20:53 - 11/07/2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !!! ΟΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!! 5 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ !! ΟΥΤΕ !! :

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!! ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΜΑΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ !!!

ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΣ: ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΒΟΥΛΗ !!!

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!

ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ !!! ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4682 ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ !!!

ΟΣΟΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΜΑΣ !!!

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ (ΕΝΑΣ !!!) ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΘΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ;;;

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Τεράστιος είναι ο προβληματισμός για τις ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, τις ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ και τις ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ με τις οποίες μας απειλούνε, σε περίπτωση που ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ να εμβολιαστούμε. Και απολύτως δικαιολογημένα.

Κατ’ αρχήν, πού προβλέπονται αυτές οι φυλακίσεις; Για να δούμε:

Ο νόμος της ντροπής, ο νόμος των φαρμακευτικών εταιρειών, ο 4682/2020, κύρωσε την 3.4.2020 την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της 25.2.2020.

Στην 6η παράγραφο του πρώτου άρθρου, προβλέπεται ότι “όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου (δηλαδή, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, η υποχρεωτική νοσηλεία, η υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή και ο υποχρεωτικός εργαστηριακός και κλινικός έλεγχος) τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη”.

Και υπάρχει και το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα, στη δεύτερη παράγραφο του οποίου προβλέπεται ποινή κάθειρξης έως δέκα χρόνια (5 έως 10 δηλαδή), για όποιον παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει νόμος (εν προκειμένω ο 4682/2020) για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μία μεταδοτικής ασθένειας (εν προκειμένω ο Covid-19) και η παραβίαση αυτή είχε ως αποτέλεσμα η ασθένεια να μεταδοθεί σε άνθρωπο ,

ενώ στην τρίτη παράγραφο προβλέπεται ποινή κάθειρξης 10-20 χρόνια, εάν είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ανθρώπου, και ποινή ισόβιας κάθειρξης εάν είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μεγάλου αριθμού ανθρώπων.

Τις παραγράφους 2 & 3 του 285 Π.Κ. ξεχάστε τις. Κατ’ αρχήν πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ότι εγώ μετέδωσα την “ασθένεια” σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΝ τρίτο ή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ τρίτους. Πώς στην ευχή θα αποδειχθεί αυτό, όταν εγώ που δεν εμβολιάστηκα ΔΕΝ μπορώ να μεταδώσω την “ασθένεια” σε αυτόν που εμβολιάστηκε;;;

Ο Ηλίας Μόσιαλος, βέβαια, ο οποίος μας ανακοίνωσε περιχαρής ότι το εμβόλιο θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο, μας είπε ταυτόχρονα ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι ο εμβολιασμένος ΔΕΝ θα διασπείρει παρά ταύτα τον ιό !!! (Δηλαδή ΚΑΙ εμβολιασμός ΚΑΙ lock down !!!)

Επομένως, πώς στην ευχή θα αποδειχθεί ότι ΕΓΩ τον διέσπειρα αφού θα μπορούν να τον μεταδώσουν και οι εμβολιασμένοι ;;; !!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το άρθρο 285 ΔΕΝ μπορεί να εφαρμοστεί !!

Επιστρέφουμε λοιπόν στην παράγραφο 6 του άρθρου 1 του νόμου 4682/2020.

Θυμίζω: “Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη”.

Δηλαδή, δεν απαιτείται να έχω μεταδώσει τον ιό. Αρκεί να αρνηθώ τον εμβολιασμό για να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος μου.

Πολύ ωραία. Πάμε να δούμε λοιπόν ΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ θα έχει η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος μας, αν (δηλαδή ΟΤΑΝ) αρνηθούμε τον εμβολιασμό. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ. Γιατί οι Εισαγγελείς θα είναι υποχρεωμένοι να την ασκήσουν, εάν ζητηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εκ του νόμου. Εύχομαι να μη το κάνουν αυτεπαγγέλτως… Γιατί τότε θα γκρεμιστούν και οι Εισαγγελίες. Και οι Εισαγγελείς θα πρέπει να δώσουν λόγο σε μας. Αλλά πάνω απ’ όλα, στα παιδιά τους.

Αρνούμαι τον εμβολιασμό. Κάποιος πρέπει να με καταδώσει. Ελάτε, λοιπόν! Να μάθουμε τους νέους δοσίλογους!

Αυτόφωρο.

(Εάν δεν ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία αλλά η τακτική, η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφω παρακάτω, χωρίς τη διαδικασία της σύλληψης και των παρεπόμενων):

Να εξηγήσω τι σημαίνει αυτόφωρη διαδικασία και ποια η διάρκειά της. Όλοι έχετε ακούσει για το 48ωρο. Και είναι έτσι. Στην πράξη όμως πολύ σπάνια η αυτόφωρη διαδικασία καλύπτει ολόκληρο το 48ωρο. Θα πρέπει το αδίκημα (εν προκειμένω η άρνηση για τον εμβολιασμό) να τελεστεί στις 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα και ένα δευτερόλεπτο. Ώστε να καλύψουμε ολόκληρο το 48ωρο έως την επομένη τα μεσάνυχτα. Γιατί ο νόμος ορίζει ότι η αυτόφωρη διαδικασία αρχίζει από την ώρα τελέσεως του αδικήματος έως την επομένη ημέρα τα μεσάνυχτα. Οπότε η μεγαλύτερη διάρκειά του είναι 48 ώρες, εάν το αδίκημα τελεστεί στις 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα μίας ημέρας (και διαρκεί ολόκληρη την πρώτη ημέρα και τη δεύτερη: 48 ώρες), και η μικρότερη είναι 24 ώρες, εάν το αδίκημα τελεστεί ένα δευτερόλεπτο πριν τα μεσάνυχτα (ώστε διαρκεί αυτό το δευτερόπλεπτο και ολόκληρη την επομένη: 24 ώρες).

Πρέπει να κινητοποιηθεί η Αστυνομία για τη σύλληψη, σαν να κυνηγάει κοινούς εγκληματίες!

Άντε και το κάνει. Σε συλλαμβάνει. Σε οδηγεί στο τμήμα.

Ως ήρωα που υπερασπίζεσαι την ατομική ελευθερία, τη δική σου και των παιδιών σου. Που υπερασπίζεσαι το Σύνταγμά σου!

Εκεί, μετά από τη σύντομη έγγραφη διαδικασία, ο εισαγγελέας υπηρεσίας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη δώσει προφορική εντολή να αφεθείς ελεύθερος. Δεν είσαι και ο Πάσαρης…

Αλλά, άντε και είσαι. Θα κρατηθείς μέχρι τη δίκη στην αυτόφωρη διαδικασία. Την άλλη μέρα θα οδηγηθείς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, όπου και θα γίνεις σεσημασμένος πια υπερασπιστής των δικαιωμάτων, των δικών σου και των παιδιών σου. Υπερασπιστής του Συντάγματός μας.

Μετά θα οδηγηθείς στα Δικαστήρια για να δικαστείς από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Σου ασκείται ποινική δίωξη.

Μήπως εν τω μεταξύ θα μας εμβολιάσουν σιδηροδέσμιους στο κρατητήριο, σαν νέοι Μένγκελε στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως ;;;

Ποιος θα τολμήσει να βάλει τα παιδιά μας δεμένα πάνω σε ένα κρεβάτι να τα εμβολιάσουν με τη βία, όταν εμείς ως κηδεμόνες τους θα αρνηθούμε;;; ΠΟΙΟΣ :::

Μία, μόνο μία τέτοια εικόνα πολίτη ή παιδιού, δεμένου, να το εμβολιάζουν με τη βία, θα γκρεμίσει το Μέγαρο Μαξίμου και ολόκληρη την Βουλή !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!!

Και εκεί αρχίζει η αντεπίθεση των Ελλήνων!! Και αρχίζει η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ των Ελλήνων Δικαστών.

Εκεί θα πάμε όλοι οι δικηγόροι και οι γιατροί που σεβόμαστε τους όρκους μας και θα υπερασπιστούμε την Ελλάδα !!! Σε κάθε δίκη, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας !!

Και θα αποδείξουμε μαζί ότι ο ιός είναι ΑΠΑΤΗ. Και θα αποδείξουμε την ΑΝΤΙΣΥΝΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του νόμου !!!

Αλλά και χωρίς εμείς να είμαστε εκεί: Οι Δικαστές ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ΕΛΕΓΞΟΥΝ παρεμπιπτόντως την ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του νόμου:

Και να αποφασίσουν ότι είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ !!! Και να τον πετάξουν στα μούτρα των κυβερνώντων και των φαρμακευτικών εταιρειών !!!

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ;;;

ΕΝΑΣ !!!

Ένας να το κάνει για τα δικά του παιδιά!!!

Γιατί, φίλοι μου, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ είναι τα ΦΡΑΓΜΑΤΑ που θα αποκρούσουν το τσουνάμι των εγκλημάτων που σχεδιάζουν κατά των παιδιών μας !! Μη παρασύρεστε από αυτά που διαβάζετε για τον Κώδικα της Νυρεμβέργης: ΚΑΜΙΑ ισχύ δεν έχει. Δεν έχει ενσωματωθεί στη νομοθεσία κανενός κράτους. Ενώ η Σύμβαση του Οβιέδο, ούτως ή άλλως, με τον νόμο 2619/1998, έχει συνταγματική ισχύ. Επομένως, πάλι για το Σύνταγμα μιλάμε.

Και εγώ σας λέω ότι θα υπάρξουν καταδίκες. Θα πάμε φυλακή ;;;

ΟΧΙ !!!

Τι ποινή μπορεί να μας επιβάλει ένα Μονομελές Πλημμελειοδικείο ;;;

3 μήνες; 5 μήνες ;

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, σε σοβαρότερο αδίκημα για τα μέτρα, την παράβαση του 285 του Ποινικού Κώδικα, καταδίκασε Ροδίτες πολίτες που έκαναν την περιφορά του Επιταφίου το ΠΑΣΧΑ, σε 6 μήνες φυλακή. Τι θα κάνουν τα Μονομελή για την παραβίαση της υποχρέωσης να εμβολιαστούμε; Θα εξαντλήσουν το όριο και θα μας επιβάλουν 2 χρόνια; Και να γκρεμιστεί μετά ο Άρειος Πάγος;;

Άντε και το κάνουν. Και; Κατ’ αρχήν θα κάνουμε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης. Η οποία αναστέλλει την εκτέλεση της ποινής. Και η υπόθεση δικάζεται από την αρχή στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Σε δεύτερο βαθμό.

Ξέρουμε όλοι πόσο αργή είναι η Δικαιοσύνη.

Άντε και εδώ, η Δικαιοσύνη ξυπνάει και τρέχει.

Πάμε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Ό,τι μας επέβαλε το Μονομελές μας το επέβαλε. Παραπάνω δεν πάει. Απαγορεύεται. Αρχή της μη χειροτέρευσης της θέσης του κατηγορουμένου.

6 μήνες, 10 μήνες, 15 μήνες; Δύο χρόνια; Και στο Τριμελές;; :

ΤΡΙΕΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ !!!

Για ποινές φυλάκισης έως τρία χρόνια αναστέλλεται η εκτέλεση της ποινής για ένα έως τρία χρόνια, σύμφωνα με το άρθρο 99 του Ποινικού Κώδικα, ανεξαρτήτως προηγούμενης καταδίκης και μητρώου. Και μετά το πέρας της αναστολής, τελειώσαμε.

Το δικαστήριο μπορεί να μην αναστείλει την εκτέλεση της ποινής, εάν κρίνει “με βάση ειδικά μνημονευόμενα στην αιτιολογία στοιχεία, ότι η εκτέλεση της ποινής είναι απολύτως αναγκαία για να αποτρέψει τον καταδικασθέντα από την τέλεση νέων αξιοποίνων πράξεων”.

Ποιές νέες αξιόποινες πράξεις θα είμαστε επικίνδυνοι να διαπράξουμε; Δεν είμαστε και μπράβοι της νύχτας. Το εμβόλιο θα έχουμε αρνηθεί. ΜΙΑ ΦΟΡΑ θα το αρνηθούμε. Δεν μπορούμε να κατηγορηθούμε ξανά για την άρνηση του ΙΔΙΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ !!

Μετά, ο Άρειος Πάγος. Αίτηση αναιρέσεως κατά της τελεσίδικης καταδικαστικής απόφασης. Εάν οι πρωτοδίκες δεν τολμήσουν να κρίνουν αντισυνταγματικό τον νόμο των φαρμακευτικών εταιρειών, το ΤΕΡΑΣΤΟ ΧΡΕΟΣ θα το αναλάβουν οι Αρεοπαγίτες!! Εάν ΔΕΝ αναλάβουν την τεράστια αυτή ευθύνη και ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ, δεν θα μπορέσουν ξανά να κυκλοφορήσουν στους δρόμους!!

Γιατί στο μεταξύ η λαϊκή οργή θα ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ !!! Για τις διώξεις, τις δίκες, τις καταδίκες !!

Αλλά και αν ακόμα και ο Άρειος Πάγος μας προδώσει και οι καταδίκες γίνουν αμετάκλητες, μετά τις διώξεις και τις καταδίκες, η αντίστασή μας και ο αγώνας για τα παιδιά μας θα επικυρωθούν στα ποινικά μητρώα μας, στα οποία θα περάσουν οι καταδίκες και θα γίνουν τίτλοι ΔΟΞΑΣ και ΤΙΜΗΣ !!

Και η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα !!

Φυλακή πάντως δεν θα πάει κανείς !! Και ούτε το εμβόλιο θα κάνει κανείς !!

Τουλάχιστον εμείς !! Εσείς στην Βουλή, τα κομματόσκυλά σας, και εσείς που μπαίνετε στη θάλασσα με γάντια και μάσκες, να το κάνετε… Αλλά εσείς, βουλευτάδες και υπουργάρες, και τα παιδιά σας, θα το κάνετε το εμβόλιο μπροστά μας. Για να είμαστε σίγουροι ότι θα βάλετε μέσα σας αυτό που πάτε να μας ποτίσετε εμάς, και όχι κανα φυσιολογικό ορό, για να έχουμε να δείχνουμε ότι κάναμε το εμβόλιο. Έτσι;

Ελάτε να γυρίσουμε τη σελίδα αυτή όλοι μαζί !!!

-Και για να προλάβω τα σκοτεινά υπόγεια, για να μην τους μπαίνουν ιδέες:

Δεν διεγείρω κανέναν σε ανυπακοή:

Ανένδοτο αγώνα κηρύσσω για την αναγνώριση της αντισυνταγματικότητας του νόμου !!!

Από τα δικαστήριά μας !! Από τη Θέμιδα !!

Δημοκρατικά και με το νόμο !!

Άλλωστε, τίποτα από όλα αυτά δεν θα χρειαστεί να γίνει, εάν οι 300 καταλάβουν τι έρχεται και αποδεχθούν το αίτημα χιλιάδων Ελλήνων που θα επιδώσω για λογαριασμό τους την άλλη εβδομάδα στην Βουλή !!!

Μαζί με τις εξουσιοδοτήσεις που έχω λάβει στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μου και στην εφαρμογή του messenger, είσαστε ήδη 9.000 !!! Και γίνεστε κάθε λεπτό που περνάει περισσότεροι !!

Από την άλλη, εάν είναι τόσο ανόητοι και θέλουν να με διώξουν, ας το κάνουν:

Δώστε μου τον πρώτο τίτλο τιμής !!!

Ελάτε !!!

Εδώ είμαι !!!

Και σας περιμένω…

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (24)

 1. den thelo na eimai pneyma antilogias teleio to artro sas alla oi kiberniseis[oi klostitzes] tha to kanoun kai polla akomi. antistasi miden apo emas eimai realistis. Antistasi meso diktiou den einai tipota.
  mono o Mosaikos nomos paradeigma 20 ellines oplismenei mexri ta dontia prepei na poukaroun sto spiti tou arhigou tis horas ektelesei kateftias Antras Gynaika Paidia Xaderfia Bravoi oso to dinaton perisoteri. Kai dromo. Stous epomenous to idio.Nomos tis kozanostras. Alla ola afta einai fantasia giati
  mou aresei poli o al pacino. V for Vendeta. kalo sabatokiriako mafiozides

 2. Φυλακή θα βάλουν όλους όσοι δεν το κάνουν αν θυμάστε η καθαρίστρια πήγε φυλακή δεν θα φοβηθούν κανένα κ τίποτα

  • Μη λες βλακειες. Δεν μπορούν να βάλουν φυλακή τους πάντες. Πάντως σίγουρα θα στήσουν ένα ανάλογο θεατράκι προς εκφοβισμό.

  • πήγε φυλακή δημοσιοποιήθηκε το θέμα κι αφέθηκε ελεύθερη…
   ……

 3. Sorry, this content isn’t available right now
  The link you followed may have expired, or the page may only be visible to an audience you’re not in.

  Η ο χρήστης (που δεν ξέρουμε ποιος είναι) το σήκωσε να το βλέπουν
  μόνο οι επαφές του, ή το έριξαν.

  Εγω τουλάχιστον θα ήθελα να μάθω ποιος το έγραψε.
  Δυνατός παίχτης.

 4. “Μαζί με τις εξουσιοδοτήσεις που έχω λάβει στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μου και στην εφαρμογή του messenger, είσαστε ήδη 9.000 !!! Και γίνεστε κάθε λεπτό που περνάει περισσότεροι !! ”

  Πως μπορώ να έχω πρόσβαση σ’ αυτό?

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 07/11/2020 @ 11:56 ΜΜ

  ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ. ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΙΣΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ.
  ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ- ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ…
  ΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑ`Ι’ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΑ “ΚΑΛΟΥΔΙΑ” ΜΕΣΑ.
  ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΣΑ`Ι’ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ, ΕΝΩ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΥ`Ι’ΣΚΥ.
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

  • ΣΤΕΛΙΟΣΚΟΜΟΤΗΝΗ-1970 07/13/2020 @ 1:09 ΠΜ

   Ναι Βασούλα και γω τον βρήκα εντελώς τυχαία χθες το βράδυ στο fb, είχα γράψει και εδώ σχόλιο αλλά μάλλον δεν θα το έστειλα σωστά γιατί δεν το βλέπω. Ευχαριστώ να σαι καλά.

   • ΣΤΕΛΙΟΣΚΟΜΟΤΗΝΗ-1970 07/13/2020 @ 1:11 ΠΜ

    Το μυαλό μου και μια λίρα, είναι το τελευταίο σχόλιο, τώρα το είδα, χαχαχαχαχαχα

 6. Είναι καιρός να σηκωθούν από τις καρέκλες τους οι άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων,καθηγητές και επιστήμονες,να κάνουν την αρχή και υπάρχει πολύς κόσμος που θα τους ακολουθήσει…

 7. Πολύ καλό, μόνο που θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση.
  Πριν μας βάλουν όλους εμάς τους “αρνητές” στην “φυλακή” θα πρέπει να μας τεκμηρίωση – αποδειξη ότι το 1,5 εκατομμύρια (ίσως και παραπάνω) λαθροεισβολεις είναι όλοι τους φυλακή, ενδεχομένως και ισόβια, διότι είναι φορείς ελονοσίας, χολέρας, τυφου, φυματίωσης, μολυσματικων δερματικών παθήσεων, αφροδισιων νοσημάτων, hiv, εμπολα, όλων των κορονοιων κλπ.
  Εφόσον μαντρωσουν όλους αυτούς σε στρατόπεδα συγκετρωσεως τότε θα συζητήσουμε για τους μενουμεσπιτακιδες και λοιπά νεοταξικα παράσιτα της ελληνικής κοινωνίας. Σημειώνεται ότι ο Έλληνας ξοδεύει το ένα τρίτο των χρημάτων του για είδη καθαριοτητος.
  Αυτά λίγο πριν την φυγή μας στο βουνό…..

  • Φυματίωση, χολέρα και μολυσματικές δερματικές παθήσεις όπως για παράδειγμα ψώρα, είναι ΓΕΜΑΤΗ η Ελλάδα κυριολεκτικά πάνω από 10 χρόνια και βάλε και ναι, είναι από τους μετανάστες! Οι οποίοι, παρά τα παραπεμπτικά που παίρνουν από πρωτοβάθμιες μονάδες υγείας για να πάνε στα νοσοκομεία για έλεγχο και θεραπεία δωρεάν, χωρίς χρήματα, δεν πάνε ποτέ γιατί δεν έχουν νόμιμα χαρτιά και φοβούνται και συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι και να πηγαίνουν και με ιερόδουλες χωρίς κανέναν έλεγχο. Στο λέω γιατί δούλευα 25 χρόνια σε φορέα Υγείας και ξέρω τι σου λέω με στοιχεία, με αριθμούς! Το δε aids έχει προ πολλού -πριν ακόμα και το Λοβέρδο υπουργό το 2011- από κάθε έλεγχο και το Κράτος δεν έχει κανένα στοιχείο, έχει χάσει το μπούσουλα και ως προς τους αριθμούς (πόσοι είναι) και ως προς τα ποιοτικά στοιχεία (ποιοί είναι-ομάδες πληθυσμού). Προσωπικά, στα μέσα μεταφοράς εδώ και μια δεκαετία δεν ακουμπάω πουθενά, επιμένω να υπάρχει ανοιχτό παράθυρο στο οποίο κάθομαι δίπλα, βγάζω τα παπούτσια μου πριν μπω σπίτι μου, δεν πολυκυκλοφορώ Ομόνοια και πέριξ, δεν ακουμπάω και δεν αγγίζω κανέναν από δαύτους και γενικά ανθρώπους που δεν γνωρίζω για κανένα λόγο ενώ το προφυλακτικό -όποτε χρειαστεί- είναι “εικόνισμα”! Κατά τα άλλα προφυλαχθείτε από το ….. κορονοϊό!!

 8. δεν θα σε βαλουν φυλακη απλως θα χασεις τη δουλεια σου αυτους τους κανονες εχει το μαντρι εισαι δημοσιος υπαλληλος ή συνταξιουχος εμβολιο για να πληρωθεις αλλιως το μπουλο

  • Αγγελική 08/09/2020 @ 6:12 ΜΜ

   ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥΣ.

   ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΎΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΙΣ – ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ.

   .
   ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

 9. ΣΤΕΛΙΟΣΚΟΜΟΤΗΝΗ-1970 07/12/2020 @ 3:00 ΠΜ

  Αυτό βρήκα:
  Δικηγορικό Γραφείο Νίκου Αντωνιάδη & Συνεργατών

  • σωστά, γιατί -εγώ το έχω σκεφτεί ήδη- θα πρέπει να βρείτε και δικηγόρο που να είναι σύμφωνος με τις αντιδράσεις σας αλλιώς δε θα σας αναλάβει είναι βέβαιο! Είναι βέβαιο ότι δικηγόροι και γιατροί είναι συντενταγμένοι με το σύστημα φυσικά οπότε θα πρέπει να βρείτε αντι-συστημικό γιατρό και δικηγόρο και άμεσα γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν πολύ και θα τους χρειαστούμε … έναν γιατρό που να μπορούμε να εμπιστευόμαστε αν μας συμβεί κάτι και έναν δικηγόρο που να συντάσετε με τις απόψεις μας.

 10. Φωτεινή Μουτσούλα 07/21/2020 @ 9:57 ΠΜ

  Εύγε για το άρθρο!!!!!!!!προτιμώ τον ΘΆΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΙ

 11. Υπάρχουν παρόλα παρόλα αυτά πολλοί βαρεμένοι τυπάδες που ενώ τους ενημερώνουμε, τους δείχνουμε την αλήθεια με στοιχεία, αυτοί θα πάνε να κάνουν το εμβόλιο με κλειστά μάτια. Παράδειγμα ένας βλάκας φίλος μου που δεν μπορείς να τον δικαιολογήσεις επειδή δεν είναι αγράμματος αλλά έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό στον τομέα της πληροφορικής. Του δείχνω τόσο καιρό τα στοιχεία, του στέλνω απόψεις καθηγητών και ιατρών και δεν βάζει μυαλό. Τον ρωτάω, ποίος χαζός θα πάει να κάνει το εμβόλιο και μου απαντάει ότι θα το κάνουν όλοι! Όλοι του λέω είναι χαζοί δηλαδή;;; Τέλος πάντων, είναι άξιοι της μοίρας τους όλοι αυτοί κι ας είναι και φίλοι μας. Διαβάστε αυτό αν θέλετε! https://www.real.gr/koinonia/arthro/kata_99_den_tha_yparksei_embolio_gia_ton_koronoio_leei_o_kathigitis_farmakologias_d_koubelas-655508/

  • οι “πτυχιούχοι” και οι “μορφωμένοι” είναι όλοι αυτοί που υπακούν να ξέρεις….και όσο πιο πολλά τα πτύχια τόσο μεγαλύτερο το κενό στον εγκέφαλο και αυτό ισχύει σε όλα, σε όλα είναι οι πρώτοι που θα κάτσουν σούζα! το “γιατί” συμβαίνει αυτό, θα το καταλάβεις αν πάρεις να διαβάσεις το καταπληκτικό -μικρό- βιβλίο του Διονύση Χαριτόπουλου “εγχειρίδιο βλακείας”!
   Διαβάζεται εύκολα, είναι πολύ έξυπνο και ευχάριστο και θα με ευγνωμονείς που στο σύστησα!

 12. καλά τα λες εσύ αλλά μια χαρά θα τα “τολμήσουν” όλα! Από τη στιγμή που τόλμησε, υπουργός μιας Κυβέρνησης, το 2020 να μιλήσει για λογοκρισία με ποινές και δεν έχει κουνηθεί ούτε φύλο να είσαι σίγουρος ότι θα γίνουν και πολύ χειρότερα, που έπρεπε να έχει φάει μήνυση στα μούτρα ή αυταπάγγελτα από τον ίδιο τον εισαγγελέα με το που τόλμησε να ξεστομίσει τέτοια μαλακία!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh