’ 2).

  Ο Κρίσπος, Νεοφώτιστος Χριστιανός Είναι ΑΡΧΙΣΥΝΑΓΩΓΟΣ (Πράξεις ΙΗ’ 8).

  Ο Παύλος μάλιστα Φιλοξενείται από τον Ιούστο, πού το Σπίτι Του Μοιραζόταν τον Ίδιο Τοίχο με την ΣΥΝΑΓΩΓΗ (Πράξεις ΙΗ’ 7).

  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ <>:

  Πράξεις ΙΗ’ 4, ΙΗ’ 19, ΙΗ’ 26, ΙΘ’ 8 Αποδεικνύοντας Έτσι πώς οι Εβραϊκές Συναγωγές Υπήρξαν Ο Δούρειος Ίππος τού Ελληνισμού.

  Πρέπει να Παρατηρήσουμε Ότι οι Λέξεις Συναγωγή και Εκκλησία Είναι Συνώνυμες.

  Υπάρχει ωστόσο μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία που πρέπει να λάβουμε υπ’ Όψιν μας.

  Η Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια, Τόμος Χ, λήμμα Salonica γράφει:

  <>.

  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ , ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ! ! !

  Στον Αιώνα Πού Πέρασε Κατέρρευσαν Αυτοκρατορίες
  (όπως ή Βρετανική) ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ! ! !

  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

  <>

  • Ανώνυμος 10/03/2016 @ 10:24 ΜΜ

   Φοβερή λογική. Θέλω να τελειώνω με τις “μπούρδες” ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΕΣ!!!
   Είσαι για γέλια και για κλάματα κατακαιμένη Δωδεκαθειστρια.
   ΟΛα αυτά που παραθέτεις δικές σας πωποθεωρίες.
   Και δεν έχετε μελετήσει τόποτε και δήθεν τα γνωρίζετε όλα για τον Χριστιανισμό που τόσο πολύ μισείτε και ρίχνετε την νεοπαγανιστή hasbara σας σε όλα τα sites. Κάποια στιγμή θα ψοφήσετε απο το ίδιο το δηλητήριο σας. Αυτή είναι η μοίρα σας…απλά ουρλιάζει το αφεντικό σας ουρλιάζετε και εσείς. Θρόνος του Θεού η απεραντοσύνη. Το άπειρο το ακατανόητο. Θρόνος του Διό σας…κάποτε ένα βουνό…τώρα μεταφερθήκατε σε διπλανούς πλανήτες και εξωγήινους. Πουλήστε σανό και παραμύθι. Άλλωστε το άχυρο στα τετράποδα κάνει καλό. Το μίσος σας οδηγεί. Κάποτε αυτό τελειώνει και αιωρείστε στην ανυπαρξία.
   Περαστικά σας.

   • ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ Ή ΚΙΝΕΖΟΙ??? 10/04/2016 @ 12:46 ΠΜ

    ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ …ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ “ΘΕΟΣ” Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΒΟΥΝΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ = ΚΙΝΑ…
    ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ Ή ΚΙΝΕΖΟΙ??

    • ΟΥΣΤ ΡΕ!!! 10/04/2016 @ 3:54 ΜΜ

     ΒΟΥΡΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΛΑΞ!! ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΕΗΝΤ Ή ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΤΖΕΗΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΖΕΗΝΤ (ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ Ή ΚΙΝΕΖΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ)..ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΖΕΗΝΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝ (ΠΡΩΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΩΝΙΑ) ΝΟΤΙΑΣ ΚΙΝΑΣ…
     ΒΛΑΚΕΣ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΙΝΑ=ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ (ΤΖΕΗΝΤ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ..

  • Ανώνυμος 10/03/2016 @ 11:33 ΜΜ

   http://o-nekros.blogspot.gr/2011/12/blog-post_28.html

   http://www.apologitis.com/gr/ancient/kalopoulos/kakotexnies.htm#%CE%A0%CE%91%CE%93%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%A3

   Καλή μετάνοια Αθηνούλα…άν είσαι “Αθηνούλα” ή κάτι αλλο ή άλλοι. Με εσάς πρέπει να κρατάει κανείς αρχείο.

   Έχει και άλλα ΑΝ θές αλλά ακόμη και εγώ να χρειστεί να γράψω αυτόν το νεότερο ΦΡΟΥΤΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ τον εξευτελίζω όποτε θές.
   Όταν λές άρες μάρες κουκουνάρες κάποια στιγμή ξεχνάς και αυτά που ήθελες να πείς.
   Όχι φυσικά με τόσο μίσος που έχεις μέσα σου οτι θα τα δώσεις σημασία αλλά λέμε τώρα…
   Το σχόλιο πάει με το μεροκάματο.

   • Ανώνυμος 10/04/2016 @ 1:50 ΜΜ

    μπράβο φίλε μου. ξεβράκωμα της μασονίας τους όπου σταθούν και όπου βρεθούν. θύματα ψάχνουν και ανίδεους, αδιάβαστους της Χριστιανικής Πίστης.
    έχει ξεσκεσπαστεί η δυσωδία τους ήδη απο τον συγχωρεμένο τον Φουράκη. προσοχή στα βιβλία τις πατσαβούρες που εκδίδουν. γεμάτα μέσα στο ψέμα, την ειρωνία, γεμάτα ύπουλους υπαινιγμούς βρωμερούς και χυδαίες ύβρεις για την Αγία Γραφή.

    http://www.apologitis.com/gr/ancient/ysee/ysee_fasismos.htm
    Oρίστε τα δήθεν γνήσια “Ελληνικά” και αρχαιόπληκτα βλαστάρια. λερώνεσαι απο όπου και να τους πιάσεις. δείτε τι προπαγάνδα οργανωμένη κάνουν μέσα απο τους ιστοχώρους. δείτε…διαβάζετε και να ενημερώνεστε για τις υπόγειες συνεργασίες τους με την ΜΑΣΟΝΙΑ.
    στόχος τους η ΕλληνΟρθοδοξία, ο διχασμός και στο τέλος ο εμφύλιος. πολύ προσοχή σε όλλους αυτους!

   • Ανώνυμος 10/04/2016 @ 6:41 ΜΜ

    Όλοι οι ηλίθιοι και όλοι οι ανώμαλοι και όλα τα κατακάθια της κοινωνίας το έριξαν στην αρχαιοπληξία.

  • Ανώνυμος 10/04/2016 @ 1:14 ΠΜ

   AΘΗΝΟΥΛΑ No offense…ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΗΡ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΚΟΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑ@@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟΥΣ “ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ” ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ…ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ Ή ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ (ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΟΙΝΩΣ). ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΠΑΡΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.
   ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΥΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΕΣ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. ΓΑΜ**Ε ΠΙΠΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
   GET A LIFE GIRL OR BOY!

 18. ΚΥΡ ΚΑΡΔΑΜΙ ΤΕΤΟΙΕ ΜΟΥ. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΓΜΕΝΟ ΤΟ 400μχ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΩΝΕΙΟ,ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΑΠΟΛΩΝΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΣ.. ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΩΔΙΚΕΣ.ΙΒΗΡΩΝ ΚΩΚ 1138 Κ 23 24 25 ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΒΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΠΡΟΣΥΝΟΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΟΥ……ΣΗΝΑΙΚΗ ΒΙΛΒΛΙΟΘΙΚΗ 174767 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12 ΣΙΝΟΔΙΚΑ ΠΡΟΣΙΝΟΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Κ 18 ΠΡΟΣΙΝΟΔΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ [ΠΕΡΙ ΤΟ 903] ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΩΝΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΙΕΡΜΙΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΣΙΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ …..ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΓΚΟΟΟΛ ΦΑΣΗ.ΚΩΔΙΚΑΣ 666 ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΙΝΟΔΙΚΑ ΕΦΕΣΟΥ Κ 15………ΒΑΛΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΑΡΓΑΛΙΕΡΑ ΣΤΟ 5 …ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΣ ΚΥΡ ΚΑΡΔΑΜΙ ΤΕΤΟΙΕ ΜΟΥ

 19. ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΤΡΟΛΕΛΛΗΝ 10/04/2016 @ 4:37 ΜΜ

  Παιδιά το θέμα με αυτούς τους γελοίους δεν είναι τόσο αστείο όσο φαίνεται στην επιφάνεια. Η φανατίλα και το μίσος αυτών των προβληματικών ατόμων και σε αυτή μάλιστα την δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος δεν μπορούν να περνάνε απαρατήρητα.

 20. Ανώνυμος 10/04/2016 @ 4:44 ΜΜ

  Τελικά δεν είναι τυχαίο που αυτή η αρρώστια προβάλλει μόνο τα βλήματα.

 21. Κ.Σαμιος 10/04/2016 @ 8:52 ΜΜ

  Όλα αυτά που δημοσιεύονται στο αρθρο είναι πλανες και μπουρδες. Η Ορθοδοξη δογματικη είναι περα και πανω από αυτές τις ανοησιες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh