Διαλύονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες! Αποχωρεί και ο αντιεπεριφερειάρχης Κοζάνης και άλλοι 11! Παραιτήθηκε ο Αλιφιεράκης!

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τους ΑΝΕΛ! Ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, έκανε πράξη αυτό που είχε δηλώσει πως αν οι ΑΝΕΛ καταψηφίσουν την πρόταση μομφής, θα αποχωρήσει. Στην πόρτα της εξόδου τον ακολούθησαν άλλοι 11.

Η ανακοίνωση
«Κατόπιν των νέων δεδομένων που προέκυψαν με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και του κράτους των Σκοπίων, μιας συμφωνίας που σχεδόν σε όλα της τα σημεία παραβιάζει κάθε κόκκινη γραμμή που είχαμε θέσει ως Ανεξάρτητοι Έλληνες για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην βάση της προγραμματικής σύμπραξης για σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι η μόνη πράξη τήρησης της αξιοπρέπειας μας είναι η υποβολή των παραιτήσεων μας προς τα αρμόδια όργανα του Κινήματος». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Ο Πάνος Καμμένος, με τον οποίο ξεκινήσαμε ένα ταξίδι ψυχής με αποκλειστικό σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδας από τις αλυσίδες των μνημονίων, είναι ένας έντιμος και καθαρός πολιτικός ο οποίος όμως έκανε απολύτως λάθος εκτίμηση στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης και τελικώς της συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων.

Η αποχώρηση μας από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μέσω της παρούσας παραίτησης, δεν σημαίνει ότι ο αγώνας μας ενάντια στην διαπλοκή και στους εκφραστές της σταματάει εδώ. Θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την τελική νίκη, απέναντι σε αυτούς που έφεραν την Πατρίδα μας όμηρο οικονομικών συμφερόντων και στο χείλος της καταστροφής.

Παραμένουμε Ανεξάρτητοι-Παραμένουμε Έλληνες.

Μάρκος Βύρλιος (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)
Παναγιώτης Πλακεντάς (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)
Γιάννης Γκουντιός (Συντονιστική Κοζάνης-Πολιτευτής)
Πέτρος Γώγος (Συντονιστική Φλώρινας-Γραμματεία Οργανωτικού/Δυτ. Μακεδονία)
Γιώργος Γκολιάς (Συντονιστική Κοζάνης)
Απόστολος Καλαϊτζόπουλος (Συντονιστική Κοζάνης)
Σπύρος Σπυρίδης (Συντονιστική Κοζάνης/Υπεύθυνος Τύπου)
Καρυοφύλλης Τσαμόγλου (Συντονιστική Κοζάνης)
Παύλος Τσότσος (Συντονιστική Κοζάνης)
Αναστάσιος Διαμαντής (Συντονιστική Κοζάνης)
Αναστασία Πράπα (Συντονιστική Κοζάνης)
Βασίλειος Χαρακίδας (Συντονιστική Κοζάνης)».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παραιτήθηκε ο Αλιφιεράκης
Παράλληλα, παραιτήθηκε ο αναπληρωτής γραμματέας υγείας, Μανώλης Αλιφιεράκης.

Ο κ. Αλιφιεράκης με επιστολή του ζητά από τον Πάνο Καμμένο να κάνει δεκτή την παραίτησή του τόσο από την θέση που του έχει ανατεθεί όσο και από την θέση του απλού μέλους του κόμματος.
Όπως επισημαίνει θέλει να διαχωρίσει την θέση του σχετικά με τους χειρισμούς των ΑΝΕΛ στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

Αναλυτικά την επιστολή:
Προς κ. Καμμένο Παναγιώτη

Θέμα : υποβολή παραίτησης

Κύριε πρόεδρε

Σας παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτηση μου από την θέση του αναπληρωτή γραμματέα υγείας των Αν. Ελ, καθώς και την θέση απλού μέλους του κόμματος σας.

Με τον τρόπο αυτό θέλω να διαχωρίσω την θέση μου σχετικά με τους χειρισμούς σας στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας.

Ήλθα στο κόμμα σας πιστεύοντας στις αρχές σας, τις ικανότητες και την βούληση σας να κυβερνηθεί σωστά η χώρα.

Στην πορεία διαπίστωσα σοβαρές υποχωρήσεις από τις θέσεις των ανεξαρτήτων ελλήνων . Σε θέματα εθνικά, θέματα παιδείας, μεταναστευτικής πολιτικής.

Πιστεύω στην εθνική συμφιλίωση , στην πολιτική και οικονομική κάθαρση, όμως σε πολλές περιπτώσεις από την άλλη πλευρά της συγκυβέρνησης δεν έγιναν σεβαστές οι δικές μας ευαισθησίες ή εσείς δεν επιμείνατε αρκετά.

Τα τελευταία γεγονότα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μανώλης Ι.Αλιφιεράκης».

Δημήτρης Καμμένος και Μανταλένα Παπαδοπούλου
Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο (16.06.2018) διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος, αφού είχε ψηφίσει «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας.

Χθες, Κυριακή, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα η πρώην εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Όπως έγραφε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση της στο Facebook, «η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου».

cretapost, kozanimedia

Loading...

8 thoughts on “Διαλύονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες! Αποχωρεί και ο αντιεπεριφερειάρχης Κοζάνης και άλλοι 11! Παραιτήθηκε ο Αλιφιεράκης!

 1. stratos says:

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΕΙΔΕΣ ΠΑΝΟΥΛΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΕΓΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΤΣΟΙ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,
  ΠΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ , ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΜΦΗ.
  ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.

  • ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΙΣΟΑ says:

   ΑΡΧ ΨΥΧΗ ΠΡΟΣΕΧΕ.. Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΧΝΑ ΕΥΚΟΛΑ . Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 35 ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΕΒΡΑΙΟ ΜΠΕΝΙ–ΣΕΛΟΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΔΥΛΗ..ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΕ ΔΕ ΕΟΥΝ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ . ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ [1904 ΠΑΙΔΑΚΙ] ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΤΕ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ. ΑΠΟ 1843 ΜΠΑΡΜΠΙΤΣ 1870 ΜΗΤΣΟΤΑΙΟΥΣ 1821 ΖΑΙΜΑΙΟΥΣ- ΡΑΟΥΛΙΔΕΣ 1911 ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΤΖΕΦΡΥΔΕΣ -1918 ΤΑΛΙΑΝΤΟΥΡΟΥΣ ΑΒΕΡΩΦΙΟΥΣ -ΚΕΦΑΛΟ -ΓΙΑΝΑΙΟΥΣ -ΒΟΥΡΛΟΥΜΑΙΟΥΣ ΤΚΑΡΑΜΑΝ–ΑΛΗΔΕΣ ΜΕΙΜ–ΑΡΑΚΗΔΕΣ -ΜΠΕΝΑΚΑΙΟΥΣ -ΓΛΕΖΟΥΣ ΤΣΙΡΙ–ΜΟΥΚΕΣ- ΕΥΤΑΞΙΕΣ -ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ … ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΛΩΠΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΕΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΑΨΑΛΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ΄……

 3. η μαυρη αληθεια says:

  μπορουνε να πανε στο διαολο μπορουν να πανε στην ΝΔ μπορουνε να πανε στον αγυριστο …Μπορουνε να πανε οπου τους βολευει ..Την ζημια στην πατριδα την εκαναν παντως

 4. Dr.Van Helsing says:

  Να πάνε στο διάολο. Πως την λένε την φράση? Τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο όταν βουλιάζει? Ε, αυτό. Στο διάολο κι ακόμα παραπέρα, μαζί με ΌΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΌΛΟΥ ΤΟΥ ΦΆΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΊΛΑΣ που λέγονται έλληνες πολιτικοί. Ούτε πολιτικοί είναι, ούτε έλληνες. Απλά, ΞΕΦΤΙΛΕΣ. Άει σιχτίρ. Ρε, έπρεπε να έχουμε λυντσάρει κόσμο το καταλαβαίνετε? Να έχουμε κάψει, ανασκολοπήσει, αποκεφαλίσει, ακρωτηριάσει, να έχουμε ρίξει κάποιους απο δαύτους με ελαφρές αμυχές σε δεξαμενή με πιράνχας, να έχουμε βράσει, να έχουμε ρίξει απο αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο(φυσικά), να τους έχουμε βάλει σε πεδίο βολής, εν ώρα βολών, π.χ με όλμους, να τους έχουμε ρίξει σε σπηλαιοβάραθρα, να τους έχουμε στείλει για κολύμπι καταμεσής του Ειρηνικού ωκεανού. Τώρα μόνο γκρινιάζουμε απο τα σμαρτφοουν μας περιμένοντας άξιο αρχηγό(ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ), ή Θεία παρέμβαση, ή έναν απο μηχανής θεό ή λύση, ακόμα και μια δευτέρα παρουσία και έλευση γεγονότων(!!!!!!?!!!!), αδύναμοι, διχασμένοι, φοβισμένοι, ντροπιασμένοι(οχι όλοι, απαιτείται αιδώς γι’αυτό), αποδιοργανωμένοι, και για όσους είναι παντρεμένοι…ουδέν σχόλιον. (Εγώ είμαι mgtow και μ’αρέσει). Και όχι τίποτε άλλο αλλά και αυτός ο ευλογημένος ο ΑΡΧΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΥΠΕΡΑΣΤΡΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, δεν λέει να φτάσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *