Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:01 - 07/03/2018

Διακόπηκαν ήδη οι διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας; Πάμε για τελεσίγραφο – “Κόπηκε” η επικοινωνία των A/ ΓΕΕΘΑ Eλλάδας-Τουρκίας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σκληραίνει και αλλάζει στάση η Ελλάδα. Ολα δείχνουν πως μετά τα σημερινά και την ομολογία πλέον Ν.Κοτζιά, οδηγούμαστε σε παρατεταμένη κρίση με την Τουρκία η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα μεγάλο… μπαμ!

Ηδη η σημερινή έκτακτη επικοινωνία Α.Τσίπρα με ΓΓ ΟΗΕ μεταφράζεται από διπλωματικούς κύκλους ως έμμεση διακοπή των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας.

Ο Α.Τσίπρας αρνήθηκε να συνομιλήσει και με τον Ρ.Τ.Ερντογάν όπως έχουμε ήδη αναφέρει ενώ ζήτησε από τον ΓΓ του ΟΗΕ να μεταφέρει μήνυμα στην Τουρκία.

Κάτι παρόμοιο είχε να γίνει από το 1974. Είχε ξανασυμβεί αργότερα με την κρίση με το Σισμίκ και το τελεσίγραφο της Ελλάδας.

Τεράστιες ομοιότητες ως προς τα πραγματικά περιστατικά με το σήμερα.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι το γεγονός πως «κόπηκαν» οι επικοινωνίες των αρχηγών ΓΕΕΘΑ των δύο χωρών.

Ταυτόχρονα, το Πεντάγωνο διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για το περιστατικό με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς με στόχο να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Στο πλαίσιο της ΕΔΕ, ταυτόχρονα θα αξιοποιηθούν και οι πληροφορίες από την ΕΥΠ σχετικά με το στίγμα των δύο αντρών, από τη στιγμή που τα είχαν στα χέρια τους και ξεκίνησαν τις περιπολίες μέχρι τη στιγμή που συνελήφθησαν.

Στο Πεντάγωνο εκτιμούν πως τα στοιχεία θα τους δώσουν απαντήσεις και επιχειρήματα στην ελληνική πλευρά.

Η τελευταία φράση δείχνει πολλά.

Αλλάζουμε στάση; Ισχύει ότι βράζουν οι στρατιωτικοί μας, Στρατηγοί κτλ εναντίον της πολιτικής ηγεσίας;

To «θα αξιοποιηθούν και τα ευρήματα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφορίων για τα στίγματα των κινητών τους» δείχνει πολλά.

Γιατί σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε πως οι Ελληνες στρατιωτικοί μπήκαν στο τουρκικό έδαφος!

Ο Π.Καμμένος με τις δηλώσεις του ακύρωσε ακόμη και εκείνο το μικρό «φέρεται» που έγραψε το ΓΕΣ στην ανακοίνωση της αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. «Φερεται να μπήκαν» έλεγε, δεν ήταν τότε σίγουροι. Σήμερα το «φέρεται» έγινε ξεκάθαρη εισβολή κατά 253 μέτρα μέσα σε τουρκικό έδαφος.

Τωρα βάζουμε στο παιχνίδι την ΕΥΠ και το στίγμα των κινητών, κάτι που έπρεπε να γίνει από την αρχή της κρίσης.

Γιατί τώρα; Γιατί οι συνομιλίες-διαπραγματεύσεις ουσιαστικά κατέρρευσαν και η Αθήνα αλλάζει ρότα.

Μπορεί στο έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο να αποφασίστηκε πως η Αθήνα θα εξαντλήσει όλα τα διπλωματικά και πολιτικά μέσα πίεσης, ώστε να μην κατηγορηθεί για παρέμβαση, ωστόσο το υπουργείο Άμυνας δεν κρύβει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση της Τουρκίας στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Στην Άγκυρα τα δυο κινητά τηλέφωνα των Ελλήνων στρατιωτικών

Η ποινή που αντιμετωπίζουν με τις έως τώρα κατηγορίες οι δυο στρατιωτικοί στη χειρότερη για τους ίδιους περίπτωση είναι ως τα δύο χρόνια με ανασταλτικό χαρακτήρα.

Δηλαδή θα τους επιβληθεί μια ποινή δύο ετών αλλά θα αφεθούν ελεύθεροι. Ωστόσο μέχρι τη διεξαγωγή αυτής της δίκης ο υπολοχαγός και ο λοχίας θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Στην περίπτωση που προστεθεί και η κατηγορία της κατασκοπίας οι ποινές ξεπερνούν τα 10 και τα 15 έτη και δεν έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.

Μια τέτοια κατηγορία αλλάζει τα δεδομένα και για τους δυο στρατιωτικούς, αλλά και για τις σχέσεις των δύο χωρών.

Μπακογιάννη: Τα Ιμια δύο είναι πολύ πιο βαριά από τα Ιμια 1

Η Ντόρα Μπακογιάννη στη δίκη της συνομιλία με τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι ο προβληματισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος συνολικά για την στάση της Τουρκίας απέναντι στη χώρα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «η δική μου αίσθηση είναι ότι τα πράγματα πάνε σε μία πολύ μεγάλη ένταση έχουμε παντελώς νέα δεδομένα στην περιοχή. Τα Ιμια 2 είναι πολύ πιο βαριά από τα Ιμια 1 και απαιτείται πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα, πολύ μεγαλύτερη υπευθυνότητα, πολύ μεγαλύτερη εγρήγορση και πολύ καλύτερος συντονισμός αν θέλουμε σοβαρά να αντιμετωπίσουμε και σε εθνικό επίπεδο πια το θέμα των σχέσεων με την Τουρκία».

Η κυρία Μπακογιάννη ανέφερε ακόμη ότι στα νέα δεδομένα όσον αφορά τη στάση της Τουρκίας είναι και το γεγονός ότι η Τουρκία πια δεν ενδιαφέρεται με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ένταση που το έκανε το προηγούμενο διάστημα για την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Λοβέρδος: Η κυβέρνηση δεν θέλει τη στήριξη της αντιπολίτευσης

Από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Ανδρέας Λοβέρδος συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους ανέφερε πως «υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι η κυβέρνηση δεν θέλει την στήριξη της αντιπολίτευσης» διότι είτε αφορά τα ελληνοτουρκικά, είτε είναι η Κύπρος, είτε η FYROM, η κυβέρνηση δεν ενημερώνει την αντιπολίτευση.

«Δεν μπορούν να νουθετούν την αντιπολίτευση ότι υπάρχει ανάγκη ενότητας όταν θέλουν να επιβάλλουν την ενότητα με τους δικούς τους όρους και δεν δημιουργούν τις προϋποθέσεις. Τα μαθαίνουμε όλα από τις πηγές που έχουμε στα υπουργεία, από τον Τύπο και από την Κύπρο.

Ο Α. Λοβέρδος τόνισε ότι για τους δύο Ελληνες αξιωματικούς ενημερώθηκε αρμοδίως από το στράτευμα και από τους πρέσβεις.

«Κρατήσαμε μία στάση, να μην μεταφέρουμε τις συγκρούσεις μας και στο θέμα αυτό, πέρασαν πέντε μέρες και το θέμα εξελίχτηκε ανάποδα από αυτό που εκτιμούσε η κυβέρνηση» σημείωσε ο Α. Λοβέρδος και κατέληξε: «Ρώτησα εάν υπάρχει εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι όμως αυτά που μου είπε δεν μπορώ να σας τα πω».

pentapostagmaΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. ΑΡΑΧΝΗ143 03/07/2018 @ 12:14 ΠΜ

  κλειστε τα συνορα
  ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ

 2. Αγριεμενος 03/07/2018 @ 4:35 ΠΜ

  Τόσα χρόνια ορισμένα ειδησεογραφικά, λέγατε έκτακτο πάμε σε πόλεμο κλπ. Και τώρα που η κατασταση σκληραίνει όντως, δεν ξέρουμε αν πρέπει να το πιστέψουμε η όχι… Καταλαβαίνετε τι ζημιά έχετε κάνει; Θα σας πάρει ο διάολος μαζί με τους πολιτικούς!

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 03/07/2018 @ 10:27 ΠΜ

   Αγριεμένε, μάλλον τώρα ξύπνησες απο το λήθαργο σου. Καμία χώρα ποτέ δεν πήγε ξαφνικά, τόσο καιρό ζούσαμε τα προεόρτια και όσοι μας διάβαζαν ήταν και είναι ψυχικά και υλικά προετοιμασμένοι. Οι υπόλοιποι απλά ξύπνησαν το χάραμα σαν απο σεισμό, πανικόβλητοι…

   • Βασιλακης Καιλας 03/07/2018 @ 10:51 ΠΜ

    Μπα , εγω νομιζω θα βαρεσουν αλα Περλ Χαρμπορ . Γιατι να προειδοποιησουν? Μια καλη πρωια , μεσω ντεμεκ ασκησης , τσουπ σκανε πανω απο Λαρισα κλπ…..και τελος το πανηγυρι! Κριμα παντως που σταματησες τα podcast.

 3. καφεδακι και τσιγαρο 03/07/2018 @ 7:17 ΠΜ

  ..Δυστυχως για τους 2 στρατιωτες μας.
  Eνα απο τα σεναρια ειναι να τους καταδικασουν για κατασκοπια και να κατηγορήσουν την Ελλαδα οτι ετοιμαζετε να επιτεθει στην Τουρκια παραβιαζοντας τα συνορα της .
  Να μας καταγγειλουν σε ΟΗΕ  και ΝΑΤΟ  για να δικαιολογησουν το οτι θα κανουν αντιποινα. Ωστε να προστατευσουν την χωρα τους απο τον επεκτατισμο της Ελλαδας
  Ηταν αναμενομενο οτι μετσ το ας πουμε πραξικοπημα εναντιον του Ταγιπ Ο μονοδρομος για να ενωσει ολους τους Τουρκους κατω απο τα @@ του..ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΟΜΩΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΟΡΕΞΗ .ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΊΜΩΣ  ΣΤΑ 4 .ΕΙΠΕ .ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ
   ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ .ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ .ΤΟΥ .ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ..2018 ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,ME ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΌΝΤΕΣ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΗΔΗ .
  ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .KAI META  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΑ  ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..(φανταστικο σεναριο);;;;  Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ..ΓΙΑΤΙ ΡΏΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ .,ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ…
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤZ(ΟΥΛ)ΙΑ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ @@ .ΕΜΕΊΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ @@ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
  ΕΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.
  ΜΙΑ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
  ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΆ…ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ.

 4. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 03/07/2018 @ 7:58 ΠΜ

  ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΑΦΟΣ.
  Γιατί τώρα; Γιατί οι συνομιλίες-διαπραγματεύσεις ουσιαστικά κατέρρευσαν και η Αθήνα αλλάζει ρότα.
  ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, Η ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

 5. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ 03/07/2018 @ 8:23 ΠΜ

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ… ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΕΠΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΥΦΕΚΙΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΡΕΣΒΙΩΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 15-65 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΩΡΩΝ… Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΩΡΩΝ… ΚΥΡΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ PAYBOOK ΣΑΣ…. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ….

 6. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 03/07/2018 @ 9:23 ΠΜ

  Φιλε συνελληνα απο τον εβρο λεσβο χιο ροδο κλπ κλπ τοσα χρονια πας και τα ακουμπας στους τουρκους τα λεφτα σου αυτα τι νομιζεις οτι τα κανουν οι τουρκοι λουλουδια; οπλα και σφαιρες παιρνουν για να μας σκοτωσουν σταματηστε αυτο που κανετε κανενας ελληνας απεναντι

 7. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΜΗΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…..

 8. ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ 03/07/2018 @ 10:19 ΠΜ

  Μεχρι στιγμης συνεχιζουμε να απανταμε στις πραξεις με λογια…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*